Μουσουλμανική μειονότητα Θράκης. Κάποιες ακραίες φωνές;

Φίλοι και μέλη γνωριζόμαστε και συζητάμε για τα θέματα που μας απασχολούν.
adrian
Μέλος του Κόμματος Πειρατών

Re: Μουσουλμανική μειονότητα Θράκης. Κάποιες ακραίες φωνές;

Δημοσίευσηαπό adrian » 17 Ιουν 2012, 14:36

ετσι.
πολιτικο-θρησκευτικη αναλυση βασισμενη στο dna. ποσο πιο χιτλερ?
https://www.youtube.com/watch?v=wuKx7AgHLes
καλύτερα ξύλινο πόδι, παρά ξύλινος λόγος - arrrr

ergoil
Επικοινωνία:

Δημοσίευσηαπό ergoil » 17 Ιουν 2012, 15:03

laskaris_vasilis έγραψε:Μα είναι δυνατόν;
Βάζει αυτός ο εργκόιλ ένα βίντεο που προμοτάρουν οι Χρυσαυγίτες και εμείς καθόμαστε και το κουβεντιάζουμε;
Και στο τέλος να μας κάνει και σεμινάρια ανθρωπολογίας;
Δεν με ενδιαφέρει όποιο χρωμόσωμα/γονίδιο και να έχω, χέστηκα!!!! Θέλω να συμβιώσω στον τόπο μου με τους υπόλοιπους συντοπίτες μου ειρηνικά.
Δεν θα μπω στην διαδικασία (αντίστοιχη κάνουν και κάποιοι "γειτόνοι" μας) της διάσπασης.
Ο τόπος μας είναι ήδη πολύ μικρός και με αρκετά προβλήματα. Ούτε θα διαχωρίσω τους πολίτες του, ούτε θα προσθέσω "νταλγκάδες".
Άνθρωποι της οικογένειάς μου ευεργετήθηκαν/βοηθήθηκαν από τους Τούρκους συντοπίτες τους και αυτό δεν μπορεί να το αλλάξει κανένας "καλικάντζαρος"
όποιες "μπακαλοθεωρίες" και αν επικαλεστεί.
Έχω πάνω από όλα τον Πολίτη, όποιας εθνικότητας, ιθαγένειας, καταγωγής είναι και δεν ανέχομαι χρυσαυγίτικα βίντεο (μπήκε κανείς στην διαδικασία να διαβάσει τα σχόλια που υπάρχουν
στο βίντεο αυτό; Γι` αυτό και η οργή μου)

Ωραίο το ειρηνικό κύρηγμά σου, τι κρίμα όμως που κάποιοι δεν σκέφτονται σαν και σένα. Ξαναδές το βίντεο και άκου τι λένε. Μετά ξαναδιάβασε αυτά που έγραψες, και αν δεν αισθανθείς τουλάχιστον προδομένος για το ότι τα δικά σου καλά αισθήματα δεν έχουν την ίδια ανταπόκριση σε αυτούς τους συγκεκριμένους, τι να πω....... :roll:

Η γενετική είναι μαχαίρι δίκοπο, μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να ενώσει ή για να χωρίσει, ανάλογα πως την βλέπει κανείς.
Πάντως φέρει μια αλήθεια επιστημονική. Και αυτή την αλήθεια πρέπει να την προτάξουμε σε όσους γίνονται κύρηκες μίσους.
Την αλήθεια δεν πρέπει να την φοβόμαστε, η αλήθεια απελευθερώνει.
Οι χρυσαυγίτες υποστηρίζουν το ελληνικό αίμα, αν αποδειχτεί ότι οι τούρκοι έχουν και αυτοι το ίδιο αίμα, τότε τι θα λένε μετά;
Και το ίδιο φυσικά ισχύει και για τις ακραίες φωνές των μουσουλμάνων. Αν και η περίπτωσή των μουσουλμάνων είναι πιο δύσκολη από αυτή ων χρυσαυγιτών, γιατί το κύρηγμα μίσους τους δεν βασίζεται στα εύκολα και μαχητά επιχειρήματα της βιολογικής καταγωγής, αλλά σε πολιτισμικές διαφορές και διαφορές κουλτούρας που είναι πολύ πιο δύσκολο να επιληθούν.

Τελικά φτάνουμε να πούμε, μακάρι η γενετική να επικρατήσει των πολιτισμικών διαφορών. Η γενετική μπορεί να ενώσει και όχι να χωρίσει.
Τελευταία επεξεργασία από 1 και ergoil, έχει επεξεργασθεί 17 φορά/ες συνολικά

adrian

Δημοσίευσηαπό adrian » 17 Ιουν 2012, 15:16

το να βασιζω την κριτικη μου για ανθρωπους/ομαδες/λαους στο dna ειναι σαν να αξιολογω κώδικα βασιζόμενος στην μάρκα της μητρικης πλακετας. ασχετα απο το πορισμα της κριτικης, μια μαλακια εχω πει

ergoil
Επικοινωνία:

Δημοσίευσηαπό ergoil » 17 Ιουν 2012, 15:28

pappasadrian έγραψε:το να βασιζω την κριτικη μου για ανθρωπους/ομαδες/λαους στο dna ειναι σαν να αξιολογω κώδικα βασιζόμενος στην μάρκα της μητρικης πλακετας. ασχετα απο το πορισμα της κριτικης, μια μαλακια εχω πει

Η μία όψη είναι να βασίζεις την κριτική σου για τους ανθρώπους πάνω στο dna.

Ομως δεν είπα αυτό, ανέφερα την άλλη όψη, να χρησιμοποιήσεις το dna για να δείξεις σε κάποιους που τσακώνονται συνέχεια, ότι είναι βιολογικά αδέλφια. Αυτό μπορεί να βοηθήσει στο να σταματήσουν να τσακώνονται. Τουλάχιστον οι χρυσαυγίτες, που πιστεύουν σε αυτά τα πράγματα του αίματος, θα σταματήσουν να τσακώνονται με τους συγκεκριμένους, και θα βρουν άλλους να διοχετεύσουν το έμφυτο μίσος τους.

Δεν ξέρω τί θα συμβεί όμως με τους μουσουλμάνους, που όπως και εσύ, δεν βασίζονται στην βιολογική συγγένεια για να κρίνουν τους άλλους, αλλά δίνουν βάρος σε άλλα κριτήρια. Αυτοί, επειδή ακριβώς έχουν την λογική την δικιά σου, μαλλον θα συνεχίσουν να τσακώνονται και να γίνονται κήρυκες μίσους, ακόμα και αν αποδειχτεί ότι είμαστε βιολογικά αδέλφια.

laskaris_vasilis

Δημοσίευσηαπό laskaris_vasilis » 17 Ιουν 2012, 15:38

Δεν ξέρω τί θα συμβεί όμως με τους μουσουλμάνους, που όπως και εσύ, δεν βασίζονται στην βιολογική συγγένεια για να κρίνουν τους άλλους, αλλά δίνουν βάρος σε άλλα κριτήρια. Αυτοί, επειδή ακριβώς έχουν την λογική την δικιά σου, μαλλον θα συνεχίσουν να τσακώνονται και να γίνονται κήρυκες μίσους, ακόμα και αν αποδειχτεί ότι είμαστε βιολογικά αδέλφια

Βάζω στοίχημα, μεσημεράκι είναι, ζέστη έχει, τας έχεις πιει "τας Μαλαματίνας" σου!!!
Όταν ξεζαλιστείς, δες ότι δεν βγαίνει νόημα από αυτά που έγραψες και διόρθωσέ το.
Αφού το LQFB έπαψε να με "ενοχλεί" (εντροπία λέγεται), παύω και εγώ να ασχολούμαι μαζί του!

hrsfpgyjrnptrd

Δημοσίευσηαπό hrsfpgyjrnptrd » 17 Ιουν 2012, 15:51

pappasadrian έγραψε:ετσι.

Μα ο Χίτλερ ήταν παρεξηγημένος :P

4503000_700b.jpg
4503000_700b.jpg (23.82 KiB) 3884 προβολές

ergoil
Επικοινωνία:

Δημοσίευσηαπό ergoil » 17 Ιουν 2012, 16:17

laskaris_vasilis έγραψε:
Δεν ξέρω τί θα συμβεί όμως με τους μουσουλμάνους, που όπως και εσύ, δεν βασίζονται στην βιολογική συγγένεια για να κρίνουν τους άλλους, αλλά δίνουν βάρος σε άλλα κριτήρια. Αυτοί, επειδή ακριβώς έχουν την λογική την δικιά σου, μαλλον θα συνεχίσουν να τσακώνονται και να γίνονται κήρυκες μίσους, ακόμα και αν αποδειχτεί ότι είμαστε βιολογικά αδέλφια

Βάζω στοίχημα, μεσημεράκι είναι, ζέστη έχει, τας έχεις πιει "τας Μαλαματίνας" σου!!!
Όταν ξεζαλιστείς, δες ότι δεν βγαίνει νόημα από αυτά που έγραψες και διόρθωσέ το.

Τι δεν καταλλλαβαίνεις;

αυτό που θέλω να πω, είναι ότι δεν είναι μόνο οι γενετιστές κήρυκες μίσους, πολύ περισσότερο είναι όσοι εστιάζουν το κήρυγμά μίσους τους σε πολιτισμικές διαφορές.

Ο pappasadrian είπε "εγώ κρίνω τον άνθρωπο από to software και όχι από το hardware". Αυτό μπορεί πολύ ευκολότερα να χρησιμοποιηθεί για να γίνει λαβή για κήρυγμα μίσους.

Το software, δηλαδή οι θρησκείες, τα ήθη και έθιμα, αυτά έχουν χρησιμοποιηθεί κυρίως στην ιστορία για να σφάζονται οι λαοί μεταξύ τους. Το επιχείρημα του χίλτερ, δηλαδή η γενετική, ως βάση για κήρυγμα μίσους είναι ιστορική εξαίρεση.

Γιαυτό και λέω, η γενετική, αν την δεις από την άλλη πλευρά του νομίσματος από την οποία την είδε ο χιτλερ, από την πλευρά της κοινής ρίζας και των κοινών προγόνων, αυτό μπορεί να ενώσει τους λαούς και να κατευνάσει τα θρησκευτικά και πολιτισμικά μίοη.
Τελευταία επεξεργασία από 4 και ergoil, έχει επεξεργασθεί 17 φορά/ες συνολικά

someuser12345

Δημοσίευσηαπό someuser12345 » 17 Ιουν 2012, 16:18

pappasadrian έγραψε:ετσι.

ergoil
Επικοινωνία:

Δημοσίευσηαπό ergoil » 17 Ιουν 2012, 16:40

μου αρέσουν τα επιχειρήματά σας τύπου ινδιάνικου "ουγκ".

Δεν ξέρω αν αυτό είναι θέμα hardware, ή αν λύνεται με μια αναβάθμιση στο software. Ελπίζω το δεύτερο. :P :mrgreen:

adrian

Δημοσίευσηαπό adrian » 17 Ιουν 2012, 16:49

Το hardware δεν αλλάζει, όσο και αν θέλεις. Όλα είναι θέμα software, πρέπει να διαμορφώνουμε τροπο σκέψης.

Επιστροφή στο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: 10 και 0 επισκέπτες