Αρχές και Προδιαγραφές Συστήματος Άμεσης Δημοκρατίας Αυτά τα έχει διαβάσει κανείς; Αν κάποιος έχει να δώσει επιχειρήματα υπέρ ή κατά κάποιου συστήματος ή να θέσει θέμα να στηθεί κάποια πλατφόρμα είναι ελεύθερος...chprokop έγραψε: Θα συνιστουσα επισης για κατι τοσο συγκεκριμενο οπως το Liquid να κατατεθει μια τεκμηριωμενη αποψη - εισηγηση απο την Ομαδα ΙΤ
για ολο το πλαισιο λειτουργιας του (Αναθεση ψηφου, Ιεραρχηση επιλογων προτιμησης κλπ.) για να υπαρξει διαβουλευση και οχι
διαλογος καφενειου στο φορουμ με pet-trolls, διαφωνουντες, φιλα προσκειμενους και αναποφασιστους, τα οποια οδηγουν με μαθηματικη
ακριβεια η πρωτη (σοβαρη) ψηφοφορια στο Liquid να αφορα την προταση καταργησης του.
Δεν κρατιέμαι!!!
Re: Δεν κρατιέμαι!!!
-
baskin
- Μέλος του Κόμματος Πειρατών
Τα έβαλες στο mumble; Πως θέλεις ρε φίλε να τα διαβάσουμε. Να μπεις να κάνεις ανάγνωση. Μην σου πω ότι πρέπει για τιμωρία να μπαίνεις κάθε μέρα για ένα μήνα και να τα διαβάζεις μόνο σου σε άδειο room.dizzyk έγραψε:Αρχές και Προδιαγραφές Συστήματος Άμεσης Δημοκρατίας Αυτά τα έχει διαβάσει κανείς; Αν κάποιος έχει να δώσει επιχειρήματα υπέρ ή κατά κάποιου συστήματος ή να θέσει θέμα να στηθεί κάποια πλατφόρμα είναι ελεύθερος...
Μα τι ελιτιστές και geeks που είστε ρε μερικοί ρε παιδί μου.
Στον τάφο της Αμφίπολης είναι ο Μαυρογένης...
Ωρε Παλληκαρια αυτο που γινεται εδω ειναι ο ορισμος της εσωστρεφειας
Λιγη σοβαροτητα παρακαλω
Κομμα 32.500 ψηφων
Λιγη σοβαροτητα παρακαλω
Κομμα 32.500 ψηφων
Θανάσης Γούναρης
6976403600,6934753640
[email protected],[email protected]
www.facebook.com/thanasis.gounaris
6976403600,6934753640
-
baskin
Εσωστρέφεια είναι αυτό που έχω γράψει σε άλλο νήμα, όπως και η απουσία κάποιων από οπουδήποτε πέραν του mumble...(και κάποιον και από εκεί...).gounara έγραψε:Ωρε Παλληκαρια αυτο που γινεται εδω ειναι ο ορισμος της εσωστρεφειας
Λιγη σοβαροτητα παρακαλω
Κομμα 32.500 ψηφων
Στρατο εκτος απο forum mumble facebook twitter google+ linkedin που στα τελευταια κοινοποιω καθημερινα υπαρχουν οι χωροι δουλειας , οι διαδηλωσεις - πορειες , οι συγκεντρωσεις οι συνεδριασεις οι ανοιχτες συνελευσεις οι δρασεις τα συνδικαλιστικα οργανα , οι παρεμβασεις σε οργανισμουσ οι καταγγελιες οι ομιλιες ........baskin έγραψε:Εσωστρέφεια είναι αυτό που έχω γράψει σε άλλο νήμα, όπως και η απουσία κάποιων από οπουδήποτε πέραν του mumble...(και κάποιον και από εκεί...).gounara έγραψε:Ωρε Παλληκαρια αυτο που γινεται εδω ειναι ο ορισμος της εσωστρεφειας
Λιγη σοβαροτητα παρακαλω
Κομμα 32.500 ψηφων
ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΣΤΡΑΤΟ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙΣ ΡΕΥΜΑ ΑΛΛΙΩΣ ΓΙΝΕΣΑΙ ΚΥΚΛΟΣ ΧΑΜΕΝΩΝ ΠΟΙΗΤΩΝ
Το ενα δεν αναιρει βεβαια το αλλο
εγω ειμαι πανευτυχης οταν φερνω εναν ακομη στο κομμα
Θανάσης Γούναρης
6976403600,6934753640
6976403600,6934753640
-
baskin
Πολύ σωστά τα λες και φαντάζομαι ότι δεν χρειάζεται κάποιος να το πει για να το καταλάβεις. Η διαφορετικότητα με το παλιό που μπαίνει όμως στην εξίσωση; Μόνο στις δηλώσεις "το κόμμα του 21ου αιώνα" κλπ κλπ;gounara έγραψε:Στρατο εκτος απο forum mumble facebook twitter google+ linkedin που στα τελευταια κοινοποιω καθημερινα υπαρχουν οι χωροι δουλειας , οι διαδηλωσεις - πορειες , οι συγκεντρωσεις οι συνεδριασεις οι ανοιχτες συνελευσεις οι δρασεις τα συνδικαλιστικα οργανα , οι παρεμβασεις σε οργανισμουσ οι καταγγελιες οι ομιλιες ........
ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΣΤΡΑΤΟ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙΣ ΡΕΥΜΑ ΑΛΛΙΩΣ ΓΙΝΕΣΑΙ ΚΥΚΛΟΣ ΧΑΜΕΝΩΝ ΠΟΙΗΤΩΝ
Το ενα δεν αναιρει βεβαια το αλλο
εγω ειμαι πανευτυχης οταν φερνω εναν ακομη στο κομμα
Δίνεις μία και μόνη συγκεκριμένη παράμετρο. Αυτήν των προσωπικών επαφών και της ζύμωσης με το κύκλο σου, η οποία βέβαια αλίμονο και να μην την επιδιώκαμε. Που την πας μετά όμως σαν έργο; Έφερες έναν ψηφοφόρο (όχι για σένα, για το κόμμα μιλάω, μην το δεις ψηφοθηρικά) ή κάτι άλλο;
Και βεβαίως ο καθένας όπου τα καταφέρνει καλύτερα, αλλά η κοινή συνισταμένη όλων μας είναι το διαδίκτυο. Δεν καταλαβαίνω γιατί σου δίνω το συμπέρασμα ότι υποβιβάζω την έξω από το internet διαδικασία; Μέγα λάθος, άλλοι υποβιβάζουν την εντός internet διαδικασία και αυτό κατακρίνω.
Ara τελικα συμφωνουμε .......
Ολα χρειαζονται στις καταλληλες δοσεις καθε φορα
Θανάσης Γούναρης
6976403600,6934753640
6976403600,6934753640
-
baskin
Διαφωνώ με αυτούς που δεν δίνουν την πρέπουσα σημασία στις internetικες δομές του κόμματος και δεν συμμετέχουν στην προσπάθεια με τα ψηφιακά συστήματα. Είναι ο τομέας που κανένας δεν περισσεύει και είναι και θέμα διαφάνειας (όπως λέω και αλλού).gounara έγραψε:Ara τελικα συμφωνουμε .......
Αυτό που με ενοχλεί Θανάση (όπως έχει γράψει και ο Γιώργος ο Μισούλης), είναι η αποφυγή του να βρέξω τα χέρια μου με κάτι νέο, με δικαιολογία το "είναι δύσκολο" κλπ κλπ. Το νέο όμως Θανάση είναι εκεί και εκεί είναι η σημαντική μου διαφωνία με κάποιους.
Και ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΡΕΙ ΑΚΟΜΑ από τον συνδικαλιστή, για το αν θα δεσμευτεί να ψηφίζει ότι τον διατάζουν ιντερνετικά τα μέλη του σωματείου του.
Αυτή είναι η ουσία.
Παρακαλούμε ένα ΝΑΙ ή ένα ΟΧΙ επί της παραπάνω αρχής κύριε συνδικαλιστά, από φλυαρίες και μεγάλα λόγια έχουμε πήξει.
"ἔστω δὲ ὁ λόγος ὑμῶν ναὶ ναί, οὒ οὔ· τὸ δὲ περισσὸν τούτων ἐκ τοῦ πονηροῦ ἐστιν"
Αυτή είναι η ουσία.
Παρακαλούμε ένα ΝΑΙ ή ένα ΟΧΙ επί της παραπάνω αρχής κύριε συνδικαλιστά, από φλυαρίες και μεγάλα λόγια έχουμε πήξει.
"ἔστω δὲ ὁ λόγος ὑμῶν ναὶ ναί, οὒ οὔ· τὸ δὲ περισσὸν τούτων ἐκ τοῦ πονηροῦ ἐστιν"
-
Rainmaker
Δεν υπάρχει λόγος να σου απαντηση γιατι πολυ απλα δεν έχει γίνει συζήτηση απο το κόμμα για τον συνδικαλισμό και τις μορφές που θα πάρει ο ´´συνδικαλιστικος τομεας´´ των πειρατών, μέχρι τότε θα συμπεριφέρεται και θα πράττει σύμφωνα με τις αρχές του κόμματος.random έγραψε:Και ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΡΕΙ ΑΚΟΜΑ από τον συνδικαλιστή, για το αν θα δεσμευτεί να ψηφίζει ότι τον διατάζουν ιντερνετικά τα μέλη του σωματείου του.
Αυτή είναι η ουσία.