Προτείνω να το κλείσω (Ανδριανέ;

gounara έγραψε:
1. εγω προσωπικα δεν ειμαι αφαντος και εχω γραψει σε νηματα ..........................................................................................................................................
2. Για το θεμα του ενγκελς δεν γνωριζω τιποτα περα απο αυτα που διαβασα με λυπη μου το απογευμα αφου ενημερωθηκα τηλεφωνικα απο μελος μας οτι κατι εχει συμβει , δεν γνωριζω που εμπλεκεται ο μαριοτι . ο ανδριανος , ο ζολωτας , ο ενγκελς , η λουιζα ο ριανμαικερ το τρολλ και γενικα ο οποιοσδηποτε .
4 ααυτο δεν σημαινει οτι κρυβομαι αλλα και οτι εχω και ζωη...
..................................................
ΠΕΙΡΑΤΙΚΑ ΘΑΝΑΣΗΣ ΓΟΥΝΑΡΗΣ
dimitris_papamichael έγραψε:δεν καταλαβαινω γτ τετοια επιθεση ??
ο θανασης το ειπε πολυ σωστα εχει και ζωή και γραφει γαι οτι θεωρει σημαντικο και ασχολειται και με αλλα 200 πραγματα πλην αυτών που φαινονται ...
μην ξεχνατε πως οι πειρατες δν ειμαστε μονο ηλεκτρονικα ...
οπως καποιος δν σου επιτηθεται που γραφεις ετσι και εσυ γτ του επιτηθεσαι που δεν ειναι μαιντανος να γραφει για τα παντα...
gounara έγραψε:
1. εγω προσωπικα δεν ειμαι αφαντος και εχω γραψει σε νηματα ..........................................................................................................................................
2. Για το θεμα του ενγκελς δεν γνωριζω τιποτα περα απο αυτα που διαβασα με λυπη μου το απογευμα αφου ενημερωθηκα τηλεφωνικα απο μελος μας οτι κατι εχει συμβει , δεν γνωριζω που εμπλεκεται ο μαριοτι . ο ανδριανος , ο ζολωτας , ο ενγκελς , η λουιζα ο ριανμαικερ το τρολλ και γενικα ο οποιοσδηποτε .
James έγραψε:gounara έγραψε:
ΣΥΓΝΏΜΗ θΑΝΆΣΗ αλλά έχουν πεί ότι ψήφισες ναι στην εκπροσώπηση του ENGELS
Τελικά τι ισχύει???
Σε παρακαλώ να μας ενημερώσεις αν ψήφισες ναι και να μας δείξεις και το εμαιλ.
ευχαριστώ
Έγινε άτυπη συνεδρίαση (μέσω mailing list) στην οποία η Δ.Ε. αποφάσισε με 6 προς 1 για την εκπροσώπηση του κόμματος στο PP-EU; Αν ναι που είναι τα emails;
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: 2 και 0 επισκέπτες