Το Bitcoin έπιασε τα $629

Φίλοι και μέλη γνωριζόμαστε και συζητάμε για τα θέματα που μας απασχολούν.
Voyager-1
Επίτιμο μέλος του Κόμματος Πειρατών (Κάπτεν)
Τοποθεσία: Κάπου με θέα τον Κορινθιακό μου αρκεί (πρώην -mesitiko-)

Re: Το Bitcoin έπιασε τα $629

Δημοσίευσηαπό Voyager-1 » 28 Νοέμ 2013, 16:23

εγώ πρώτος ήθελα να εξαργυρώσουμε/ξεχρεώσουμε, πείστηκα όμως στην πορεία όταν άκουσα πιο "ειδικούς" από εμένα τον άσχετο.
(πρώην -mesitiko-)
Χρυσανθόπουλος Σπύρος."Έχει δικαίωμα να ασκεί κριτική εκείνος που έχει διάθεση να βοηθήσει."Abraham Lincoln (1809-1865, Αμερικανός πρόεδρος)
https://www.facebook.com/spyros.piratis
Ό,τι γράφω είναι προσωπικές απόψεις.

laskaris_vasilis
Μέλος του Κόμματος Πειρατών

Δημοσίευσηαπό laskaris_vasilis » 28 Νοέμ 2013, 16:42

@Μαντάς:
Ναι φίλε Μιχάλη!! Δέχομαι την άποψή σου, συμφωνώ σε κάποια σημεία αλλά.... ας είμαστε ρεαλιστές!
....... Δεν πρόκειται να αμφισβητήσω καμία από τις "αξίες" που επικαλείσαι! Όμως...... Μήπως με αυτή τη "διάθεση" παίζουμε το παιχνίδι του "λύκου" με τους κανόνες που αυτός μας ορίζει;
Εξηγούμαι:
Είμαστε ένα κόμμα που ήρθε από το "πουθενά" και όπως και να το κάνουμε, τάραξε (εν μέρει) τα λιμνάζοντα νερά της καθεστηκυίας "τάξης"!! (με τον Α ή τον Β τρόπο).
Επειδή όμως αυτή η "τάξη", έχει φροντίσει να διαιωνίσει την επιβολή της, έχει φροντίσει επίσης και τους κανόνες που θα την βοηθήσουν να μείνει στο προσκήνιο.
Αυτοί δε, είναι εν προκειμένω, οι συγκεκριμένοι τρόποι "χρηματοδότησής" της, οι τρόποι "πριμοδότησης" που αυτή έχει επιβάλει από θέση ισχύος, και αν θέλεις να το πάω ακόμα πιο μακριά, οι τρόποι "προβολής" (Δεν είναι του παρόντος να το φτάσω μέχρι εκεί! Μου αρκούν οι δύο πρώτες παράμετροι).
Σαν συνέπεια της δράσης μας, συνυπολογίζοντας τους "προληπτικούς" ενάντια σε κάθε αμφισβήτηση κανόνες που συνέταξαν, βρεθήκαμε στην θέση που βρισκόμαστε τώρα: ΝΑ ΧΡΩΣΤΑΜΕ διότι δεν είχαμε από πουθενά στήριξη!

Για να το κλείσω:
Δεν έχω κανέναν ενδοιασμό, προσωπικά!!
Από την στιγμή που δεν μας μεταχειρίζονται με ίσους όρους, από την στιγμή που δεν μας έχουν δώσει καν δικαίωμα "επιβίωσης", θεωρώ πως δικαιούμαστε να κάνουμε ότι απαιτείται για να επιβιώσουμε!!
Δεν το λέω εγώ!!! Darwin says!!

Έχουμε 8 (και κάτι) BTC και καλούμαστε να ανταγωνιστούμε τις επιδοτήσεις εκατομμυρίων των κομμάτων!!!
Προσωπικά, δεν αισθάνομαι καθόλου ένοχος, που αυτή τη στιγμή, χρησιμοποιούμε τα "ελάχιστα" που έχουμε για να διατηρήσουμε την αξιοπρέπειά μας (απέναντι στον άνθρωπο που του χρωστάμε)
αλλά ταυτόχρονα και την συνέχεια που ελπίζουμε πως μπορούμε να έχουμε σαν κόμμα!!
Τελευταία επεξεργασία από 1 και laskaris_vasilis, έχει επεξεργασθεί 28 φορά/ες συνολικά
Αφού το LQFB έπαψε να με "ενοχλεί" (εντροπία λέγεται), παύω και εγώ να ασχολούμαι μαζί του!

chprokop

Δημοσίευσηαπό chprokop » 28 Νοέμ 2013, 16:46

Γιατι δεν εξαργυρώνουμε τα 4 Β και να κρατησουμε καβαντζα τα υπόλοιπα?
Και το χρεος θα εχει μηδενιστει και θα ξεκινησουμε θετικα το 2014 με εσοδα απο ΣΥνεδριο και εισφορες Ιαν.2014.

Μιχάλης Μαντάς

Δημοσίευσηαπό Μιχάλης Μαντάς » 28 Νοέμ 2013, 16:50

pappasadrian έγραψε:Αν και προσωπικά δεν βλέπω που ακριβώς είναι η αδιαφάνεια στο "έχουμε 8 νομίσματα, σε τι τιμή τα πουλάμε?", καθώς η τιμή καθορίζεται από την προσφορά και ζήτηση, είναι κατανοητός ο προβληματικό σου. Φαντάζομαι δυνατή επιλογή στο ερώτημα "πόσο πουλάμε?" θα ήταν "άμεσα, ασχέτως τιμης".
Σε κάθε περίπτωση, διαφαίνεται η ανάγκη λήψης απόφασης. Υποθέτω από το στμ. Προσωπικά θα μου άρεσε αυτό να γίνει στο συνέδριο σε 2 εβδομάδες. Αλλά και αν βιαζόμαστε παραπάνω, με οποιονδήποτε άλλο τρόπο απόφασης.
Η έκθεση ιδεών και απόψεων που γίνεται τώρα, αν και εποικοδομητικη, δεν επιλυει το πρόβλημα.

Συμφωνώ σε όλα όσα λες εδώ, εκτός από το "προσωπικά δεν βλέπω που ακριβώς είναι η αδιαφάνεια" το οποίο μπορώ να το δικαιολογήσω μόνο εκ του ότι όταν έγινε το ελληνικό χρηματιστηριακό "κραχ" (κάπου γύρω στα 1996) εσύ πρέπει να πήγαινες ... περίπου στην 1η ή 2η Δημοτικού, αν τα υπολογίζω σωστά και επίσης ότι είναι φανερό ότι το κλασικό ηθικοπλαστικό μυθιστόρημα "Ο παίκτης" του Φιοντόρ Ντοστογιέφσκι, είναι για σένα μάλλον άγνωστη λέξη, πράγμα που επίσης είναι δικαιολογημένο, λόγω ηλικίας (σου).
Τέλος, όχι δεν βιάζομαι ούτε και εγώ, για κάποια σχετική απόφαση, όπως το ίδιο συμβαίνει και για πολλές άλλες, αρκεί κάποτε να παρθούν, για να ξέρει ο καθένας από εμάς πού πατάει και πού βρίσκεται.
Τελευταία επεξεργασία από 1 και Μιχάλης Μαντάς, έχει επεξεργασθεί 28 φορά/ες συνολικά

Μιχάλης Μαντάς

Δημοσίευσηαπό Μιχάλης Μαντάς » 28 Νοέμ 2013, 17:03

laskaris_vasilis έγραψε:@Μαντάς:
Ναι φίλε Μιχάλη!! Δέχομαι την άποψή σου, συμφωνώ σε κάποια σημεία αλλά.... ας είμαστε ρεαλιστές!
....... Δεν πρόκειται να αμφισβητήσω καμία από τις "αξίες" που επικαλείσαι! Όμως...... Μήπως με αυτή τη "διάθεση" παίζουμε το παιχνίδι του "λύκου" με τους κανόνες που αυτός μας ορίζει;
Εξηγούμαι:
Είμαστε ένα κόμμα που ήρθε από το "πουθενά" και όπως και να το κάνουμε, τάραξε (εν μέρει) τα λιμνάζοντα νερά της καθεστηκυίας "τάξης"!! (με τον Α ή τον Β τρόπο).
Επειδή όμως αυτή η "τάξη", έχει φροντίσει να διαιωνίσει την επιβολή της, έχει φροντίσει επίσης και τους κανόνες που θα την βοηθήσουν να μείνει στο προσκήνιο.
Αυτοί δε, είναι εν προκειμένω, οι συγκεκριμένοι τρόποι "χρηματοδότησής" της, οι τρόποι "πριμοδότησης" που αυτή έχει επιβάλει από θέση ισχύος, και αν θέλεις να το πάω ακόμα πιο μακριά, οι τρόποι "προβολής" (Δεν είναι του παρόντος να το φτάσω μέχρι εκεί! Μου αρκούν οι δύο πρώτες παράμετροι).
Σαν συνέπεια της δράσης μας, συνυπολογίζοντας τους, "προληπτικούς" ενάντια σε κάθε αμφισβήτηση κανόνες που συνέταξαν, βρεθήκαμε στην θέση που βρισκόμαστε τώρα: ΝΑ ΧΡΩΣΤΑΜΕ διότι δεν είχαμε από πουθενά στήριξη!
Για να το κλείσω:
Δεν έχω κανέναν ενδοιασμό, προσωπικά!!
Από την στιγμή που δεν μας μεταχειρίζονται με ίσους όρους, από την στιγμή που δεν μας έχουν δώσει καν δικαίωμα "επιβίωσης", θεωρώ πως δικαιούμαστε να κάνουμε ότι απαιτείται για να επιβιώσουμε!!
Δεν το λέω εγώ!!! Darwin says!!
Έχουμε 8 (και κάτι) BTC και καλούμαστε να ανταγωνιστούμε τις επιδοτήσεις εκατομμυρίων των κομμάτων!!!
Προσωπικά, δεν αισθάνομαι καθόλου ένοχος, που αυτή τη στιγμή, χρησιμοποιούμε τα "ελάχιστα" που έχουμε για να διατηρήσουμε την αξιοπρέπειά μας (απέναντι στον άνθρωπο που του χρωστάμε)
αλλά ταυτόχρονα και την συνέχεια που ελπίζουμε πως μπορούμε να έχουμε σαν κόμμα!!

Κοίτα Βασίλη,
Δεν θέλω να αντιπαρατεθώ λέξη προς λέξη με τα λεγόμενά σου αφ' ενός γιατί τα περισσότερα τουλάχιστον τα κατανοώ αλλά και γιατί θα ... πάει μακριά η βαλίτσα μεσημεριάτικα.
Νομίζω ότι θα συνεννοηθούμε αν σου δηλώσω ότι κατανοώ πλήρως αυτά που λες, αλλά συμβαίνει η έννοια "ηθική" (όπως εγώ την αντιλαμβάνομαι) να είναι για μένα "ανελαστικό μέγεθος", πράγμα που με δεσμεύει σε όλες μου τις ενέργειές και ιδιαίτερα τις δημόσιες.
Αυτό που λες εσύ νομίζω ότι εκφράζεται με ακρίβεια με το ρητό: "ο σκοπός αγιάζει τα μέσα" εγώ όμως έχω διαφορετική οπτική για τα πράγματα και δεν θα συμφωνήσω με αυτό, τουλάχιστον στην παρούσα περίσταση.

James
Επικοινωνία:

Δημοσίευσηαπό James » 28 Νοέμ 2013, 17:35

Σωστά τα λέει ο Μιχάλης (στο ηθικής συμφωνώ μόνο στα χρηματικά ζητήματα και γενικότερα αξιών , ως γνωστόν γενικά είμαι ανήθικο άτομο) γιαυτό και έβαλα μπροστά τη γκρίνια και έχω ζητήσει απο μέρες να αποφασίσει το συνέδριο.
Εσύ μωρη hαμούρα Οβελίξ συμφωνείς μόνο με το Σίμο? γιατί επειδή είπα για το Κίμωνα και δεν ανέφερα ότι και εσυ μαμήθηκες να τρέχεις με ψηφοδέλτια με το Laguna?
Οι αναρτήσεις μου είναι οι πολιτικές μου απόψεις.
!!!Be Proud to fly the Jolly Roger!!!
jamesppgr@riseup.net

laskaris_vasilis

Δημοσίευσηαπό laskaris_vasilis » 28 Νοέμ 2013, 17:42

James έγραψε:Σωστά τα λέει ο Μιχάλης (στο ηθικής συμφωνώ μόνο στα χρηματικά ζητήματα και γενικότερα αξιών , ως γνωστόν γενικά είμαι ανήθικο άτομο) γιαυτό και έβαλα μπροστά τη γκρίνια και έχω ζητήσει απο μέρες να αποφασίσει το συνέδριο.
Εσύ μωρη hαμούρα Οβελίξ συμφωνείς μόνο με το Σίμο? γιατί επειδή είπα για το Κίμωνα και δεν ανέφερα ότι και εσυ μαμήθηκες να τρέχεις με ψηφοδέλτια με το Laguna?

:o :lol: :o :lol: :o :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Αφού το LQFB έπαψε να με "ενοχλεί" (εντροπία λέγεται), παύω και εγώ να ασχολούμαι μαζί του!

Voyager-1
Επίτιμο μέλος του Κόμματος Πειρατών (Κάπτεν)
Τοποθεσία: Κάπου με θέα τον Κορινθιακό μου αρκεί (πρώην -mesitiko-)

Δημοσίευσηαπό Voyager-1 » 28 Νοέμ 2013, 17:43

chprokop έγραψε:Γιατι δεν εξαργυρώνουμε τα 4 Β και να κρατησουμε καβαντζα τα υπόλοιπα?
Και το χρεος θα εχει μηδενιστει και θα ξεκινησουμε θετικα το 2014 με εσοδα απο ΣΥνεδριο και εισφορες Ιαν.2014.

συμφωνώ, εξαργύρωση μόνο του ποσού για το χρέος και τα υπόλοιπα να αποτελέσουν αποταμίευση (σε BTC) του κόμματος για να χρησιμοποιηθούν όταν βρεθούμε πάλι σε δυσχερή θέση.
(πρώην -mesitiko-)
Χρυσανθόπουλος Σπύρος."Έχει δικαίωμα να ασκεί κριτική εκείνος που έχει διάθεση να βοηθήσει."Abraham Lincoln (1809-1865, Αμερικανός πρόεδρος)
https://www.facebook.com/spyros.piratis
Ό,τι γράφω είναι προσωπικές απόψεις.

Κομπειλάδας
Επικοινωνία:

Δημοσίευσηαπό Κομπειλάδας » 28 Νοέμ 2013, 17:47

-mesitiko- έγραψε:
chprokop έγραψε:Γιατι δεν εξαργυρώνουμε τα 4 Β και να κρατησουμε καβαντζα τα υπόλοιπα?

συμφωνώ, εξαργύρωση μόνο του ποσού για το χρέος και τα υπόλοιπα να αποτελέσουν αποταμίευση (σε BTC) του κόμματος για να χρησιμοποιηθούν όταν βρεθούμε πάλι σε δυσχερή θέση.

Τώρα μιλάτε/μιλάμε λογικά.
здравствуйте

James
Επικοινωνία:

Δημοσίευσηαπό James » 28 Νοέμ 2013, 17:54

troll mode

Κώδικας: Επιλογή όλων

και μετά θα μείνουν λίγα για να τζογάρουμε
Οι αναρτήσεις μου είναι οι πολιτικές μου απόψεις.
!!!Be Proud to fly the Jolly Roger!!!
jamesppgr@riseup.net

Επιστροφή στο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: 1 και 0 επισκέπτες