Για να το κάνω πιο ξεκάθαρο:
Που απευθύνεται κάποιο μέλος όταν οι mod`s αυθαιρετούν; (Προφανώς μην μου πεις η ΕΔ, διότι πέραν του ότι απέδειξε πως γνωμοδοτεί "γελοία", η μισή ΕΔ είναι παράλληλα και mod`s!!!)
Επίσης, μην με κατευθύνεις πάλι στον Γιάννη!!!!
Άλλη η δουλειά του Γιάννη!! Δεν είναι υπεύθυνος για την λειτουργία του forum ο άνθρωπος!!!
Αυτό είναι δουλειά της ΔΕ!!!
Ερώτηση προς την ΔΕ σχετικά με την λειτουργία του forum:
-
- Μέλος του Κόμματος Πειρατών
Re: Ερώτηση προς την ΔΕ σχετικά με την λειτουργία του forum:
Αφού το LQFB έπαψε να με "ενοχλεί" (εντροπία λέγεται), παύω και εγώ να ασχολούμαι μαζί του!
laskaris_vasilis έγραψε:Για να το κάνω πιο ξεκάθαρο:
Που απευθύνεται κάποιο μέλος όταν οι mod`s αυθαιρετούν; (Προφανώς μην μου πεις η ΕΔ, διότι πέραν του ότι απέδειξε πως γνωμοδοτεί "γελοία", η μισή ΕΔ είναι παράλληλα και mod`s!!!)
Άλλη η δουλειά του Γιάννη!! Δεν είναι υπεύθυνος για την λειτουργία του forum ο άνθρωπος!!!
κανονικά όταν γίνεται καταγγελία στην ΕΔ για μέλος της έστω και μετά καθήκοντα mod δεν συμμετέχει στην διαδικασία.
YΓ. βέβαια μετά την γελοία απόφαση ποιος θα απευθυνθεί στην ΕΔ

-
Rainmaker έγραψε:laskaris_vasilis έγραψε:Για να το κάνω πιο ξεκάθαρο:
κανονικά όταν γίνεται καταγγελία στην ΕΔ για μέλος της έστω και μετά καθήκοντα mod δεν συμμετέχει στην διαδικασία.
YΓ. βέβαια μετά την γελοία απόφαση ποιος θα απευθυνθεί στην ΕΔ
Μην τα λες αυτά βρε "καταιγίδα"!!!
Δίνεις "λαβές", σε κάποιους χλιμίντζουρες, να μας "χρεώσουν" ακόμα και την αύξηση της θερμοκρασίας στον πλανήτη!!
Για τέτοια πόρωση σου μιλάω!! (όταν ο mod πορώνεται, είναι χειρότερος και από .......)
Αφού το LQFB έπαψε να με "ενοχλεί" (εντροπία λέγεται), παύω και εγώ να ασχολούμαι μαζί του!
-
Οποιαδήποτε αντίρρηση σε επεμβάσεις των διαχειριστών και συντονιστών θα πρέπει να γίνεται με άνοιγμα νέου θέματος στο ειδικό φόρουμ "Διαδικτυακές Υποδομές" ή με προσωπικό μήνυμα προς την ομάδα διαχείρισης.
Από κει και πέρα εγώ δεν είμαι και τόσο σίγουρος ποια είναι η διαδικασία που πρέπει να ακολουθηθεί.
-
Πάντως ιδανικά εγώ θα ήθελα μια άλλη μορφή φόρουμ χωρίς προσωποκεντρική διαχείριση.
https://twitter.com/e_kastrinakis
Οποιαδήποτε αντίρρηση σε επεμβάσεις των διαχειριστών και συντονιστών θα πρέπει να γίνεται με άνοιγμα νέου θέματος στο ειδικό φόρουμ "Διαδικτυακές Υποδομές" ή με προσωπικό μήνυμα προς την ομάδα διαχείρισης.
δηλαδή έχεις αντίρρηση σε επεμβάσεις των διαχειριστών και θα στείλεις μήνυμα ... στην ομάδα διαχείρισης και γ@μ@ την διαφάνεια και γ@μ@ τις διαδικασίες...

-
Rainmaker έγραψε:Οποιαδήποτε αντίρρηση σε επεμβάσεις των διαχειριστών και συντονιστών θα πρέπει να γίνεται με άνοιγμα νέου θέματος στο ειδικό φόρουμ "Διαδικτυακές Υποδομές" ή με προσωπικό μήνυμα προς την ομάδα διαχείρισης.
δηλαδή έχεις αντίρρηση σε επεμβάσεις των διαχειριστών και θα στείλεις μήνυμα ... στην ομάδα διαχείρισης και γ@μ@ την διαφάνεια και γ@μ@ τις διαδικασίες...![]()
![]()
μιλάμε ΤΟ καινούριο ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ.
ΠΕΣ ΤΑ ΒΡΕ!!!!
(όταν τα λέω μόνος μου με χαρακτηρίζουν "εγωπαθή")!!!!!!
Μένω στο:
....δηλαδή έχεις αντίρρηση σε επεμβάσεις των διαχειριστών και θα στείλεις μήνυμα ... στην ομάδα διαχείρισης
Αυτό θεωρώ ενδιαφέρον!
-
Πέρα από όλα τα άλλα, δεν βλέπω ακόμα τις "νυφίτσες" (περί ων ο λόγος) να παίρνουν θέση!!
Ενδιαφέρουσα κατάσταση!!! Όχι πρωτοφανής βέβαια!!! Είναι πάγια τακτική για κάποιους να μην αντιπαρατίθενται ανοικτά αλλά.... μέσω του moderation!!!!!!!!
Ενδιαφέρουσα κατάσταση!!! Όχι πρωτοφανής βέβαια!!! Είναι πάγια τακτική για κάποιους να μην αντιπαρατίθενται ανοικτά αλλά.... μέσω του moderation!!!!!!!!
-
- Επίτιμο μέλος του Κόμματος Πειρατών (Κάπτεν)
- Τοποθεσία: Κάπου με θέα τον Κορινθιακό μου αρκεί (πρώην -mesitiko-)
Γιατί κατ' ανάγκη πρέπει να λειτουργούν οι διαχειριστές όπως εσείς φαντασιώνεστε ? δλδ με κακόβουλο τρόπο.
Στείλτε την αντίρρησή σας στην ΔΕ (στα προσωπικά τους e-mail αν φοβάστε το moderation στις λίστες) και όχι στην ΕΔ επειδή έχουν κοινά μέλη με τους mod's
Είστε ικανοποιημένοι με αυτήν την λύση ή θα βρείτε φαντάσματα και εκεί ;
Αν ούτε αυτό δεν σας αρκεί, τότε δεν έχω λύση, μόνο πως είστε σε λάθος μέρος, οι 2-3 σας
Στείλτε την αντίρρησή σας στην ΔΕ (στα προσωπικά τους e-mail αν φοβάστε το moderation στις λίστες) και όχι στην ΕΔ επειδή έχουν κοινά μέλη με τους mod's
Αν ούτε αυτό δεν σας αρκεί, τότε δεν έχω λύση, μόνο πως είστε σε λάθος μέρος, οι 2-3 σας
(πρώην -mesitiko-)
Χρυσανθόπουλος Σπύρος."Έχει δικαίωμα να ασκεί κριτική εκείνος που έχει διάθεση να βοηθήσει."Abraham Lincoln (1809-1865, Αμερικανός πρόεδρος)
https://www.facebook.com/spyros.piratis
Ό,τι γράφω είναι προσωπικές απόψεις.
Χρυσανθόπουλος Σπύρος."Έχει δικαίωμα να ασκεί κριτική εκείνος που έχει διάθεση να βοηθήσει."Abraham Lincoln (1809-1865, Αμερικανός πρόεδρος)
https://www.facebook.com/spyros.piratis
Ό,τι γράφω είναι προσωπικές απόψεις.
-
-mesitiko- έγραψε:Γιατί κατ' ανάγκη πρέπει να λειτουργούν οι διαχειριστές όπως εσείς φαντασιώνεστε ? δλδ με κακόβουλο τρόπο.
Επειδή θεωρώ πως είμαι ρεαλιστής, αποδέχομαι την πρόκλησή σου και σε ρωτώ:
Πως κρίνεις την απόφαση της ΕΔ σχετικά με την ανωνυμία της ψήφου σε ότι έχει να κάνει με τα πρόσωπα;
Όμως....... εδώ η ΕΔ αυθαιρέτησε καταφανέστατα αλλά........ όλη η η ΔΕ........ "μούγκα στην στρούγκα"!!
Ευτυχώς που κάποια μέλη αντέδρασαν!!!
Αυτό προσπάθησα να διορθώσω με την πρότασή μου στο τελευταίο μας Συνέδριο αλλά...... Προφανώς πρότεινα κάτι λάθος!
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: 2 και 0 επισκέπτες