Με καλύπτει απόλυτα η άποψη που έχει διατυπωθεί παραπάνω από μερικούς, ότι σε άλλο θέμα συζητάμε για την πρόταση που λέμε να ενσωματώσουμε στις αρχές μας περί αποκοπής των φοιτητικών παρατάξεων από τα πολιτικά κόμματα.
Στο πλαίσιο αυτό, θεωρώ ότι αντιφάσκει με το παραπάνω η προσέγγιση της δημιουργίας σχετικού πόλου μέσα στο φοιτητικό χώρο.
Ωστόσο θεωρώ ότι με τον καιρό, χτίζοντας την όλη προσπάθεια, είναι δεδομένο ότι πρέπει στο πλαίσιο προώθησης της πολιτικής κίνησης αυτής να ενημερώσουμε και τους φοιτητές ανά την Ελλάδα σχετικά.
Φοιτητικό σκέλος
Re: Φοιτητικό σκέλος
"The reasonable man adapts himself to the world; the unreasonable one persists in trying to adapt the world to himself. Therefore, all progress depends on the unreasonable man." George Bernard Shaw
-
- Μέλος του Κόμματος Πειρατών
Πότε είναι οι επόμενες φοιτητικές εκλογές;
Ίσως θα πρέπει να προτείνουμε το κατέβασμα:
"Ανεξάρτητων ομάδων Πειρατών"
Ίσως θα πρέπει να προτείνουμε το κατέβασμα:
"Ανεξάρτητων ομάδων Πειρατών"
info: Δυστυχώς, δεν έχω το χρόνο να διαβάζω όλο το forum.
Ό,τι γράφω είναι απλά & μόνο προσωπικές απόψεις.
"First they ignore you. Then they ridicule you. Then they attack you. And then they build monuments to you". (N.Klein 1918)
"First they ignore you. Then they ridicule you. Then they attack you. And then they build monuments to you". (N.Klein 1918)
-
Και εγώ συμφωνώ με την δημιουργία Φοιτητικών Κινημάτων των Πειρατών. Όπως και με την επιβολή λογισμικού ανοιχτού κώδικα.
Συμφωνώ να συγκεντρωθούμε ως φοιτητές, αλλά συμφωνώ και ότι η συμμετοχή σε φοιτητικούς συλλόγους είναι σαν να αποδεχόμαστε την παρούσα κατάσταση. Δεν μπορώ να προσδιορίσω γιατί αλλά θα ενημέρωνα για το πειρατικό κόμμα αλλά θα έθετα προτάσεις ως ανεξάρτητος. Μάλλον γιατί νομίζω ότι αυτή είναι η ουσία του πειρατή, και γιατί ούτε εγώ δεν θα δεχόμουν να ψηφίσω μια πρόταση υποστηρίζοντας ένα ολόκληρο κόμμα, και αυτό κάνω και τώρα. Πώς σας φαίνεται;
-
Εμένα μου ακούγεται μια χαρά, νομίζω κάπου είχε πέσει η ιδέα των "ανεξάρτητων Πειρατών".
Dkjane έγραψε:Συμφωνώ να συγκεντρωθούμε ως φοιτητές, αλλά συμφωνώ και ότι η συμμετοχή σε φοιτητικούς συλλόγους είναι σαν να αποδεχόμαστε την παρούσα κατάσταση. Δεν μπορώ να προσδιορίσω γιατί αλλά θα ενημέρωνα για το πειρατικό κόμμα αλλά θα έθετα προτάσεις ως ανεξάρτητος. Μάλλον γιατί νομίζω ότι αυτή είναι η ουσία του πειρατή, και γιατί ούτε εγώ δεν θα δεχόμουν να ψηφίσω μια πρόταση υποστηρίζοντας ένα ολόκληρο κόμμα, και αυτό κάνω και τώρα. Πώς σας φαίνεται;
info: Δυστυχώς, δεν έχω το χρόνο να διαβάζω όλο το forum.
-
για αρχη νομιζω πρεπει να δοθει προτεραιοτητα στην νεολαια. (πιστευω οτι ακομα και για αυτην ειναι νωρις, αλλα αν υπαρχει διαθεση, δεν θα πω οχι).
φοιτητικη παραταξη, ακομα και στην μορφη ανεξαρτητων, δεν χρειαζομαστε. ο καθενας μονος του μπορει ανετα να πρεσβευσει τις ιδεες του
φοιτητικη παραταξη, ακομα και στην μορφη ανεξαρτητων, δεν χρειαζομαστε. ο καθενας μονος του μπορει ανετα να πρεσβευσει τις ιδεες του
https://www.youtube.com/watch?v=wuKx7AgHLes
καλύτερα ξύλινο πόδι, παρά ξύλινος λόγος - arrrr
καλύτερα ξύλινο πόδι, παρά ξύλινος λόγος - arrrr
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: 2 και 0 επισκέπτες