Pirate Party falling out of favor across Germany

Σχολιάζουμε ενδιαφέρουσες καταχωρήσεις και απόψεις από ιστολόγια και ιστοχώρους. Δεν παραλείπουμε να αναφέρουμε την πηγή!
baskin
Μέλος του Κόμματος Πειρατών

Re: Pirate Party falling out of favor across Germany

Δημοσίευσηαπό baskin » 26 Οκτ 2012, 18:42

Στην ερώτηση για το ενδιαφέρον, ισχύουν όλες οι επιλογές. Μπορείς να εκδηλώσεις ενδιαφέρον για έναν τομέα, μία ενότητα ή μόνο ένα θέμα.

Το πείραμα θα το κάνω, αλλά και πάλι έχει να κάνει με την συμμετοχή. Όπως έχω πει επανειλημμένα. Όλα τα προβλήματα εξαφανίζονται ως διά μαγείας όταν υπάρχει συμμετοχή...
Στον τάφο της Αμφίπολης είναι ο Μαυρογένης...

random
Επικοινωνία:

Δημοσίευσηαπό random » 26 Οκτ 2012, 18:58

baskin έγραψε:Στην ερώτηση για το ενδιαφέρον, ισχύουν όλες οι επιλογές. Μπορείς να εκδηλώσεις ενδιαφέρον για έναν τομέα, μία ενότητα ή μόνο ένα θέμα.

Το πείραμα θα το κάνω, αλλά και πάλι έχει να κάνει με την συμμετοχή. Όπως έχω πει επανειλημμένα. Όλα τα προβλήματα εξαφανίζονται ως διά μαγείας όταν υπάρχει συμμετοχή...

μόνο που η συμμετοχή δεν εμφανίζεται ως δια μαγείας!!!! :lol: :lol: :lol:
Ειδικά αν το ποσοστό εκδήλωσης ενδιαφέροντος που μετράει στην απαρτία, εξαρτάται από το θέμα :shock: , τότε τα λόμπυ θα κυριαρχήσουν, τα αποτελέσματα θα είναι γελοία, και η συμμετοχή θα πιάσει πάτο.
Τουλάχιστον ρώτα τους developers αν είναι δυνατόν να απαγορευτεί η εκδήλωση ενδιαφέροντος ανά θέμα, και να παίζει μόνο ανά τομέα.

baskin
Μέλος του Κόμματος Πειρατών

Δημοσίευσηαπό baskin » 26 Οκτ 2012, 19:02

random έγραψε:μόνο που η συμμετοχή δεν εμφανίζεται ως δια μαγείας!!!! :lol: :lol: :lol:

Αυτό είναι άλλο θέμα, αλλά είμαι της άποψης ότι αφήνεις τα πράγματα να εξελιχθούν δεν προσπαθείς να "προστατέψεις" τις καταστάσεις με διάφορα τερτίπια.

Αν φάμε τα μούτρα μας, θα κάνουμε fork.
Στον τάφο της Αμφίπολης είναι ο Μαυρογένης...

Επιστροφή στο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: 3 και 0 επισκέπτες