Άρθρο για το Κόμμα Πειρατών Ελλάδος
-
Re: Άρθρο για το Κόμμα Πειρατών Ελλάδος
Τελικα τα τρολλσ και οι μπαχαλακηδες καλα κρατουν. Αλλα με τετοια ψεμματα δεν θα βλαψουν το κομμα και την συνοχη του. Οποιος μπαχαλακης το εκανε αυτο να ξερει ολα εδω πληρωνονται και αυτο θα το βρει μπροστα του και θα το πληρωσει ακριβα. Μπαχαλακηδες φτου σας για τα ψεμματα και τις συκοφαντειες σας αλλλα το κομμα αυτο δεν θα διαλυθει ποτε.
Vassilis Perantzakis έγραψε:Ξέρω το ύφος σου. Και μην μου κάνεις εμένα τον Ανεξάρτητο Έλληνα. Δεν μας ψεκάζουν....
Άσε που δεν με ενοχλεί το άρθρο. Θέλω να δω και την συνέχεια...
Γιατί εμένα αυτό το κομμάτι μου θυμίζει κάποια προσφάτως παραιτηθέντα μέλη μας 'n' friendsκαι όχι το τρολ;;
Η αλήθεια είναι ότι οι Πειρατές ξεκίνησαν την εποχή που ο κόσμος και κυρίως οι "αγανακτισμένοι" των πλατειών έψαχναν κάτι διαφορετικό. Αυτό ήταν και καλό και κακό. Καλό γιατί μαζεύτηκε γρήγορα ένας πυρήνας με πάθος, κακό γιατί πολλοί δεν κατάλαβαν τι είναι το πειρατικό κίνημα. Η μούντζα της πλατείας και το "εγώ ξέρω από άμεση δημοκρατία" κουκούλωσαν τις βασικές αρχές των πειρατών. Η σχέση με το διαδίκτυο τελείωνε με την χρήση του Φατσοβιβλίου και το "εμείς θα σώσουμε την Ελλάδα από το μνημόνιο" έγινε πρόταγμα.
Ο νέος κόσμος έχει κάνει σαφές τι θέλει.
Κάποιον που να είναι σταθερός στη ιδεολογία του, να μην την κάνει υποκριτικά λάστιχο κατα πως τον συμφέρει και να την εκφράζει αυτή με λόγια και πράξεις αδιαφορώντας για τις συνέπειες.
Κάποιον που να είναι σταθερός στη ιδεολογία του, να μην την κάνει υποκριτικά λάστιχο κατα πως τον συμφέρει και να την εκφράζει αυτή με λόγια και πράξεις αδιαφορώντας για τις συνέπειες.
Kotsos έγραψε:Γιατί εμένα αυτό το κομμάτι μου θυμίζει κάποια προσφάτως παραιτηθέντα μέλη μας 'n' friendsκαι όχι το τρολ;;
υπάρχουν πολλά παραιτηθέντα μέλη? πες τα ονόματά τους μην ντρέπεσαι

-
- Μέλος του Κόμματος Πειρατών
Εμενα πάντως μου άρεσε το κείμενο και δεν με νοιάζει ποιος το έγραψε. Μηπως να το κάνουμε newsletter?
https://twitter.com/e_kastrinakis
mankasp έγραψε:Εμενα πάντως μου άρεσε το κείμενο και δεν με νοιάζει ποιος το έγραψε. Μηπως να το κάνουμε newsletter?
εγώ το αναδημοσίευσα στο facebook

-
Το αρθρο αφαιρεθηκε απο τον συγγραφεα
Τελευταία επεξεργασία από 1 και SilindeElendil, έχει επεξεργασθεί 20 φορά/ες συνολικά
Dura lex...Sed lex
Ότι γράφω είναι αυστηρά προσωπικές απόψεις.
'Οποιος επιθυμεί εναλλακτικούς διαύλους επικοινωνίας ας μου στείλει ένα Pm
-
Kotsos έγραψε:Vassilis Perantzakis έγραψε:Ξέρω το ύφος σου. Και μην μου κάνεις εμένα τον Ανεξάρτητο Έλληνα. Δεν μας ψεκάζουν....
Άσε που δεν με ενοχλεί το άρθρο. Θέλω να δω και την συνέχεια...
Γιατί εμένα αυτό το κομμάτι μου θυμίζει κάποια προσφάτως παραιτηθέντα μέλη μας 'n' friendsκαι όχι το τρολ;;Η αλήθεια είναι ότι οι Πειρατές ξεκίνησαν την εποχή που ο κόσμος και κυρίως οι "αγανακτισμένοι" των πλατειών έψαχναν κάτι διαφορετικό. Αυτό ήταν και καλό και κακό. Καλό γιατί μαζεύτηκε γρήγορα ένας πυρήνας με πάθος, κακό γιατί πολλοί δεν κατάλαβαν τι είναι το πειρατικό κίνημα. Η μούντζα της πλατείας και το "εγώ ξέρω από άμεση δημοκρατία" κουκούλωσαν τις βασικές αρχές των πειρατών. Η σχέση με το διαδίκτυο τελείωνε με την χρήση του Φατσοβιβλίου και το "εμείς θα σώσουμε την Ελλάδα από το μνημόνιο" έγινε πρόταγμα.
Κατι ξες εσυ........
viewtopic.php?f=162&t=3005

Dura lex...Sed lex
-
Είστε χαζοί, είναι σίγουρο ότι εγώ είμαι από πίσω.
Υ.Γ. Μανώλη ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια.
Υ.Γ. Μανώλη ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια.

Στον τάφο της Αμφίπολης είναι ο Μαυρογένης...
SilindeElendil έγραψε:Το αρθρο αφαιρεθηκε απο τον συγγραφεα
Εννοείς αυτό;
Ποιος το αφαίρεσε, αυτός που έγραψε το άρθρο ή αυτός που έγραψε το μήνυμα;
mankasp έγραψε:Εμενα πάντως μου άρεσε το κείμενο και δεν με νοιάζει ποιος το έγραψε. Μηπως να το κάνουμε newsletter?
Καλή φάση! Να το στείλουμε στην κεντρική σελίδα του pirateparty.gr
Και γαμώ τα τρολλ, να υπάρχουν άρθρα να κατηγορούν το κόμμα, στην πρώτη σελίδα του κόμματος.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: 1 και 0 επισκέπτες