ΕΠΕΙΓΟΝ!
Την Παρασκευή θα είναι στην Αθήνα ο Thomas Gaul Μέλος του Board του Pirate Parties International.
Για την αίθουσα συνέντευξης τύπου η ΕΣΗΕΑ ζητάει 299 ευρώ. Μας κάνει;
Έχουμε να αντιπροτείνουμε άλλη αίθουσα;
Αν θέλουμε την αίθουσα, πρέπει σήμερα να στείλουμε επιστολή να την ζητάμε. Παρακαλώ σκέψεις.
Για συνέντευξη τύπου την Παρασκευή.
-
- Μέλος του Κόμματος Πειρατών
Για συνέντευξη τύπου την Παρασκευή.
info: Δυστυχώς, δεν έχω το χρόνο να διαβάζω όλο το forum.
Ό,τι γράφω είναι απλά & μόνο προσωπικές απόψεις.
"First they ignore you. Then they ridicule you. Then they attack you. And then they build monuments to you". (N.Klein 1918)
"First they ignore you. Then they ridicule you. Then they attack you. And then they build monuments to you". (N.Klein 1918)
-
Re: Για συνέντευξη τύπου την Παρασκευή.
1) 300 πολλα δεν ειναι?
2) εναλλακτικα, αιθουσα συνεδριων ξενοδοχειου?
3) τι ακριβως πρεπει να ειπωθει στην συνεντευξη τυπου?
2) εναλλακτικα, αιθουσα συνεδριων ξενοδοχειου?
3) τι ακριβως πρεπει να ειπωθει στην συνεντευξη τυπου?
https://www.youtube.com/watch?v=wuKx7AgHLes
καλύτερα ξύλινο πόδι, παρά ξύλινος λόγος - arrrr
-
Εγώ προτείνω να πάμε έξω από το Μαξίμου, που είναι μόνιμα κατασκηνωμένοι οι ΜΜΕδες και να δώσουμε επιτόπου την συνέντευξη. Ή είμαστε αντισυμβατικοί ή δεν είμαστε. Να τους πούμε κιόλας ότι δεν έχουμε επιχορηγήσεις για να κλείνουμε αίθουσες!!!
Λέω εγώ, μια ιδέα είναι.
Λέω εγώ, μια ιδέα είναι.
Στον τάφο της Αμφίπολης είναι ο Μαυρογένης...
ναι κι εγω συμφωνω με τον παραπανω φιλο. γιατι να πληρωσουμε? θα φανουμε σαν ολους τους αλλους
Όντας πιστοί στις Πειρατικές Αρχές μας παγκοσμίως αλλά πολύ μακρυά από την Ελληνική πραγματικότητα, θυμίζουμε πολύ την Αντουανέτα, μιλάμε για παντεσπάνι χωρίς να έχουμε το ψωμί.
-
αν εχει καλο καιρο, συμφωνω.
αν βρεχει ομως...
http://meteo.gr/cf.asp?city_id=12
συννεφα προβλεπονται, και αρκετο κρυο (για τα δεδομενα της αθηνας)
αν βρεχει ομως...
http://meteo.gr/cf.asp?city_id=12
συννεφα προβλεπονται, και αρκετο κρυο (για τα δεδομενα της αθηνας)
-
- Επικοινωνία:
Τι ακριβώς θέλουμε? Αίθουσα για να μαζευτεί κόσμος ή για να μιλήσουμε μεταξύ μας? Αν είναι για λίγα άτομα 'εχω αίθουσα. Αλλά όχι ανοιχτή για το κοινό γενικά.
Ε.Δ.Α.Π.Ε. The truth is out there.
-
για την παρασκευη, απ'οσο εχω καταλαβει, χρειαζεται ανοιχτη αιθουσα, θα δοθει συνεντευξη τυπου, αρα ερχονται μμε, κοσμος κλπ
για το σαββατο, κατι εχει ειπωθει για συναντηση μετα την διαδηλωση. εκει, ναι, νομιζω οτι κανει η αιθουσα σου, zio
για το σαββατο, κατι εχει ειπωθει για συναντηση μετα την διαδηλωση. εκει, ναι, νομιζω οτι κανει η αιθουσα σου, zio
-
Όταν κάτι σημαντικό συμβαίνει ή κάποιος σημαντικός έχει κάτι να πει, τότε γίνεται Συνέντευξη Τύπου με καλεσμένα όλα τα ΜΜΕ, όχι κόσμο, μόνο ΜΜΕ.
Τα σημαντικά που συμβαίνουν είναι η αναγνώριση από τον Αρειο Πάγο και η αντίδραση στην ACTA.
Ο σημαντικός είναι ο thomas Gaul. Η δημοσιότητα που θα πάρουμε αξίζει χιλιαπλάσια από τα 300 ευρώ μας.
Οταν δεν χρησιμοποιείται η αίθουσα της ΕΣΗΕΑ, χρησιμοποιούνται αίθουσες ΚΑΛΩΝ ξενοδοχείων που είναι ακριβότερες.
Η αίθουσα επίσης είναι στο κέντρο και βολεύει τους Δημοσιογράφους.
Ωστόσο αν κάποιος γνωρίζει κάποια καλή αίθουσα που θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί και κοστίζει κάτω από 300 μπορεί να μας το πει.
Αν επίσης είμαστε σίγουροι ότι ΔΕΝ θέλουμε συνέντευξη τύπου, θα θέλαμε να το ακούσουμε, αν και είναι κάτι που περιμένει το PPI να συμβεί, θεωρείται αυτονόητο.
Τα σημαντικά που συμβαίνουν είναι η αναγνώριση από τον Αρειο Πάγο και η αντίδραση στην ACTA.
Ο σημαντικός είναι ο thomas Gaul. Η δημοσιότητα που θα πάρουμε αξίζει χιλιαπλάσια από τα 300 ευρώ μας.
Οταν δεν χρησιμοποιείται η αίθουσα της ΕΣΗΕΑ, χρησιμοποιούνται αίθουσες ΚΑΛΩΝ ξενοδοχείων που είναι ακριβότερες.
Η αίθουσα επίσης είναι στο κέντρο και βολεύει τους Δημοσιογράφους.
Ωστόσο αν κάποιος γνωρίζει κάποια καλή αίθουσα που θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί και κοστίζει κάτω από 300 μπορεί να μας το πει.
Αν επίσης είμαστε σίγουροι ότι ΔΕΝ θέλουμε συνέντευξη τύπου, θα θέλαμε να το ακούσουμε, αν και είναι κάτι που περιμένει το PPI να συμβεί, θεωρείται αυτονόητο.
info: Δυστυχώς, δεν έχω το χρόνο να διαβάζω όλο το forum.
-
- Επικοινωνία:
Για λίγα άτομα μπορουμε να χρησιμοποιήσουμε τον σταθμό. Αλλά το μέρος δεν κάνει για ανοιχτή συνέντευξη τύπου. Με την έδρα τι έγινε, το καλύτερο θα ήταν να γίνουν όλα εκεί. Επειδή όμως επείγει, ας πληρώσουμε κιόλας, δεν χάθηκε ο κόσμος.
Ε.Δ.Α.Π.Ε. The truth is out there.
-
- Επικοινωνία:
1) 300 μέλη μπορούν να δηλώσουν ότι προσφέρουν εθελοντικά 1 ευρώ για αυτή την πολύ σημαντική επικοινωνιακά συνέντευξη.
2) 30 μέλη μπορούν να δηλώσουν ότι προσφέρουν εθελοντικά 10 ευρώ για αυτή την πολύ σημαντική επικοινωνιακά συνέντευξη.
3) 10 μέλη μπορούν να δηλώσουν ότι προσφέρουν εθελοντικά 30 ευρώ για αυτή την πολύ σημαντική επικοινωνιακά συνέντευξη.
Εγώ δηλώνω ότι και 10 ευρώ δίνω και 30 ευρώ δίνω.
Εαν ο στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε ένα δυνατό κόμμα , θα πρέπει να προσφέρουμε και κάποια χρήματα.
2) 30 μέλη μπορούν να δηλώσουν ότι προσφέρουν εθελοντικά 10 ευρώ για αυτή την πολύ σημαντική επικοινωνιακά συνέντευξη.
3) 10 μέλη μπορούν να δηλώσουν ότι προσφέρουν εθελοντικά 30 ευρώ για αυτή την πολύ σημαντική επικοινωνιακά συνέντευξη.
Εγώ δηλώνω ότι και 10 ευρώ δίνω και 30 ευρώ δίνω.
Εαν ο στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε ένα δυνατό κόμμα , θα πρέπει να προσφέρουμε και κάποια χρήματα.
Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ και η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ δεν χαρίζονται , ΚΕΡΔΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΑΓΩΝΕΣ.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: 6 και 0 επισκέπτες