Mass registrations

Εδώ συζητιέται ότι δεν συμπεριλαμβάνεται σε κάποια άλλη κατηγορία, σε χαλαρούς τόνους.
enros

Re: Mass registrations

Δημοσίευση από enros »

baskin έγραψε:Απαντάω σε οποιαδήποτε ερώτηση.
Ωραία, η πρώτη ερώτησή μου είναι πως προστατεύεται η ανωνυμία των πειρατών την στιγμή που ολόκληρη η ΔΕ, και μάλιστα τόσο η τρέχουσα όσο και όλες οι προηγούμενες, έχουν πρόσβαση στο αρχείο με τα γνήσια των υπογραφών του καθενός. Αν ένας μόνο από την ΔΕ, παλιό ή καινούργιο μέλος, αποφασίσει να δώσει τα αρχεία κάπου σε κάποιο pirateleaks, αυτόματα η ανωνυμία καταργείται. Όσο περνάει ο χρόνος και αλλάζουν οι ΔΕ, τόσο μεγαλώνει η πιθανότητα για ένα παλιό μέλος να αποκαλυφθεί η ταυτότητά του.

Η δεύτερη ερώτησή μου, είναι ότι ας υποθέσουμε ότι λύνεται το πρόβλημα, και ότι με κάποιο zero-knowledge proof πρωτόκολλο μπορεί κάποιος να αποδείξει στην ΔΕ χωρίς να αποκαλύψει την ταυτότητά του, ότι είναι πολίτης και ότι δικαιούται να εγγραφεί στο κόμμα χωρίς καν να χρειαστεί να παρουσιαστεί κάπου ζωντανός. Πως εξασφαλίζετε μετά ότι δεν θα βρεθεί κάποιος να γράψει μαζικά πολλούς χειραγωγούμενους πολίτες, δημιουργώντας προβλήματα παρόμοια με αυτό που παρουσιάστηκε τώρα;
baskin
Μέλος του Κόμματος Πειρατών

Δημοσίευση από baskin »

Για εκπαίδευση δεν λέγαμε; Εσύ είσαι εκπαιδευμένος, άσε κάνα χαλβά να ρωτήσει. Όλο μαζί σου θα ασχολούμαστε;
Στον τάφο της Αμφίπολης είναι ο Μαυρογένης...
enros

Δημοσίευση από enros »

baskin έγραψε:Για εκπαίδευση δεν λέγαμε; Εσύ είσαι εκπαιδευμένος, άσε κάνα χαλβά να ρωτήσει. Όλο μαζί σου θα ασχολούμαστε;
Η δικιά μου εκπαίδευση μου λέει ότι για να μπορέσουν να απαντηθούν τα προηγούμενα ερωτήματα πρέπει απαραίτητα το δικαίωμα της ηλεκτρονικής ψήφου να μοιράζεται σε συναντήσεις - συνέδρια , και όχι μέσω ενός απλού γνησίου της υπογραφής το οποίο ελέγχεται είτε από μόνο ένα μέλος της ΔΕ (άρα επικίνδυνο για την αξιόπιστη σύσταση του εκλογικού σώματος) , είτε και από όλα τα μέλη της ΔΕ (άρα επικίνδυνο για τα προσωπικά δεδομένα των πειρατών).

Και η λογική μου μου λέει ότι εφόσον αυτά τα γνωρίζετε, αλλά συνεχίζετε να ακολουθάτε την παλαιοκομματική μέθοδο του γνησίου της υπογραφής, αυτό σημαίνει ότι, είτε εσκεμμένα είτε από βαριά αμέλεια, ανοίγετε τρύπες στο πειρατικό και αργά ή γρήγορα θα το βουλιάξετε.
James
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από James »

Συγνώμη αλλά από τα logs δε μπορείτε να καταλάβετε ? η μου διαφεύγει κάτι?
Οι αναρτήσεις μου είναι οι πολιτικές μου απόψεις.
!!!Be Proud to fly the Jolly Roger!!!
[email protected]
baskin

Δημοσίευση από baskin »

James έγραψε:Συγνώμη αλλά από τα logs δε μπορείτε να καταλάβετε ? η μου διαφεύγει κάτι?
Τι να δούμε από τα logs δηλαδή;
James
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από James »

Στείλε μου εμένα απόσπασμα από το log file της 31/1 από τις 02.00 pm έως 05.00 pm
Αλλά ούτως η άλλως θα το ζητήσω από την ΕΔ
[email protected]
baskin

Δημοσίευση από baskin »

James έγραψε:Στείλε μου εμένα απόσπασμα από το log file της 31/1 από τις 02.00 pm έως 05.00 pm
Αλλά ούτως η άλλως θα το ζητήσω από την ΕΔ
Αν αναφέρεσαι στα logs του forum, το μόνο που φαίνεται είναι η IP της εγγραφής. Να το στείλω δεν μπορώ.

Προσωπικά θεωρώ ότι και η Ε.Δ. δεν μπορεί να δώσει τέτοια πληροφορία και ειδικά να "βγάλει" log προς τα έξω, εφόσον δεν υπάρχει τεκμηριωμένος και σοβαρός λόγος. Δεν είμαστε Κλουζώ, σαν μερικούς μερικούς...
James
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από James »

Έχω ήδη μεριμνήσει .
[email protected]
enros

Δημοσίευση από enros »

Ο χειραγωγούμενος αυτός στρατός γράφτηκε στο κόμμα

kalli-S 0 31 Ιαν 2013, 14:44 Μέλος του Κόμματος Πειρατών Ελλάδας
giorgos-G 0 31 Ιαν 2013, 14:42 Μέλος του Κόμματος Πειρατών Ελλάδας
anthi-K 0 31 Ιαν 2013, 14:41 Μέλος του Κόμματος Πειρατών Ελλάδας
christos-G 0 31 Ιαν 2013, 14:38 Μέλος του Κόμματος Πειρατών Ελλάδας
alexandros-A 0 30 Ιαν 2013, 17:05 Μέλος του Κόμματος Πειρατών Ελλάδας
alex-S 3 24 Ιαν 2013, 19:54 Μέλος του Κόμματος Πειρατών Ελλάδας
maria-S 0 24 Ιαν 2013, 19:52 Μέλος του Κόμματος Πειρατών Ελλάδας
christina-G 0 24 Ιαν 2013, 19:45 Μέλος του Κόμματος Πειρατών Ελλάδας

Και όλοι, σύμφωνα με την ομολογία που έγινε παραπάνω, κάνουν θετική ανάθεση ψήφου στον baskin. Αφού ο baskin δεν κατάφερε να επιβάλει σε όλους την φανερή θετική ανάθεση του λικουιντ , μήπως τώρα προσπαθεί να κάνει κάτι με την κρύφη θετική ανάθεση (που είναι και ποιο σίγουρη) ;;;; (το λίκουιντ, επειδή ήταν τόσο κακοσχεδιασμένο, είναι μια από τις αιτίες που διαλύθηκαν οι πειρατές Γερμανίας αφού και καλά "απέδειξε" στους άσχετους ότι η δημοκρατία "δεν παίζει")

ΜΕ ΤΗΝ ΑΡΝΗΤΙΚΗ ΑΝΑΘΕΣΗ ΟΜΩΣ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ, ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΗΝ ΒΑΛΕΤΕ; Αλλά ξέχασα, είναι γνωστό ότι η ΔΕ, η ΕΔ και η ΙΤ δεν έχουν τα @@ να δεχτούν την αρνητική ψήφο.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος enros την 02 Φεβ 2013, 11:54, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
James
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από James »

Εμαθα κάποια πράγματα γιά το συγκεκριμένο θέμα εχτές.
παρακαλώ το μελος που έκανε τις εγγραφές να μας το κοινοποιήσει μιάς και δεν ειναι μεμπτό το να βοηθάς στην εγγραφή νέων μελών, και δεν υπάρχει και πρόβλημα από τη στιγμή που τα νέα αυτά μέλη όταν θα ψηφίζουν θα ψηφίζουν από το PC τους.
[email protected]
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Χαλαρή Συζήτηση”