Καμία πατέντα στην τεχνολογία 3d εκτύπωσης... (όποιος κατάλαβε, κατάλαβε)
http://feedproxy.google.com/~r/hackaday ... T_M42aKMQ/
Μια μεγάλη μάχη...
-
- Μέλος του Κόμματος Πειρατών
Μια μεγάλη μάχη...
Στον τάφο της Αμφίπολης είναι ο Μαυρογένης...
Re: Μια μεγάλη μάχη...
Awesome.
Εγώ καταλαβαίνω, δεν ξέρω για άλλους.
(Είναι πολλάααα τα λεφτά Άρη!)
Εγώ καταλαβαίνω, δεν ξέρω για άλλους.
(Είναι πολλάααα τα λεφτά Άρη!)
-
- Μέλος του Κόμματος Πειρατών
Δεν είναι μόνο τα λεφτά. Μιλάμε για απαγκίστρωση από την ανάγκη αγοράς χιλιάδων πραγμάτων. Φαντάσου να φτιάχνεις μόνος σου ότι χρειάζεσαι (σε ένα λογικό πλαίσιο το οποίο θα μεγαλώνει όσο εξελίσσεται και η τεχνολογία).
Μιλάμε για μια τεράστια επίπτωση στον τρόπο που λειτουργεί η οικονομία και η αγορά αγαθών, απλά είναι ακόμη πολύ νωρίς (και παράλληλα πολύ κρίσιμη περίοδος για το πως θα εξελιχθεί όλο αυτό).
Προσωπικά πιστεύω ότι η 3D εκτύπωση είναι η επόμενη επανάσταση των Commons που θα χτυπηθεί όσο δεν έχουμε φανταστεί από τα συμφέροντα.
Μιλάμε για μια τεράστια επίπτωση στον τρόπο που λειτουργεί η οικονομία και η αγορά αγαθών, απλά είναι ακόμη πολύ νωρίς (και παράλληλα πολύ κρίσιμη περίοδος για το πως θα εξελιχθεί όλο αυτό).
Προσωπικά πιστεύω ότι η 3D εκτύπωση είναι η επόμενη επανάσταση των Commons που θα χτυπηθεί όσο δεν έχουμε φανταστεί από τα συμφέροντα.
Στον τάφο της Αμφίπολης είναι ο Μαυρογένης...
Ναι, αλλά όλα αυτά που λές, στο τέλος, μεταφράζονται ως «λεφτά».
Απλώς δεν έχουν καταλάβει ακόμα τί σημαίνει το 3D printing. Μόλις το πάρουν χαμπάρι, εκεί θα δεις...
Η επιθέσεις του μονοπωλίου copyright δεν είναι τίποτα μπροστά στο τί θα γίνει τότε. Και επειδή εκεί δεν μιλάμε για ένα μόνο μονοπώλιο, αν δεν έχουμε προλάβει να κατοχυρώσουμε στοιχειώδη νομοθεσία που να μην επιτρέπει πατέντες τέτοιου είδους, θα νικήσουν εύκολα. Φοβούμαι.
Απλώς δεν έχουν καταλάβει ακόμα τί σημαίνει το 3D printing. Μόλις το πάρουν χαμπάρι, εκεί θα δεις...
Η επιθέσεις του μονοπωλίου copyright δεν είναι τίποτα μπροστά στο τί θα γίνει τότε. Και επειδή εκεί δεν μιλάμε για ένα μόνο μονοπώλιο, αν δεν έχουμε προλάβει να κατοχυρώσουμε στοιχειώδη νομοθεσία που να μην επιτρέπει πατέντες τέτοιου είδους, θα νικήσουν εύκολα. Φοβούμαι.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: 2 και 0 επισκέπτες