Υγεία και νέες τεχνολογίες

dizzyk
Μέλος του Κόμματος Πειρατών
ΔημοσιεύσειςCOLON 395
ΕγγραφήCOLON 17 Απρ 2012, 11:21

Υγεία και νέες τεχνολογίες

Δημοσίευσηαπό dizzyk » 25 Μάιος 2012, 19:10

Φαντάζομαι ότι πρέπει να προχωράμε σιγά σιγά την προώθηση νέων τεχνολογιών στο χώρο της υγείας (και δεν εννοώ καινούριο MRI). Ένας φίλος συντηρεί ένα ενδιαφέρον blog πάνω στον τομέα: http://blog.e-healthgr.com/

Μπορεί να αποδειχθεί χρήσιμο στη συζήτηση...

Kotsos
Μέλος του Κόμματος Πειρατών
ΔημοσιεύσειςCOLON 1222
ΕγγραφήCOLON 15 Μαρ 2012, 14:20

Re: Υγεία και νέες τεχνολογίες

Δημοσίευσηαπό Kotsos » 26 Μάιος 2012, 00:46

Φίλε μου σε ευχαριστούμε πολύ για το ενδιαφέρον μπλογκ που μοιράστηκες μαζί μας.
Αν ο φίλος σου ενδιαφέρεται θα είμασταν ευτυχείς να ακούσουμε τις σκέψεις του και τις ιδέες του στα θέματα που ασχολείται στο μπλόγκ του.
Είναι φανερό ότι είναι γνώστης των μελλοντικών εξελίξεων στον τομέα του health2.0 και προσωπικά σαν χρήστης κάποιων μερών ( όπως telecare, telemedicine, eHealth, mHealth, digital patient file κ.α) αρκετά χρόνια τώρα θα με ενδιέφερε να μας βοηθήσει να διαμορφώσουμε μιά πρόταση με τις λύσεις που βρίσκονται υπό έρευνα για να αντιμετωπισθούν τα προβλήματα που παρουσιάστηκαν στην εφαρμογή τους.
Ακόμα ακόμα σαν επιτροπή θα μπορούσαμε να συζητήσουμε και την βοήθεια για την δημιουργία του TEDMed που φαίνεται να προσπαθεί να δημιουργήσει.
Ο νέος κόσμος έχει κάνει σαφές τι θέλει.
Κάποιον που να είναι σταθερός στη ιδεολογία του, να μην την κάνει υποκριτικά λάστιχο κατα πως τον συμφέρει και να την εκφράζει αυτή με λόγια και πράξεις αδιαφορώντας για τις συνέπειες.


Επιστροφή στο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: 1 και 0 επισκέπτες