Ρε σεις δεν έχετε κανένα νήμα για χαιρετισμό καλωσόρισες κλπ των νέων μελών του φόρουμ σας?
Ψόφο. Ξέρει κανείς εδω μέσα χοντρικά ποιος είμαι και τι κάνω τα τελευταία 20 χρόνια στο δίκτυο?
Λοιπόν είμαι ο Ουρφ, μπορείτε να βρείτε διάφορα που έχω κάνει στο δίκτυο, ΥΤ μπλογκς κλπ, είμαι Αναρχικός και ψήφισα Σύριζα στις τελευταίες με βαριά καρδιά. Σας χρωστάω τουλάχιστον μία ψήφο. Γνωρίζω τι δουλειά έχετε κάνει μέχρι τώρα και την εκτιμώ.
Θα ήθελα να συνεισφέρω στην προσπάθεια(λολ) που κάνετε στην Αιτωλοακαρνανία.
Δεν έχω διαβάσει τους όρους χρήσης του φόρουμ σας.
ΨΟΦΟ ΑΠΑΝΤΕΣ
Re: ΨΟΦΟ ΑΠΑΝΤΕΣ
ρε συ άσχετο:
τα βίντεο στην εκπομπή του άδωνη είναι πραγματικά?
τα βίντεο στην εκπομπή του άδωνη είναι πραγματικά?
-
ναι ρε, κανονικά, παίχτηκε λάιβ στην τηλεόραση.
-
- Επικοινωνία:
urfurshlaag έγραψε:Ψόφο. Ξέρει κανείς εδω μέσα χοντρικά ποιος είμαι και τι κάνω τα τελευταία 20 χρόνια στο δίκτυο?
... ΔΕ ΜΑΣ ΧΕΖΕΙΣ ΡΕ ΝΤΑΛΑΡΑ! 20 ΧΡΟΝΙΑ! Ο ΟΥΡΦ ΑΝΤΕ ΝΑ ΚΛΙΝΕΙ 10ΕΤΙΑ.. οπου να'ναι... πριν δεν ήσουν ο Ουρφ, άρα δεν υπήρχες. Επίσης είσαι ψοναρα. Πρεπει να σε ξερει ο καθε αγανακτισμένος που την ειδε πειρατής και δικτυωμένος κτλ; ΑΝΤΕ ΒΡΕ ΝΟΥΜΕΡΟ!
Τε σπα. Στις εκλογές αυτές τσάμπα κατέβηκε το πειρατικο κομμα .. μη πω και στις επόμενες... Απο μετα που θα έχουμε απλη αναλογική και δε θα χρειάζεται να ψηφίσουμε Συριζα, οκ. Να πάμε ολοι μαζι με το πειρατικό.
-
Πριν απαντήσω στον Βιδόπουλο θα ήθελα να ρωτήσω πόσο ελεύθερα μπορούμε να μιλάμε σε αυτό το γαμωφόρουμ?
-
είναι λίγο Αριζόνα εδωμέσα ε? Έχω αρχίσει να ακούω Ενιο Μορικόνε...
-
- Μέλος του Κόμματος Πειρατών
urfurshlaag έγραψε:Πριν απαντήσω στον Βιδόπουλο θα ήθελα να ρωτήσω πόσο ελεύθερα μπορούμε να μιλάμε σε αυτό το γαμωφόρουμ?
http://www.pirateparty.gr/forum/viewtopic.php?f=68&t=1499
http://pirateparty.gr/forum/viewtopic.php?f=12&t=1482
Υ.Γ. και παρατήρηση: Ένα καινούριος χρήστης δεν πρόκειται να δει πουθενά αυτούς τους κανόνες.
https://twitter.com/e_kastrinakis
-
1. Rules are for newfags
2. There are no rules
3. Ούτε πρόκειται να μάθει κανείς τίποτα άμα δίνεις ξερά λινκ από γιγάντια νήματα. Χέσε με, να σου δώσω την Αναρχική Αρχειοθήκη να διαβάσεις για την ελευθερία του λόγου ως απάντηση?
2. There are no rules
3. Ούτε πρόκειται να μάθει κανείς τίποτα άμα δίνεις ξερά λινκ από γιγάντια νήματα. Χέσε με, να σου δώσω την Αναρχική Αρχειοθήκη να διαβάσεις για την ελευθερία του λόγου ως απάντηση?
Vidopoulos έγραψε:Τε σπα. Στις εκλογές αυτές τσάμπα κατέβηκε το πειρατικο κομμα .. μη πω και στις επόμενες... Απο μετα που θα έχουμε απλη αναλογική και δε θα χρειάζεται να ψηφίσουμε Συριζα, οκ. Να πάμε ολοι μαζι με το πειρατικό.
μια μάχη ακόμα και αν την χάσεις μπορεί να είναι ο λόγος για να κερδίσεις τον πόλεμο!
urfurshlaag έγραψε:3. Ούτε πρόκειται να μάθει κανείς τίποτα άμα δίνεις ξερά λινκ από γιγάντια νήματα. Χέσε με, να σου δώσω την Αναρχική Αρχειοθήκη να διαβάσεις για την ελευθερία του λόγου ως απάντηση?
Αν είναι στα ελληνικά δώσε.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: 25 και 0 επισκέπτες