Το Bitcoin έπιασε τα $629

Φίλοι και μέλη γνωριζόμαστε και συζητάμε για τα θέματα που μας απασχολούν.
James
Μέλος του Κόμματος Πειρατών
Επικοινωνία:

Re: Το Bitcoin έπιασε τα $629

Δημοσίευσηαπό James » 27 Νοέμ 2013, 21:18

Να υπενθυμίσω ότι το bitcoin είναι κάτι άυλο και ιδιαίτερα ευμετάβλητο, και ειλικρινά εκπλήσσομαι πως αντιμετωπίζετε αυτή την υπόθεση με το χρέος! :|
Οι αναρτήσεις μου είναι οι πολιτικές μου απόψεις.
!!!Be Proud to fly the Jolly Roger!!!
jamesppgr@riseup.net

Rainmaker

Re: Το Bitcoin έπιασε τα $629 (για τα μη μέλη)

Δημοσίευσηαπό Rainmaker » 27 Νοέμ 2013, 21:35

από James » 27 Νοέμ 2013, 21:18
Να υπενθυμίσω ότι το bitcoin είναι κάτι άυλο και ιδιαίτερα ευμετάβλητο, και ειλικρινά εκπλήσσομαι πως αντιμετωπίζετε αυτή την υπόθεση με το χρέος! :|

+1

Kotsos

Δημοσίευσηαπό Kotsos » 27 Νοέμ 2013, 22:01

mankasp έγραψε:Πάει για $1000

Είναι Χριστούγεννα και όλα τα τεχνοφρικ παιδάκια θέλουν ο αγιβασιλης να τους χαρίσει ένα με πέντε bitcoin για το μέλλον. Μετά τα Χριστούγεννα θα πέσει η ζήτηση. (Αυτό αποκομίζω από τους συναδέλφους που θέλουν να αγοράσουν bitcoin για τα παιδιά τους σαν χριστουγεννιάτικο δώρο. Το xbox1 μπορεί να περιμένει )
Το θέμα είναι ότι όλοι θεωρούν ότι το όριο τους ειναι τα 1500 ευρώ. Αλλα δεν ξέρω αν οι οικονομικές πληροφορίες που έχετε λένε για παραπάνω.
Εγώ απλά μεταφράζω τον περίγυρό μου όπως τον βλέπω και τον αντιλαμβάνομαι.
Ο νέος κόσμος έχει κάνει σαφές τι θέλει.
Κάποιον που να είναι σταθερός στη ιδεολογία του, να μην την κάνει υποκριτικά λάστιχο κατα πως τον συμφέρει και να την εκφράζει αυτή με λόγια και πράξεις αδιαφορώντας για τις συνέπειες.

mankasp

Δημοσίευσηαπό mankasp » 27 Νοέμ 2013, 22:09

Για να ξεκαθαρίσω τη δική μου θέση. Είμαι υπέρ της πώλησης εφόσον ξεχρεώνουμε.
https://twitter.com/e_kastrinakis

Voyager-1
Επίτιμο μέλος του Κόμματος Πειρατών (Κάπτεν)
Τοποθεσία: Κάπου με θέα τον Κορινθιακό μου αρκεί (πρώην -mesitiko-)

Δημοσίευσηαπό Voyager-1 » 28 Νοέμ 2013, 05:43

Και εγώ να ξεκαθαρίσω ότι άλλο τα δολάρια.....άλλο τα ευρώ !!!
επιμένετε να κάνετε λάθος....λέμε 1.100 δολάρια όχι ευρώ (περίπου 850 ευρώ/btc)
σε 7 ώρες από την προηγούμενη ανάρτησή μου το bitcoin ανέβηκε 30+ ευρώ το ένα (250 € επιπλέον για το κόμμα)

και το litecoin διπλασιάστηκε (σε 12 ώρες) από τα 15 € στα 30 €
και από τις αρχές του Νοέμβρη που είχαμε litecoin με μετατρεπόμενη αξία σε ευρώ ~200 € τώρα έγιναν ~2200 € τι δεν καταλαβαίνετε ?

Συμφωνώ απολύτως με τον omissman, δεν πουλάμε.....και αν συνεχίσετε να σώζετε τα οικονομικά του κόμματος με την τσέπη των άλλων είστε γελασμένοι, ούτε στο mining συμμετέχετε, ούτε σας είδα να είστε πρόθυμοι να βάλετε μετρητά. Αρχίζω να ξανασκέφτομαι μια πρόταση που είχε γίνει παλιότερα και θα χρέωνε κάθε ποστ στο forum 1 ευρώ, γιατί από απόψεις/γνώμες/πολιτικές θέσεις έχετε ο καθένας από μια τουλάχιστον, αλλά αρκεί να μην πληρώνετε γι αυτές.
Δεν σας είδα να κόπτεστε για τα LTC + BTC όταν είχαν μηδαμινή αξία, τώρα βρήκατε την εύκολη λύση για το χρέος.......με τα λεφτά - και το mining - των άλλων !

εν τω μεταξύ το μέλος @Οδυσσέας έβαλε διαφήμιση στο επίσημο forum του litecoin με σκοπό να προσελκύσει και άλλους για το pool mining, και αμέσως ανταποκρίθηκαν μερικοί χωρίς να είναι απαραίτητα μέλη του κόμματος και διπλασιάστηκαν τα hashes, άντε δώστε ένα χεράκι και εσείς τώρα που ανεβαίνει η αξία του.
https://forum.litecoin.net/index.php/topic,8224.0.html
(πρώην -mesitiko-)
Χρυσανθόπουλος Σπύρος."Έχει δικαίωμα να ασκεί κριτική εκείνος που έχει διάθεση να βοηθήσει."Abraham Lincoln (1809-1865, Αμερικανός πρόεδρος)
https://www.facebook.com/spyros.piratis
Ό,τι γράφω είναι προσωπικές απόψεις.

James
Επικοινωνία:

Δημοσίευσηαπό James » 28 Νοέμ 2013, 06:23

τώρα βρήκατε την εύκολη λύση για το χρέος.......με τα λεφτά - και το mining - των άλλων !

Σπύρο, θεωρώ τουλάχιστον γελοία τη στάση σου στο θέμα με τα bit coins, δηλαδή ρε φίλε το κόμμα τι είναι? τσιφλίκι κάποιου και θα παίζει παιχνίδια με τα bit coins ?

άκου να τζογάρουμε!!!
Ντροπή μας που συζητάμε τέτοια θέματα, να ρωτήσω το Γιώργο, αν το κόμμα του δημιουργήσει οφειλή 4500 € τι θα κάνει?

ΕΧΤΈΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΊΧΑΜΕ ρευστοποιήσει και να εξοφλήσουμε άμεσα το χρέος!
Οτιδήποτε άλλο είναι υποκριτικό, έχουμε μία οφειλή σε κάποια εταιρία για πάνω απο 18 μήνες, αυτά που κοροιδευουμε σε άλλους πολιτικούς σχηματισμούς τα κάνουμε εμείς ???

ΥΣ. Για να τελειώνουμε το θέμα με το mining το έχουμε εξαντλήσει απο καιρό , αν δεν έχεις τέρας μηχάνημα κα δωρεάν ρεύμα δεν αξίζει, οποίος λέει κάτι διαφορετικό είναι λάθος.
Οι αναρτήσεις μου είναι οι πολιτικές μου απόψεις.
!!!Be Proud to fly the Jolly Roger!!!
jamesppgr@riseup.net

Κομπειλάδας
Επικοινωνία:

Δημοσίευσηαπό Κομπειλάδας » 28 Νοέμ 2013, 10:51

Η στάση του Σπύρου δεν είναι γελοία... απλά πέφτει στην ίδια παγίδα που έπεσαν χιλιάδες Έλληνες με το χρηματιστήριο, τζόγος αντί για επένδυση/αποταμίευση αξίας.
Το ότι τα bitcoin πρέπει να τα πουλήσουμε άμεσα, δεν το συζητάω, εννοείται πως ναι.

Αν τα κρατήσουμε, α) θα συνεχίσουμε να χρωστάμε, β) δεν θα έχουμε τίποτα σίγουρο στα χέρια μας. Στο α) δεν χρειάζεται να πούμε τίποτα παραπάνω έπρεπε να είχαμε εξοφλήσει χθες, για το β) είναι θέμα λογικής και πραγματικότητας, αν δεν πουλήσεις ή αγοράσεις, απλά δεν έχεις ούτε "χασούρα", ούτε "κέρδος", έχεις μόνο λογιστική αποτίμηση δηλαδή νούμερα σε χαρτί, υπολογισμούς. Το αν το bitcoin πάει στα 10.000 ή στο 1 δεν έχει καμία απολύτως σημασία, δεν έχεις πραγματικό κέρδος ή χασούρα, έχεις μόνο ένα "θα" και ένα "αν".

Να πουληθούν άμεσα τα bitcoin και να κλείσουμε το χρέος σε όλους όσους χρωστάμε. Τα χρέη πρέπει να πληρώνονται άμεσα, καλό θα ήταν να μην χρωστούσαμε αλλά τώρα που χρωστάμε ->> πληρώνουμε (αν έχουμε).-

Και αφού το θέμα έφτασε εδώ, Ως μέλος του κόμματος πειρατών επικαλούμαι την λήψη απόφασης από το ΣτΜ στο εξής ερώτημα: "Να πουλήσουμε άμεσα τα bitcoin που έχει το κόμμα;"

Προς την ΔΕ: Να σας το στείλω και στο info ως επίσημη αίτηση από μέλος του κόμματος;
здравствуйте

Κομπειλάδας
Επικοινωνία:

Δημοσίευσηαπό Κομπειλάδας » 28 Νοέμ 2013, 11:01

@Σπύρος

Φίλε Σπύρο,
Με το Litcoin και το minning τα έχεις μπερδέψει λίγο. Το όλο πρότζεκτ με την ομαδική εξόρυξη είναι σε ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ βάση. Θες να σου εξηγήσω τι σημαίνει ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ/ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΣ;
Από που κι ως που 1) κρίνεις (και κατακρίνεις) τον οποιονδήποτε για την ύπαρξη ή όχι εθελοντικής διάθεσης και εθελοντικής προσφοράς; 2) συγκρίνεις τον δικό σου εθελοντισμό με το εθελοντισμό των άλλων;

Θα ήθελα μια απάντηση σε παρακαλώ.
здравствуйте

Μιχάλης Μαντάς

Δημοσίευσηαπό Μιχάλης Μαντάς » 28 Νοέμ 2013, 11:26

Κομπειλάδας έγραψε:Το ότι τα bitcoin πρέπει να τα πουλήσουμε άμεσα, δεν το συζητάω, εννοείται πως ναι.

Συμφωνώ και επαυξάνω!
α) θα συνεχίσουμε να χρωστάμε

Τσ... τσ... απλή λεπτομέρεια... Έλληνες είμαστε άλλωστε, όχι ... Γερμανοί. Τα άλλα δηλαδή κόμματα που χρωστάνε πάθανε τίποτα;
β) δεν θα έχουμε τίποτα σίγουρο στα χέρια μας.

Γιατί είχαμε ποτέ κάτι τέτοιο; Και άλλωστε σε τι χρειάζεται; Αυτά τα κάνουν οι νοικοκυραίοι, όχι τα κόμματα.
... έχεις μόνο ένα "θα" και ένα "αν"...

Γιατί το ΠαΣοκ, ο Σύριζα και η ΝΔ έχουν κάτι παραπάνω;
... επικαλούμαι την λήψη απόφασης από το ΣτΜ ...

Τι πάει και θυμάται αυτό το παιδί.
... Ως μέλος του κόμματος πειρατών επικαλούμαι την λήψη απόφασης από το ΣτΜ στο εξής ερώτημα: "Να πουλήσουμε άμεσα τα bitcoin που έχει το κόμμα;"

Προσυπογράφω!
Προς την ΔΕ: Να σας το στείλω και στο info ως επίσημη αίτηση από μέλος του κόμματος;

Ε, ναι! Μια κάποια επισημότητα είναι απαραίτητη. Τι κόμμα θα είμαστε χωρίς αυτό; (Μέλη μπορεί να μην έχουμε, από επισημότητες όμως ... σκίζουμε!).
Τελευταία επεξεργασία από 4 και Μιχάλης Μαντάς, έχει επεξεργασθεί 28 φορά/ες συνολικά

Voyager-1
Επίτιμο μέλος του Κόμματος Πειρατών (Κάπτεν)
Τοποθεσία: Κάπου με θέα τον Κορινθιακό μου αρκεί (πρώην -mesitiko-)

Δημοσίευσηαπό Voyager-1 » 28 Νοέμ 2013, 11:30

Κομπειλάδας έγραψε:
Και αφού το θέμα έφτασε εδώ, Ως μέλος του κόμματος πειρατών επικαλούμαι την λήψη απόφασης από το ΣτΜ στο εξής ερώτημα: "Να πουλήσουμε άμεσα τα bitcoin που έχει το κόμμα;"

Δεν μπορούμε να το κάνουμε δεκτό το αίτημα σου γιατί:
4.7.1 Ο Υπεύθυνος Οικονομικών ο οποίος ενεργεί εκ μέρους του Κόμματος Πειρατών Ελλάδας, όταν και όπου απαιτούνται ενέργειες οικονομικής, λογιστικής ή τραπεζικής φύσεως, και έχει την ευθύνη των οικονομικών του κόμματος, της είσπραξης εισφορών, πληρωμών, της διαχείρισης των τραπεζικών λογαριασμών του κόμματος συμπεριλαμβανομένων των αναλήψεων και των καταθέσεων και των διαδικτυακών λογαριασμών και συναλλαγών, των σχέσεων με τις οικονομικές υπηρεσίες του κράτους και την Επιτροπή Ελέγχου της Βουλής και της εκπλήρωσης κάθε άλλης, σχετικής με τα οικονομικά, νομικής υποχρέωσης του κόμματος. Κατ” εξαίρεση, ο Υπεύθυνος Οικονομικών χρειάζεται την γραπτή συγκατάθεση της Διοικούσας Επιτροπής για άνοιγμα νέων λογαριασμών, κλείσιμο λογαριασμών, και για οποιαδήποτε πληρωμή άνω των 1500 ευρώ.

δεν μπορεί να του επιβάλλει το ΣτΜ με καμία ψηφοφορία τίποτα, αν δεν θέλει να εξαργυρώσει δεν το κάνει, τόσο απλά. Και ο omissman έχει δηλώσει ότι μέχρι τις 6/12/2013 που θα είναι Οικ.Υπευθ. δεν θα το κάνει
(πρώην -mesitiko-)
Χρυσανθόπουλος Σπύρος."Έχει δικαίωμα να ασκεί κριτική εκείνος που έχει διάθεση να βοηθήσει."Abraham Lincoln (1809-1865, Αμερικανός πρόεδρος)
https://www.facebook.com/spyros.piratis
Ό,τι γράφω είναι προσωπικές απόψεις.

Επιστροφή στο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: 5 και 0 επισκέπτες