ΠΡΟΤΑΣΗ για το ΣΥΝΕΔΡΙΟ

Ότι αφορά την διοργάνωση του Συνεδρίου του ΠΕΙΡ για το 2016

ΠΡΟΤΑΣΗ για το ΣΥΝΕΔΡΙΟ

Δημοσίευσηαπό gounara » 25 Νοέμ 2016, 14:32

Η πρόταση κατατέθηκε από τους πειρατές στην εκπαίδευση και από φίλους που είναι μέλη του ΑΜΔΑ .
Ζήτησαν λοιπόν ,
από το συνέδριο ναπαρει θεση και να δεσμεύσει την νέα διοικούσα επιτροπή ώστε να έρθει σε επικοινωνία με e-mail η με οποιονδήποτε άλλο πρόσφορο τρόπο με όλες τις ιστοσελίδες που διακινούν Πειρατικό υλικο στην Ελλάδα αλλά και με όποιονδήποτε ασχολείται με την « πειρατεία >> και να δημιουργήσουμε ένα δίκτυο η ένα πυρήνα πειρατικό ή όπως αλλιώς θέλετε να το ονομάσετε κρατώντας τα μέλη του μεταξύ τους την ανωνυμία και οι μόνοι που θα είναι επώνυμοι θα είναι οι πειρατές , Οι οποίοι θα προσφέρουν νομική και πολιτική προστασία σε όλους τους εμπλεκόμενους με την πειρατεία και όχι μόνο. Ακόμα και σε περιπτώσεις τύπου παστίτσιου με αντάλλαγμα στις σελίδες τους να διαφημίζουν το κόμμα πειρατών Ελλάδας που υποςτηριζει τις δωρεάν πειρατικές υπηρεςιες και να προτρέπουν τον κόσμο που τις επισκέπτεται και κατεβάζει ταινίες τραγούδια υπότιτλους και οτιδήποτε άλλο να στηρίξουν και να ψηφίσουν και να ψηφίζουν μόνο πειρατές. Δυστυχώς ή ευτυχώς για να μπορέσεις να πάρεις από τους πολίτες πρέπει να δώσεις και κάτι και εμείς πρέπει να δώσουμε αυτό που μπορούμε δηλαδή πολιτική και νομική κάλυψη σε αυτούς από τους οποίους υποτίθεται ότι έχουμε προέλθει. Πρέπει να στοχεύσουμε σε ψηφοφόρους και υποστηρικτές από την ομάδα των ανθρώπων που μέχρι τώρα έχουμε παραμελήσει και είναι ο φυσικός μας χορός τους χρήστες του ίντερνετ του διαδικτύου και αυτόυς που κατεβάζουν αρχεία και πειρατικό υλικό . Πρέπει να αποκτήσουμε το δικό μας κοινό και τους δικούς μας Υποστηρικτές και αλληλέγγυους παράλληλα με την προσπάθεια που κάνουμε για συνεργασία με άλλους πολιτικούς χωρους .
θα παρακαλούσαμε πολύ η πρόταση αυτή να μπει σε ψηφοφορία από το πέμπτο συνέδριο του κόμματος πειρατών Ελλάδας. Πολλοί από μας είμαστε διατεθειμένοι να βοηθήσουμε στην υλοποίηση μιας τέτοιας προσπάθειας .
Καλή επιτυχία στο συνέδριο σας στο συνέδριο μας . Πειρατές την εκπαίδευση .
Επικοινωνία markotik1789@yahoo.gr
Θανάσης Γούναρης Πρόεδρος Δ.Ε.
6976403600,6934753640
agounar@sch.gr,thanasisgounaris@gmail.com
Πειρατές στην εκπαίδευση www.piratedu.gr
Πειρατές στην Aθήνα www.piratesinathens.gr
www.facebook.com/thanasis.gounaris
Πειρατικό Ραδιόφωνο www.radiopiratis.com
gounara
Μέλος του Κόμματος Πειρατών
 
Δημοσιεύσεις: 1390
Εγγραφή: 17 Φεβ 2012, 10:47
Τοποθεσία: Athens, Greece

Re: ΠΡΟΤΑΣΗ για το ΣΥΝΕΔΡΙΟ

Δημοσίευσηαπό laskaris_vasilis » 28 Νοέμ 2016, 17:41

Τελευταία στιγμή κατατέθηκε και συνεπώς, εκπρόθεσμα τοποθετούμαι:
Κανένα Συνέδριο, δεν είναι δυνατόν να δεσμεύσει την μέλλουσα ΔΕ για τίποτα. Η ΔΕ δεσμεύεται ΜΟΝΟ από το καταστατικό και τις ψηφοφορίες που αποφασίζει το ΣτΜ.
Σε τελική ανάλυση, δεν είναι δυνατόν η όποια ομάδα, να ζητάει μία ημέρα πριν το Συνέδριο που θα αναδείξει επιπλέον νέα Όργανα, δεσμεύσεις!!!!!!!!!!!
Οι λόγοι προφανείς: Ο κάθε υποψήφιος για τα όργανα, δεν είναι δυνατόν μία ημέρα πριν την ψηφοφορία να βλέπει καινούργιες απαιτήσεις από ομάδες φιλικές προς τους Πειρατές. Πολύ πιθανά, αν αυτές οι "απαιτήσεις" του/μας είχαν κοινοποιηθεί νωρίτερα, ίσως, να μην ήταν υποψήφιος.
Προσωπικά, είμαι της άποψης πως: Η κάθε ομάδα έχει λόγο στο Πειρατικό αλλά, στα πλαίσια του διαλόγου και της συνεργασίας.
Αφού το LQFB έπαψε να με "ενοχλεί" (εντροπία λέγεται), παύω και εγώ να ασχολούμαι μαζί του!
laskaris_vasilis
Μέλος του Κόμματος Πειρατών
 
Δημοσιεύσεις: 3273
Εγγραφή: 03 Φεβ 2012, 09:42

Re: ΠΡΟΤΑΣΗ για το ΣΥΝΕΔΡΙΟ

Δημοσίευσηαπό Voyager-1 » 28 Νοέμ 2016, 21:15

Προτείνω να το εξετάσουμε. Δεν είναι καθόλου άσχημη ιδέα.
Ας μπουν στο φορουμ μερικοί να εξηγήσουν πιθανές ερωτήσεις των μελών και της ΔΕ. Να καταλάβω και εγώ ο άσχετος γιατί μιλάμε. Κυρίως την νομική προστασία μπορούμε να την υποστηρίξουμε οικονομικά αν χρειαστεί.
Για την φιλοξενία links που παραπέμπουν σε αυτές τις σελίδες με <<πειρατικό>> περιεχόμενο και αμοιβαία δική μας φιλοξενία σε αυτές θα συμφωνήσω. Παραπέρα για νομική κάλυψη πρέπει να πειστώ κι άλλο.
(πρώην -mesitiko-)
Χρυσανθόπουλος Σπύρος."Έχει δικαίωμα να ασκεί κριτική εκείνος που έχει διάθεση να βοηθήσει."Abraham Lincoln (1809-1865, Αμερικανός πρόεδρος)
https://www.facebook.com/spyros.piratis
Ό,τι γράφω είναι προσωπικές απόψεις.
Voyager-1
Επίτιμο μέλος του Κόμματος Πειρατών (Κάπτεν)
 
Δημοσιεύσεις: 3008
Εγγραφή: 26 Μαρ 2012, 21:03
Τοποθεσία: Κάπου με θέα τον Κορινθιακό μου αρκεί (πρώην -mesitiko-)


Επιστροφή στο 5ο Συνέδριο - 2016

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης

cron