Φωτό του αδικοχαμένου Παύλου Φύσσα την ώρα που αργοπεθαίνει.

Σχολιάζουμε ενδιαφέρουσες καταχωρήσεις και απόψεις από ιστολόγια και ιστοχώρους. Δεν παραλείπουμε να αναφέρουμε την πηγή!
James
Μέλος του Κόμματος Πειρατών
Επικοινωνία:

Φωτό του αδικοχαμένου Παύλου Φύσσα την ώρα που αργοπεθαίνει.

Δημοσίευσηαπό James » 21 Σεπ 2013, 13:57

Το πρώτο θέμα έχει εξώφυλλο φωτο του Παύλου την ώρα που αργοπεθαίνει , τη γνώμη σας.
http://www.theinsider.gr/index.php?opti ... Itemid=141
Οι αναρτήσεις μου είναι οι πολιτικές μου απόψεις.
!!!Be Proud to fly the Jolly Roger!!!
jamesppgr@riseup.net

adrian

Re: Φωτό του αδικοχαμένου Παύλου Φύσσα την ώρα που αργοπεθαί

Δημοσίευσηαπό adrian » 21 Σεπ 2013, 15:06

κάθε δημοσίευση ή αναδημοσίευση της προκειμενης φωτογραφίας είναι βεβήλωση της μνήμης του νεκρού και κυριολεκτικά πάτημα επί πτωμάτων.
η γνώμη μου
https://www.youtube.com/watch?v=wuKx7AgHLes
καλύτερα ξύλινο πόδι, παρά ξύλινος λόγος - arrrr

koulaxizis

Δημοσίευσηαπό koulaxizis » 21 Σεπ 2013, 15:11

pappasadrian έγραψε:κάθε δημοσίευση ή αναδημοσίευση της προκειμενης φωτογραφίας είναι βεβήλωση της μνήμης του νεκρού και κυριολεκτικά πάτημα επί πτωμάτων.
η γνώμη μου

Θα συμφωνήσω...

James
Επικοινωνία:

Δημοσίευσηαπό James » 21 Σεπ 2013, 15:41

Αν και δε συμφωνώ με τη φίμωση του τύπου, εισαγγελέας δεν υπάρχει να σταματήσει τη διανομή?
jamesppgr@riseup.net

zio_donnie
Επικοινωνία:

Δημοσίευσηαπό zio_donnie » 21 Σεπ 2013, 16:12

Δεν πιστεύω πως η διανομή και η αναδημοσίευση πρέπει να σταματήσουν. Η φωτογραφία έχει πραγματικό δημοσιογραφικό ενδιαφέρον και είναι χρήσιμη για το κοινωνικό σύνολο. Εκείνο που αποτελεί καπήλευση είναι τα σχόλια και το τσίρκο των ΜΜΕ.

Πολλοί λένε πως οι φωτογραφίες από διαμελισμένα πτώματα στους πολέμους είναι άχρηστες και δεν προσφέρουν τίποτα. Διαφωνώ κάθετα. Δείχνουν τι πραγματικά είναι ο πόλεμος και γαιτί δεν πρέπει να τον παίρνεις ελαφρά τη καρδία. Τα ιλουστρασιόν περιοδικά σου πουλάνε στατιωτάκια στη σειρά με σιδερωμένες στολές και γυαλισμένα άρβυλα να κουνάνε σημαιάκια. Η πραγματικότητα είναι άλλη.

Οπότε η φωτογραφία ας γίνει μάθημα για το τι σημαίνει η βία και ας σκεφτούνε όλοι 2 φορές πριν να επαναστατικολογούν ένθεν και κείθεν.
Ε.Δ.Α.Π.Ε. The truth is out there.

adrian

Δημοσίευσηαπό adrian » 21 Σεπ 2013, 17:24

ναι, αλλά εν προκειμένω γίνεται καπήλευση για ποιος ξέρει τι συμφέροντα, από εφημερίδα που προμοταρει τα αυγά σταθερά

zio_donnie
Επικοινωνία:

Δημοσίευσηαπό zio_donnie » 21 Σεπ 2013, 18:12

pappasadrian έγραψε:ναι, αλλά εν προκειμένω γίνεται καπήλευση για ποιος ξέρει τι συμφέροντα, από εφημερίδα που προμοταρει τα αυγά σταθερά

Αδιάφορο. Η φωτογραφία είναι ντοκουμέντο, περιγράφει την πραγματική πραγματικότητα και ως τμήμα του κόσμου που σε περιβάλλει επιβάλλεται να είναι διαθέσιμη. Αν θες μπορούμε να μιλήσουμε για το είδος της ερμηνείας που δίνει ο καθένας στην συγκεκριμένη φώτο, ώπου δεν πιστεύω πως διαφωνεί κανένας με την υποκρισία και την καπήλευση. Αλλά αυτό συμβαίνει για τα πάντα, η φώτο αυτή δεν αποτελεί εξαίρεση. Οι εξαιρέσεις έχουν το πρόβλημα πως τείνουν να επεκτείνονται και να αφορούν όλο και περισσότερα πράγματα κατά βούληση όποιου τις επιβάλλει.

Πρόβατο δεν είσαι, εγκέφαλο διαθέτεις, δες και κρίνε μόνος σου και άσε τον καθένα να λέει ότι νομίζει. Η λογοκρισία είναι δίκοπο μαχαίρι και ο δρόμος για την κόλαση στρωμένος με καλές προθέσεις.

adrian

Δημοσίευσηαπό adrian » 21 Σεπ 2013, 18:43

πάντως μεταξύ λογοκρισίας και σεβασμού των ηθών, εν προκειμένω μάλλον τάσσομαι κατά της λογοκρισίας

zio_donnie
Επικοινωνία:

Δημοσίευσηαπό zio_donnie » 21 Σεπ 2013, 19:04

pappasadrian έγραψε:πάντως μεταξύ λογοκρισίας και σεβασμού των ηθών, εν προκειμένω μάλλον τάσσομαι κατά της λογοκρισίας

Μέχρι ο "σεβασμός των ηθών" να αφορά αυτά που λες. Η ελευθερία του λόγου υπάρχει για να προστατεύει αυτά που δεν θες να ακούσεις, όχι αυτά που συμφωνούμε όλοι. Δεν έχεις δικαίωμα να μην σε προσβάλουν, αυτό λέγεται καλοί τρόποι και ευγένεια και δεν μπορείς να το απαιτήσεις. Στην Ελλάδα είναι παράνομες οι Χριστοπαναγίες. Διεκδικώ το δικαίωμα να λέω "γαμώ το Χριστό σου". Είσαι ελεύθερος να μου κόψεις την καλημέρα, όχι να μου απαγορεύσεις να το λέω. Άμα δεν σου αρέσει μην το διαβάζεις. Γιατί με την λογική σου οι χριστιανοί δεν γουστάρουν τους γκέι άρα θα τους απαγορεύσουν να μιλάνε γιατί προσβάλλουν τα ήθη τους.

Εγώ δεν έχω τα δικά σου ήθη και δεν θέλω κιόλας. Αμα δεν σου αρέσει μην μου μιλάς, αλλά η χώρα ανήκει σε μένα όσο ανήκει και σε σένα. Και δεν θα ήθελες να σε φιμώσω άμα κέρδιζα και δεν μου αρέσανε τα ήθη σου.

James
Επικοινωνία:

Δημοσίευσηαπό James » 21 Σεπ 2013, 20:34

jamesppgr@riseup.net

Επιστροφή στο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: 1 και 0 επισκέπτες