Παραίτηση

Φίλοι και μέλη γνωριζόμαστε και συζητάμε για τα θέματα που μας απασχολούν.
pav

Παραίτηση

Δημοσίευσηαπό pav » 02 Δεκ 2012, 18:44

Πρακτικά, έχουμε ήδη χάσει κάποια, κατά τη γνώμη μου, πολύ σημαντικά μέλη για το κόμμα.

Η παραίτηση του Ανδριανού είναι η σταγόνα που ξεχειλίζει το ποτήρι.

Δεν θέλω τηλεφωνήματα και αρνήσεις. Δεν συγκρίνω τον εαυτό μου με τον Ανδριανό, που θεωρώ πως έχει δώσει τόσα πολλά στο κόμμα.

Αν δεν αποσύρει την παραίτησή του, παραιτούμαι κι εγώ, όχι για να τον πιέσω να μείνει αλλά γιατί δεν έχει πια νόημα.

zio_donnie
Μέλος του Κόμματος Πειρατών
Επικοινωνία:

Re: Παραίτηση

Δημοσίευσηαπό zio_donnie » 02 Δεκ 2012, 18:53

Αν δεν λυθεί κάτι σύντομα, θα παραιτηθώ και εγώ γιατί δεν βλέπω διάθεση για δημοκρατία αλλά απροκάλυπτο βεντετισμό και πατερναλισμό από μέλη της ΔΕ, η οποία μεταξύ άλλων αδυνατεί να λειτουργήσει σαν ομάδα αφού ο καθείς ακολουθεί το χόμπι του.

Και επειδή δεν γράφτηκα στο κόμμα για να έχω προεδρείο να πράττει για μένα χωρίς εμένα, ούτε και γυμνασιάρχη να μου κάνει συστάσεις ή κάνουμε ότι συμφωνήσαμε από κοινού στο συνέδριο, ή άντε γεια και παίξτε τις κουμπάρες.
Ε.Δ.Α.Π.Ε. The truth is out there.

baskin

Δημοσίευσηαπό baskin » 02 Δεκ 2012, 18:55

Μην βιάζεστε. Θα παραιτηθούμε όλοι μαζί και θα δώσουμε το root password του server στον Μαριότι.

Κάποιοι πρέπει επιτέλους να καταλάβουν ότι δεν είμαστε όλοι μαλάκες εδώ μέσα.
Στον τάφο της Αμφίπολης είναι ο Μαυρογένης...

mankasp

Δημοσίευσηαπό mankasp » 02 Δεκ 2012, 18:57

baskin έγραψε:Μην βιάζεστε. Θα παραιτηθούμε όλοι μαζί και θα δώσουμε το root password του server στον Μαριότι.

+1
https://twitter.com/e_kastrinakis

koslibpro

Δημοσίευσηαπό koslibpro » 02 Δεκ 2012, 18:58

baskin έγραψε:Μην βιάζεστε. Θα παραιτηθούμε όλοι μαζί και θα δώσουμε το root password του server στον Μαριότι.

quoted for emphasis

adrian

Δημοσίευσηαπό adrian » 02 Δεκ 2012, 19:05

θελω να ζητησω απο ολους τους προλαλεισαντες ανεξαιρετως (τους οποιους θα αναφερω ως "αντιφρονουντες" σε μελλοντικη μου αναλυση)
να κοψουν τις μαλακιες.

επειδη εγω δεν αντεχω καποιες καταστασεις, δεν σημαινει οτι πρεπει να το διαλυσουμε.

εχω να αντιπροτεινω, τουλαχιστον στον κοσμο της ΙΤ, απεργια επ'αοριστου, μεχρι να ξεκαθαριστει το τοπιο
https://www.youtube.com/watch?v=wuKx7AgHLes
καλύτερα ξύλινο πόδι, παρά ξύλινος λόγος - arrrr

zio_donnie
Επικοινωνία:

Δημοσίευσηαπό zio_donnie » 02 Δεκ 2012, 19:08

pappasadrian έγραψε:θελω να ζητησω απο ολους τους προλαλεισαντες ανεξαιρετως (τους οποιους θα αναφερω ως "αντιφρονουντες" σε μελλοντικη μου αναλυση)
να κοψουν τις μαλακιες.

επειδη εγω δεν αντεχω καποιες καταστασεις, δεν σημαινει οτι πρεπει να το διαλυσουμε.

εχω να αντιπροτεινω, τουλαχιστον στον κοσμο της ΙΤ, απεργια επ'αοριστου, μεχρι να ξεκαθαριστει το τοπιο

Αν δεν επιστρέψεις, τουλάχιστον ως μέλος, δεν δίνεις το παράδειγμα που κηρύττεις. Όπως δεν αντέχεις εσύ, έτσι δεν αντέχουν πολλοί άλλοι. Σκέψου για ποιο λόγο ήρθες δεύτερος σε προτιμήσεις και όχι τελευταίος και για ποιο λόγο ζητάμε να μείνεις.
Ε.Δ.Α.Π.Ε. The truth is out there.

baskin

Δημοσίευσηαπό baskin » 02 Δεκ 2012, 19:09

pappasadrian έγραψε:εχω να αντιπροτεινω, τουλαχιστον στον κοσμο της ΙΤ, απεργια επ'αοριστου, μεχρι να ξεκαθαριστει το τοπιο

Μ' αρέσει η "απεργία" μου θυμίζει το αριστερό μου παρελθόν!! Μπορεί όμως να την κάνουμε μέχρι να πάρεις την παραίτηση πίσω. :D
Στον τάφο της Αμφίπολης είναι ο Μαυρογένης...

mankasp

Δημοσίευσηαπό mankasp » 02 Δεκ 2012, 19:12

zio_donnie έγραψε:Αν δεν λυθεί κάτι σύντομα, θα παραιτηθώ και εγώ γιατί δεν βλέπω διάθεση για δημοκρατία αλλά απροκάλυπτο βεντετισμό και πατερναλισμό από μέλη της ΔΕ, η οποία μεταξύ άλλων αδυνατεί να λειτουργήσει σαν ομάδα αφού ο καθείς ακολουθεί το χόμπι του.

Και επειδή δεν γράφτηκα στο κόμμα για να έχω προεδρείο να πράττει για μένα χωρίς εμένα, ούτε και γυμνασιάρχη να μου κάνει συστάσεις ή κάνουμε ότι συμφωνήσαμε από κοινού στο συνέδριο, ή άντε γεια και παίξτε τις κουμπάρες.

+1

Δεν μπορείς να φανταστείς πόσο έχω μετανοιώσει που δεν έκανα σκληρές ερωτήσεις προς τους υποψήφιους της Δ.Ε. όταν στις ομιλίες τους στο Συνέδριο αναφερόντουσαν κυρίως στην πολιτική τους ατζέντα και όχι στην διοικητική/εκτελεστική/συντονιστική τους ικανότητα. Πίστευα πως το καταστατικό τουλάχιστον μπορούσε να βάλει κάποιο φρένο.
https://twitter.com/e_kastrinakis

LouisaT

Δημοσίευσηαπό LouisaT » 02 Δεκ 2012, 19:23

zio_donnie έγραψε:
Αν δεν επιστρέψεις, τουλάχιστον ως μέλος, δεν δίνεις το παράδειγμα που κηρύττεις. Όπως δεν αντέχεις εσύ, έτσι δεν αντέχουν πολλοί άλλοι. Σκέψου για ποιο λόγο ήρθες δεύτερος σε προτιμήσεις και όχι τελευταίος και για ποιο λόγο ζητάμε να μείνεις.

Quoted for emphasis.

Πραγματικά, δεν είσαι ο μόνος που δεν την παλεύει, αν και σου βγάζω το καπέλο που έχεις αφιερώσει τόσον χρόνο και προσπάθεια! Κι εγώ είχα απομακρυνθεί λίγο από το φόρουμ και τα κομματικά γιατί δεν την πάλευα άλλο, αλλά αφού μου έβαλε χέρι λίγο ο Στράτος να'μαι πάλι εδώ, γιατί δεν μπορεί να έρθουν τα άγρια να διώξουν τα ήμερα!

Επιστροφή στο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: 9 και 0 επισκέπτες