Παραίτηση

Φίλοι και μέλη γνωριζόμαστε και συζητάμε για τα θέματα που μας απασχολούν.
hrsfpgyjrnptrd

Re: Παραίτηση

Δημοσίευσηαπό hrsfpgyjrnptrd » 06 Δεκ 2012, 17:22

Αν κάθε φορά βγάζουμε 1000€ σε 5 εκλογές ΔΕ θα έχουμε ξεχρεώσει :P .

mankasp
Μέλος του Κόμματος Πειρατών

Δημοσίευσηαπό mankasp » 06 Δεκ 2012, 17:37

χαχαχα: ιδεα για ξεχρέωμα. όσοι θέλουν κάποιον άλλον να παραιτηθεί. Ο υποψηφίος παραιτούμενος να ανακοινώνει π.χ "Θα παραιτηθώ αν το χρεός μειωθει κατά 2000 μέχρι το τέλος του χρόνου" :mrgreen:
https://twitter.com/e_kastrinakis

dimitris_papamichael

Δημοσίευσηαπό dimitris_papamichael » 06 Δεκ 2012, 18:00

Μπράβο !!
Αυτο να κάνουμε ;)
Έτσι κ εγω δηλώνω υποψηφιότητα η δε με άνεση προτεραιότητα μου μόλις βγω να παραιτηθω ;)

Νικ !! Χρόνια πολλά με την ευκαιρία :ρ
Κ κανε κ copyright την ιδέα ;) αφού τα καταλησαμε όλες τις ιδέες μας τι πειράζει κ αυτο :)

SilindeElendil

Δημοσίευσηαπό SilindeElendil » 06 Δεκ 2012, 18:09

dimitris_papamichael έγραψε:
Νικ !! Χρόνια πολλά με την ευκαιρία :ρ

Τυχαιο; https://en.wikipedia.org/wiki/Nikolaos

Δεν νομιζω :ugeek:
Dura lex...Sed lex
Ότι γράφω είναι αυστηρά προσωπικές απόψεις.
'Οποιος επιθυμεί εναλλακτικούς διαύλους επικοινωνίας ας μου στείλει ένα Pm

Tzouvekas Theodoros
Επικοινωνία:

Δημοσίευσηαπό Tzouvekas Theodoros » 06 Δεκ 2012, 23:34

ανδριανε αν θυμασε οταν παραιτήθηκα τον Αύγουστο φωνάζατε όλοι όχι για τους λόγους που ξέρουμε. ξαναγύρισα γιατί είπαμε θα αλλάξουμε πράγματα αλλά βλέπω τα ίδια μένουν. μείνε και τα γαμοσταυρίδια θα τα ρίχνω εγώ γιατί την έχουν δει κάπως κάποιοι εντός και εκτός Δ.Ε εντός και εκτός γενικώς. και όχι μόνο θα πέφτουν γαμοσταυριδια αλλα θα αλλάζει και ολόκληρο καταστατικό εκεί που είναι λάθος , γιατί πλάστηκε κατά τα δέοντα μερικών και κάτω απο αυστηρή αριστερίστικη αρχή και εν μέρι δεξιώθεν μακρά απο την πορεία της άμεσης και της σωστής Δημοκρατίας .

το έχω ξαναπεί Εδώ είναι Ελλάδα και έχουμε προβλήματα σοβαρά του τόπου να λύσουμε και δεν δημιουργήσαμε ένα κόμμα για αυτοπροβολή . όποιος δεν ειναι διατεθειμένος να παλέψει για τον Ελληνικό Λαό να απομακρυνθεί το ταχύτερο , αλλά στελέχη σαν και σένα που πάλεψαν με νύχια και δόντια δεν το δέχομαι να απομακρυνθούν .

Αν είναι να συνεχιστεί αυτο το αλαλούμ στο κόμμα καλύτερα να διαλυθεί πρην βγάλουμε άσχημο όνομα σε κάτι που σε όλο τον κόσμο θα είναι ιστορικό παγκόσμια
Αλήθεια ,Διαφάνεια ,Ελευθερεια του Ανθρώπου
Όι απόψεις μου είναι προσωπικές.

Tzouvekas Theodoros
Επικοινωνία:

Δημοσίευσηαπό Tzouvekas Theodoros » 06 Δεκ 2012, 23:48

zio_donnie έγραψε:
LouisaT έγραψε:
zio_donnie έγραψε:
Αν δεν επιστρέψεις, τουλάχιστον ως μέλος, δεν δίνεις το παράδειγμα που κηρύττεις. Όπως δεν αντέχεις εσύ, έτσι δεν αντέχουν πολλοί άλλοι. Σκέψου για ποιο λόγο ήρθες δεύτερος σε προτιμήσεις και όχι τελευταίος και για ποιο λόγο ζητάμε να μείνεις.

Quoted for emphasis.

Πραγματικά, δεν είσαι ο μόνος που δεν την παλεύει, αν και σου βγάζω το καπέλο που έχεις αφιερώσει τόσον χρόνο και προσπάθεια! Κι εγώ είχα απομακρυνθεί λίγο από το φόρουμ και τα κομματικά γιατί δεν την πάλευα άλλο, αλλά αφού μου έβαλε χέρι λίγο ο Στράτος να'μαι πάλι εδώ, γιατί δεν μπορεί να έρθουν τα άγρια να διώξουν τα ήμερα!

Μετά το φιάσκο με τον γνωστό τυχάρπαστο που με το έτσι θέλω μπήκε υποψήφιος μας χόρεψε στο ταψί και φέσωσε και 2 μέλη, όπου εν τέλει την είχα πληρώσει εγώ που φώναζα για τις διαδικασίες και βγήκα ο κακός της υπόθεσης (που είναι άραγε η συγγνώμη από τους τότε υπέρμαχους του εν λόγω κυρίου; ξανά τα ίδια κάνουνε) είχα εγκαταλείψει και εγώ το φόρουμ ακριβώς για να πάω στο συνέδριο χωρίς πικρίες. Τελικά τα ίδια άτομα ξανά και ξανά πάνε ενάντια στις αποφάσεις των μελών και το "παίρνουν πάνω τους" γιατί "έχουν εμπειρία". Εκείνη την συζήτηση δεν την ξέχασα ποτέ, απλά τότε έδωσα τόπο στην οργή γιατί οι εκλογές ήταν επείγουσες και γίνανε πολλά λάθη από βιασύνη.

Τώρα τέλειωσε η βιασύνη και το παραμύθι του παντογνώστη. Συνέδριο κάναμε, θα ακολουθήσουμε τις κοινές αποφάσεις. Και σε όποιον δεν αρέσει και θεωρεί πως το να ρωτάει την απόψη των μελών καθυστερεί τις δράσεις του και δεσμεύει την δημιουργικότητά του, το κουβαδάκι του και σε άλλη παραλία. Δεν θα διώξουν τα άγρια τα ήμερα.

Το Συνέδριο αρχικά ηταν να γίνει για να ξεκαθαρίσει το τοπίο και να διωχτούν τα μέλη που με τον τρόπο τους υποβάθμιζαν το κόμμα μπροστά στα μάτια όλων μας. Ομως στην πόρεια για κάπιους λόγους άλλαξαν τα πράγματα και μάλιστα σε περίοδο που δεν ήμουν στο κόμμα ώστε να ξέρω τους λόγους

Tzouvekas Theodoros
Επικοινωνία:

Δημοσίευσηαπό Tzouvekas Theodoros » 07 Δεκ 2012, 00:01

agelos έγραψε:ki εγω θα το ξαναπώ. αν έχει κάποιος κάτι ουσιαστικο να πει ( ο ταδε έκανε αυτο εκείνη την στιγμή και κάτι πρέπει να κάνουμε) καλύτερα να μη μιλάει καθόλου. οι παραιτήσεις μου λένε μόνο ένα πράγμα. ότι δεν είναι αρκετά πειρατές για να μείνουν και να παλέψουν τα στοιχεία που θέλουν να οικοποιηθούν το κόμμα για δικό τους όφελος. οπότε καλα κάνατε και παραιτήθηκαν.

υ.γ. οι αγώνες δίνονται με πράξεις και "αίμα" (είτε κυριολοεκτικα είτε μεταφορικά αν αυτό σημαίνει χάσιμο χρόνου χρήματος κλπ). όσοι παραιτήστε δεν είστε πειρατές. οπότε απο μένα στο καλο....

Άγγελε ειλικρινά λύπαμε που το ακούω αυτό από σένα. Θες να μου πεις δηλαδή οτι ξέχασες τα γεγονότα του Ιουνίου ? Εσύ που φώναζες για αυτά τότε ; Εισαι απο τους Έλληνες που κατά Πάγκαλο ( πάλι σιχασιά έβαλα στο στόμα μου ) ξεχνάνε μέχρι τις επόμενες εκλογές ? Ξεχνάς γιατι παραιτήθηκε ο Βαγενάς ? να παλέψεις εσύ για αυτοπροβολή δική μου δηλαδή θεωρήσε πειρατής? να παλέψεις εσύ για να κάνω εγώ το τσιφλικάκι μου θεωρήσε Πειρατής ? Πειρατής για μένα θεωρήσε αν έχεις τα κότσια να αγωνιστής για αυτόν τον τόπο ενάντια στο τσιφλίκι των άλλων κομμάτων να σπάσεις κάθε κατεστημένο που δρα σε βάρος του λαού μας , και να αγωνιστής για την βιωσιμότητα του λαού . αν αυτά δεν τα έχει στόχο το κόμμα μας και δρα στα πλαίσια των άλλων δεν χρειάζεται η ύπαρξη του. --> Εκεί είναι το τερέν , στα υπέρ του λαού και στο να παραμείνει η χώρα γιατί την ξεπουλάνε και σε λίγο δεν θα υπάρχει . όποιος έχει κότσια ας ακολουθήσει. αυτό τον δρόμο θα τραβήξω εγώ και πίστεψε με θέλει γερό στομάχι.

piratiko.org
Επικοινωνία:

Δημοσίευσηαπό piratiko.org » 09 Δεκ 2012, 00:18

έχει καταντήσει αηδία πια!!!
Όλες οι απόψεις των post μου είναι αυστηρά προσωπικές. Οι επίσημες θέσεις βρίσκονται στο http://www.pirata.gr
My Blog: http://www.pressfree.net
Γιώργος

Vassilis Perantzakis
Επικοινωνία:

Δημοσίευσηαπό Vassilis Perantzakis » 09 Δεκ 2012, 01:17

Εικόνα
Βασίλης Περαντζάκης (Προγραμματιστής\Αναλυτής)
http://www.vasper.eu/blog/
https://www.linkedin.com/in/vassilis-perantzakis-1029b514/

Tzouvekas Theodoros
Επικοινωνία:

Δημοσίευσηαπό Tzouvekas Theodoros » 09 Δεκ 2012, 16:42

petrogazz έγραψε:
gounara έγραψε:
LouisaT έγραψε:ΘΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΟΜΩΣ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΜΙΑ ΧΑΟΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΟΣΟΙ ΜΙΛΟΥΝ ΔΙΓΛΩΣΣΑ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΣΤΗΝ ΓΩΝΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΦΗΝΕΙΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΕΝΩ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΒΓΑΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ

Χαοτική κατάσταση δημιουργούν αυτοί που με τις συμπεριφορές τους οδηγούν πειρατές σαν τον Ανδριανό σε παραίτηση, και το σώμα σε αγανάκτηση, γιατί το έχουν γραμμένο (μη πω που) και ακόμα παραμένουν άφαντοι χωρίς να δώσουν την παραμικρή εξήγηση!

Συνεχίζω να κάνω τον δικηγόρο του διαβόλου . .

όταν λες ότι ==> Χαοτική κατάσταση δημιουργούν αυτοί που με τις συμπεριφορές τους οδηγούν πειρατές σαν τον Ανδριανό σε παραίτηση τι ακριβως ενοεις? όταν είσαι πειρατήςκαι σε Δ.Ε δεν εξαφανίζεσαι μεγάλο χρονικό διάστημα και στα σοβαρά του κόμματος, εμφανίζεσαι λίγο πριν τις εκλογές και ναι όντως κάνεις δουλειά και μετά μόνο σε ένα συνέδριο .. και κάποιος άλλος ούτε και στο ενδιάμεσο δεν εμφανίστηκε παρά μόνο στο συνέδριο για να πάρει ψήφους.. αυτά τα γκετα πρέπει να σπάσουν . δεν είμαστε πασοκ ουτε νδ ουτε κκ εδω

Επιστροφή στο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: 7 και 0 επισκέπτες