Για άλλη μία φορά κλειδώνεται δημοσκόπηση χωρίς να ερωτηθεί

baskin
Μέλος του Κόμματος Πειρατών

Re: Για άλλη μία φορά κλειδώνεται δημοσκόπηση χωρίς να ερωτη

Δημοσίευσηαπό baskin » 13 Οκτ 2013, 21:56

Rainmaker έγραψε:καταλαβαίνεις τι λες; εκβιάζεις το κόμμα; κόμμα που εκβιάζεται από τον οποιονδήποτε μη σώσει και υπάρχει. :(

Δεν εκβιάζω κανέναν. Απλά βαρέθηκα να μην πληρώνομαι από τον τυπογράφο, γιατί το κόμμα δεν μπορεί να τον ξοφλήσει και να με εκθέτει ο κάθε ηλίθιος. Τέρμα πάρε τον server και τράβα στην ευχή της παναγίας. Σε κάνα δίωρο θα έχω upload το backup.
Στον τάφο της Αμφίπολης είναι ο Μαυρογένης...

Rainmaker

Δημοσίευσηαπό Rainmaker » 13 Οκτ 2013, 22:02

SilindeElendil έγραψε:Εισαι τοσο πολιτικα ανωριμος ωστε δεν καταλαβαινεις οτι οταν καποιος κανει χορηγια περιμενει το λιγοτερο να μην τον εκθεσεις με ανυποστατες κατηγοριες.Αν τον ζημιωνει δε η χορηγια αυτη απλα την ανακαλει.

Εγώ ο πολιτικά ανώριμος σου λέω ότι η συζήτηση για τον σέρβερ κακώς έχει φτάσει μέχρι εδώ, υπάρχει ΔΕ που έχει ενημερωθεί και εγκρίνει τις χορηγίες (έτσι νομίζω) και είναι η μόνη αρμόδια να απαντήσει για το θέμα του σέρβερ ασχέτως αν κάποια μέλη γνωρίζουν περισσότερα ή έχουν κάνει οι ίδιοι την χορηγία και δεν έχουν λόγο να απολογούνται για τίποτα παρα μόνο η ΔΕ.

SilindeElendil

Δημοσίευσηαπό SilindeElendil » 13 Οκτ 2013, 22:05

Rainmaker έγραψε:
SilindeElendil έγραψε:Εισαι τοσο πολιτικα ανωριμος ωστε δεν καταλαβαινεις οτι οταν καποιος κανει χορηγια περιμενει το λιγοτερο να μην τον εκθεσεις με ανυποστατες κατηγοριες.Αν τον ζημιωνει δε η χορηγια αυτη απλα την ανακαλει.

Εγώ ο πολιτικά ανώριμος σου λέω ότι η συζήτηση για τον σέρβερ κακώς έχει φτάσει μέχρι εδώ, υπάρχει ΔΕ που έχει ενημερωθεί και εγκρίνει τις χορηγίες (έτσι νομίζω) και είναι η μόνη αρμόδια να απαντήσει για το θέμα του σέρβερ ασχέτως αν κάποια μέλη γνωρίζουν περισσότερα ή έχουν κάνει οι ίδιοι την χορηγία και δεν έχουν λόγο να απολογούνται για τίποτα παρα μόνο η ΔΕ.

Ωραια μαζεψε τωρα τον αλλο που θελει να κανει το back up για να μην τρεχουμε βραδυατικα
Dura lex...Sed lex
Ότι γράφω είναι αυστηρά προσωπικές απόψεις.
'Οποιος επιθυμεί εναλλακτικούς διαύλους επικοινωνίας ας μου στείλει ένα Pm

baskin

Δημοσίευσηαπό baskin » 13 Οκτ 2013, 22:07

Rainmaker έγραψε:Εγώ ο πολιτικά ανώριμος σου λέω ότι η συζήτηση για τον σέρβερ κακώς έχει φτάσει μέχρι εδώ, υπάρχει ΔΕ που έχει ενημερωθεί και εγκρίνει τις χορηγίες (έτσι νομίζω) και είναι η μόνη αρμόδια να απαντήσει για το θέμα του σέρβερ ασχέτως αν κάποια μέλη γνωρίζουν περισσότερα ή έχουν κάνει οι ίδιοι την χορηγία και δεν έχουν λόγο να απολογούνται για τίποτα παρα μόνο η ΔΕ.

Εσύ ο πολιτικά ανώριμος έμεινες απαθής για το συγκεκριμένο θέμα, αλλά για τους "ψεκασμούς" αμέσως άρχισες το κατηγορητήριο. Τα ίδια και ο zio.

Έτσι λοιπόν όπως απηύδησε ο οmmisman να βάζει από την τσέπη του για ψεκασμένους και αμεσοδημοκράτες, απηύδησα και εγώ.

Rainmaker

Δημοσίευσηαπό Rainmaker » 13 Οκτ 2013, 22:09

baskin έγραψε:
Δεν εκβιάζω κανέναν. Απλά βαρέθηκα να μην πληρώνομαι από τον τυπογράφο, γιατί το κόμμα δεν μπορεί να τον ξοφλήσει και να με εκθέτει ο κάθε ηλίθιος.

έχεις απόλυτο δίκιο για τον τυπογράφο αλλά αυτό δεν σου δίνει κανένα δικαίωμα παραπάνω από κανένα μέλος.
Όλοι γνωρίζουμε (ακόμα και αυτοί που δεν το αναγνωρίζουν) ότι το κόμμα (οικονομικά τουλάχιστον) υπάρχει χάρη σε 3-4 άτομα όμως δεν πρέπει αυτός ο λόγος να είναι και η αφορμή για συμπεριφορές που δεν ταιριάζουν με το κόμμα που θέλουμε.

baskin

Δημοσίευσηαπό baskin » 13 Οκτ 2013, 22:13

Rainmaker έγραψε:έχεις απόλυτο δίκιο για τον τυπογράφο αλλά αυτό δεν σου δίνει κανένα δικαίωμα παραπάνω από κανένα μέλος.
Όλοι γνωρίζουμε (ακόμα και αυτοί που δεν το αναγνωρίζουν) ότι το κόμμα (οικονομικά τουλάχιστον) υπάρχει χάρη σε 3-4 άτομα όμως δεν πρέπει αυτός ο λόγος να είναι και η αφορμή για συμπεριφορές που δεν ταιριάζουν με το κόμμα που θέλουμε.

Κι όμως δεν είδα τέτοια ευαισθησία στις κατηγορίες του kavlior οτι τα πήρα από τον τυπογράφο, ούτε στο φερέφωνο του troll, aggelos και τις θεωρίες συνωμοσίας για τον δωρεάν server. Ούτε από εσένα, ούτε από τον zio. Μόνο την προστασία ενός νήματος υπο-κουλτούρας και κατηγορίες για φασισμό.

Ok. Ας το βάλει ο zio το forum όπου θέλει να είναι χύμα και να ασχολείται εκείνος με το troll, να του περάσει και η πίκρα για την διαφωνία μου για την πουτσο-ΕΡΤ.

zio_donnie
Επικοινωνία:

Δημοσίευσηαπό zio_donnie » 13 Οκτ 2013, 22:22

baskin έγραψε:
Rainmaker έγραψε:Εγώ ο πολιτικά ανώριμος σου λέω ότι η συζήτηση για τον σέρβερ κακώς έχει φτάσει μέχρι εδώ, υπάρχει ΔΕ που έχει ενημερωθεί και εγκρίνει τις χορηγίες (έτσι νομίζω) και είναι η μόνη αρμόδια να απαντήσει για το θέμα του σέρβερ ασχέτως αν κάποια μέλη γνωρίζουν περισσότερα ή έχουν κάνει οι ίδιοι την χορηγία και δεν έχουν λόγο να απολογούνται για τίποτα παρα μόνο η ΔΕ.

Εσύ ο πολιτικά ανώριμος έμεινες απαθής για το συγκεκριμένο θέμα, αλλά για τους "ψεκασμούς" αμέσως άρχισες το κατηγορητήριο. Τα ίδια και ο zio.

Έτσι λοιπόν όπως απηύδησε ο οmmisman να βάζει από την τσέπη του για ψεκασμένους και αμεσοδημοκράτες, απηύδησα και εγώ.

Εγώ δεν άρχισα κανένα κατηγορητήριο απλά σου είπα ότι επειδή έβαλες λεφτά δεν σημαίνει πως κάνεις ότι σου καυλώσει. Και επειδή βάζεις και την έδρα στη μέση καλό θα 'ηταν να ξέρεις πως έχουμε δώσει πολλοί λεφτά και χωρίς να κάνουμε τις πριμαντόνες στο φόρουνζ. Για να στο κάνω κέρματα έχω δώσει σε μόνο σε εισητήρια μετρό παραπάνω από όσα έδωσε μέλος της ΔΕ για το στρατό στέρεο νόβα για τη μαλακία το λίκουιντ. Ασε λοιπόν τον ommisman έξω και βάλε και τους άλλους που δίνουν χωρίς να στο τρίβουν στα μούτρα (και είναι αρκετοί).

Όσο για το χρέος. Ήμουν από τους πρώτους που λένε πως είνια ντροπή. Με χέσανε (μαζί με άλλους) όταν το είπα και το επανέλαβα ανά καιρούς πως δεν θα κάνουμε τίποτα αν δεν αποπληρωθεί. Αλλά. Αλλά. Αλλά. Αφενός τσαντίσου με αυτούς που έκανες την "συμφων'ια κυρίων" και τη χέσανε αφετέρου κανείς δεν σου έταξε πως θα γίνεις αρχηγός χωρίς δικαίωμα ανταπάντησης.

Εγώ έβαλα ότι έβαλα γιατί γουστάρω και δεν το τρίβω στα μούτρα κανενός. Εσύ κάνεις την drama queen αμα δεν περνάει το δικό σου. Σύνελθε.
Ε.Δ.Α.Π.Ε. The truth is out there.

Rainmaker

Δημοσίευσηαπό Rainmaker » 13 Οκτ 2013, 22:23

baskin έγραψε:
Rainmaker έγραψε:έχεις απόλυτο δίκιο για τον τυπογράφο αλλά αυτό δεν σου δίνει κανένα δικαίωμα παραπάνω από κανένα μέλος.

Κι όμως δεν είδα τέτοια ευαισθησία στις κατηγορίες του kavlior οτι τα πήρα από τον τυπογράφο, ούτε στο φερέφωνο του troll, aggelos και τις θεωρίες συνωμοσίας για τον δωρεάν server. Ούτε από εσένα, ούτε από τον zio. Μόνο την προστασία ενός νήματος υπο-κουλτούρας και κατηγορίες για φασισμό.

Ok. Ας το βάλει ο zio το forum όπου θέλει να είναι χύμα και να ασχολείται εκείνος με το troll.

Ούτε εγώ ούτε ο zio είμαστε στην ΔΕ ας απαντήσουν, οργανώσουν και βρουν λύση οι αρμόδιοι της ΔΕ.

ΥΓ: Το ότι δεν μίλησα-υποστήριξα δεν υπήρχε λόγος μια χαρά τα κατάφερνες μέχρι που το ανακάτεψες με την μαλακία που έκανες με την δημοσκόπηση και αν νομίζεις ότι θα σε παρακαλάω για τον σέρβερ γελασμένος είσαι όταν θα μπορούμε (αν δεν μπορούμε) θα ξαναποκτήσουμε, αλλά χωρίς εκβιασμούς, αν θέλεις κάτι το δίνεις με την καρδιά σου και δεν ζητάς ανταλάγματα αυτός είναι γνήσιος εθελοντισμός όλα τ άλλα είναι καπρίτσια. σόρι άλλα έτσι τα βλέπω τα πράγματα.

baskin

Δημοσίευσηαπό baskin » 13 Οκτ 2013, 23:03

zio_donnie έγραψε:Εγώ έβαλα ότι έβαλα γιατί γουστάρω και δεν το τρίβω στα μούτρα κανενός. Εσύ κάνεις την drama queen αμα δεν περνάει το δικό σου. Σύνελθε.

Έχω συνέλθει και επειδή δεν θέλω να χάσω την δουλειά μου (τα πέντε χιλιάρικα τα έχω χαμένα έτσι κι αλλιώς), τράβα να μιλήσεις σε άλλους για πριμαντόνες. Η αχαριστία έχει και τα όρια της. Δεν ζήτησα από κανέναν διαφορετική αντιμετώπιση, αλλά όταν κάποιος μου επιτίθεται με την επιχειρηματολογία του troll, προσωπικά περιμένω κάτι παραπάνω από τα μέλη. Εφόσον φυσικά δεν ενστερνίζονται τους Μαριοτομοτσακοαβλιοραγγελους.

Για πιο δικό μου μιλάμε; Πετάγεσαι σαν την πορδή για το νήμα για τους ψεκασμούς και κάνεις την πάπια για τις κατηγορίες. Έτσι κάνω και εγώ την ωραία κοιμωμένη.

Οπότε τα ταληράκια που λες και εσύ εδώ είναι. Όποιος έχει 21.69GB FTP ας στείλει κάνα pm για κάνα δίωρο, αλλιώς μετά email.

zio_donnie
Επικοινωνία:

Δημοσίευσηαπό zio_donnie » 13 Οκτ 2013, 23:29

baskin έγραψε:
zio_donnie έγραψε:Εγώ έβαλα ότι έβαλα γιατί γουστάρω και δεν το τρίβω στα μούτρα κανενός. Εσύ κάνεις την drama queen αμα δεν περνάει το δικό σου. Σύνελθε.

Έχω συνέλθει και επειδή δεν θέλω να χάσω την δουλειά μου (τα πέντε χιλιάρικα τα έχω χαμένα έτσι κι αλλιώς), τράβα να μιλήσεις σε άλλους για πριμαντόνες. Η αχαριστία έχει και τα όρια της. Δεν ζήτησα από κανέναν διαφορετική αντιμετώπιση, αλλά όταν κάποιος μου επιτίθεται με την επιχειρηματολογία του troll, προσωπικά περιμένω κάτι παραπάνω από τα μέλη. Εφόσον φυσικά δεν ενστερνίζονται τους Μαριοτομοτσακοαβλιοραγγελους.

Για πιο δικό μου μιλάμε; Πετάγεσαι σαν την πορδή για το νήμα για τους ψεκασμούς και κάνεις την πάπια για τις κατηγορίες. Έτσι κάνω και εγώ την ωραία κοιμωμένη.

Οπότε τα ταληράκια που λες και εσύ εδώ είναι. Όποιος έχει 21.69GB FTP ας στείλει κάνα pm για κάνα δίωρο, αλλιώς μετά email.

Μπλα, μπλα, μπλα. Καλύτερα να πετάγομαι σαν πορδή που και που παρά να χέζω ακατάσχετα σαν εσένα. Δλδ επειδή δεν ασχολήθηκα με την προσωπική σου βεντέτα με τους Μαριοτομοτσακοαβλιοραγγελους or whatever μαλακία σε απασχολεί δεν δικαιούμαι δια να ομιλώ μήπως?

Επειδή δεν έχω καταλάβει αν είσαι ή αν απλά το παίζεις retard: Χέστηκα για τις "κατηγορίες" χέστηκα για τις προσωπκές σου βεντέτες και κυριώς σταμάτα να βαράς απανωτα godwin . Επίσης χέστηκα για το τι περιμένεις από τα μέλη, δεν είσαι ο μόνος που έχει δωσει κόπο, χρόνο και χρήμα για να βλέπει τουρίστες να κάνουν τους ωραίους. Αν δεν σου αρέσει (ούτε και μένα μου αρέσει φυσικά) η υποβόσκουσα αχαριστία του κάθε ξερόλα , η πόρτα είναι ανοιχτη και τα σκυλιά δεμένα.

Στο παρόν τόπικ συζητάμε γιατί σβήνονται αθώα πράγματα από το φόρουμ. Και το ότι κάποιος τα σβήνει με το έτσι θέλω και μετά αντί να πει σόρρυ μαλακία, απαντάει με την ΕΡΤ, τον Κλουζό και ότι θυμάται χαίρεται είναι τραγικό.

Η τεχνική chewbacca πιάνει μόνο στους Simpsons.
Ε.Δ.Α.Π.Ε. The truth is out there.

Επιστροφή στο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: 1 και 0 επισκέπτες