ΟΝΟΜ. ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ: Τι θες να κάνει το κόμμα με τα 4000;

Εδώ μπορείτε να μας πείτε τη γνώμη σας για το κόμμα, να συζητήσουμε, να κάνετε ερωτήσεις και να πάρετε απαντήσεις.
Vassilis Perantzakis
Μέλος του Κόμματος Πειρατών
Επικοινωνία:

Re: ΟΝΟΜ. ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ: Τι θες να κάνει το κόμμα με τα 4000;

Δημοσίευσηαπό Vassilis Perantzakis » 08 Δεκ 2012, 12:54

baskin έγραψε:Και μένα κάτι πήρε το μάτι μου, αλλά σβήστηκε. Κάτι με λεφτά που έχουν πέσει ήδη στην πλατφόρμα...

Την επίσημη ψηφοφορία που έβαλε η ΔΕ μας για το πως θα διαχειριστούμε τα λεφτά την είδες; Οι αρχές μας πάνω από όλα...

Αλλά ξέχασα... δεν ξέρω τι συμβαίνει σύμφωνα με τα μέλη της ΔΕ!!!! Πιθανών γιατί δεν με πήραν ΤΗΛΕΦΩΝΟ!!!! :twisted:
Βασίλης Περαντζάκης (Προγραμματιστής\Αναλυτής)
http://www.vasper.eu/blog/
https://www.linkedin.com/in/vassilis-perantzakis-1029b514/

drafte

Δημοσίευσηαπό drafte » 08 Δεκ 2012, 14:25

Vassilis Perantzakis έγραψε:
baskin έγραψε:Και μένα κάτι πήρε το μάτι μου, αλλά σβήστηκε. Κάτι με λεφτά που έχουν πέσει ήδη στην πλατφόρμα...

Την επίσημη ψηφοφορία που έβαλε η ΔΕ μας για το πως θα διαχειριστούμε τα λεφτά την είδες; Οι αρχές μας πάνω από όλα...

Δηλαδή τελικά λεφτά .... υπάρχουν; Ή μήπως λεφτά υπήρχαν, και τα ξόδεψαν σε πλατφόρμες ΟΜΕΠ χωρίς να το πουν σε κανένα; Αν είναι το δεύτερο, τότε μιλάμε για ΤΟ σκάνδαλο.

Εκτός φυσικά και αν ο "δωρητής" τα έδωσε με συγκεκριμένο σκοπό να γίνουν πλατφόρμα ΟΜΕΠ. Οπότε σε αυτή την περίπτωση, που είναι η ψηφοφορία προς στα μέλη για το αν δέχονται αυτή την δωρεά;;; Νομίζω τέτοιου τύπου στοχευμένες δωρεές που έχουν σκοπό να στρέψουν το πειρατικό προς μια οποιαδήποτε κατεύθυνση, πρέπει οπωσδήποτε να περνάνε από την κρίση του σώματος των μελών. Δεν έχουν όλες οι στοχευμένες δωρεές αγαθό σκοπό.

Rainmaker

Δημοσίευσηαπό Rainmaker » 08 Δεκ 2012, 15:59

drafte έγραψε:
Vassilis Perantzakis έγραψε:

Δηλαδή τελικά λεφτά .... υπάρχουν; Ή μήπως λεφτά υπήρχαν, και τα ξόδεψαν σε πλατφόρμες ΟΜΕΠ χωρίς να το πουν σε κανένα; Αν είναι το δεύτερο, τότε μιλάμε για ΤΟ σκάνδαλο.

Εκτός φυσικά και αν ο "δωρητής" τα έδωσε με συγκεκριμένο σκοπό να γίνουν πλατφόρμα ΟΜΕΠ. Οπότε σε αυτή την περίπτωση, που είναι η ψηφοφορία προς στα μέλη για το αν δέχονται αυτή την δωρεά;;; Νομίζω τέτοιου τύπου στοχευμένες δωρεές που έχουν σκοπό να στρέψουν το πειρατικό προς μια οποιαδήποτε κατεύθυνση, πρέπει οπωσδήποτε να περνάνε από την κρίση του σώματος των μελών. Δεν έχουν όλες οι στοχευμένες δωρεές αγαθό σκοπό.

+1

drafte

Δημοσίευσηαπό drafte » 09 Δεκ 2012, 12:21

τουλάχιστον αυτό το θρεντ δεν έχει "καταντήσει αηδία πια".

petrogazz
Επικοινωνία:

Δημοσίευσηαπό petrogazz » 09 Δεκ 2012, 14:53

drafte έγραψε:τουλάχιστον αυτό το θρεντ δεν έχει "καταντήσει αηδία πια".

:lol: :lol:

drafte

Δημοσίευσηαπό drafte » 09 Δεκ 2012, 15:01

Για την ώρα το αποτέλεσμα της ονομαστικής ψηφοφορίας, λαμβάνοντας υπόψη μόνο τα μέλη, είναι:
ΟΝΟΜ. ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ: Τι θες να κάνει το κόμμα με τα 4000;
"Να πληρώσουμε τα ψηφοδέλτια!" 100%
Σύνολο ψήφων : 1

Επειδή η συγκεκριμένη ψηφοφορία δεν έχει ημερομηνία λήξης, απαραίτητο είναι να πιάσει ένα ελάχιστο ποσοστό συμμετοχής μελών για να θεωρηθεί έγκυρη.
Τελευταία επεξεργασία από 1 και drafte, έχει επεξεργασθεί 9 φορά/ες συνολικά

kailor

Δημοσίευσηαπό kailor » 09 Δεκ 2012, 15:06

Μάθε τι ήταν αυτά τα 4000 € και μην πετάς μαλακίες για να κάνεις τον καμπόσο.

drafte

Δημοσίευσηαπό drafte » 09 Δεκ 2012, 15:07

kailor έγραψε:Μάθε τι ήταν αυτά τα 4000 € και μην πετάς μαλακίες για να κάνεις τον καμπόσο.

Από μέλος της ΔΕ ειπώθηκαν τα εξής:
Θέλω, επίσης, να υπενθυμίσω ότι πάνω στην δική μου ιδέα και πρωτοβουλία δημιουργήσαμε τον σύλλογό μας στην Γερμανία, ώστε να μπορέσει να χρηματοδοτηθεί το κόμμα μας σε νόμιμη βάση, παρακάμπτοντας το ελληνικό δίκαιο και να βρίσκεται στα πλαίσια της διαφάνειας. Έτσι, καταφέραμε να μαζέψουμε πάνω από 4.000 ευρώ, με τα οποία θα υποστηρίξουμε και την μελλοντική υπό κατασκευή πλατφόρμα της ΟΜΕΠ.

Εσύ που ξέρεις τι ήταν αυτά τα 4000 γιατί δεν μας λές; ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑΣ ;;;;

kailor

Δημοσίευσηαπό kailor » 09 Δεκ 2012, 15:10

drafte έγραψε:
kailor έγραψε:Μάθε τι ήταν αυτά τα 4000 € και μην πετάς μαλακίες για να κάνεις τον καμπόσο.

Από μέλος της ΔΕ ειπώθηκαν τα εξής:
Θέλω, επίσης, να υπενθυμίσω ότι πάνω στην δική μου ιδέα και πρωτοβουλία δημιουργήσαμε τον σύλλογό μας στην Γερμανία, ώστε να μπορέσει να χρηματοδοτηθεί το κόμμα μας σε νόμιμη βάση, παρακάμπτοντας το ελληνικό δίκαιο και να βρίσκεται στα πλαίσια της διαφάνειας. Έτσι, καταφέραμε να μαζέψουμε πάνω από 4.000 ευρώ, με τα οποία θα υποστηρίξουμε και την μελλοντική υπό κατασκευή πλατφόρμα της ΟΜΕΠ.

Εσύ που ξέρεις τι ήταν αυτά τα 4000 γιατί δεν μας λές; ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑΣ ;;;;

όποιος ενδιαφέρεται ας ρωτήσει το ίδιο το μέλος!

baskin

Δημοσίευσηαπό baskin » 09 Δεκ 2012, 15:18

kailor έγραψε:όποιος ενδιαφέρεται ας ρωτήσει το ίδιο το μέλος!

viewtopic.php?f=140&t=3016
Στον τάφο της Αμφίπολης είναι ο Μαυρογένης...

Επιστροφή στο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: 1 και 0 επισκέπτες