Το Bitcoin έπιασε τα $629

Φίλοι και μέλη γνωριζόμαστε και συζητάμε για τα θέματα που μας απασχολούν.
Κομπειλάδας
Μέλος του Κόμματος Πειρατών
Επικοινωνία:

Re: Το Bitcoin έπιασε τα $629

Δημοσίευσηαπό Κομπειλάδας » 02 Δεκ 2013, 13:03

Phoebus έγραψε:Θα φορέσω την στολή του αποδιοπομπαίου τράγου, να είμαι ποιο εντάξει για το ρόλο.

Ωραία. Τώρα ξέρουμε σε ποιον θα κρεμάσουμε τα "περιφερόμενα κουδούνια"..... (και έτσι θα βάλουμε και τα απο-δυο-bombay τραγιά στο σκηνικό)

koydoynades.jpg
koydoynades.jpg (103.93 KiB) 4828 προβολές
здравствуйте

James
Επικοινωνία:

Δημοσίευσηαπό James » 02 Δεκ 2013, 16:10

Πολύ ενδιαφέρουσες τοποθετήσεις υπάρχουν σε αυτό το άρθρο viewtopic.php?f=145&t=4136&hilit=bitcoins#p56628 που είχε αναρτήσει ο omisman και ενδιαφέρουσα επίσης είναι και η απάντηση του chrisprocop. Γενικά υπάρχει ενδιαφέρον σε όλη τη αυτή τη συζήτηση.
Για το Φοίβο θα ήθελα να πώ, ότι προσωπικά εγώ αλλά νομίζω και άλλοι, δε έχω κάτι να προσάψω.
Υπάρχουν στο φόρουμ και άλλες συνομιλίες περί bitcoins που παρουσιάζουν ενδιαφέρον, δε τισ βάζω όμως για να μη δημιουργηθεί θολούρα.
Οι αναρτήσεις μου είναι οι πολιτικές μου απόψεις.
!!!Be Proud to fly the Jolly Roger!!!
jamesppgr@riseup.net

James
Επικοινωνία:

Δημοσίευσηαπό James » 03 Δεκ 2013, 16:29

Επειδή αισθάνομαι κάπως άσχημα για την άδικη επίθεση στο Φοίβο, θα παραθέσω τι έλεγε ο Γιώργος παλιά για τα ΒΤ :
όσοι έχουν αυτά τα πολύτιμα bitcoins μπορούν να τα δωρίσουν στους αδελφούς κυπρίους που , αφραγκοι τωρα αφού οι κρετίνοι του eurogroup τους δήμευσαν με το έτσι θέλω τις περιουσίες τους, σίγουρα θα το εκτιμήσουν δεόντως μια και θα μπορούν να φουλάρουν τα τεπόζιτα των μερτσεντέ / μπεμβε / καγιεν και άλλων 4τροχων δίνοντας στο βενζινά bitcoins
jamesppgr@riseup.net

chprokop

Δημοσίευσηαπό chprokop » 03 Δεκ 2013, 18:08

James έγραψε:Επειδή αισθάνομαι κάπως άσχημα για την άδικη επίθεση στο Φοίβο, θα παραθέσω τι έλεγε ο Γιώργος παλιά για τα ΒΤ :
όσοι έχουν αυτά τα πολύτιμα bitcoins μπορούν να τα δωρίσουν στους αδελφούς κυπρίους που , αφραγκοι τωρα αφού οι κρετίνοι του eurogroup τους δήμευσαν με το έτσι θέλω τις περιουσίες τους, σίγουρα θα το εκτιμήσουν δεόντως μια και θα μπορούν να φουλάρουν τα τεπόζιτα των μερτσεντέ / μπεμβε / καγιεν και άλλων 4τροχων δίνοντας στο βενζινά bitcoins

Αδικεις το Γιωργο που μπορει τοτε να ειρωνευοταν. αλλα εβλεπε μπροστα.
Ακουσατε την ειδηση οτι το Πανεπιστημιο Κυπρου θα δεχεται πληρωμη σε ψηφιακο νομισμα?
http://www.koolnews.gr/diethni/plhrwmh- ... io-kuprou/

adrian

Δημοσίευσηαπό adrian » 05 Δεκ 2013, 03:00

ελπιζω πως η σταθερη ανοδικη ταση του bitcoin να καταδεικνυει πως η παρμενη αποφαση για αμεση πωληση ειναι λαθος, απο οικονομικης αποψης.

προς την ΔΕ: δεδομένης αυτής της τεράστιας οικονομικής ζημιάς που θα προκληθει στο κόμμα με την απίστευτη αβελτηρία , την προχειρότητα και την ανευθυνότητα την οποία επιδείξατε με αυτούς τους «χειρισμούς» πρωτοφανούς άγνοιας , ασύγγνωστης επιπολαιότητας, εξωφρενικής ασχετοσύνης περί τα οικονομικά και παιδαριώδους αφέλειας , πως σκοπεύετε να επανορθώσετε αυτή την ζημιά ;;;
https://www.youtube.com/watch?v=wuKx7AgHLes
καλύτερα ξύλινο πόδι, παρά ξύλινος λόγος - arrrr

Voyager-1
Επίτιμο μέλος του Κόμματος Πειρατών (Κάπτεν)
Τοποθεσία: Κάπου με θέα τον Κορινθιακό μου αρκεί (πρώην -mesitiko-)

Δημοσίευσηαπό Voyager-1 » 05 Δεκ 2013, 10:25

Μία ανάσα από τα 900 (896) ευρώ και συνεχίζει
(πρώην -mesitiko-)
Χρυσανθόπουλος Σπύρος."Έχει δικαίωμα να ασκεί κριτική εκείνος που έχει διάθεση να βοηθήσει."Abraham Lincoln (1809-1865, Αμερικανός πρόεδρος)
https://www.facebook.com/spyros.piratis
Ό,τι γράφω είναι προσωπικές απόψεις.

omissman

Δημοσίευσηαπό omissman » 05 Δεκ 2013, 23:02

pappasadrian έγραψε:ελπιζω πως η σταθερη ανοδικη ταση του bitcoin να καταδεικνυει πως η παρμενη αποφαση για αμεση πωληση ειναι λαθος, απο οικονομικης αποψης.

προς την ΔΕ: δεδομένης αυτής της τεράστιας οικονομικής ζημιάς που θα προκληθει στο κόμμα με την απίστευτη αβελτηρία , την προχειρότητα και την ανευθυνότητα την οποία επιδείξατε με αυτούς τους «χειρισμούς» πρωτοφανούς άγνοιας , ασύγγνωστης επιπολαιότητας, εξωφρενικής ασχετοσύνης περί τα οικονομικά και παιδαριώδους αφέλειας , πως σκοπεύετε να επανορθώσετε αυτή την ζημιά ;;;

ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΥΤΟ !!!
Τουλαχιστον τωρα παρθηκε μια αποφαση οχι εν κρυπτω , αλλα σε δημοσια συνεδριαση της ΔΕ. Και παλι μπορει να ειναι "λαθος".
Ομως δεν μπορει να πει κανεις οτι δεν γνωριζε.
Αυτο φυσικα δεν θα εμποδισει τους καλοθελητες εμπαθεις τυπου "james" να την πεσουν στο μελλον για να ξεσκισουν οσους συντελεσαν στην δημοσια αυτη αποφαση...
Κι' αν ομως πεσει ;;;
Αααα, τοτε οι καλοθελητες θα φωναζουν και θα ορυονται (ως συνηθως) :
δεν σας ταλεγα ; γιατι δεν πουλησατε αμεσως ; ο "υπευθυνος" φταιει ! Κρεμαστε τον ! (επειδη με την αμέλεια / ασχετοσυνη / ... του ζημιωσε το κομμα...)

Ενω "τοτε" αποφασιστηκε μεταξυ τυρου και αχλαδιου + μπυρας (ισως ?) μετα απο εισηγηση ενος "ειδικου" ...
Και φυσικα μακρυα απο ενδεχομενως ενοχλητικα βλεμματα ή αντιθετες αποψεις.
Που δεν ακουστηκαν επειδη δεν ρωτηθηκαν...
Και τωρα ολοι κανουν τουμπεκι ψιλοκομμενο και θεωρουν "σωστη" την τοτε διαδικασια, μαζι και την κινηση !

Γιατι ;

Απλουστατα , γιατι ΑΚΟΜΗ δεν εχουν καταλαβει οτι η ουσια της Δημοκρατιας βρισκεται στη ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ.
Που ; στο κομμα που εχει προμετωπιδα τη Διαφανεια. Για τους "αλλους" φυσικα.
Οχι και για τους digerati...!

Απο καλαμπουρακια ομως και απο "αλλα λογια ν'αγαπιομαστε" πρωτοι και καλυτεροι οι "πειρατες" του γλυκου νερου :lol:
Νέες "πειρατικές" αρχές :
1. Δρυός πεσούσης πας "πειρατής" ξυλεύεται
2. Ουδείς ασφαλέστερος εχθρός από τους ευεργετηθέντες ΑΧΑΡΙΣΤΟΥΣ
3. Όποιος ανακατεύεται με τα πίτουρα , στο τέλος τον τρώνε οι κότες

James
Επικοινωνία:

Δημοσίευσηαπό James » 05 Δεκ 2013, 23:51

Προφανώς το ποιός είναι εμπαθής το έχεις δείξει εσύ καιρό τώρα.
Αλλά απαντάς όπως σε συμφέρει, στην ερώτηση αν σου χρωστούσε το κόμμα 4500 τι θα έκανες? δε απάντησες, ούτε σχολιάζεις τα γραφόμενα σου πριν 9 μήνες για το BT.
Ας είναι, ξεχνάς ότι είμαστε κόμμα και όχι εταιρία.
jamesppgr@riseup.net

Petros

Δημοσίευσηαπό Petros » 06 Δεκ 2013, 00:32

ξερει κανείς να μου πει τι αντίκτυπο θα έχει αυτό;

http://www.bloomberg.com/news/2013-12-0 ... tions.html
«Mε τις εξαιρέσεις ο κόσμος προχωρά. Όσοι ανθέξετε θα πάτε ένα βήμα πιο μπροστά».
https://www.youtube.com/watch?v=wYEejB_sBMM

omissman

Δημοσίευσηαπό omissman » 06 Δεκ 2013, 00:53

Petros έγραψε:ξερει κανείς να μου πει τι αντίκτυπο θα έχει αυτό;

http://www.bloomberg.com/news/2013-12-0 ... tions.html

και ναταν μονο αυτο ;
Και η κεντρικη τραπεζα της Ολλανδιας επεστησε την προσοχη στους κινδυνους που ενεχει το bitcoin.

1. οι Τραπεζες αρχισαν να προβληματιζονται σοβαρα με το ζητημα μιας νομισματικης μοναδας που δεν ελεγχουν οι ιδιες. Αυτο ειναι καλο για τους bitcoin evangelists που θεωρουν οτι κανουν την επανασταση του αιωνα. Αρα θα ενισχυσει τα επιχειρηματα τους και θα φερει ακομα πιο πολλους "πιστους" στην εκκλησια, δλδ η φουσκα θα μεγαλωσει !

2. οι κυβερνησεις ειναι πιθανο να παρουν περιοριστικα μετρα για να ελεγξουν τις εξελιξεις και να ξαναβαλουν τα προβατα στο μαντρι.Αυτο ειναι κακο για τους "πελατες" και τους κερδοσκοπους που φουσκωνουν/μοχλευουν την τιμη και επομενως μπορει να τρομαξει τους πελατες δημιουργωντας πανικο και φοβους απωλειας των κεφαλαιων τους (το νομιμο χρημα) !

Διαλεγετε και παιρνετε. Ταυροι ή Αρκουδες ; Θα ανεβει ή θα πεσει ;
Ειναι θεμα ψυχολογιας και οχι οικονομικων.
Νέες "πειρατικές" αρχές :
1. Δρυός πεσούσης πας "πειρατής" ξυλεύεται
2. Ουδείς ασφαλέστερος εχθρός από τους ευεργετηθέντες ΑΧΑΡΙΣΤΟΥΣ
3. Όποιος ανακατεύεται με τα πίτουρα , στο τέλος τον τρώνε οι κότες

Επιστροφή στο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: 4 και 0 επισκέπτες