Τι γνώμη έχετε ;
Έχει βγει νόμος που το απαγορεύει.
Θα μπει σε λειτουργία όπου νάναι και, στην περίπτωση Τσίπρα, λέγεται ότι θα γίνει ακόμα πιό δρακόντειος.
Δεν είναι περιορισμός των δικαιωμάτων του πολίτη ;
Σε κάθε περίπτωση δεν μας λένε να μπουν κάποιοι περιορισμοί για οικονομικούς λόγους και σε αντιστάθμισμα να δίνουν οι Ελληνικοί κρατικοί οργανισμοί τις σωστές -επι τέλους- αποδόσεις αλλά αυτό που μας λένε είναι:
"ο αποτελεσματικός έλεγχος του διαδικτυακού στοιχήματος θα μας δώσει την ευκαιρία να χαρατσώσουμε κι άλλο τους πελάτες των δικών μας εταιρειών στοιχήματος, ήτοι ΟΠΑΠ - ΟΔΙΕ κλπ !"
Σε κανέναν δεν αρέσει αυτό, ειδικά όταν γίνεται με τον τρόπο που περιγράφω, αλλά είναι όλοι ανοργάνωτοι.
Μπορείτε να βοηθήσετε ;
Να και ένα μικρό γκρουπάκι στο facebook: http://www.facebook.com/fairbet
Διαδικτυακός στοιχηματισμός
Re: Διαδικτυακός στοιχηματισμός
Απ' ότι έχω ακούσει δε συμβαδίζει με τις Ευρωπαϊκές οδηγίες ο περιορισμός αυτός. Δεν παίζει να καταφέρουν να το απαγορεύσουν πάντως και για τεχνικούς λόγους και γιατί υπάρχουν τεράστια οικονομικά συμφέροντα εταιρειών από πίσω.
Οι θέσεις που εκφράζω είναι προσωπικές. Περισσότερα για μένα στο ιστολόγιό μου: http://plessas.info
-
plessas έγραψε:Απ' ότι έχω ακούσει δε συμβαδίζει με τις Ευρωπαϊκές οδηγίες ο περιορισμός αυτός. Δεν παίζει να καταφέρουν να το απαγορεύσουν πάντως και για τεχνικούς λόγους και γιατί υπάρχουν τεράστια οικονομικά συμφέροντα εταιρειών από πίσω.
Η ιστορία έχει περάσει από πολλά κύματα.
Μακάρι να ήξερα τι πρεσβεύει η Ευρωπαϊκή Ένωση.
Πέρυσι μας το έπαιξε πινακωτή-πινακωτή με ένα ντιμπέϊτ ή μάλλον δήθεν ντιμπέϊτ που διοργάνωσε ο Μισέλ Μπαρνιέ (Μάρτιος 2011), από το οποίο θα προέκυπταν υποτίθεται κάποια συμπεράσματα.
Αρχικά μας έβαλε ένα ερωτηματολόγιο μαϊμού του τύπου "πότε σταματήσατε να δέρνετε τη γυναίκα σας ;".
Μετά εγίναν μερικές καταθέσεις στις οποίες ο καθένας έλεγε τα δικά του, αλλά δεν τις δημοσίευαν.
Ρε λεβέντες, ρωτάω, όταν κάνουμε ντιμπέϊτ δεν κάνει να δημοσιεύονται αυτά που λέμε ;
Δεν απάνταγαν αλλά κάποιος από Βρυξέλλες μου διεμήνυσε ότι έχουν σκοπό αφού τελειώσουν οι καταθέσεις στο ντιμπέϊτ μετά να τις δημοσιεύσουν. Δηλαδή να γίνει μεθαύριο στη βουλή των Κοινοτήτων συζήτηση για την αποκέντρωση στη Σκωτία και να σφραγιστεί το κοινοβούλιο και να μας πούνε "μάγκες, θα μάθετε τι είπε ο Κάμερον, ο Μπλερ και η Παπαρήγα αλλά μόνο κατόπιν εορτής, όταν λήξει η συζήτηση - καθώς και έκαστος των ανωτέρω τι είπαν οι άλλοι δύο !".
Τελικά με τα χίλια ζόρια βγήκαν και είπαν "ναι έτσι δουλεύει το σύστημα" και τελικά μετά από 6 μήνες, αφ' ενός έκλεισαν τη συζήτηση, αφ' ετέρου έβαλαν τις καταθέσεις των πολιτών σε κάποια url.
Αλλά follow-up συμπέρασμα δε βλέπω να έχουν βγάλει.
Είχε γράψει και ο Βενιζέλος τα δικά του σ' αυτό το ντιμπέϊτ ή "ντιμπέϊτ".
Εδώ επικρατούν οι "βορειοκορεάτες" μέχρι στιγμής, ακόμα και όταν βλέπουν ότι οι ίδιες οι δικές τους μονοπωλειακές αγορές απισχνώνονται λόγω των υπερβολικών φόρων.
Πράκτορες του ΟΠΑΠ δεν ανάβουν τα φώτα, επειδή λέει "καίει ρεύμα", ενώ άλλοι παραδίδουν τις άδειες και κλείνουν.
Ισχύει το εξής, στο στοίχημα:
- Κανένας σχεδόν δεν παίρνει χαμπάρι τη φορο-κλοπή, γι αυτό και την κάνουν & αλλοιώς δεν θα τόλμαγαν.
- Σε πολύ λίγο καιρό τα ευρώ κάνουν φτερά (δεν ξεγελιώνται αυτά ...) και η αγορές εκμηδενίζονται.
(Ιστολόγιο δικό μου που τα λέει πιό αναλυτικά και περιέχει και την κατάθεση στον Μπαρνιέ: http://www.cosmicway.net)
-
- Μέλος του Κόμματος Πειρατών
@wooded glade
Είχα την μαντεψιά μου και έρριξα και τα σώβρακα στο δίδυμο. Οι φοράδες όμως (και αυτός ο αλητήριος ο επιβήτορας), είχαν άλλα να μου μοστράρουν (μαζί με τον Τζίμη το "γκαβό" που έκανε μασάζ στον Μητσάρα τον αναβάτη).
Εδώ που τα λέμε, είχα υποψίες πως ο Μητσάρας τα είχε κάνει πλακάκια, γιατί χρώσταγε και κάποια γραμμάτια για το αυτοκίνητο (δύσκολοι καιροί, ακόμα και για "λεβεντόπαιδα").
Και πάνω που η "Πρωινή Δροσούλα" είχε αρχίσει να κουράζεται (μα και αυτός ο ινδός αναβάτης έχει πάρει κιλάκια), "μιλημένος" ο ιδιοκτήτης από πριν (ήξερε πως ο "Γκαβός" είχε διπλαρώσει τον Μητσάρα), έστρωσε την χωρίστρα του.
Αυτό ήταν!!!!!! Το σύνθημα έπεσε και ο Μητσάρας μάζεψε τα γκέμια. Μάλιστα για να μην φανεί, έκανε πως έξυνε το πόδι του.
Αποτέλεσμα;
Εγώ είμαι στον κουβά, γάλα για τα παιδιά θα παίρνω από την ενορία, εκλογές έρχονται και δεν ξέρω τι να ψηφίσω!!!!!
Εδώ ο κόσμος καίγεται και το "μαλλί" χτενίζεται!!!!!!
(προτείνω το σχόλιό μου να μπει στην "ώρα του παιδιού")
Είχα την μαντεψιά μου και έρριξα και τα σώβρακα στο δίδυμο. Οι φοράδες όμως (και αυτός ο αλητήριος ο επιβήτορας), είχαν άλλα να μου μοστράρουν (μαζί με τον Τζίμη το "γκαβό" που έκανε μασάζ στον Μητσάρα τον αναβάτη).
Εδώ που τα λέμε, είχα υποψίες πως ο Μητσάρας τα είχε κάνει πλακάκια, γιατί χρώσταγε και κάποια γραμμάτια για το αυτοκίνητο (δύσκολοι καιροί, ακόμα και για "λεβεντόπαιδα").
Και πάνω που η "Πρωινή Δροσούλα" είχε αρχίσει να κουράζεται (μα και αυτός ο ινδός αναβάτης έχει πάρει κιλάκια), "μιλημένος" ο ιδιοκτήτης από πριν (ήξερε πως ο "Γκαβός" είχε διπλαρώσει τον Μητσάρα), έστρωσε την χωρίστρα του.
Αυτό ήταν!!!!!! Το σύνθημα έπεσε και ο Μητσάρας μάζεψε τα γκέμια. Μάλιστα για να μην φανεί, έκανε πως έξυνε το πόδι του.
Αποτέλεσμα;
Εγώ είμαι στον κουβά, γάλα για τα παιδιά θα παίρνω από την ενορία, εκλογές έρχονται και δεν ξέρω τι να ψηφίσω!!!!!
Αφού το LQFB έπαψε να με "ενοχλεί" (εντροπία λέγεται), παύω και εγώ να ασχολούμαι μαζί του!
laskaris_vasilis έγραψε:@wooded glade
Αποτέλεσμα;
...το ξανακάνεις!
-
Καλή η ιστορία.
Είναι πρωτότυπη ή από κάποιο ανθολόγιο ;
Δε συμφωνώ με την άποψη ότι επειδή υπάρχουν σοβαρώτερα θέματα στις εκλογές δικαιολογείται να με κλέβουν.
Με υποτιμά.
Θέλετε να γράφω μόνο για άλλα ή να με λογοκρίνετε ;
Εν τοιαύτη περιπτώσει δεν ξαναγράφω, χαίρετε και χάρηκα για τη σύντομη γνωριμία.
Σε κάθε περίπτωση, όποιος δεν του αρέσει ο στοιχηματισμός μπορεί βέβαια να μιλάει για τον εαυτό του και να επιχειρηματολογεί κατά, αλλά δεν δικαιούται να μιλάει για λογαριασμό αυτών που ασχολούνται με αυτό το αντικείμενο.
Εγώ δεν εμποδίζω κανέναν που θέλει να ασχοληθεί με το εμπόριο της πατάτας (λ.χ.) και απαιτώ να μην με εμποδίζει κι εμένα κανένας στην κάθε δικιά μου μπίζνες (και δη με αυθαίρετο και καταχρηστικό τρόπο).
Δε συμφωνώ με την άποψη ότι επειδή υπάρχουν σοβαρώτερα θέματα στις εκλογές δικαιολογείται να με κλέβουν.
Με υποτιμά.
Εν τοιαύτη περιπτώσει δεν ξαναγράφω, χαίρετε και χάρηκα για τη σύντομη γνωριμία.
Σε κάθε περίπτωση, όποιος δεν του αρέσει ο στοιχηματισμός μπορεί βέβαια να μιλάει για τον εαυτό του και να επιχειρηματολογεί κατά, αλλά δεν δικαιούται να μιλάει για λογαριασμό αυτών που ασχολούνται με αυτό το αντικείμενο.
Εγώ δεν εμποδίζω κανέναν που θέλει να ασχοληθεί με το εμπόριο της πατάτας (λ.χ.) και απαιτώ να μην με εμποδίζει κι εμένα κανένας στην κάθε δικιά μου μπίζνες (και δη με αυθαίρετο και καταχρηστικό τρόπο).
-
- Μέλος του Κόμματος Πειρατών
Αν προσέξεις την υπογραφή μου θα δεις πως όσα λέω αντιστοιχούν σε ότι σκέφτομαι προσωπικά!!
Τα υπόλοιπα δεν τα σχολιάζω!!
Τα υπόλοιπα δεν τα σχολιάζω!!
Αφού το LQFB έπαψε να με "ενοχλεί" (εντροπία λέγεται), παύω και εγώ να ασχολούμαι μαζί του!
wooded glade έγραψε:Καλή η ιστορία.
Με υποτιμά.
Γιατί αρπάχτηκες; Κάνεις το λάθος που κάνουν όλοι. Κάνεις μια συζήτηση με 1-2 άτομα και μετά γράφεις "θέλετε..." σαν να μίλησες με όλα τα μέλη του φόρουμ.
Οι θέσεις που εκφράζω είναι προσωπικές. Περισσότερα για μένα στο ιστολόγιό μου: http://plessas.info
-
Η κριση αποτελείται από μίνι χιλιάδες κρίσεις.
Ζούμε στον αστερισμό των απαγορεύσεων και της πολιτικο-οικονομικής ευθυγράμμισης.
Ακόμα και το αθώο παιχνίδι, το εμπόριο της ελπίδας αν θέλετε, ποινικοποιείται.
Όλοι πρωϊνή γυμναστική και μετά τραγούδια για τη Νικαράγουα μας λέει ο ένας.
Καθαρή φυλή και λευκο-μυτόμετρο σε κάθε γωνία μας λέει ο άλλος.
Ζούμε στον αστερισμό των απαγορεύσεων και της πολιτικο-οικονομικής ευθυγράμμισης.
Ακόμα και το αθώο παιχνίδι, το εμπόριο της ελπίδας αν θέλετε, ποινικοποιείται.
Όλοι πρωϊνή γυμναστική και μετά τραγούδια για τη Νικαράγουα μας λέει ο ένας.
Καθαρή φυλή και λευκο-μυτόμετρο σε κάθε γωνία μας λέει ο άλλος.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: 13 και 0 επισκέπτες