"Καταστολή" indymedia
-
bucaneros A
- Μέλος του Κόμματος Πειρατών
Re: "Καταστολή" indymedia
ποσο ειναι το κοστος ?
-
James
- Επικοινωνία:
Ενα τρανό παράδειγμα γιά τον αχταρμά ιδεολογικών αντιλήψεων που επικρατεί, καθώς και τις αντιθέσεις που υπάρχουν ανάμεσα στα μέλη του πειρατικού κόμματος.
Βλέπε τα νεοδημοκρατικά ιδεολογικά κατάλοιπα του Βασίλη Περ. και την αδυναμία συγκρότησης άποψης της Λουίζας, επίσης γιά μία φορά την ηθελημένη απουσία τοποθέτησης των <<στελεχών>>. Μόνο ο Θανάσης προσπαθεί αλλά είναι μόνος.
Πρίν ένα χρόνο μας φρέναρε ο Ανέστης με σκοπό να μας προστατέψει απόι λάθη, μετά είχαμε τη λαϊκίστικη κομπανία Πετρόπουλου , Μαριότι, Λειβαδίτη (με συνοδοιπόρους και άλλους), και τώρα τη πλήρη αποχάυνωση από την έλλειψη προσώπων με διάθεση δημιουργίας.
(Φωτεινή εξαίρεση : Κομπειλάδας, headofthebored )
Πόσο ακόμα ?
Οσο πάει, και βλέπουμε...
Ή
όσο αντέξουμε τις παπαρολογίες του κάθε πικραμένου.
Βλέπε τα νεοδημοκρατικά ιδεολογικά κατάλοιπα του Βασίλη Περ. και την αδυναμία συγκρότησης άποψης της Λουίζας, επίσης γιά μία φορά την ηθελημένη απουσία τοποθέτησης των <<στελεχών>>. Μόνο ο Θανάσης προσπαθεί αλλά είναι μόνος.
Πρίν ένα χρόνο μας φρέναρε ο Ανέστης με σκοπό να μας προστατέψει απόι λάθη, μετά είχαμε τη λαϊκίστικη κομπανία Πετρόπουλου , Μαριότι, Λειβαδίτη (με συνοδοιπόρους και άλλους), και τώρα τη πλήρη αποχάυνωση από την έλλειψη προσώπων με διάθεση δημιουργίας.
(Φωτεινή εξαίρεση : Κομπειλάδας, headofthebored )
Πόσο ακόμα ?
Οσο πάει, και βλέπουμε...
Ή
όσο αντέξουμε τις παπαρολογίες του κάθε πικραμένου.
Οι αναρτήσεις μου είναι οι πολιτικές μου απόψεις.
!!!Be Proud to fly the Jolly Roger!!!
[email protected]
[email protected]
-
baskin
Θα πρέπει να έχω πληροφορίες από τους διαχειριστές τους για την κίνηση τους.bucaneros A έγραψε:ποσο ειναι το κοστος ?
Στον τάφο της Αμφίπολης είναι ο Μαυρογένης...
James, το ότι δεν μπορείς να παρακολουθήσεις τις ιδέες μου, δεν σημαίνει πως οι ιδέες μου δεν έχουν συγκρότηση. Προσωπικά, βέβαια, διαφωνώ 100%, κάθετα, διαγώνια, και προς όλες τις κατευθύνσης, με την ιδεολογία του ΙΜ και τις πρακτικές τους. Τους αναγνωρίζω όμως το δικαίωμα να εκφράζουν την ιδεολογία τους, και να έχουν μια παρουσία στο ίντερνετ. Ως εκ τούτου δεν έχω αντίρρηση να δώσουμε χώρο στο ΙΜ εάν αυτό γίνεται. Αυτό δεν σημαίνει όμως πως θεωρώ πως θα έπρεπε να χρησιμοποιούν τους σέρβερ του πανεπιστημίου!
(Επίσης, οι απόψεις του Βασίλη είναι λογικότατες και δεν έχουν να κάνουν με νεοδημοκρατικά κατάλοιπα. Καταδικάζει την βία και την ασυδοσία. Αν δεν θες να το κάνεις κι εσύ αυτό, ή δεν θες να δεις πως αυτό κάνει, δεν σημαίνει πως το πρόβλημα το έχει ο Βασίλης!)
(Επίσης, οι απόψεις του Βασίλη είναι λογικότατες και δεν έχουν να κάνουν με νεοδημοκρατικά κατάλοιπα. Καταδικάζει την βία και την ασυδοσία. Αν δεν θες να το κάνεις κι εσύ αυτό, ή δεν θες να δεις πως αυτό κάνει, δεν σημαίνει πως το πρόβλημα το έχει ο Βασίλης!)
Για να δούμε πόσο εύκολα μπορώ να γράψω από κινητό...
Ήδη από το πρώτο post είπαμε ότι "βγαίνουν" από tor. Πιθανότατα αυτό θα είναι το μέλλον όσων χρειάζονται ανωνυμία στο δίκτυο, είτε είναι αναρχικοί είτε πειρατές είτε δημοσιογράφοι είτε παιδεραστές. Η σχέση του indymedia με το άσυλο ήταν ακριβώς η χρησιμοποίηση του ως παράθυρο ανωνυμίας. Το σημαντικό είναι ότι πρέπει να ξέρουμε ότι δε μπορεί η κρατική εξουσία να κλείσει οτιδήποτε στο δίκτυο εκ των πραγμάτων, οπότε αντί να αναλωνόμαστε σε τέτοιες αψιμαχίες μπορούμε να διασφαλίσουμε την ανωνυμία για όλους.
Ήδη από το πρώτο post είπαμε ότι "βγαίνουν" από tor. Πιθανότατα αυτό θα είναι το μέλλον όσων χρειάζονται ανωνυμία στο δίκτυο, είτε είναι αναρχικοί είτε πειρατές είτε δημοσιογράφοι είτε παιδεραστές. Η σχέση του indymedia με το άσυλο ήταν ακριβώς η χρησιμοποίηση του ως παράθυρο ανωνυμίας. Το σημαντικό είναι ότι πρέπει να ξέρουμε ότι δε μπορεί η κρατική εξουσία να κλείσει οτιδήποτε στο δίκτυο εκ των πραγμάτων, οπότε αντί να αναλωνόμαστε σε τέτοιες αψιμαχίες μπορούμε να διασφαλίσουμε την ανωνυμία για όλους.
-
Vassilis Perantzakis
- Επικοινωνία:
!!! Ρε Δημήτρη, αυτά που λέω εγώ είναι η γνώμη μου. Με συγχωρείς που θεωρώ το Indymedia ένα μάτσο μαλάκες, αλλά δεν έχει να κάνει με Νέα Δημοκρατία, αριστερά, δεξιά ή με τον Μπομπ τον Σφουγκαράκη. Έχει να κάνει με το ότι είναι ένα μάτσο μαλάκες. Τώρα, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θεωρώ πως πρέπει να έχουν την ελευθερία να λένε την γνώμη τους. Αντίθετα, είμαι ΑΠΟΛΥΤΩΣ υπέρ του να λένε ότι γουστάρουν. Αλλά αυτοί δεν θέλουν μόνο αυτό. Θέλουν να το κάνουν μέσα από την υποδομή του πανεπιστημίου. Δηλαδή αν αύριο θέλουμε και εμείς server στο πανεπιστήμιο... ας πάμε να καταλάβουμε έναν χώρο να τον βάλουμε!!!
Από κει και πέρα, δεν ήξερα ότι θα έπρεπε να έχω συγκεκριμένη γνώμη για το indymedia ώστε να είμαι πειρατής! Αν είναι έτσι να το βάλουμε και στις οδηγίες. Εγώ με μαλακίες δεν ασχολούμαι και οι προσωπικές επιθέσεις γίνονται μόνο από μαλάκες. Ευχαριστώ...
Από κει και πέρα, δεν ήξερα ότι θα έπρεπε να έχω συγκεκριμένη γνώμη για το indymedia ώστε να είμαι πειρατής! Αν είναι έτσι να το βάλουμε και στις οδηγίες. Εγώ με μαλακίες δεν ασχολούμαι και οι προσωπικές επιθέσεις γίνονται μόνο από μαλάκες. Ευχαριστώ...
Βασίλης Περαντζάκης (Προγραμματιστής\Αναλυτής)
http://www.vasper.eu/blog/
https://www.linkedin.com/in/vassilis-perantzakis-1029b514/
-
James
- Επικοινωνία:
Μήπως ξέχασες ότι είμαστε σε κόμμα και δεν υπάρχουν προσωπικές επιθέσεις, αλλά κριτική σε πολιτικό επίπεδο.
Α , φαίνεται ότι είναι ταμπού οι απόψεις σας, και να μη κάνουμε κριτική , και επίσης να μη ξεχάσω να σου πώ ότι το τίτλο του λαλάκα τον έχετε πάρει όλοι όσοι ψηφίσατε όπως ψηφίσατε στο συνέδριο.
Και επίσης το τίτλο του λαλάκα τον παίρνει όποιος θεωρεί ότι λεχθεί το αλάθητο.
Αν θεωρείς λαλακίες την ιστορία με το indymedia, να σου θυμίσω κάτι εύστοχο που έγραψε ο βάς. Λάσκ. Ότι ο indymedia είναι χώρος που φιλοξενεί ελεύθερες απόψεις και όχι αναρχικές απόψεις απαραίτητα.
Αυτη η περίπτωση ήταν γιά μας κάτι που έπρεπε να ασχοληθούμε πιό δυναμικά, ας είχε γίνει μερικούς μήνες πρίν. Και σου έλεγα εγώ, αλλά εσύ ο ίδιος ξεχνάς τον πάτερ παστίτσιο φαίνεται...
Και ναι κάποια στιγμή θα καθαρίσουμε από ανθρώπους που δε μπορούν να καταλάβουν την ουσία του πειρατικού.
Δεν ασχολούμαι περισσότερο μαζί σου, και εσυ οπως πολλοί άλλοι εδώ μέσα δε με εκφράζεται σαν πειρατές.
Αν δεν είχαμε το χρέος μας θα είχαμε καθαρίσει μιά και καλή με αυτές τις ιστορίες.
Α , φαίνεται ότι είναι ταμπού οι απόψεις σας, και να μη κάνουμε κριτική , και επίσης να μη ξεχάσω να σου πώ ότι το τίτλο του λαλάκα τον έχετε πάρει όλοι όσοι ψηφίσατε όπως ψηφίσατε στο συνέδριο.
Αν θεωρείς λαλακίες την ιστορία με το indymedia, να σου θυμίσω κάτι εύστοχο που έγραψε ο βάς. Λάσκ. Ότι ο indymedia είναι χώρος που φιλοξενεί ελεύθερες απόψεις και όχι αναρχικές απόψεις απαραίτητα.
Αυτη η περίπτωση ήταν γιά μας κάτι που έπρεπε να ασχοληθούμε πιό δυναμικά, ας είχε γίνει μερικούς μήνες πρίν. Και σου έλεγα εγώ, αλλά εσύ ο ίδιος ξεχνάς τον πάτερ παστίτσιο φαίνεται...
Και ναι κάποια στιγμή θα καθαρίσουμε από ανθρώπους που δε μπορούν να καταλάβουν την ουσία του πειρατικού.
Δεν ασχολούμαι περισσότερο μαζί σου, και εσυ οπως πολλοί άλλοι εδώ μέσα δε με εκφράζεται σαν πειρατές.
Αν δεν είχαμε το χρέος μας θα είχαμε καθαρίσει μιά και καλή με αυτές τις ιστορίες.
Οι αναρτήσεις μου είναι οι πολιτικές μου απόψεις.
[email protected]
[email protected]
-
Vassilis Perantzakis
- Επικοινωνία:
Όχι Δημήτρη. το "Βλέπε τα νεοδημοκρατικά ιδεολογικά κατάλοιπα του Βασίλη Περ" είναι προσωπική επίθεση. Και μάλιστα μία που δεν μπορώ καν να σου ανταποδώσω καθώς ούτε ξέρω ούτε με ενδιαφέρει από ποιον χώρο προέρχεσαι.James έγραψε:Μήπως ξέχασες ότι είμαστε σε κόμμα και δεν υπάρχουν προσωπικές επιθέσεις, αλλά κριτική σε πολιτικό επίπεδο.
Συμφωνώ για τον τίτλο του Λαλάκα. Ο αλάθητος τον έχει. Αλλά ούτε οι Πειρατές έχουμε το αλάθητο. Λέμε την γνώμη μας και ψηφίζουμε για το τι θέλουμε να γίνει. Το Indymedia είναι χώρος που φιλοξενεί από αριστερές, αναρχικές μέχρι και ακραίες απόψεις. Δεν με ενδιαφέρει αυτό. Δικαίωμά του και καλά κάνει. Δικαίωμά μου όμως είναι να κρίνω ότι για τις ακραίες απόψεις που έχει εκφράσει ΔΕΝ θέλω να τον φιλοξενήσουμε εμείς! Αν θέλουν οι περισσότεροι ας το κάνουμε. Αλλά η ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ είναι όχ.
Ως Πειρατής η ουσία δεν είναι να καταλάβω χώρο το Πανεπιστημίου και να κοτσάρω Server... Αν αυτό είναι πειρατής, γράψε το στις οδηγίες. Αλλά στο λέω ότι είναι ΧΟΝΤΡΗ ΜΑΛΑΚΙΑ. Ακόμα και οι πειρατές μπορούμε να ξεχωρίσουμε ανάμεσα στην ελευθερία και την ασυδοσία. Άλλο αντιγράφω ένα CD για τον φίλο μου και άλλο του πουλάω ένα αντιγραμμένο CD...
Υ.Γ. ψήφισες και εσύ στο συνέδριο. Μου κάνει εντύπωση που δεν συμπεριλαμβάνεις τον εαυτό σου. Μήπως είσαι στους αλάθητους υπερπειρατές; Μου θυμίζεις έντονα "ιδρυτικό στέλεχος" έτσι βρε Δημήτρη...
Υ.Γ 2. Ποτέ δεν συμφώνησα με ιδεολογικές καθαρότητες και δεν θα συμφωνήσω ποτέ. Τις θεωρώ φασιστικές αντιλήψεις.
Βασίλης Περαντζάκης (Προγραμματιστής\Αναλυτής)
-
chprokop
Οταν λεμε ότι η ΠΟΛΥΦΩΝΙΑ είναι θέση μας, πρέπει να το εφαρμόζουμε.
Και όχι να αναγουμε καθημερινα την πειρατοσυνη σε ΔΟΓΜΑ.
Σταση πολιτική είναι και όχι ιδεολογικό σύστημα.
Προυποθεση για την καθαρση του πολιτικου συστηματος σημερα από τους ίδιους τους πολίτες.
Θα συμφωνησω απολυτα με τη Λουιζα και τον Βασπερ... ΠΟΛΥΦΩΝΙΑ δεν ειναι η φιμωση και η εκμεταλλευση αλλων.
Οταν λεμε ο σερβερ του Πανεπιστημιου, εννοουμε ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ.
Δεν μπορει ο καθενας να χρησιμοποιει ιδιοκτησια αλλου για τους σκοπους του...
Ειναι σαν να κανεις καταληψη στον Περισσο και να εκδιδεις τον Ελευθερο Τυπο...
Γινεται? Ο Πειρατης πάντα διακινδυνευε και διακινδυνευει το δικο του καραβι.
Και όχι να αναγουμε καθημερινα την πειρατοσυνη σε ΔΟΓΜΑ.
Σταση πολιτική είναι και όχι ιδεολογικό σύστημα.
Προυποθεση για την καθαρση του πολιτικου συστηματος σημερα από τους ίδιους τους πολίτες.
Θα συμφωνησω απολυτα με τη Λουιζα και τον Βασπερ... ΠΟΛΥΦΩΝΙΑ δεν ειναι η φιμωση και η εκμεταλλευση αλλων.
Οταν λεμε ο σερβερ του Πανεπιστημιου, εννοουμε ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ.
Δεν μπορει ο καθενας να χρησιμοποιει ιδιοκτησια αλλου για τους σκοπους του...
Ειναι σαν να κανεις καταληψη στον Περισσο και να εκδιδεις τον Ελευθερο Τυπο...
Γινεται? Ο Πειρατης πάντα διακινδυνευε και διακινδυνευει το δικο του καραβι.
http://en.wikipedia.org/wiki/File:Greek ... 2-3-07.jpg

Αυτό που μπερδεύετε όλοι οι politically-correct πειρατές, είναι το γεγονός ότι το indymedia ΔΕΝ εκπροσωπεί ένα συγκεκριμένο χώρο μόνο, ΔΕΝ έχει μόνο κάφρους σαν μέλη που βγάζουν χολή (κάτι σαν το ΠΕΙΡ.), ΔΕΝ είναι κλειστό κλάμπ-κόμμα, ΔΕΝ έκρυψε ποτέ τίποτα, ΔΕΝ έβαλε το χέρι στη τσέπη σας, ΔΕΝ σας ζημίωσε (ή ίσως λίγα σεντς μεσα στα δις που πετάνε γύρω σας)...
Ξέρετε αλήθεια πόσες ειδήσεις βγήκαν πρώτες στο INDYMEDIA ΑΝΩΝΥΜΑ (άρα προστασία του πληροφοριοδότη);
Πόσα από τα εμπορικά σάιτ που διαβάζετε άραγε έχουν αναπαράγει τέτοιες ειδήσεις; χωρίς αναφορά στην πηγή;
Εσείς δλδ. σαν πειρατές είστε υπέρ της ανωνυμίας κατά περίπτωση; Υπέρ της ουδετερότητας του διαδικτύου αρκεί να πληρώνεται το hosting? Υπέρ της πολυφωνίας, αρκεί να μην χαλάει τη σούπα; Τάξη και ασφάλεια θέλετε, ε;
Εσείς επιμένετε να λέτε για προστασία των μπλογκερς, δεν πρέπει να προστατευθεί το Ιντυ, που έχει φέρει σε επαφή τόσο κόσμο με τρέχουσα επικαιρότητα που αλλιώς ΛΟΓΟΚΡΙΝΕΤΑΙ; (βλ. Σκουριές, ΧΥΤΑ Αν. Αττικής κ.ο.κ)
Αυτό που μπερδεύετε όλοι οι politically-correct πειρατές, είναι το γεγονός ότι το indymedia ΔΕΝ εκπροσωπεί ένα συγκεκριμένο χώρο μόνο, ΔΕΝ έχει μόνο κάφρους σαν μέλη που βγάζουν χολή (κάτι σαν το ΠΕΙΡ.), ΔΕΝ είναι κλειστό κλάμπ-κόμμα, ΔΕΝ έκρυψε ποτέ τίποτα, ΔΕΝ έβαλε το χέρι στη τσέπη σας, ΔΕΝ σας ζημίωσε (ή ίσως λίγα σεντς μεσα στα δις που πετάνε γύρω σας)...
Ξέρετε αλήθεια πόσες ειδήσεις βγήκαν πρώτες στο INDYMEDIA ΑΝΩΝΥΜΑ (άρα προστασία του πληροφοριοδότη);
Πόσα από τα εμπορικά σάιτ που διαβάζετε άραγε έχουν αναπαράγει τέτοιες ειδήσεις; χωρίς αναφορά στην πηγή;
Εσείς δλδ. σαν πειρατές είστε υπέρ της ανωνυμίας κατά περίπτωση; Υπέρ της ουδετερότητας του διαδικτύου αρκεί να πληρώνεται το hosting? Υπέρ της πολυφωνίας, αρκεί να μην χαλάει τη σούπα; Τάξη και ασφάλεια θέλετε, ε;
Εσείς επιμένετε να λέτε για προστασία των μπλογκερς, δεν πρέπει να προστατευθεί το Ιντυ, που έχει φέρει σε επαφή τόσο κόσμο με τρέχουσα επικαιρότητα που αλλιώς ΛΟΓΟΚΡΙΝΕΤΑΙ; (βλ. Σκουριές, ΧΥΤΑ Αν. Αττικής κ.ο.κ)
Όλες οι απόψεις των post μου είναι αυστηρά προσωπικές.