kailor έγραψε:Vassilis Perantzakis έγραψε:Εμείς ξέρουμε τον Μαριότι. Επίσης ο Μαριότι είναι μέλος κόμματος Πειρατών και πρέπει να γνωρίζουν για την δράση του. Έχω ξεκινήσει ένα pad εδώ:
http://pads.pirateparty.gr/p/PiratePartyDE_on_MariotiΣε περίπτωση που ο κύριος Μαριόττι δεν αλλάξει ΑΜΕΣΑ πορεία, προσωπικά θα το στείλω ως μέλος των Πειρατών. Όποιος άλλος θέλει υπογράφει.
Αυτά είναι θέματα που αφορούν όλο το ΣτΜ. Εάν πράξεις έτσι την ίδια στιγμή θα φύγει και καταγγελία σου προς την Ε.Δ. για διαγραφή σου.
Τις ίδιες μαλ***ες που είχαμε με τον Ανδριανό θα τις έχουμε και τώρα με εσένα... Φτάνει πια.
Ως μέλος έχω δικαίωμα να το κάνω αυτό. Δεν κατάλαβα; Γιατί δεν μπορώ; Δεν είναι μέλος μας και έχει προσωπικά δεδομένα...!! Δεν ξέρω τι έχεις στο μυαλό σου, αλλά δεν καταλαβαίνω Χριστό από ότι γράφεις!!! Όχι και να με απειλείς για κάτι που είναι δικαίωμά μου!!!

Υ.Γ. Εξάλλου ως μέλος του Σουηδικού λόμπι (χμ.. ναι καλά)... έχω την ΕΔ στο τσεπάκι μου... (εντάξει όχι εγώ, ο έταιρος καππαδόκης, ο baskin - γλυψ γλυψ)...
Και για να μην παρεξηγηθούμε, kailor, το να με απειλείς είναι χοντράδα. Εξήγησέ μου τους λόγους γιατί δεν μπορώ να κάνω κάτι τέτοιο ως μέλος για απαράδεκτη συμπεριφορά διεγραμμένου μέλους που έχει προσωπικά μου δεδομένα; Διαφορετικά, σε παρακαλώ κόφτο...