Αίτημα του MEGA για συν/ξη-ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΝΩ

anestis
Μέλος του Κόμματος Πειρατών

Αίτημα του MEGA για συν/ξη-ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΝΩ

Δημοσίευσηαπό anestis » 23 Φεβ 2012, 11:34

Φίλες και φίλοι,

Τις τελευταίες ημέρες για 1-2 ώρες την ημέρα οδηγώντας στο αυτοκίνητο απαντάω σε υποθετικές ερωτήσεις (παραμιλάω δηλαδή) :)

Οι ερωτήσεις που στείλατε δοκιμάστηκαν μπροστά σε κάμερα, σε πολύ καλή ροή, είχα σημειώσεις, είχα τα πάντα. Βγήκε, τσούλησε, αλλά η τελική εικόνα δεν είναι καλή. Στις συνεχείς ερωτήσεις ΔΕΝ μπορώ να απλώσω τη βεντάλια, ενώ σε ανοιχτές/μονολόγους το άπλωνα και γινόταν βαρετό.
Κι όλα αυτά χωρίς το άγχος του studio και της πανελλαδικής έκθεσης σε real time!

Στα πλαίσια της προηγούμενης δουλειάς μου ως area manager σε μεγάλη εταιρεία Πιστοποιήσεων έχω κάνει δεκάδες ομιλίες, ακόμη και σε κοινά των 1000 ατόμων. Επίσης έχω κάνει χιλιάδες ώρες ραδιόφωνο. Μουσικό ως Πειρατής, αλλά και ενημερωτικό (στις αρχές δεκαετίας του '90). Εδώ αισθάνθηκα ανέτοιμος, κι αν βγω είναι πιθανότερο να γίνει ζημιά, παρά καλό.

Λυπάμαι που δεν μπορώ να το κάνω. Ζητώ συγνώμη από όποιον υπολόγιζε σε αυτή τη δημοσιότητα και του την στερώ.
Ίσως να μπορώ να το κάνω μετά από πολλές-πολλές ώρες προπόνησης.
Αν υπάρχει κάποιος που θεωρεί ότι "έχει" τις Αρχές μας και την κάμερα, ευχαρίστως να προπονηθεί, να τον δοκιμάσουμε και αν μας αρέσει αυτό που θα δούμε να βγει. Η TV έχει υψηλά standards. Εγώ δεν είμαι εκεί ακόμη.

Πειρατικά
Ανέστης
info: Δυστυχώς, δεν έχω το χρόνο να διαβάζω όλο το forum.

Ό,τι γράφω είναι απλά & μόνο προσωπικές απόψεις.
"First they ignore you. Then they ridicule you. Then they attack you. And then they build monuments to you". (N.Klein 1918)

agelos

Re: Αίτημα για συνέντευξη στο MEGA-ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΝΩ

Δημοσίευσηαπό agelos » 23 Φεβ 2012, 11:48

φιλε ανεστη δεν μπορω να καταλαβω τον προβληματισμοσου. τι ακριβως βγηκε σαν εικονα και δε ηταν καλη. μπορουμε να εχουμε ενα δειγμα ωστε να το διορθωσουμε να σκεφτουμε πιθανες ερωτησεις και τις καλυτερες γι αυτες απαντησεις?
Όντας πιστοί στις Πειρατικές Αρχές μας παγκοσμίως αλλά πολύ μακρυά από την Ελληνική πραγματικότητα, θυμίζουμε πολύ την Αντουανέτα, μιλάμε για παντεσπάνι χωρίς να έχουμε το ψωμί.

anestis

Δημοσίευσηαπό anestis » 23 Φεβ 2012, 11:56

Έβαλα σαν στόχο να "περάσω" τις θέσεις μας, με τις προσθήκες που επισημάνθηκαν από τα Μέλη μετά τη συνέντευξη τύπου στην ΕΣΗΕΑ.
Όταν ο "δημοσιογράφος" ήταν "επιθετικός"-"βομβαρδιστικός", απαντούσα κάτι, αλλά οι θέσεις "χανόταν".
Όταν ήταν "ανοιχτός" τα πράγματα ήταν λίγο καλύτερα, αλλά το άπλωνα πολύ το θέμα.

Εχω μάθει να εξηγώ τις θέσεις αναλυτικά. Δεν έχω μάθει να μιλάω με τσιτάτα όπως θέλει η TV.

"First they ignore you. Then they ridicule you. Then they attack you. And then they build monuments to you". (N.Klein 1918)

baskin

Δημοσίευσηαπό baskin » 23 Φεβ 2012, 11:58

Θεωρώ ότι αξίζει να πας όπως είσαι, τα καταφέρνεις δεν τα καταφέρνεις. Αυτό είναι το πρόσωπο μας, η προσπάθεια και όχι το "σίγουρο" αποτέλεσμα που πουλάνε οι άλλοι.

Κάνε πέτρα την καρδιά, φάε λίγο παστουρμά και μετά θα σου στείλω συριανά λουκούμια.
Στον τάφο της Αμφίπολης είναι ο Μαυρογένης...

anestis

Δημοσίευσηαπό anestis » 23 Φεβ 2012, 12:04

Εχω ήδη πει τα ίδια (προ πενταλέπτου) στην αρμόδια δημοσιογράφο του MEGA.

Z53

Δημοσίευσηαπό Z53 » 23 Φεβ 2012, 12:16

anestis έγραψε:Εχω μάθει να εξηγώ τις θέσεις αναλυτικά. Δεν έχω μάθει να μιλάω με τσιτάτα όπως θέλει η TV.

Αν είναι έτσι τότε κάνε αυτό που αισθάνεσαι.
Αν πας με αρνητική διάθεση δε "λέει"
Μήπως όμως πρέπει να δικαιολογήσεις την άρνηση για να μην μας προκύψει κακοπροαίρετος σχολιασμός χωρίς αντίλογο ?
Ζαννής Φραγκάκης (Αρχιτέκτονας)

agelos

Δημοσίευσηαπό agelos » 23 Φεβ 2012, 12:33

anestis έγραψε:Έβαλα σαν στόχο να "περάσω" τις θέσεις μας, με τις προσθήκες που επισημάνθηκαν από τα Μέλη μετά τη συνέντευξη τύπου στην ΕΣΗΕΑ.
Όταν ο "δημοσιογράφος" ήταν "επιθετικός"-"βομβαρδιστικός", απαντούσα κάτι, αλλά οι θέσεις "χανόταν".
Όταν ήταν "ανοιχτός" τα πράγματα ήταν λίγο καλύτερα, αλλά το άπλωνα πολύ το θέμα.

Εχω μάθει να εξηγώ τις θέσεις αναλυτικά. Δεν έχω μάθει να μιλάω με τσιτάτα όπως θέλει η TV.

βασικα εχω χασει λιγο την μπαλα. μας εχει γινει προταση για συνεντεξη αποτ ο μεγκα? που? μεσα σε ενα παραθυρο στις ειδήσεις? σε μια εκομπη? οι ερωτησεις θα εχουν δοθει απο πριν η θα ειναι ζωντανες? θα μπορουσαμε να ανοιξουμε ενα θεμα και μερικοι να κανουν ερωτησεις σα τους δημοσιογραφους στην τηεοραση. αλλοι να ειναι χαλαροι και αλλοι επιθετικοι.

παντως καλο ειναι σε καθε ερωτηση να φερνεις το θεμα εκει που θελεις εσυ η να απαντας με διπλωματια. βεβαια οταν λεω για διπλωματια δεν εννοω αοριστολογιες απλα ολα να καταλαηγουν "οι πολιτες θα αποφασιζουν". αμεση δημοκρατια μην το ξεχναμε. αυτο ειμαστε και αυτο θα λεμε σε καθε ερωτηση. σε καθε προβλημα η απαντηση ειναι μια. ενημερωση ολων των θεσεων που υπαρχουν, συζητηση και τελος δημοψηφισμα απο τα μελη. και οζι διμοψηφισμα του τυπου ναι η οχι. νομιζω οτι με αυτα τα λιγα μπορεις να αντιμετωπισεις καθε ερωτηση οσο επιθετικος κι αν ειναι ο δημοσιογραφος.

υ.σ. βασικο χαρακτηριστικο ειναι να εχεις καθε συνεσθημα σου απ εξω και να σκεφτεσαι με την ψυχρη λογικη. και να απαντας με βαση των αρχων μας. και οπως βγει. στ κατω κατω ειμαστε κατι διαορετικο. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΛΥΣΕΙΣ και ΔΕΝ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ΛΥΣΕΙΣ. είμαστε απλα το εργαλείο μεσα απο το οποίο ο ελληνικος λαος θα αποφασιζει για ολα. με βασικες παραμετρους την διαφανεια και την πραγματικη αμμεση δημοκρατια.

anestis έγραψε:Προφανώς δεν είχες διαβάσει το άλλο θέμα, η πρόταση αφορούσε την εκπομπή MEGA Σαββατοκυριακο: Χασαποπουλος - Αναγνωστακης σε ζωντανό παράθυρο από Θεσ/νίκη, (λόγω διαμονής).

όντως χανω αρκετα θεματα οσες ωρες και να καθομαι εδω. δεν ξερω ολο κατι μου ξεφευγει.

αλλα και παλυ που δυσκολευτικες?
Όντας πιστοί στις Πειρατικές Αρχές μας παγκοσμίως αλλά πολύ μακρυά από την Ελληνική πραγματικότητα, θυμίζουμε πολύ την Αντουανέτα, μιλάμε για παντεσπάνι χωρίς να έχουμε το ψωμί.

SilindeElendil

Re: Αίτημα του MEGA για συν/ξη-ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΝΩ

Δημοσίευσηαπό SilindeElendil » 23 Φεβ 2012, 12:53

Προφανώς δεν είχες διαβάσει το άλλο θέμα, η πρόταση αφορούσε την εκπομπή MEGA Σαββατοκυριακο: Χασαποπουλος - Αναγνωστακης σε ζωντανό παράθυρο από Θεσ/νίκη, (λόγω διαμονής).

Καλα δεν εγινε και τιποτα.Μην σκας,ειμαι σιγουρος οτι θα υπαρξουν παμπολλες ευκαιριες στο μελλον.Η ιδεα αλλωστε της εκθεσης στο γυαλι με τρομοκρατει και εμενα(φαντασου να πρεπει να πεισω κιολας).Καλως επραξες κατα την γνωμη μου.Πειρατικα παντα. :)
Dura lex...Sed lex
Ότι γράφω είναι αυστηρά προσωπικές απόψεις.
'Οποιος επιθυμεί εναλλακτικούς διαύλους επικοινωνίας ας μου στείλει ένα Pm

pav

Δημοσίευσηαπό pav » 23 Φεβ 2012, 12:57

Ξέρω ότι αρκετοί περιμέναμε πως και πως να δούμε εκπρόσωπό μας σε μεγάλο κανάλι (λογικό) αλλά καταλαβαίνω πως προσπάθησες και νιώθεις ανέτοιμος. Προσωπική μου άποψη είναι πως αν πήγαινες θα αποκόμιζες σημαντική εμπειρία σε τέτοιου είδους εμφανίσεις και δεν με ενδιαφέρει και τόσο να βγεις "καλογυαλισμένος". Από την άλλη βέβαια, τι ξέρω εγώ από επικοινωνιολογία ή αν οι συγκεκριμένοι δημοσιογράφοι είναι κακοπροαίρετοι...

anestis έγραψε:Εχω ήδη πει τα ίδια (προ πενταλέπτου) στην αρμόδια δημοσιογράφο του MEGA.

agelos

Δημοσίευσηαπό agelos » 23 Φεβ 2012, 13:08

pav έγραψε:Ξέρω ότι αρκετοί περιμέναμε πως και πως να δούμε εκπρόσωπό μας σε μεγάλο κανάλι (λογικό) αλλά καταλαβαίνω πως προσπάθησες και νιώθεις ανέτοιμος. Προσωπική μου άποψη είναι πως αν πήγαινες θα αποκόμιζες σημαντική εμπειρία σε τέτοιου είδους εμφανίσεις και δεν με ενδιαφέρει και τόσο να βγεις "καλογυαλισμένος". Από την άλλη βέβαια, τι ξέρω εγώ από επικοινωνιολογία ή αν οι συγκεκριμένοι δημοσιογράφοι είναι κακοπροαίρετοι...

anestis έγραψε:Εχω ήδη πει τα ίδια (προ πενταλέπτου) στην αρμόδια δημοσιογράφο του MEGA.

αυτο ακριβως. σιγουρα θα φαινοταν κατι διαφορετικο ακομη και με την αρνητικη σταση των δημοσιογράφων. και οπως ειπε ο φιλος δε νομιζω να μας ενδιαφερει να φανεις οπως οι πολιτικαντες που υπαρχουν ηδη. εκφραση που μπορεις να πεις και On air και να τους τρελανεις. απλα λογο εποχης ειναι καλο να ακουγομαστε με καθε κοστος. ακομη και η αρνητικη διαδημιση δεν παραμενει διαφημιση και μαλιστα πολλες φορες εχι καλυτερα αποτελεσματα απο την "καλη". γιατι κακα τα ψεματα πουθενα δεν μας εχουν ακουσει. κανεις δεν ειδε την εσηεα και ουτε που εγινε αναφορα σε καποιο καναλι εστω και σαν τιτλο. ετσι θα φτασουμ στις εκλογες και δεν θα μας ξερει κανεις.

Επιστροφή στο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: 1 και 0 επισκέπτες