Παραίτηση

Φίλοι και μέλη γνωριζόμαστε και συζητάμε για τα θέματα που μας απασχολούν.
baskin
Μέλος του Κόμματος Πειρατών

Re: Παραίτηση

Δημοσίευσηαπό baskin » 03 Δεκ 2012, 01:44

Έχει ζητηθεί συνεδρίαση από την Ε.Δ..

Προτείνω να το κλείσω (Ανδριανέ; :oops: ) )
Στον τάφο της Αμφίπολης είναι ο Μαυρογένης...

SilindeElendil

Δημοσίευσηαπό SilindeElendil » 03 Δεκ 2012, 01:53

baskin έγραψε:Έχει ζητηθεί συνεδρίαση από την Ε.Δ..

Προτείνω να το κλείσω (Ανδριανέ; :oops: ) )

Αστο καλη συζητηση γινεται προς το παρον τουλαχιστον.
Dura lex...Sed lex
Ότι γράφω είναι αυστηρά προσωπικές απόψεις.
'Οποιος επιθυμεί εναλλακτικούς διαύλους επικοινωνίας ας μου στείλει ένα Pm

James
Επικοινωνία:

Δημοσίευσηαπό James » 03 Δεκ 2012, 02:29

gounara έγραψε:
1. εγω προσωπικα δεν ειμαι αφαντος και εχω γραψει σε νηματα ..........................................................................................................................................
2. Για το θεμα του ενγκελς δεν γνωριζω τιποτα περα απο αυτα που διαβασα με λυπη μου το απογευμα αφου ενημερωθηκα τηλεφωνικα απο μελος μας οτι κατι εχει συμβει , δεν γνωριζω που εμπλεκεται ο μαριοτι . ο ανδριανος , ο ζολωτας , ο ενγκελς , η λουιζα ο ριανμαικερ το τρολλ και γενικα ο οποιοσδηποτε .
4 ααυτο δεν σημαινει οτι κρυβομαι αλλα και οτι εχω και ζωη...
..................................................

ΠΕΙΡΑΤΙΚΑ ΘΑΝΑΣΗΣ ΓΟΥΝΑΡΗΣ

ΣΥΓΝΏΜΗ θΑΝΆΣΗ αλλά έχουν πεί ότι ψήφισες ναι στην εκπροσώπηση του ENGELS
Τελικά τι ισχύει???
Σε παρακαλώ να μας ενημερώσεις αν ψήφισες ναι και να μας δείξεις και το εμαιλ.
ευχαριστώ
Οι αναρτήσεις μου είναι οι πολιτικές μου απόψεις.
!!!Be Proud to fly the Jolly Roger!!!
jamesppgr@riseup.net

baskin

Δημοσίευσηαπό baskin » 03 Δεκ 2012, 02:34

Θανάση όπως ο Ανδριανός δημοσίως έχει πει τι έγινε και τι έκανε, θα ήθελα και από εσένα να απαντήσεις αρχικά τουλάχιστον στο ερώτημα:

Έγινε άτυπη συνεδρίαση (μέσω mailing list) στην οποία η Δ.Ε. αποφάσισε με 6 προς 1 για την εκπροσώπηση του κόμματος στο PP-EU; Αν ναι που είναι τα emails;

petrogazz
Επικοινωνία:

Δημοσίευσηαπό petrogazz » 03 Δεκ 2012, 02:36

dimitris_papamichael έγραψε:δεν καταλαβαινω γτ τετοια επιθεση ??
ο θανασης το ειπε πολυ σωστα εχει και ζωή και γραφει γαι οτι θεωρει σημαντικο και ασχολειται και με αλλα 200 πραγματα πλην αυτών που φαινονται ...
μην ξεχνατε πως οι πειρατες δν ειμαστε μονο ηλεκτρονικα ...
οπως καποιος δν σου επιτηθεται που γραφεις ετσι και εσυ γτ του επιτηθεσαι που δεν ειναι μαιντανος να γραφει για τα παντα...

Αν πρόσεξες έγραψα να μην το πάρει προσωπικά (γιατί δεν επιτίθεμαι προσωπικά) και είναι προς τιμή του που πήρε θέση.
Διαφωνώ στο κομμάτι του ότι γράφει για ότι θεωρεί σημαντικό, μιας και σαν μέλος της ΔΕ η ενημέρωση του σώματος των μελών μέσω του φόρουμ (της μόνης επίσημης ηλεκτρονικής πλατφόρμας του κόμματος) είναι το πιο σημαντικό από όλα.

Η υπόλοιπη ΔΕ που είναι;;;

James
Επικοινωνία:

Δημοσίευσηαπό James » 03 Δεκ 2012, 11:02

gounara έγραψε:
1. εγω προσωπικα δεν ειμαι αφαντος και εχω γραψει σε νηματα ..........................................................................................................................................
2. Για το θεμα του ενγκελς δεν γνωριζω τιποτα περα απο αυτα που διαβασα με λυπη μου το απογευμα αφου ενημερωθηκα τηλεφωνικα απο μελος μας οτι κατι εχει συμβει , δεν γνωριζω που εμπλεκεται ο μαριοτι . ο ανδριανος , ο ζολωτας , ο ενγκελς , η λουιζα ο ριανμαικερ το τρολλ και γενικα ο οποιοσδηποτε .

Τελικά τι ισχύει???
ευχαριστώ
Οι αναρτήσεις μου είναι οι πολιτικές μου απόψεις.
!!!Be Proud to fly the Jolly Roger!!!
jamesppgr@riseup.net

koslibpro

Δημοσίευσηαπό koslibpro » 03 Δεκ 2012, 11:49

James έγραψε:
gounara έγραψε:

Τελικά τι ισχύει???
ευχαριστώ

Καποια στιγμη πρεπει να δωθουν εξηγησεις,ο καθενας λεει οτι γουσταρει εδω περα και εξυπηρετουνται συγκεκριμενα συμφεροντα ή ξερω γω τι αλλο(βλ. υποθεση Engels). Περιμενω αποφαση της ΕΔ οταν μαζεψει οσα στοιχεια της χρειαζεται,πραγματικα ειμαι πολυ περιεργος..

drafte

Δημοσίευσηαπό drafte » 03 Δεκ 2012, 12:07

Αφού το λέει ότι δεν ξέρει τίποτα, τι τον ρωτάτε ξανά;
Εφόσον δεν ξέρει τίποτα, άρα δεν είναι δυνατόν να ψήφισε.

tsentseris

Δημοσίευσηαπό tsentseris » 03 Δεκ 2012, 12:10

"1. εγω προσωπικα δεν ειμαι αφαντος και εχω γραψει σε νηματα με θετικο περιεχομενο πολλες φορες το τελευταιο τριημερο
5.Αν επρεπε να απανταω για οτιδηποτε γραφεται εδω μεσα θα ηθελα 124/24
6. Στην διοικουσα επιτροπη εκλεχτηκα συνδεοντας την εκλογη μου με συγκεκριμενες δρασεις και στρατηγικη την οποια και ξεκαθαρα ανελυσα και εγινε αποδεκτη αφου ψηφιστηκα και την οποια εφαρμοζω δηλ. ΕΞΩΣΤΡΕΦΕΙΑ και αυτο κανω.
7 τα εσωτερικα του ppi , ppu ...κλπ αυτη τη στιγμη με αφηνουν αδιαφορο και δεν τα γνωριζω οποτε δεν εχω και αποψη , οταν σαν κομμα αρχισουμε να εχουμε εκλεγμενους και γινουμε πολλοι ισως ασχοληθω , μεχρι τοτε αφηνω του ειδικοτερους και εμπιστευομαι την αποψη οσων ηταν και στην προηγουμενη ΔΕ
8. Μην αφησετε , κανω εκληση , τα τρολλ να καταστρεψουν το κομμα
9. τα πομολα και οι πορτες ειναι τιμη μου να τα βαψω οπως και οι 1254 δασκαλοι που στηριξαν τους πειρατες
και το 5,4 % στην Αθηνα κριμα που δεν το καταλαβαινεις αλλα φυσικα αυτος ειναι ο ρολος σου να καταστρεψεις οτι φτιαχνουν οι αλλοι .
10. Επειδη ολα κρινονται εκ του αποτελεσματος ετσι και εγω θα κριθω στο τελος της διετιας για οτι εχω κανει και ελπιζω οπως μεχρι τωρα ο απολογισμος να ειναι θετικος και
11. ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΩ ΕΚΤΕΘΕΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟΝ ΣΤΟ ΠΕΙΡΑΤΙΚΟ ΚΑΙ ΤΟ ΕΙΣΠΡΑΤΤΩ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΜΑΙ Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΕΔΩ ΜΕΣΑ.

ΠΕΙΡΑΤΙΚΑ ΘΑΝΑΣΗΣ ΓΟΥΝΑΡΗΣ"
+1Πειρατικά Μιχάλης ;)

baskin

Δημοσίευσηαπό baskin » 03 Δεκ 2012, 12:16

Μιχάλη αντί να γράφεις +1 θα έπρεπε να έχεις απαντήσει και εσύ στο ερώτημα, μιας και στα email που έχουμε δει ΕΧΕΙΣ ΔΩΣΕΙ ΤΟ OK στο Μαριόττι για την εκπροσώπηση.

Θα σε παρακαλέσω να γίνεις πιο ουσιαστικός και να απαντήσεις:

Έγινε άτυπη συνεδρίαση (μέσω mailing list) στην οποία η Δ.Ε. αποφάσισε με 6 προς 1 για την εκπροσώπηση του κόμματος στο PP-EU; Αν ναι που είναι τα emails;

Επιστροφή στο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: 2 και 0 επισκέπτες