Εκπομπή Όψεις & Απόψεις, Δευτέρα 10/09/2012

Σχολιάζουμε ενδιαφέρουσες καταχωρήσεις και απόψεις από ιστολόγια και ιστοχώρους. Δεν παραλείπουμε να αναφέρουμε την πηγή!
Κομπειλάδας
Μέλος του Κόμματος Πειρατών
Επικοινωνία:

Εκπομπή Όψεις & Απόψεις, Δευτέρα 10/09/2012

Δημοσίευσηαπό Κομπειλάδας » 11 Σεπ 2012, 14:30

Η μαγνητοσκόπηση από την εκπομπή "Όψεις & Απόψεις", στο Ωμέγα TV (τοπικό κανάλι Θεσσαλονίκης, κανάλι 43, αναλογικό) με την δημοσιογράφο Έλσα Αγοραστού. Προβλήθηκε την Δευτέρα 10/09/2012, στις 9:30μμ.
Παραθρέθηκαν:
Ο Σίμος Δαλκυριάδης και ο Σταθης Λειβαδιτης από το Κόμμα Πειρατών Ελλάδας.
Η εκπομπή είχε διάρκεια 60' σε 3 μέρη (20' το κάθε ένα) και επιπλέον ένα μικρό μέρος στο τέλος με την "αποφώνηση".
1ο μέρος: http://www.sillogi.gr/pakat/peirates/Opseis_Apopseis_01.MP4
(20:18 λεπτά, 123,80Mb)
2ο μέρος: http://www.sillogi.gr/pakat/peirates/Opseis_Apopseis_02.MP4
(20:48 λεπτά, 126,83Mb)
3ο μέρος: http://www.sillogi.gr/pakat/peirates/Opseis_Apopseis_03.MP4
(19:49 λεπτά, 121,09Mb)
Αποφώνηση: http://www.sillogi.gr/pakat/peirates/Opseis_Apopseis_04.MP4
(2:09 λεπτά, 13,09Mb)

Για να τα δείτε βάλτε το URL σε Chrome (παίζουν πολύ καλύτερα και δοκιμασμένα).

Αποζητώ τα σχόλια σας και ειδικά τις επισήμανσεις σας για τις "πατάτες" και τις "λόμπες" μου.
Ήταν η "παρθενική" μου εμφάνιση σε γιαλί και πολύ πιθανό και η τελευταία μου (τουλάχιστον με δικιά μου πρωτοβουλία, αφού δεν επιζητώ κανενός είδους προσωπικής προβολής και διαφήμισης μου).
Η εκπομπή και η παρουσία μου σε αυτήν προέκυψε από έναν φίλο μου, που δουλεύει ως τεχνικός στο Ωμέγα TV, ο οποίος και με προσκάλεσε.
Ο πειρατής Στάθης Λειβαδίτης προσκαλέστηκε από εμένα. Το θεώρησα σωστό και ως ευκαιρία, αφού είχε έρθει από την προηγούμενη για την "προσυνεδριακή" συνάντηση στην Θεσσαλονίκη την Κυριακή 09/09/2012.
Σίμος Δαλκυριάδης
:)
здравствуйте

James
Επικοινωνία:

Re: Εκπομπή Όψεις & Απόψεις, Δευτέρα 10/09/2012

Δημοσίευσηαπό James » 12 Σεπ 2012, 03:19

όλα καλά τα είδα (αφού ζήτησες τη γνώμη μας) σε γενικές γραμμές, θα ήθελα περισσότερη σαφήνεια στις θέσεις μας και ακρίβεια στα νούμερα.
Οι αναρτήσεις μου είναι οι πολιτικές μου απόψεις.
!!!Be Proud to fly the Jolly Roger!!!
jamesppgr@riseup.net

random
Επικοινωνία:

Δημοσίευσηαπό random » 12 Σεπ 2012, 09:26

Και λίγο περισσότερο νεύρα την επόμενη φορά. Για κάποιο περίεργο λόγο, οι πειρατές όταν εμφανίζονται στην οθόνη παρα είναι cool, στα όρια της νιρβάνας θα έλεγα. Το παρατήρησα και στο meeting με τους γερμανούς, όταν ένας γερμανός άρχισε τα καντήλια, τον λογοκρίνανε και είπαν "όχι σκληρή γλώσσα". Αυτό στα ενδοπειρατικά meeting ίσως έχει νόημα, στα κανάλια όμως καμιά φορά, και ιδίως όταν υπάρχει απένταντι στον πειρατή κάποιος αντιπρόσωπος του ολιγαρχικού πολιτεύματος (δηλαδή στην πράξη οποιοδήποτε κόμμα), εκεί πρέπει να βγαίνει και το μαστίγιο. Αυτό βέβαια από πειρατές που έχουν τον χαρακτήρα και την ιδιοσυγκρασία να το κάνουν, γιατί το μαστίγιο δεν μπορούν να το βγάλουν όλοι, είναι δύσκολο πράγμα αφού υπάρχει ο κίνδυνος να χαρακτηριστείς γραφικός αν δεν χρησιμοποιήσεις τα νεύρα σου σωστά.

James
Επικοινωνία:

Δημοσίευσηαπό James » 12 Σεπ 2012, 12:24

Να προσθέσω:
ναι ήταν πολύ ήρεμη εμφάνιση, κάτι το οποίο το βλέπω σαν θετικό.
Στάθη πρέπει να αποφασίσεις και να ξεκαθαρίσεις μεσα σου τελικά πως βλέπεις τους Πειρατές, δεν είμαστε οι Αγανακτισμένοι, ίσως με το καιρό να το εμπεδώσεις.
Σίμο,
η απάντηση σχετικά με το μνημόνιο θετική,
στην ερώτηση γιά την αναγκαιότητα των μέτρων, διαφωνώ. Θεωρω αναγκαίο το νοικοκύρεμα των δαπανών του δημοσίου, τον εξορθολογισμό των μισθών στο δημόσιο, τη κατάργηση της μονιμότητας στο δημόσιο, την αλλαγή των όρων γία σύνταξη στο δημόσιο, κ.λ.π. Αλλά διαφωνώ με τη λήψη αυτών των μέτρων που παρασύρει όλους τους πολίτες σε μαρασμό οικονομικό και ψυχολογικό. Και γενικότερα δε πιστεύω ότι οι συγκεκριμένοι πολιτικοί που μας οδήγησαν εδώ να μπορούν να μας οδηγήσουν έξω από εδώ....
Οι αναρτήσεις μου είναι οι πολιτικές μου απόψεις.
!!!Be Proud to fly the Jolly Roger!!!
jamesppgr@riseup.net

Μιχάλης Μαντάς

Δημοσίευσηαπό Μιχάλης Μαντάς » 12 Σεπ 2012, 14:59

Σίμο και Στάθη,
Ως μέλη του κόμματός μας θεωρώ ότι κάνατε το καλύτερο που μπορούσατε πρώτον γιατί εξασφαλίσατε στο κόμμα μια εντελώς δωρεάν προβολή που μακάρι νάχαμε όσο το δυνατό περισσότερες τέτοιες γίνεται και δεύτερο γιατί ως άτομα είχατε ευπρέπεια και περιεχόμενο στις τοποθετήσεις σας και ταυτόχρονα την ... "αγνότητα" του πρωτόπειρου αλλά και ένθερμου αγωνιστή που τη θέλουμε πιστεύω σαν χαρακτηριστικό μας.
Οι όποιες παρατηρήσεις μου δεν αφορούν εσάς αλλά το κόμμα, που λόγω της βρεφικής του ακόμη ηλικίας δεν έχει (κατά τη γνώμη μου) καταφέρει να "εξοπλίσει" τα μέλη του με τα άπαραίτητα "εργαλεία" ώστε να ανταπεξέρχονται με μεγαλύτερη άνεση στις δημόσιες εμφανίσεις τους.
Ελπίζω ότι θα καταφέρω να καταθέσω μια σχετική εισήγηση που προσπαθώ να ετοιμάσω για το συνέδριο, μήπως και μπορέσω να βοηθήσω και εγώ λιγάκι.
Υ.Γ.: Αλήθεια Σίμο, τι σημαίνει "λούμπα"; Το ρωτάω για να μπαίνω και γω σιγά - σιγά στο νόημα γιατί ως ελαφρά "σιτεμένος" έχω μείνει λίγο πίσω.

Κομπειλάδας
Επικοινωνία:

Δημοσίευσηαπό Κομπειλάδας » 12 Σεπ 2012, 15:24

Μιχάλης Μαντάς έγραψε:...
Υ.Γ.: Αλήθεια Σίμο, τι σημαίνει "λούμπα"; Το ρωτάω για να μπαίνω και γω σιγά - σιγά στο νόημα γιατί ως ελαφρά "σιτεμένος" έχω μείνει λίγο πίσω.

(κατά το Σιμοδαλκυριακό λεξικό) :lol:
Λούμπα (ή λόμπα):
α'. Επαναλήψεις τύπου γύρω-γύρω όλοι πάνω σε ένα θέμα με απαντήσεις που επαναλαμβάνονται.
β'. "Άλλα λέει η γιαγιά μου άλλα ακούν τα αυτιά μου", δηλ. απαντήσεις άσχετες με την ερώτηση ή το θέμα
γ'. Κοιλιά στην απάντηση ή άνευρη απάντηση

(Μιχάλη, ελπίζω να έδωσα καλό ορισμό για το τι εννοούσα με την λέξη και συγνώμη για τον λεκτικό ακροβατισμό μου) :D
здравствуйте

Επιστροφή στο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: 5 και 0 επισκέπτες