Σελίδα 1 από 1

ΑΡΣΗ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΑΣΥΛΙΑΣ

Δημοσιεύτηκε: 11 Απρ 2012, 22:58
από MARIANTHI
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ,
ΕΙΜΑΙ ΝΕΑ ΣΤΗ ΟΛΟΕΝΑ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΠΑΡΕΑ ΤΩΝ ΠΕΙΡΑΤΩΝ ΚΑΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΘΕΣΩ ΕΝΑ ΖΗΤΗΜΑ ΠΟΥ ΣΥΝΑΝΤΩ ΠΑΝΤΑ ΣΤΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΜΗ, ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΜΟΥ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΟΥ.
ΟΤΑΝ ΜΕ ΡΩΤΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΟΙ ΠΕΙΡΑΤΕΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΠΙΦΕΡΟΥΝ ΘΕΤΙΚΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ (ΟΧΙ ΑΠΛΑ ΑΛΛΑΓΗ) ΣΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΑΠΑΝΤΩ:
" ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΝΕΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ"
ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ?
ΦΑΓΑΝΕ Ο,ΤΙ ΦΑΓΑΝΕ, ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΤΩΡΑ?
ΑΤΙΜΩΡΗΤΟΙ?
ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΕΞΑΣΦΑΛΙΖΕΙ ΟΤΙ ΕΑΝ ΟΙ ΠΕΙΡΑΤΕΣ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΛΟΓΙΚΗ ΑΣΥΔΟΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΧΡΗΣΗΣ....
ΝΟΜΙΚΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ????
ΔΕ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΣΤΙΣ ΑΜΕΣΕΣ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΕΣ ΜΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΑΠΟΝΟΜΗ ΕΥΘΥΝΩΝ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΓΕΝΕΣΤΕΡΟΥΣ (ΚΑΙ ΝΥΝ) ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ (ΑΛΛΩΣΤΕ ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΜΑΣ ΑΝ ΕΚΡΙΝΑΝ ΟΤΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΧΡΑΣΤΗΚΑΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ ΕΞΟΡΙΖΑΝ ΚΑΙ ΔΗΜΕΥΑΝ ΤΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ)
ΟΧΙ ΜΕ ΤΗ ΛΟΓΙΚΗ ΤΗΣ ΕΚΔΙΚΗΣΗΣ ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΗΣ ΑΠΟΝΟΜΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ...
ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΚΑΙ ΜΗ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΙΣΟΤΙΜΟΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ?
ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΡΙΝΟΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΤΑΘΜΑ?
ΚΑΙ ΑΥΤΗ Η ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΣΗ ΤΗΣ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΑΣΥΛΙΑΣ ΠΙΣΤΕΥΩ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΗ ΙΣΧΥ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΑ ΠΕΡΙ ΜΙΣΘΩΝ ΚΑΙ ΦΟΡΩΝ ΠΟΥ ΥΠΟΒΑΛΛΟΝΤΑΙ ΝΥΧΤΑ...
ΣΚΕΨΕΙΣ ΚΑΤΑΘΕΤΩ...
ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ
ΜΑΡΙΑΝΘΗ

Re: ΑΡΣΗ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΑΣΥΛΙΑΣ

Δημοσιεύτηκε: 11 Απρ 2012, 23:24
από Nicholas Starkos
Οποιοσδήποτε είτε πολιτικός είτε δημόσιος υπάλληλος είτε πολίτης έκλεψε ή σπατάλησε δημόσιο χρήμα θα πρέπει να πληρώσει πρόστιμο το ποσό επί 10.
Όσα χρόνια και αν έχουν περάσει. Να του γίνει κατάσχεση κινητής και ακίνητης περιουσίας. Είναι ο μοναδικός τρόπος που μπορεί να λειτουργήσει αποτρεπτικά για το μέλλον.
Ένας τέτοιος νόμος θα μπορέσει να περάσει μόνο από κυβέρνηση που θα αποτελείται από ανθρώπους που δεν έχουν καμία σχέση με το παλιό πολιτικό σύστημα.

Η εκδίκηση είναι ένα απόλυτα θεμιτό συναίσθημα και μπορεί άνετα να συμβαδίσει με την απονομή δικαιοσύνης.

Re: ΑΡΣΗ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΑΣΥΛΙΑΣ

Δημοσιεύτηκε: 11 Απρ 2012, 23:40
από baskin
Μαριάνθη καλωσόρισες.

Θα σε παρακαλέσω να μην γράφεις με κεφαλαία.

Θέλω επίσης να σε ενημερώσω ότι ψάχνουμε γυναίκες υποψήφιους για τις εκλογές και αν θα ήθελες θα χαρούμε να συμμετάσχεις.

Re: ΑΡΣΗ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΑΣΥΛΙΑΣ

Δημοσιεύτηκε: 12 Απρ 2012, 12:20
από laskaris_vasilis
Μαριάνθη καλώς ήρθες και από εμένα.
Να σε ενημερώσω πως οι προβληματισμοί/προτάσεις σου απασχολούν πάρα πολλούς εδώ μέσα

Re: ΑΡΣΗ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΑΣΥΛΙΑΣ

Δημοσιεύτηκε: 12 Απρ 2012, 19:46
από arisnek
Ο ουσιαστικος διαχωρισμος των εξουσιων, δηλ της δικαστικης απο την νομοθετικη κ εκτελεστικη εξουσια ειναι η μονη λυση στο ελλειμα δικαιοσυνης κ δημοκρατιας που βιωνουμε.