Kotsos έγραψε:
Αν έχεις αρχίδια πάρε την εταιρία σου και βρίστους ή κινήσου νομικά εναντίων τους.
Το να ξεσπάς στο κακόμοιρο το παιδάκι του τηλεφωνικού που προσπαθεί να βγάλει κανένα ευρώπουλα και ανέχεται τον κάθε μαλάκα σαν και του λόγου σου, το θεωρείς σωστό;;;;;;;;
Άντε νεόπλουτα κουτσαβάκια όλοι σας.
1) Δεν ήταν η εταιρία μου, αλλά απρόσκλητη διαφήμιση. Δεν χρειάστηκε να πάω στα δικαστήρια με την ειρωνεία κατάλαβαν και με διέγραψαν από μόνοι τους από τη λίστα (έτσι είπαν)
2) Δεν ξέσπασα σε κανένα, την πλάκα μου έκανα στο δικό μου τηλέφωνο και στο δικό μου χρόνο. Δεν πήρα εγώ κανέναν για φάρσες, αυτοί με κάναν να χαλάσω τον χρόνο μου.
3) Το σπαμ δεν είναι δουλειά. Σεβάστηκα το πρόσωπο (δεν έβρισα κανένα) αλλά δεν είμαι υποχρεωμένος να σέβομαι τη "δουλειά" του. Να πάει γκαρσόνι.
4) Αν δεν αγοράσεις τίποτα δεν βοηθάς τον εργαζόμενο, απλά και μόνο διαιωνίζεις την κατάσταση. Εσύ μαλακοπίτουρα παραμυθά αγοράζεις ότι σου πουλάει ο κάθε πλανόδιος για να τον στηρίξεις; Αν δεν αγοράζεις κατσαρόλες και δεν αλλάζεις πάροχο κάθε 10 μέρες, βούλωσε.
5) Ναι το θεωρώ σωστό να λέω ότι μου καυλώσει σε απρόσκλητους στο σπίτι μου, είτε στο τηλέφωνο είτε στο κουδούνι. Να μην έρχεσαι απρόσκλητος να μη σε βρίζουν.
Ε.Δ.Α.Π.Ε. The truth is out there.