baskin έγραψε:zio_donnie έγραψε:Εγώ έβαλα ότι έβαλα γιατί γουστάρω και δεν το τρίβω στα μούτρα κανενός. Εσύ κάνεις την drama queen αμα δεν περνάει το δικό σου. Σύνελθε.
Έχω συνέλθει και επειδή δεν θέλω να χάσω την δουλειά μου (τα πέντε χιλιάρικα τα έχω χαμένα έτσι κι αλλιώς), τράβα να μιλήσεις σε άλλους για πριμαντόνες. Η αχαριστία έχει και τα όρια της. Δεν ζήτησα από κανέναν διαφορετική αντιμετώπιση, αλλά όταν κάποιος μου επιτίθεται με την επιχειρηματολογία του troll, προσωπικά περιμένω κάτι παραπάνω από τα μέλη. Εφόσον φυσικά δεν ενστερνίζονται τους Μαριοτομοτσακοαβλιοραγγελους.
Για πιο δικό μου μιλάμε; Πετάγεσαι σαν την πορδή για το νήμα για τους ψεκασμούς και κάνεις την πάπια για τις κατηγορίες. Έτσι κάνω και εγώ την ωραία κοιμωμένη.
Οπότε τα ταληράκια που λες και εσύ εδώ είναι. Όποιος έχει 21.69GB FTP ας στείλει κάνα pm για κάνα δίωρο, αλλιώς μετά email.
Μπλα, μπλα, μπλα. Καλύτερα να πετάγομαι σαν πορδή που και που παρά να χέζω ακατάσχετα σαν εσένα. Δλδ επειδή δεν ασχολήθηκα με την προσωπική σου βεντέτα με τους Μαριοτομοτσακοαβλιοραγγελους or whatever μαλακία σε απασχολεί δεν δικαιούμαι δια να ομιλώ μήπως?
Επειδή δεν έχω καταλάβει αν είσαι ή αν απλά το παίζεις retard: Χέστηκα για τις "κατηγορίες" χέστηκα για τις προσωπκές σου βεντέτες και κυριώς σταμάτα να βαράς απανωτα godwin . Επίσης χέστηκα για το τι περιμένεις από τα μέλη, δεν είσαι ο μόνος που έχει δωσει κόπο, χρόνο και χρήμα για να βλέπει τουρίστες να κάνουν τους ωραίους. Αν δεν σου αρέσει (ούτε και μένα μου αρέσει φυσικά) η υποβόσκουσα αχαριστία του κάθε ξερόλα , η πόρτα είναι ανοιχτη και τα σκυλιά δεμένα.
Στο παρόν τόπικ συζητάμε γιατί σβήνονται αθώα πράγματα από το φόρουμ. Και το ότι κάποιος τα σβήνει με το έτσι θέλω και μετά αντί να πει σόρρυ μαλακία, απαντάει με την ΕΡΤ, τον Κλουζό και ότι θυμάται χαίρεται είναι τραγικό.
Η τεχνική chewbacca πιάνει μόνο στους Simpsons.
Ε.Δ.Α.Π.Ε. The truth is out there.