Ναι άρθρο/ανακοίνωση στην Κεντρική, εκθέτοντας τις απόψεις μας και την υποστήριξή μας (το "είμαστε και εμείς Diu" λέει πολλά ως ατάκα και το προτείνω και ως τίτλο/επικεφαλίδα)
ΔΓ/ΔΑ για τον λογαριασμό. Πρέπει να αποσαφηνιστούν οι λόγοι και η χρήση αυτού του λογαριασμού. Το να ανοίγουμε λογαριασμούς δεξιά-αριστερά (ως κόμμα) καταντάει λίγο σαν τις 10-δες σελίδες που είχαμε (?) στο Facebook. Και η Wikipedia δεν είναι ούτε social net, ούτε χώρος προβολής, είναι χώρος γνώσης και αρχειοθέτησής της.
Επίσης θα προτιμούσα να μην αναφέρουμε ΟΛΟ το ονοματεπώνυμο του Κατσακατέβα, μια απλή αναφορά με τα αρχικά του είναι αρκετή. Η "κακή" διαφήμιση, παραμένει πάντα να είναι διαφήμιση, οπότε ας μην "διαφημίσουμε" τον εν λόγω κύριο.
[Added]
Έχω μια αρχή που την εφαρμόζω σε άλλο πεδίο. Απλά προσπαθώ να δω αν έχει ή πρέπει να έχει εφαρμογή και στο πολιτικό πεδίο, η αρχή αυτή λέει:
"Γιατί ο αγώνας μας δεν είναι ενάντια σε ανθρώπινες δυνάμεις (ή πρόσωπα), αλλά ενάντια στις αρχές, ενάντια στις εξουσίες..."
Δηλ. προσπαθώ να είμαι (όταν είμαι) εναντίον (ή υπέρ) σε αυτά που λέγονται και γίνονται από κάποιον και όχι στο ίδιο τον κάποιο. Βρίσκομαι ακόμα σε πιλοτικό στάδιο και δεν έχω ξεκαθαρίσει αν μπορεί να γίνει ή αν είναι το καλύτερο να γίνεται έτσι. Πχ. προτιμώ να πω "λες μαλακίες" παρά να πω πως "είσαι μαλάκας"... για όσους μπορούν να "πιάσουν" την διαφορά ανάμεσα σε αυτά τα δυο.

[/Added]