kailor έγραψε:
Υ.Γ. Κόφτε να προσπαθείτε να μας καταστρέψετε γιατί απλώς δεν θα το πετύχετε.
Υ.Γ. 2. Όποιος θέλει ακολουθεί, όποιος θέλει κάθεται εδώ και παλεύει για αυτό που θεωρεί σωστό.
Στα Τσακίδια Χρήστο και λοιποί... Στα τσακίδια...

kailor έγραψε:
Υ.Γ. Κόφτε να προσπαθείτε να μας καταστρέψετε γιατί απλώς δεν θα το πετύχετε.
Υ.Γ. 2. Όποιος θέλει ακολουθεί, όποιος θέλει κάθεται εδώ και παλεύει για αυτό που θεωρεί σωστό.
kailor έγραψε:- Ο Μαριότι είχε έγκριση 6 από τους 7 για την ανάθεση του ένγκελς, απλώς επειδή δεν άρεσε στους άλλους επειδή έγινε μέσω προσωπικών email αλλά και κινητού, λες και ο άλλος είναι αναγκασμένος να είναι 24ώρες το 24ωρο πάνω από τον υπολογιστή του.
kailor έγραψε:- Το ποιός έκανε χρήση του ονόματος του κόμματος δεν το ξέρουμε και ούτε πιθανών ποτέ θα το μάθουμε
kailor έγραψε:αλλά ποιός σου λέει ότι δεν το κάνανε αρκετοί από εδώ μέσα.
kailor έγραψε:- Η Συλλογή τροφίμων είχε συζητηθεί από πριν και αυτοί που ήταν υπεύθυνοι ήταν μέλη του κόμματος από Ελλάδα και όχι μόνο ο Σύλλογος.
kailor έγραψε:- Το ποιοί είχαν γράψει υποψήφιοι ευρωβουλευτές στο facebook, άστο γιατί δεν ήταν μόνο ένας. Και το τι επιθυμεί ο καθένας είναι δική του επιλογή
kailor έγραψε:Δηλαδή τι σε εμποδίζει εσένα να γράψεις υποψήφιος πρωθυπουργός Ελλάδας με το Κόμμα Πειρατών Ελλάδας?
kailor έγραψε:Μπείτε και διαβάστε το καταστατικό που παραπάνω από το μισό είναι εντελώς διαφορετικό από του κόμματος πειρατών ελλάδας και μετά έλα να πεις.
kailor έγραψε:- Επίσης μπαίνετε στο facebook group, στο shoutbox του φόρουμ και όπου αλλού βρείτε και μας βρίζετε, ψεύδεστε ασυστόλως, και μας κατηγορείτε με ότι σας κατέβει στο κεφάλι σας.
kailor έγραψε:εάν θέλετε να μας καταστρέψετε (που ήδη μερικοί το κάνετε), δεν θα σας το επιτρέψουμε.
kailor έγραψε:Υ.Γ. Κόφτε να προσπαθείτε να μας καταστρέψετε γιατί απλώς δεν θα το πετύχετε.
ekfrasi έγραψε:ΕΓΩ είμαι το Σουηδικό μπλοκ,
ekfrasi έγραψε:εγώ έχω ΠΟΛΛΕΣ αναθέσεις, εγώ διώχνω με τη στάση μου τον κόσμο![]()
ΑΝΤΕ... τέρμα οι συνομωσιολογίεςΕΓΩ είμαι "οι κάποιοι"!
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: 1 και 0 επισκέπτες