κατοπιν δικη σου αναφορα οτι ταχεις χαμενα πηγαινε αλλου να πεις το πονο σου η σε ξεματιαστρα.laskaris_vasilis έγραψε:"Επιθυμώ να κλάσω και αναρωτιέμαι: Είναι σύμφωνη η επιθυμία μου με την θέληση του ΣτΜ";;bucaneros A έγραψε:τα μαθηματα ευγενειας κρατα τα για τον εαυτον σου.
το σπασαρχιδη που με αποκαλεσε ο βλακας ο καιλορ σου λεει κατι ,
η ψηφοφορια που εβαλες κατοπιν εορτης ειναι τουλαχιστον αστεια οπως και τα επιχειρηματα σου.
ειναι ευγενικα τα σχολια τωρα ?
... Αν το αναφέρω άμεσα, είμαι "εντός εορτής" ή όχι; ..... Ανησυχώ!!!
Για να κλείσω και παράλληλα να δώσω το στίγμα μου:
Είμαστε φιλοσοφική λέσχη!!!!!!
ΜΕ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑΣ, ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΚΑΝΕΙΣ;
Αίτημα προς την ΙΤ
-
bucaneros A
- Μέλος του Κόμματος Πειρατών
Re: Αίτημα προς την ΙΤ
-
laskaris_vasilis
..... "Γλυκό" μου αγόριιιιιιι,τον νατλγκά σου δεν μπορώ να γιατρέψω!!!!!bucaneros A έγραψε:κατοπιν δικη σου αναφορα οτι ταχεις χαμενα πηγαινε αλλου να πεις το πονο σου η σε ξεματιαστρα.laskaris_vasilis έγραψε:"Επιθυμώ να κλάσω και αναρωτιέμαι: Είναι σύμφωνη η επιθυμία μου με την θέληση του ΣτΜ";;bucaneros A έγραψε:τα μαθηματα ευγενειας κρατα τα για τον εαυτον σου.
το σπασαρχιδη που με αποκαλεσε ο βλακας ο καιλορ σου λεει κατι ,
η ψηφοφορια που εβαλες κατοπιν εορτης ειναι τουλαχιστον αστεια οπως και τα επιχειρηματα σου.
ειναι ευγενικα τα σχολια τωρα ?
... Αν το αναφέρω άμεσα, είμαι "εντός εορτής" ή όχι; ..... Ανησυχώ!!!
Για να κλείσω και παράλληλα να δώσω το στίγμα μου:
Αφού το LQFB έπαψε να με "ενοχλεί" (εντροπία λέγεται), παύω και εγώ να ασχολούμαι μαζί του!
-
bucaneros A
γλυκο μου εγω αντιθετως μπορω να γιατρεψω τον δικο σου "νταλκα"
Ξέρω ότι είμαι off topic, αλλά θα το πώ.laskaris_vasilis έγραψε:
Βασίλη και άλλα μέλη το ίδιο πράγμα λέμα. Φιλοσοφική σχολή γίναμε και δεν κάνουμε τίποτα πια.
Τι άλλο να πω, θα δείξει ο καιρός πώς θα εξελιχθούμε αλλά και πόσο θα αντέξουμε......
-
bucaneros A
@kailor ευτυχως σαν εσενα ελαχιστοι μεινατε.
αφού οι υπόλοιποι τα καταφέρατε και μας απομακρύνατε όλους άλλοι παραιτήθηκαν απο συμπεριφορές σαν τις δικές σου, και άλλοι αποστασιοποιήθηκαν από το κόμμα και αναμένουν την εξέλιξη του...bucaneros A έγραψε:@kailor ευτυχως σαν εσενα ελαχιστοι μεινατε.
Τα συγχαρητήρια μου για αυτήν την ωραία εξέλιξη, που σχεδόν τίποτα δεν δουλεύει πια και χαίρεστε μερικοί κιόλας.
-
bucaneros A
οπως παντα εχεις μπερδεψει τα παντα .
το ξερω δεν φταις εσυ αλλα ο αλλος ( καθρεπτης ) που να βρεις το δικιο σου ?
το ξερω δεν φταις εσυ αλλα ο αλλος ( καθρεπτης ) που να βρεις το δικιο σου ?
-
Voyager-1
- Επίτιμο μέλος του Κόμματος Πειρατών (Κάπτεν)
- Τοποθεσία: Κάπου με θέα τον Κορινθιακό μου αρκεί (πρώην -mesitiko-)
και επειδή δεν θέλω να πέφτει κάτω τίποτα....το newsletter συντάσσεται και παίρνει την έγκριση της ΔΕ και αποστέλλεται μήπως και γι'αυτό πρέπει να αποφασίζει το ΣΜ ? ...ακριβώς το ίδιο είναι και τα βιντεάκια στο youtube,οπτικοποιημένα newsletter.bucaneros A έγραψε:συμφωνω με τον βασιλη
το στμ το γραφετε ?
χωρις εγκριση δεν ανεβαινει τιποτα .
Μήπως να σταματήσουμε να τα στέλνουμε κι αυτά και να μην κάνουμε τίποτα ?
Να ρωτάμε το ΣΜ πότε θα συνεδριάζουμε σαν ΔΕ,ημέρα,ώρα, πότε θα κάνει καλός καιρός να βάλουμε ψηφοφορία στο liquid, πότε θα γράψουμε νέα μέλη στο κόμμα, αν θα πληρώσουμε τον τυπογράφο, αν ..αν...αν....κ.λ.π.
Ας είμαστε λογικοί,μερικά πράγματα είναι αυτονόητα και όποια δεν είναι αρμόδια είναι η ΔΕ και το Συνέδριο.....πάλι το:
μήπως να περιμένουμε το Συνέδριο για να κάνουμε οτιδήποτε ?4.9 Για όλα τα εσωτερικά θέματα τα οποία δεν ορίζονται από το παρόν καταστατικό, αρμόδιο να λαμβάνει αποφάσεις είναι το Συνέδριο του κόμματος. Σε περίπτωση που έχουν υλοποιηθεί ηλεκτρονικές ή ψηφιακές διαδικασίες Άμεσης Δημοκρατίας, οι αποφάσεις μπορούν να ληφθούν από το Σώμα των Μελών του κόμματος. Προσωρινές αποφάσεις επείγοντος χαρακτήρα μπορεί να λαμβάνει η Διοικούσα Επιτροπή, η οποία κατόπιν πρέπει να προσφεύγει για επικύρωση τους στο Σώμα των Μελών ή το Συνέδριο.
Οι αποφάσεις αυτές δεν μπορεί να αφορούν θέματα για τα οποία έχει οριστεί αρμόδια η Επιτροπή Διαιτησίας του κόμματος.
δεν βαρεθήκατε να καθόμαστε άπραγοι ? εγώ ΝΑΙ !!
(πρώην -mesitiko-)
Χρυσανθόπουλος Σπύρος."Έχει δικαίωμα να ασκεί κριτική εκείνος που έχει διάθεση να βοηθήσει."Abraham Lincoln (1809-1865, Αμερικανός πρόεδρος)
https://www.facebook.com/spyros.piratis
Ό,τι γράφω είναι προσωπικές απόψεις.
Χρυσανθόπουλος Σπύρος."Έχει δικαίωμα να ασκεί κριτική εκείνος που έχει διάθεση να βοηθήσει."Abraham Lincoln (1809-1865, Αμερικανός πρόεδρος)
https://www.facebook.com/spyros.piratis
Ό,τι γράφω είναι προσωπικές απόψεις.
-
bucaneros A
αδελφε δεν φταιω εγω που που δεν καταλαβαινεις ?
Θα ήθελα να ρωτήσω αυτόν που ετοίμασε την πρόταση τι καταλαμβαίνει από το πιο πάνω;Moderation/posting:
- Επίσημα του Κόμματος Πειρατών Ελλάδας:
Ορίζονται υπεύθυνοι ένα (1) μέλος από την Δ.Ε., ένα (1) μέλος από την Ε.Δ. και ένα (1) μέλος από την Ι.Τ. του Κόμματος Πειρατών Ελλάδας.
Για το moderation υπεύθυνοι είναι τα μέλη που έχουν οριστεί υπεύθυνοι. Απαγορεύεται το spam και οι διαφημίσεις
Τέλος στην πελατεία, ναι στην πειρατεία!