Καλησπέρα Πειρατές,
ζητώ κάποια πληροφορία, την παρακάτω :
Έχω γραφτεί ηλεκτρονικά μέλος, αλλά δεν έχω αποστείλει ταχυδρομικώς την εκτύπωση με επικυρωμένη την υπογραφή μου. Σκοπός μου είναι να παραδώσω ιδιοχείρως την εκτύπωση στα γραφεία του κόμματος αν είναι δυνατόν, και να πληρώσω εκεί και την συνδρομή μου.
Η ερώτησή μου είναι, μπορώ να ανοίξω θέμα στην περιοχή "Επιτροπές προγράμματος", ή να κάνω κάποιες πολιτικές προτάσεις, ή πρέπει να περιμένω πρώτα να ολοκληρωθεί το τυπικό της εγγραφής μου ?
Ευχαριστώ, πειρατικά
Nick
Ζητώ να πληροφορηθώ
-
Re: Ζητώ να πληροφορηθώ
Όλοι είναι ευπρόσδεκτοι να πουν τη γνώμη τους και τις ιδέες τους. Τα μέλη απλώς έχουν δικαίωμα ψηφοφορίας.
-
- Μέλος του Κόμματος Πειρατών
βεβαια και μπορεις να συμμετασχεις.
επισης, στα υποψιν, αν παραδωσεις την αιτηση σου στο γραφειο, και ειναι καποιο μελος της ΔΕ εκει, μπορει να την παραλαβει, χωρις να ειναι επικυρωμενο το γνησιο της υπογραφης. οποτε μην τρεχεις τζαμπα στα κεπ
επισης, στα υποψιν, αν παραδωσεις την αιτηση σου στο γραφειο, και ειναι καποιο μελος της ΔΕ εκει, μπορει να την παραλαβει, χωρις να ειναι επικυρωμενο το γνησιο της υπογραφης. οποτε μην τρεχεις τζαμπα στα κεπ
https://www.youtube.com/watch?v=wuKx7AgHLes
καλύτερα ξύλινο πόδι, παρά ξύλινος λόγος - arrrr
-
Οδυσσεας έγραψε:Όλοι είναι ευπρόσδεκτοι να πουν τη γνώμη τους και τις ιδέες τους. Τα μέλη απλώς έχουν δικαίωμα ψηφοφορίας.
Ευχαριστώ, όφειλα να ρωτήσω πριν δημοσιεύσω κάτι...
-
pappasadrian έγραψε:βεβαια και μπορεις να συμμετασχεις.
Ευχαριστώ πολύ, όφειλα να ρωτήσω πριν δημοσιεύσω κάτι...
Θέλω να πάω από το γραφείο, λόγω αμεσότητας και επικοινωνίας. ΚΕΠ θα πάω, για την περίπτωση που δεν είναι κάποιο μέλος της ΔΕ εκεί την στιγμή που θα πάω...
Το ωράριο του γραφείου ισχύει και μετεκλογικά ?
-
- Μέλος του Κόμματος Πειρατών
παρε ενα τηλεφωνο, για σιγουρα, πριν πας...
https://www.youtube.com/watch?v=wuKx7AgHLes
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: 7 και 0 επισκέπτες