Τα αρνητικά του Συνεδρίου

Συζήτηση για το 1ο Συνέδριο του ΠΕΙΡ.
plessas
Μέλος του Κόμματος Πειρατών
Επικοινωνία:

Re: Τα αρνητικά του Συνεδρίου

Δημοσίευσηαπό plessas » 05 Νοέμ 2012, 10:10

Για το θέμα της ψηφοφορίας δικαιώθηκε πανηγυρικά ο random. Αν γίνονταν ηλεκτρονικά, ούτε προβλήματα με τις καταμετρήσεις θα υπήρχαν (να θυμίσω ότι έγιναν ενστάσεις και νέες ψηφοφορίες με αποτέλεσμα να αλλάζουν τα αποτελέσματα χωρίς προφανή λόγο), ούτε θα καθυστερούσαμε τόσο.
Οι θέσεις που εκφράζω είναι προσωπικές. Περισσότερα για μένα στο ιστολόγιό μου: http://plessas.info

kailor

Δημοσίευσηαπό kailor » 05 Νοέμ 2012, 10:11

Rainmaker έγραψε:
Rainmaker έγραψε:
kailor έγραψε:
πριν το συνέδριο 22. Θες να κάτσω να σου τις γράψω επιγραμματικά.??

οχι!
γιατί απλά δεν το γνωρίζεις είναι τρεις

το είπε ο πρώτος σε ψήφους της διοικούσας επιτροπής και συμφωνούνε 37 ψηφοφόροι και αρκετά μέλη που βγήκαν στην διοικούσα επιτροπή.

για τις απλές αρχές πριν το συνέδριο ήταν 22.

για τις βασικές αρχές που τις είχαμε στο προηγούμενο καταστατικό ήταν 6.

Τα θυμάμαι πολύ καλά.

Τώρα εάν οι καινούριοι που βγήκαν δεν ξέρουν καν πόσες ήταν οι αρχές μας, έλεος τότε. Υπάρχει πρόβλημα και μεγάλο.

Rainmaker

Δημοσίευσηαπό Rainmaker » 05 Νοέμ 2012, 10:16

kailor έγραψε:για τις απλές αρχές πριν το συνέδριο ήταν 22.

Τα θυμάμαι πολύ καλά.

Τώρα εάν οι καινούριοι που βγήκαν δεν ξέρουν καν πόσες ήταν οι αρχές μας, έλεος τότε. Υπάρχει πρόβλημα και μεγάλο.

Οι καινουριοι δεν ειναι καινούριοι είναι το ιερατείο όπως αποδεκτηκαν και τον ορισμό. άρα πάντα ήταν τρεις εμεις οι παραπλανηθέντες νομίζαμε άλλα.

kailor

Δημοσίευσηαπό kailor » 05 Νοέμ 2012, 10:18

Rainmaker έγραψε:

Τα θυμάμαι πολύ καλά.

Οι καινουριοι δεν ειναι καινούριοι είναι το ιερατείο όπως αποδεκτηκαν και τον ορισμό. άρα πάντα ήταν τρεις εμεις οι παραπλανηθέντες νομίζαμε άλλα.

κανένα πρόβλημα τότε εμένα θα με βρουν απέναντι τους.

Rainmaker

Δημοσίευσηαπό Rainmaker » 05 Νοέμ 2012, 10:21

plessas έγραψε:Για το θέμα της ψηφοφορίας δικαιώθηκε πανηγυρικά ο random. Αν γίνονταν ηλεκτρονικά, ούτε προβλήματα με τις καταμετρήσεις θα υπήρχαν (να θυμίσω ότι έγιναν ενστάσεις και νέες ψηφοφορίες με αποτέλεσμα να αλλάζουν τα αποτελέσματα χωρίς προφανή λόγο), ούτε θα καθυστερούσαμε τόσο.

το αστείο ήταν οτι ψηφίσαμε για το εαν θα ψηφίσουμε ένα θέμα (ναι πραγματι υπήρξε τετοια ψηφοφορία) αλλά δεν ψηφίσαμε για να αποδεχτούμε τον όρο 2/3 επειδή λέει δεν το ζήτησε κανένας μα είχε αναφερθεί ήδη στο φορουμ το θέμα (ασχέτως ποιος το ανέφερε) και δεν υπήρχε λόγος να αναφερθεί έπρεπε να γίνει ψηφοφορία πριν ξεκινήσουμε για την ισχύ του καταστατικού κατά την διάρκεια του συνεδρίου.

James
Επικοινωνία:

Δημοσίευσηαπό James » 05 Νοέμ 2012, 11:17

Rainmaker έγραψε:

Τα θυμάμαι πολύ καλά.

Θανάση φυσιολογικά δε θα έπρεπε να σε προβληματίζει το αποτέλεσμα των εκλογών.
Οι πέντε στους 7 πιστεύουν στην ´αμεση δημοκρατία, και δεν έχουν και ιδέα από διαδίκτυο και γενικότερα από πληροφορική, και προφανώς και αυτοί όπως και εσύ δεν γνωρίζουν ότι οι βασικές αρχές του κόμματος των πειρατών είναι τρείς!!!!
Όπότε καλύτερα να έρθεις σε επαφή μαζί τους για να συνεργαστείτε μιας και σας αρέσει η Αμεση Δημοκρατία.
Βέβαια θέλω να κάνω μία ανοικτή ερώτηση σε όσους παρευρέθηκαν εχτές και ψήφισαν:
Το μέλος με τις εφτά αναρτήσεις στο φόρουμ από που το αξιολογήσατε ?? από το Facebook? με ποια κριτήρια δηλαδή ψηφίσαμε? εχτές?
Οι αναρτήσεις μου είναι οι πολιτικές μου απόψεις.
!!!Be Proud to fly the Jolly Roger!!!
jamesppgr@riseup.net

Rainmaker

Δημοσίευσηαπό Rainmaker » 05 Νοέμ 2012, 11:29

Dimitris Zappas έγραψε:
Rainmaker έγραψε:
kailor έγραψε:Όπότε καλύτερα να έρθεις σε επαφή μαζί τους για να συνεργαστείτε μιας και σας αρέσει η Αμεση Δημοκρατία.

Ως συνιστόσα των πειρατών να βρεθώ μαζί τους?
Για να μας πουν αυτοί που υποστηρίζουν τις τρεις βασικές αρχές που ακούσαμε στο συνέδριο πως μεταφράζονται στο ''καινούριο λειτουργικό''?
και ας μας που τι εννοούν ''καινούριο λειτουργικό''? μήπως τελικά δεν είναι καινούριο?

baskin

Δημοσίευσηαπό baskin » 05 Νοέμ 2012, 11:32

Dimitris Zappas έγραψε:Βέβαια θέλω να κάνω μία ανοικτή ερώτηση σε όσους παρευρέθηκαν εχτές και ψήφισαν:
Το μέλος με τις εφτά αναρτήσεις στο φόρουμ από που το αξιολογήσατε ?? από το Facebook? με ποια κριτήρια δηλαδή ψηφίσαμε? εχτές?

Bingo!!! (ξεκινάω τα bingo πάλι).

Δημήτρη, πλέον κάποια πράγματα θα ειπωθούν με το όνομα τους, μόλις είναι η κατάλληλη ώρα.

Υ.Γ.1 (εγώ άκουσα κρεβατομουρμούρα εχθές που δεν άφησα την γυναίκα μου να έρθει και να γραφτεί μέλος επιτόπου...)
Στον τάφο της Αμφίπολης είναι ο Μαυρογένης...

crisal

Δημοσίευσηαπό crisal » 05 Νοέμ 2012, 11:37

Αγαπητοί μου Κύριοι

τουλάχιστον οι 2 απο εσας που ηταν στο συνέδριο θα επρεπε να εχουν δει λιγο την πραγματικοτητα. Ο 3ος Κυριος που ελειπε τα είδε εξ αποστασεως και θολα οποτε δεν πιανεται!!!!!

Τι δεν σας αρεσε που ψηφιζαμε για ολα τα θεματα?
Που συζητουσαμε καθε ενσταση?
Δεν περασανε καποιες προτασεις ε και? τι σημαινει αυτο?
Και δικη μου προσταση δεν περασε τι πρεπει να πω, οτι εσεις οι υπολοιποι που δεν την ψηφισατε ειστε οπισθοδρομικοι και εγω πρωτοποριακός?

Εσεις οι 2 κύριοι που εισασταν εκει γιατι δεν ειπατε τιποτα για τα προβληματα που αναφερατε σημερα?
γιατι δεν κανατε κατι?
Σας απαγορευσε κανεις να μιλησετε?

Μιλατε για ηλεκτρονικη ψηφοφορια. Ωραια και εγω θα την ηθελα. Γιατι δεν προτεινατε το θεμα αυτο?(πριν το συνεδριο) γιατι δεν κανατε μια εφαρμογη της ηλεκτρονικης ψηφοφοριας και να την φερετε στο συνεδριο να την δουλεψουμε.
Ειναι πολυ ευκολο να μιλας εκ των υστερων. Μηπως ομως θα επρεπε να μαθουμε οτι ειναι επικοιδομιτικο να μιλας εκ των προτερων και σκετη γκρινια να μιλας μετα?

Το "ιερατειο" που λετε το ψηφισαμε ολοι μαζι. Οπότε γιατι η γκρινια? Τις προτασεις τις ψηφισαμε ολοι μαζι, γιατι δεν σας αρεσουν?
Αυτη δεν ειναι η άμεση δημοκρατία που πρεσβεύουμε?

Η μηπως αμεση δημοκρατια ειναι οταν περναει το δικο μας και οταν δεν περναει ειναι "ιερατείο"?

Οσο για τις αρχες ο φιλος μας ο kailor δικαιολογείται επειδη οπως ειπε ο ηχος δεν ηταν καλος.Εσεις που εισασταν εκει δεν ακουσατε τι ακριβως είπε?
Μιλησε για τις 3 αρχες των ΠΕΙΡ οπως ξεκινησαν στην Σουηδια οχι για τις 22 δικες μας θεσεις.
Το οτι ασπαζεται αυτες τις αρχες δεν σημαινει οτι δεν ασπαζεται τις δικες μας. Και στο κατω κατω ειναι δικαιωμα της να πιστευει οτιδηποτε.Οπως ειναι δικαιωμα μας να πιστευουμε και εμεις οτιδηποτε.Την ψηφισαμε ομως. Πηρε τις περισσοτερες ψηφους. Αν δεν μας αρεσαν αυτα που ειπε θα μπορουσαμε να μην ψηφισουμε. Και αυτο κακο ειναι?

Δεν νομιζετε οτι η κριτικη και η γκρινια πρεπει να σταματησει καποτε?
Χθες τελειωσε το 1ο μας συνεδριο. Η σημαντικοτερη στιγμη του κομματος. Ειχαμε δυνατοτητα να αλλαξουμε τα παντα. Εμεις οχι καποιοι αλλοι.
Παρ'ολα καποια "μικροπροβληματακια" που υπηρξαν, τα οποία άλλωστε ήταν αναμενομενα, το συνεδριο πήγε ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ.
Ακολουθηθηκε η πρακτικη αλλων συνεδριων πειρατικών κομμάτων.(για τις προτασεις τις ψηφοφοριες κλπ)

Και επίσης μην ξεχνατε οτι ΟΛΟ ΑΥΤΟ το κανανε 5 ανθρωποι. οχι 105.......(ετσι γι ανα μην ξεχνιομαστε)

Και κατι για το τελος Κυριοι.

Το κόμμα αυτο το διαμορφωνουμε εμεις. Ολοι μας. Στην καθημερινοτητα, στις εκλογες, στις θεσεις στο καταστατικο στο προγραμμα. Παντου.
ΑΜΕΣΑ οχι ΕΜΕΣΑ.
Εμεις ειαμστε το κομμα ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ.
Αν αυτο δεν αρεσει πραγματικα υπαρχουν πολλα κοματα που μπορει να παει κανεις.

...Εμενα μου αρεσει και εδω θα μεινω.

ΥΓ..γραφτηκε πριν την αναρτηση του Δημητρη οποτε δεν περιλαμβανει απαντηση προς αυτον.

kailor

Δημοσίευσηαπό kailor » 05 Νοέμ 2012, 11:44

Χρήστο (crisal), σε ευχαριστώ που διευκρίνησες αρκετά πράγματα. Τώρα αποκτούν μια λογική για ποιό λόγο εξελίχθηκαν τα πράγματα έτσι.

Υ.Γ. και εμένα μου αρέσει εδώ οπότε μένω. Μελλοντικά βλέπουμε. :D

Επιστροφή στο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: 4 και 0 επισκέπτες