PPEU Forum

Εδώ μπορείτε να μας πείτε τη γνώμη σας για το κόμμα, να συζητήσουμε, να κάνετε ερωτήσεις και να πάρετε απαντήσεις.
PaulN
Δημοσιεύσεις: 2
Εγγραφή: 10 Απρ 2016, 20:59

PPEU Forum

Δημοσίευσηαπό PaulN » 10 Απρ 2016, 21:24

Υπάρχει ένα αντίστοιχο forum, όπως αυτό εδώ, στο οποίο συμμετέχουν όλοι οι Ευρωπαίοι Πειρατες? Στο site του PPEU δεν είδα κάτι, αλλά μπορεί να κάνω και λάθος. ΥΓ.Αν όχι, γιατί όχι?! Έχει συζητηθεί ήδη αυτό κάπου?

tvelocity
Μέλος του Κόμματος Πειρατών
Δημοσιεύσεις: 1022
Εγγραφή: 03 Ιαν 2012, 20:37

Re: PPEU Forum

Δημοσίευσηαπό tvelocity » 11 Απρ 2016, 17:36

Στις mailing lists του PPI (http://lists.pp-international.net/listinfo) υπάρχουν λίστες που χρησιμοποιούνται για το PPEU.

Αυτές υπάρχουν από τις παλιές καλές μέρες, από τότε που το PPEU δεν υπήρχε ακόμα παρά μόνο σαν ιδέα που συζητούσαν τα Κόμματα Πειρατών μεταξύ τους. Υπάρχει η πρόθεση το PPEU σιγά σιγά να αποκτήσει δική του υποδομή χωριστή από το PPI, αλλά αυτό μέχρι τώρα έχει προχωρήσει σχετικά αργά. Υπάρχει η σελίδα που έχεις δει και είναι και στα σκαριά μια εγκατάσταση voteit (http://voteit.europeanpirateparty.eu/).
Verba volant, scripta manent

PaulN
Δημοσιεύσεις: 2
Εγγραφή: 10 Απρ 2016, 20:59

Re: PPEU Forum

Δημοσίευσηαπό PaulN » 12 Απρ 2016, 00:27

Ευχαριστώ για την αναλυτική απάντηση. Αλλά κρίμα πάντως. Δεν το περίμενα να μην υπάρχει κάτι αντίστοιχο σε Ευρωπαϊκό επίπεδο. Συγνώμη αν υποτιμώ τη δυσκολία του εγχειρήματος, αλλά μου φάνηκε αυτονόητο οτι θα υπήρχε ένα ευρωπαϊκό πειρατικό φόρουμ! (Αλήθεια, πόσο χρόνο και χρήμα, πλην των moderators, χρειαζεται ένα φόρουμ σαν αυτό εδώ για να διατηρηθεί;) Τέλοσπάντων, εύχομαι να το υλοποιήσετε σύντομα!

laskaris_vasilis
Μέλος του Κόμματος Πειρατών
Δημοσιεύσεις: 3274
Εγγραφή: 03 Φεβ 2012, 09:42

Re: PPEU Forum

Δημοσίευσηαπό laskaris_vasilis » 15 Απρ 2016, 00:24

PaulN έγραψε:Ευχαριστώ για την αναλυτική απάντηση. Αλλά κρίμα πάντως. Δεν το περίμενα να μην υπάρχει κάτι αντίστοιχο σε Ευρωπαϊκό επίπεδο. Συγνώμη αν υποτιμώ τη δυσκολία του εγχειρήματος, αλλά μου φάνηκε αυτονόητο οτι θα υπήρχε ένα ευρωπαϊκό πειρατικό φόρουμ! (Αλήθεια, πόσο χρόνο και χρήμα, πλην των moderators, χρειαζεται ένα φόρουμ σαν αυτό εδώ για να διατηρηθεί;) Τέλοσπάντων, εύχομαι να το υλοποιήσετε σύντομα!

Βοήθα σε παρακαλώ!
Αφού το LQFB έπαψε να με "ενοχλεί" (εντροπία λέγεται), παύω και εγώ να ασχολούμαι μαζί του!


Επιστροφή στο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: 4 και 0 επισκέπτες