Παραίτηση

Φίλοι και μέλη γνωριζόμαστε και συζητάμε για τα θέματα που μας απασχολούν.
adrian
Μέλος του Κόμματος Πειρατών

Re: Παραίτηση

Δημοσίευσηαπό adrian » 02 Δεκ 2012, 19:41

zio_donnie έγραψε:
pappasadrian έγραψε:θελω να ζητησω απο ολους τους προλαλεισαντες ανεξαιρετως (τους οποιους θα αναφερω ως "αντιφρονουντες" σε μελλοντικη μου αναλυση)
να κοψουν τις μαλακιες.

επειδη εγω δεν αντεχω καποιες καταστασεις, δεν σημαινει οτι πρεπει να το διαλυσουμε.

εχω να αντιπροτεινω, τουλαχιστον στον κοσμο της ΙΤ, απεργια επ'αοριστου, μεχρι να ξεκαθαριστει το τοπιο

Αν δεν επιστρέψεις, τουλάχιστον ως μέλος, δεν δίνεις το παράδειγμα που κηρύττεις. Όπως δεν αντέχεις εσύ, έτσι δεν αντέχουν πολλοί άλλοι. Σκέψου για ποιο λόγο ήρθες δεύτερος σε προτιμήσεις και όχι τελευταίος και για ποιο λόγο ζητάμε να μείνεις.

το παραδειγμα που κηρυττω ειναι ανοιχτα τα παντα.
ντρεπομαι πλεον να διαφημισω το κομμα, οπως εχει καταντησει
και πολυ φοβαμαι οτι οποιος μπλεκει με τα πιτουρα, τον τρωνε οι κοτες
και ηδη εχω αρχισει να παρατηρω διαφορες, και στον (πιο επισημο/πολιτικο) τροπο που γραφω, αλλα και στο πως σκεφτομαι

ευχαριστω, δεν θα παρω
https://www.youtube.com/watch?v=wuKx7AgHLes
καλύτερα ξύλινο πόδι, παρά ξύλινος λόγος - arrrr

zio_donnie
Επικοινωνία:

Δημοσίευσηαπό zio_donnie » 02 Δεκ 2012, 19:44

LouisaT έγραψε:
zio_donnie έγραψε:
Αν δεν επιστρέψεις, τουλάχιστον ως μέλος, δεν δίνεις το παράδειγμα που κηρύττεις. Όπως δεν αντέχεις εσύ, έτσι δεν αντέχουν πολλοί άλλοι. Σκέψου για ποιο λόγο ήρθες δεύτερος σε προτιμήσεις και όχι τελευταίος και για ποιο λόγο ζητάμε να μείνεις.

Quoted for emphasis.

Πραγματικά, δεν είσαι ο μόνος που δεν την παλεύει, αν και σου βγάζω το καπέλο που έχεις αφιερώσει τόσον χρόνο και προσπάθεια! Κι εγώ είχα απομακρυνθεί λίγο από το φόρουμ και τα κομματικά γιατί δεν την πάλευα άλλο, αλλά αφού μου έβαλε χέρι λίγο ο Στράτος να'μαι πάλι εδώ, γιατί δεν μπορεί να έρθουν τα άγρια να διώξουν τα ήμερα!

Μετά το φιάσκο με τον γνωστό τυχάρπαστο που με το έτσι θέλω μπήκε υποψήφιος μας χόρεψε στο ταψί και φέσωσε και 2 μέλη, όπου εν τέλει την είχα πληρώσει εγώ που φώναζα για τις διαδικασίες και βγήκα ο κακός της υπόθεσης (που είναι άραγε η συγγνώμη από τους τότε υπέρμαχους του εν λόγω κυρίου; ξανά τα ίδια κάνουνε) είχα εγκαταλείψει και εγώ το φόρουμ ακριβώς για να πάω στο συνέδριο χωρίς πικρίες. Τελικά τα ίδια άτομα ξανά και ξανά πάνε ενάντια στις αποφάσεις των μελών και το "παίρνουν πάνω τους" γιατί "έχουν εμπειρία". Εκείνη την συζήτηση δεν την ξέχασα ποτέ, απλά τότε έδωσα τόπο στην οργή γιατί οι εκλογές ήταν επείγουσες και γίνανε πολλά λάθη από βιασύνη.

Τώρα τέλειωσε η βιασύνη και το παραμύθι του παντογνώστη. Συνέδριο κάναμε, θα ακολουθήσουμε τις κοινές αποφάσεις. Και σε όποιον δεν αρέσει και θεωρεί πως το να ρωτάει την απόψη των μελών καθυστερεί τις δράσεις του και δεσμεύει την δημιουργικότητά του, το κουβαδάκι του και σε άλλη παραλία. Δεν θα διώξουν τα άγρια τα ήμερα.
Ε.Δ.Α.Π.Ε. The truth is out there.

zio_donnie
Επικοινωνία:

Δημοσίευσηαπό zio_donnie » 02 Δεκ 2012, 19:46

ντρεπομαι πλεον να διαφημισω το κομμα, οπως εχει καταντησ

Κάτι μας είπες τώρα. Μην γίνεσαι κουτός, το να το αφήσεις να πάει στράφι δεν λύνει τίποτα. Και όπως σου λέμε τόσοι δεν είσαι μόνος σου που θεωρείς πως το κόμμα έχει χάσει την ιδέα του και πελαγοδρομεί σε ασυναρτησίες.
Ε.Δ.Α.Π.Ε. The truth is out there.

agelos

Δημοσίευσηαπό agelos » 02 Δεκ 2012, 20:14

ki εγω θα το ξαναπώ. αν έχει κάποιος κάτι ουσιαστικο να πει ( ο ταδε έκανε αυτο εκείνη την στιγμή και κάτι πρέπει να κάνουμε) καλύτερα να μη μιλάει καθόλου. οι παραιτήσεις μου λένε μόνο ένα πράγμα. ότι δεν είναι αρκετά πειρατές για να μείνουν και να παλέψουν τα στοιχεία που θέλουν να οικοποιηθούν το κόμμα για δικό τους όφελος. οπότε καλα κάνατε και παραιτήθηκαν.

υ.γ. οι αγώνες δίνονται με πράξεις και "αίμα" (είτε κυριολοεκτικα είτε μεταφορικά αν αυτό σημαίνει χάσιμο χρόνου χρήματος κλπ). όσοι παραιτήστε δεν είστε πειρατές. οπότε απο μένα στο καλο....
Όντας πιστοί στις Πειρατικές Αρχές μας παγκοσμίως αλλά πολύ μακρυά από την Ελληνική πραγματικότητα, θυμίζουμε πολύ την Αντουανέτα, μιλάμε για παντεσπάνι χωρίς να έχουμε το ψωμί.

baskin

Δημοσίευσηαπό baskin » 02 Δεκ 2012, 20:16

agelos έγραψε:ki εγω θα το ξαναπώ. αν έχει κάποιος κάτι ουσιαστικο να πει ( ο ταδε έκανε αυτο εκείνη την στιγμή και κάτι πρέπει να κάνουμε) καλύτερα να μη μιλάει καθόλου. οι παραιτήσεις μου λένε μόνο ένα πράγμα. ότι δεν είναι αρκετά πειρατές για να μείνουν και να παλέψουν τα στοιχεία που θέλουν να οικοποιηθούν το κόμμα για δικό τους όφελος. οπότε καλα κάνατε και παραιτήθηκαν.

υ.γ. οι αγώνες δίνονται με πράξεις και "αίμα" (είτε κυριολοεκτικα είτε μεταφορικά αν αυτό σημαίνει χάσιμο χρόνου χρήματος κλπ). όσοι παραιτήστε δεν είστε πειρατές. οπότε απο μένα στο καλο....

Δεν σε είδα Άγγελε να παίρνεις θέση για τις εκτροπές, τους αυτοδιοριζόμενους και τις ανύπαρκτες αποφάσεις, αλλά αυτό είναι μια άλλη κουβέντα...
Στον τάφο της Αμφίπολης είναι ο Μαυρογένης...

mankasp

Δημοσίευσηαπό mankasp » 02 Δεκ 2012, 20:17

agelos έγραψε:ki εγω θα το ξαναπώ. αν έχει κάποιος κάτι ουσιαστικο να πει ( ο ταδε έκανε αυτο εκείνη την στιγμή και κάτι πρέπει να κάνουμε) καλύτερα να μη μιλάει καθόλου. οι παραιτήσεις μου λένε μόνο ένα πράγμα. ότι δεν είναι αρκετά πειρατές για να μείνουν και να παλέψουν τα στοιχεία που θέλουν να οικοποιηθούν το κόμμα για δικό τους όφελος. οπότε καλα κάνατε και παραιτήθηκαν.

http://www.pirateparty.gr/forum/viewtopic.php?f=162&t=2865
https://twitter.com/e_kastrinakis

baskin

Δημοσίευσηαπό baskin » 02 Δεκ 2012, 20:23

Η σκιώδης Δ.Ε. συνεχίζει να λάμπει διά την απουσία της....

Κύριοι Πετρόπουλε και Τσεντσερή με ποιο δικαίωμα εξουσιοδοτήσατε τον κ. Μαριότι για αυτό το θέμα;
Στον τάφο της Αμφίπολης είναι ο Μαυρογένης...

chprokop

Δημοσίευσηαπό chprokop » 02 Δεκ 2012, 20:30

baskin έγραψε:

Δεν σε είδα Άγγελε να παίρνεις θέση για τις εκτροπές, τους αυτοδιοριζόμενους και τις ανύπαρκτες αποφάσεις, αλλά αυτό είναι μια άλλη κουβέντα...

Θα συμφωνησω απόλυτα με τον Άγγελο. Αρκετά πια με τους αναντικατάστατους. Και δεν θελω να ξανακουσω κλαματα και δακρυα για το χρεος, τον μεγαλο αγωνα για τους ΠΕΙΡ και λοιπά παραμυθια.

Για εκτροπή δεν μπορω να κάνω λόγο, αν και το θεμα εχει γινει πλεον θεμα της ΕΔ.

Αναρωτιεμαι όμως για τον Γιωργο. Αληθινα πιστευε την (ελλιπη) παρουσιαση που μας εκανε στην εισηγηση του στο Συνεδριο;
Πασχιζω να την συνδεσω με τον τροπο αναθεσης της εκπροσωπησης για το PPEU και δεν βλεπω καμια δημοκρατικη διαδικασια....
Ουτε καν την πατροπαραδοτη του φιρμανιου....

agelos

Δημοσίευσηαπό agelos » 02 Δεκ 2012, 20:32

baskin έγραψε:

η θέση η δικια μου θα έρθει όταν κάποιο μέλος το θέσει προς συζήτηση και ψήφιση. έτσι πρεπει να λειτουργουν οι πειρατες. όλα τα άλλα ειναι ξεκατινιάσματα που αρνούμαι να συμμετεχω.

μανώλη σε ευχαριστω για το link αλλα ακόμη προσπαθώ να καταλήξω επι του θεματος. αλλα δε θα πώ ψέματα. δεν εχω καταλήξει μιας και μου λείπουν πληροφορίες... γι αυτο το φήνω να εξελιχθει πριν μιλησω. :) {συν οτι εχουμε και ΕΔ γιαυτο τον λογο, θα ενεργοποιηθει ποτε?}
Όντας πιστοί στις Πειρατικές Αρχές μας παγκοσμίως αλλά πολύ μακρυά από την Ελληνική πραγματικότητα, θυμίζουμε πολύ την Αντουανέτα, μιλάμε για παντεσπάνι χωρίς να έχουμε το ψωμί.

drafte

Δημοσίευσηαπό drafte » 02 Δεκ 2012, 20:32

Και να μην ξεχνάτε και αυτό που ισχύει από 21Οκτωβρίου.

Επιστροφή στο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: 11 και 0 επισκέπτες