Ψήφισε σαν βουλεθτής για άδειες επίγειας ψηφιακής εκπομπής

Εδώ μπορείτε να μας πείτε τη γνώμη σας για το κόμμα, να συζητήσουμε, να κάνετε ερωτήσεις και να πάρετε απαντήσεις.

Ψήφισε σαν βουλεθτής για άδειες επίγειας ψηφιακής εκπομπής

Δημοσίευσηαπό newpamelina » 26 Φεβ 2016, 15:43

Εσύ τι θα ψήφιζες αν ήσουν βουλευτής;;;

Η ΔΕ, η ΕΔ και ο αίωνιος admin δυστυχ'ως κατέστρεψαν τον pirategov.

Ευτυχώς η ιδέα δεν πέθανε, και μπορείς να δώσεις την απάντησή σου , στο vouliwatch

http://www.vouliwatch.gr/votewatch_cat_ ... %B5%CF%89/

Αμα βάλουν και ψηφιακές υπογραφές από τα ΚΕΠ στο vouliwatch, θα είναι σούπερ!
newpamelina
 

Re: Ψήφισε σαν βουλεθτής για άδειες επίγειας ψηφιακής εκπομπ

Δημοσίευσηαπό newpamelina » 26 Φεβ 2016, 17:55

Και φυσικά στο vouliwatch κρατούν και αρχείο ΜΕ ΜΟΝΙΜΕΣ ΔΙΑΡΚΕΙΣ ΨΗΦΟΦΟΡΙΕΣ (αυτές που φωνάζουμε 4 χρόνια να υλοποιηθούν στις ψηφιακές υποδομές του πειρατικού, και που οι ανεγκέφαλοι της ΔΕ, ΕΔ και ΙΤ του πειρατικού κόμματος αρνούνται να υλοποιήσουν)

Το αρχείο των μόνιμων διαρκών ψηφοφοριών (με όλα τα ψηφισμένα από τους ολιγαρχικούς-κοινοβουλευτικούς νομοσχέδια) του vouliwatch βρίσκεται εδώ:

http://www.vouliwatch.gr/arxeio-psifoforion/

Και βεβαίως, όπως είχαμε προβλέψει-σχεδιάσει και στο pirategov, οι ψηφοφορίες στο αρχείο του vouliwatch δεν λήγουν ποτέ!!!! Δεν έχουν δηλαδή ημερομηνία λήξης οι ψηφοφορίες, παρόλο που οι βουλευτές σταμάτησαν να ψηφίζουν!!! Για τους αμεσοδημοκράτες είναι αυτονόητο ότι δεν πρέπει να υπάρχει όριο χρόνου, ούτε εκβιαστικές προθεσμίες στις ψηφοφορίες! Nα τώρα δα μπορεί οποιοσδήποτε να πάει και να ψηφίσει στο vouliwatch π.χ. για το σύμφωνο συμβίωσης.

Το vouliwatch λοιπόν βαδίζει ΑΚΡΙΒΩΣ πάνω στα χνάρια του (κατεστραμένου από τους ανεγκέφαλους της ΔΕ, ΕΔ και ΙΤ του πειρατικού κόμματος) piratgov. Για την ακρίβεια είναι ένα υποσύνολό του. Τι λείπει στο vouliwatch για να γίνει πραγματικό pirategov;

1) Αξιοπιστία στις ψηφοφορίες, να μην είναι απλά δημοσκοπήσεις. Δηλαδή ψηφιακά υπογεγραμμένες ψήφοι (από ΚΕΠ ή από συνάντηση κλειδιών)

2) Να κρατιέται ευλαβικά το ιστορικό μεταβολών στις ψήφους σε καθεμιά από τις μόνιμες διαρκεις ψηφοφορίες. Εφόσον οι ψηφοφορίες εκ φύσεως δεν λήγουν ποτέ, αυτό είναι απαραίτητο για να μπορεί να οριστεί η αμεσοδημοκρατική νομιμότητα. Δηλαδή το ότι έκανες κάτι παράνομο στις 10-2-2012, αυτό ορίζεται επειδή εκείνη την ημερομηνία υπήρχε ψηφισμένος νόμος που το απαγόρευε. Γιατί ενδεχομένως, και δεδομένου ότι στις μόνιμες ψηφοφορίες όλα είναι ρευστά και μεταβάλλονται, υπάρχει πάντα και η πιθανότητα σήμερα το 2016 ο νόμος αυτός να έχει καταργηθεί. Παρόλαυτά το ιστορικό των μεταβολών αποδεικνύει την παρανομία που έκανες τότε.

3) Να υπάρχει ένα παράλληλο wiki , ώστε για όλα τα νομοσχέδια που ψηφίζονται από τους ολιγάρχες-κοινοβουλευτικούς, να υπάρχει και το αντίστοιχο (αμεσο)δημοκρατικό. Σε αυτό το wiki θα επεξεργάζεται και θα ψηφίζεται δηλαδή ο εναλλακτικός δρόμος, αυτό που οι αμεσοδημοκράτες θεωρούν σωστό να ισχύει. Έτσι όταν αλλάξει το πολίτευμα και από κοινοβουλευτική ολιγαρχία γίνει (άμεση) δημοκρατία (με την βοήθεια και του Δούρειου Ίππου) να μπορέσουν να αλλάξουν σε μια νύχτα και με ένα κλικ όλοι οι λάθος νόμοι των κοινοβουλευτικών και να αντικατασταθούν από τους σωστούς των (αμεσο)δημοκρατών. Έτσι όταν το πολίτευμα των ολιγαρχων-κοινοβουλευτικών θα καταρεύσει σαν χάρτινος πύργος, δεν θα υπάρξει ούτε αναταραχή, ούτε κενό εξουσίας, ούτε αναρχία, γιατί ο κόσμος θα γνωρίζει ήδη σε ποιούς νέους νόμους οφείλει να υπακούει.
newpamelina
 

Re: Ψήφισε σαν βουλεθτής για άδειες επίγειας ψηφιακής εκπομπ

Δημοσίευσηαπό newpamelina » 28 Φεβ 2016, 16:06

Nα πούμε επίσης ότι το vouliwatch είναι μη κερδοσκοπική οργάνωση. Ενδεχομένως δηλαδή αν τους ζητηθεί από το πειρατικό κόμμα, να θέλουν να βοηθήσουν, και να παρέχουν ΔΩΡΕΑΝ στήριξη στις εξειδικευμένες ανάγκες του πειρατικού.

Για παράδειγμα θα μπορούσε (παράλληλα με το vouliwatch που παρακολουθεί και ελέγχει αντιπροσώπους-βουλευτες) η ΜΚΟ αυτή να υποστηρίξει και μια πλατφόρμα που θα παρακολουθεί και θα ελέγχει και άλλες μορφές αντιπροσώπευσης που δεν είναι βουλευτές π.χ. τα δημοτικά συμβούλια ή τους συνδικαλιστικούς αντιπροσώπους, ή τους κομματικούς σχηματισμούς κλπ κλπ.

Θα μπορούσε δηλαδή να γενικεύσει την πλατφορμα vouliwatch και να την κάνει representative-watch. Έτσι ώστε να υλοποιήσουμε τελικά αυτό που λέμε τόσο καιρό, τον πειρατή αντιπρόσωπο-δούλο μιας ψηφιακής αμεσοδημοκρατικής πλατφόρμας, που θα ψηφίζει αποκλειστικά και μόνο ότι η πλατφόρμα τον διατάξει.

O Εκτελεστικός Διευθυντής του vouliwatch αναφέρει χαρακτηριστικά ότι:
Εκτελεστικός Διευθυντής του vouliwatch έγραψε:Είμαι υπέρμαχος της bottom-up προσέγγισης στην πολιτική, της συμμετοχικότητας και των αμεσοδημοκρατικών διαδικασιών.


Έχει προσπαθήσει κάποιος από το πειρατικό να έρθει σε επαφή μαζί του;
newpamelina
 


Επιστροφή στο Ερωτήσεις για το Κόμμα

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες

cron