Το Bitcoin έπιασε τα $629

Φίλοι και μέλη γνωριζόμαστε και συζητάμε για τα θέματα που μας απασχολούν.
James
Μέλος του Κόμματος Πειρατών
Επικοινωνία:

Re: Το Bitcoin έπιασε τα $629

Δημοσίευσηαπό James » 29 Νοέμ 2013, 20:26

Δείγμα της κατάστασης του Πειρατικού είναι ότι πρέπει και καλά να περιμένουμε τη προγραμματισμένη συνεδρίαση, τι λέτε μωρέ πριμαντόνες? δε μπορείτε να χαλάσετε το σπουδαίο και σημαντικό πρόγραμμα σας και να τσακιστείτε να μαζευτείτε να πάρετε απόφαση???
αι σιχτίρι πιά
σας βαρέθηκα, όλοι οι δήθεν μαζευτήκατε να το παίξετε πολιτικοί και διοικούντες, ανύπαρκτοι έ ανύπαρκτοι, τουλάχιστον ο Μαριότι μπορεί να ήταν βλάκας αλλά ξενυχτούσε και αγαπούσε την ιδέα, ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ.-
Οι αναρτήσεις μου είναι οι πολιτικές μου απόψεις.
!!!Be Proud to fly the Jolly Roger!!!
jamesppgr@riseup.net

Kotsos

Δημοσίευσηαπό Kotsos » 29 Νοέμ 2013, 23:50

Ο καλύτερος τρόπος να αποφύγεις να αναλάβεις ευθύνες είναι να αναβάλεις την λήψη αποφάσεων ελπίζοντας το πρόβλημα να λυθεί μόνο του ή ο κόσμος να το ξεχάσει.
Είναι δεδομένο πως η πλειονότητα διαθέτει μνήμη χρυσόψαρου.μ

Προς επίδοξους τζογαδόρους.

Σε μία επιχείρηση δεν ρευστοποιείς τα assets, όταν έχεις δυνατότητα να καλύψεις τις υποχρεώσεις από δανεισμό με μικρότερο επιτόκιο από τα προσδοκώμενα κέρδη από τα assets.
Έχουμε δυνατότητα να δανειστούμε από πουθενά και για να μπορέσουμε να μην ρευστοποιήσουμε τα assets;;;;;

Εκτός αν κάποιοι θυμούνται και αναπολούν τα κατορθώματα του ακάλυπτου/Καφετζόπουλου και ελπίζουν να γίνουν οι νέοι ακάλυπτοι.

Εδώ είμαστε και θα το δούμε, μόχλευση της αγοράς είναι και από το νέο έτος θα πάρει τον άπατο το bitcoin. Το έχουμε δει σε εκατοντάδες άλλες μοχλεύσεις υπέρ προϊόντων (μετοχές, αιολικά Φ/Β κλπ) που οι ευκολόπιστοι ακόμα κλαίνε την ώρα και την στιγμή που ακούσαν τα παπαγαλάκια.
Ακόμα θυμάμαι κάτι γιαγιάδες στην Ορεστιάδα που περιμέναν οτι θα βγάζαν ένα δις δραχμές από τα χωραφάκια των εγγονών τους και τα απανωτά εγκεφαλικά που πάθαν και το χώμα που τις σκέπασε όταν τα χάσαν.

Μην ξεχνάτε διαχειριζόμαστε ένα κόμμα και όχι τα οικονομικά του σπιτιού μας που έχει άλλου είδους εισροές χρημάτων.
Ο νέος κόσμος έχει κάνει σαφές τι θέλει.
Κάποιον που να είναι σταθερός στη ιδεολογία του, να μην την κάνει υποκριτικά λάστιχο κατα πως τον συμφέρει και να την εκφράζει αυτή με λόγια και πράξεις αδιαφορώντας για τις συνέπειες.

mankasp

Δημοσίευσηαπό mankasp » 30 Νοέμ 2013, 02:28

James έγραψε:Δείγμα της κατάστασης του Πειρατικού είναι ότι πρέπει και καλά να περιμένουμε τη προγραμματισμένη συνεδρίαση, τι λέτε μωρέ πριμαντόνες? δε μπορείτε να χαλάσετε το σπουδαίο και σημαντικό πρόγραμμα σας και να τσακιστείτε να μαζευτείτε να πάρετε απόφαση???
αι σιχτίρι πιά
σας βαρέθηκα, όλοι οι δήθεν μαζευτήκατε να το παίξετε πολιτικοί και διοικούντες, ανύπαρκτοι έ ανύπαρκτοι, τουλάχιστον ο Μαριότι μπορεί να ήταν βλάκας αλλά ξενυχτούσε και αγαπούσε την ιδέα, ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ.-

Δεν έχεις καθόλου άδικο. Δυστυχώς δεν μπορούν να αφιερώσουν όλοι τον ίδιο χρόνο με αποτέλεσμα να έχουμε χρόνο αντίδρασης πολύ μεγαλύτερο από όσο αρμόζει στη διοίκηση ενός κόμματος. Το έχω θέσει ως θέμα και έχω προτείνει μια λύση την οποία και αυτή θα τη δούμε τη δευτέρα. Κάνε λίγο υπομονή, αν σου έχει μείνει :D καθόλου.
https://twitter.com/e_kastrinakis

Μιχάλης Μαντάς

Δημοσίευσηαπό Μιχάλης Μαντάς » 30 Νοέμ 2013, 15:27

James έγραψε:Δείγμα της κατάστασης του Πειρατικού είναι ότι πρέπει και καλά να περιμένουμε τη προγραμματισμένη συνεδρίαση, τι λέτε μωρέ πριμαντόνες? δε μπορείτε να χαλάσετε το σπουδαίο και σημαντικό πρόγραμμα σας και να τσακιστείτε να μαζευτείτε να πάρετε απόφαση???
αι σιχτίρι πιά

Ότι θα έφτανε η στιγμή που θα νοσταλγούσαμε τον ... Μαριότι είναι πράγματι κάτι που δεν θα μπορούσα να το φαντασθώ ούτε στα πιο διεστραμμένα όνειρά μου.
Χειρότερη κατάντια δεν γίνεται!
Περάσαμε τον πάτο και πλέον βρισκόμαστε στον ... απόπατο!

James
Επικοινωνία:

Δημοσίευσηαπό James » 30 Νοέμ 2013, 16:12

Πιστεύεις ότι έχω άδικο?
(Ο παραληρισμός με το Μαριότι είναι μόνο και μόνο για να δώσω έμφαση το πρόβλημα, καμμία νοσταλγία)
Οι αναρτήσεις μου είναι οι πολιτικές μου απόψεις.
!!!Be Proud to fly the Jolly Roger!!!
jamesppgr@riseup.net

Μιχάλης Μαντάς

Δημοσίευσηαπό Μιχάλης Μαντάς » 30 Νοέμ 2013, 16:29

James έγραψε:Πιστεύεις ότι έχω άδικο?

'Οχι! (Αν και είσαι ανήθικο άτομο, κατά δική σου δήλωση).
Σ' αυτές τις περιπτώσεις ακόμη και η υπερβολή μπορεί να ... χρησιμεύσει ως ξυπνητήρι!

mankasp

Δημοσίευσηαπό mankasp » 01 Δεκ 2013, 15:04

omissman

Δημοσίευσηαπό omissman » 02 Δεκ 2013, 03:19

Προς επίδοξους τζογαδόρους.

Σε μία επιχείρηση δεν ρευστοποιείς τα assets, όταν έχεις δυνατότητα να καλύψεις τις υποχρεώσεις από δανεισμό με μικρότερο επιτόκιο από τα προσδοκώμενα κέρδη από τα assets.
Έχουμε δυνατότητα να δανειστούμε από πουθενά και για να μπορέσουμε να μην ρευστοποιήσουμε τα assets;;;;;

ακριβώς αυτο !
δυστυχως ΔΕΝ εχουμε αυτη τη δυνατότητα...
επι πλέον ΔΕΝ ειμαστε "επιχειρηση"...

ΟΠΟΤΕ :

1.θα πουλήσουμε 5 BTC ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΠΡΩΙ για να αντιμετωπίσουμε το χρεος.

2. θα περιμενουμε το ξεφουσκωμα της τιμης και εαν βρουμε χρηματοδοτηση θα επαναγορασουμε σε χαμηλοτερη τιμη αυτα (ή και αλλα) που πουλησαμε.

3. μετα την εισοδο σε νεο ανοδικο καναλι και οταν η τιμη ξεπερασει την αξια αγορας + % που θα αποφασιστει τα ξαναπουλαμε...

ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ :

για οσους (δυστυχως πολλους) που εχουν αδυνατη ή επιλεκτικη μνημη :

το Φεβρουαριο 2013 καποιος αναμεσά μας που το επαιζε bitcoin guru "επεισε" τη ΔΕ να ξεπουλησει τα 12,5 BTC που ειχαν μαζευτει εναντι πινακιου φακης, θεωρώντας οτι το νομισμα επροκειτο να πεσει. Δυστυχως γι' αυτον το bitcoin εκτοτε εκτοξευτηκε στα υψη. Απλως ο guru μας διαβασε λαθος τα διαγραμματα ή ηταν εντελως ασχετος απο χρηματιστηριακες διακυμανσεις...
Ευτυχως για το κομμα εξ αιτιας ενος windows bug πουληθηκαν μονο οσα φαίνονταν στην επίσημη διευθυνση του κομματος δλδ 4,4 BTC.
Το ...μυθώδες ποσο που συγκεντρωθηκε και κατατεθηκε στο λογαριασμο του κομματος ηταν 65 € !

Η ολη συναλλαγη εγινε εν αγνοια μου, χωρις να ενημερωθώ απο κανεναν και χωρις να ζητηθει η γνωμη μου...
Κατα τα "αλλα" (τα χαμαλίκια δλδ) ημουν ο "οικονομικος υπευθυνος" :lol: :lol: :lol:

Εσεις οι "λαλίστατοι" εξυπνάκηδες που τωρα κοπτεσθε για αμεση εκποιηση , που εισασταν τοτε ;;;

Και , για να μη το ξεχασω : το ΣΩΣΤΟ πορτοφόλι του κομματος ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ !!!
Γιατι αυτο που εχω παρει και το εβαλα να συγχρονισει, δειχνει υπολοιπο 0,00 !
Νέες "πειρατικές" αρχές :
1. Δρυός πεσούσης πας "πειρατής" ξυλεύεται
2. Ουδείς ασφαλέστερος εχθρός από τους ευεργετηθέντες ΑΧΑΡΙΣΤΟΥΣ
3. Όποιος ανακατεύεται με τα πίτουρα , στο τέλος τον τρώνε οι κότες

Phoebus
Επικοινωνία:

Δημοσίευσηαπό Phoebus » 02 Δεκ 2013, 12:30

Θα φορέσω την στολή του αποδιοπομπαίου τράγου, να είμαι ποιο εντάξει για το ρόλο.
Φοίβος Γιαννόπουλος. Ένας ακόμη κρίκος στην ανθρώπινη αλυσίδα. http://phoebusg.com/

mankasp

Δημοσίευσηαπό mankasp » 02 Δεκ 2013, 12:56

Μπαίνουν μια μερα δυο τράγοι σε ενα μπαρ.Ε ,κάθονται στο μπαρ και λένε στον βάρμαν:" Δυο Bombay για τον καθένα παρακαλώ".Ε,σάστισε λίγο ο βάρμαν αλλά και τι να κάνει?Βάζει τα ποτά στους τράγους και τους τα δίνει.Τα κατεβάζουν οι τράγοι μονοκοπανιά,πληρώνουν και φεύγουν.Ε,πάνε την άλλη μερα οι τράγοι,ξαναπαραγγέλνουν δυο Bombay ο καθένας,τα πίνουν μονοκοπανιά και φεύγουν.Αυτό συνέβη πολλές φορές οπότε μια μέρα ο βάρμαν ,πρίν παραγγείλουν τα τραγιά,τους λέει: "Ρε παιδιά,οκ,δέχομαι το γεγονός οτι είστε τράγοι που έρχονται σε μπαρ και παραγγέλνουν ,αλλά γιατί παίρνετε απο δύο Βοmbay o καθένας τη φορά?" Και λέει ο ένας τράγος :
"Επειδή είμαστε απο-δυο-Bombay τράγοι"

Επιστροφή στο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: 6 και 0 επισκέπτες