ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

Φίλοι και μέλη γνωριζόμαστε και συζητάμε για τα θέματα που μας απασχολούν.
SilindeElendil
Μέλος του Κόμματος Πειρατών

Re: ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

Δημοσίευσηαπό SilindeElendil » 08 Μάιος 2012, 11:49

crisal έγραψε:ΤΕΤΑΡΤΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

Δημιουργία Περιφερειακων γραφείων

Αν και στο καταστατικό μας αναφέρει ότι για να δημιουργηθεί περιφερειακό γραφείο χρειάζονται τουλάχιστον 30 "υπογραφές" μελων, και μεχρι το συνέδριο μας ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ να το αλλαξουμε, εντούτοις προτείνω την δημιουργία ΑΤΥΠΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΩΝ ΓΡΑΦΕΙΩΝ (ακομα και όπου δεν μπορουν να βρεθουν 30 μέλη) τα οποία θα αναλάβουν τον συντονισμό των δραστηριοτητων της περιφερειας τους.
Αποτελείται τουλάχιστον απο 2 (Περιφερειαρχη και αναπληρωτή) άτομα ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΠΕΙΡΑΤΩΝ, με τακτοποιημένο την συνδρομή τους στο κόμμα.
Δεν αποφασίζει αλλα διεκπαιρεώνει τις εργασίες που παίρνει απο την ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ.
Ειναι αιρετή και υπόλογη στα μέλη του κόμματος.
Ελέγχεται απο την Συντονιστική Επιτροπή
Μπορεί να καλέσει οποιοδήποτε μέλος η μη της περιφέρειας της να συνδράμει στην εργασία της.

ΟΧΙ ως εχει
Dura lex...Sed lex
Ότι γράφω είναι αυστηρά προσωπικές απόψεις.
'Οποιος επιθυμεί εναλλακτικούς διαύλους επικοινωνίας ας μου στείλει ένα Pm

Γουδέος Κώστας
Μέλος του Κόμματος Πειρατών

Re: ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

Δημοσίευσηαπό Γουδέος Κώστας » 08 Μάιος 2012, 13:51

Θα κάνω και εγώ μια πρόταση για τα οικονομικά του κόμματος που έχουν να κάνουν με τις εκλογές.
Δεν θέλω το κόμμα να χρωστά ούτε ένα ευρό, ούτε κάποιοι να μην μπορούν να κοιμηθούνε γιατί χρωστάμε.
Οπότε προτείνω, μέχρι να μπούμε σε μια σειρά και με τις επόμενες εκλογές να είναι πολύ κοντά, τα έξοδα να τα αναλάβουν οι υποψήφιοι.
Χρειαζόμαστε από 200 μέχρι 300 υποψηφίους που θα πληρώσουν το παράβολο τους και ένα ποσό από 65 μέχρι 80 ευρό για τα ψηφοδέλτια.
Ούτε εμένα μου περισσεύουν, ούτε έχω καμία όρεξη να βάλω υποψηφιότητα αλλά επειδή πραγματικά πιστεύω σε αυτό που κάνουμε είμαι διατεθειμένος να στριμωχτό και να συμμετάσχω.
Το donasion ασφαλώς και συνεχίζετε και αν με το καλό μαζευτούν τα λεφτά συζητάμε αν θα μπουν κάβα, η αν επιστραφεί στους υποψηφίους ένα ποσό, η άτι άλλο αποφασιστεί.Ας το κάνουμε όμως χωρίς ανχος.
Επαναλαμβάνω ότι το προτείνω για αυτές τις εκλογές και όχι για πάντα.Αν πάρουμε το 1.5%, η αν γίνουμε 2000 μέλη και πάνω να ξανασυζητηθεί το θέμα.
Ζητώ ένα τοπικ πρόσκλησης ενδιαφέροντος υπό αυτήν την προϋπόθεση.
Πειρατικά πάντα.
<μόνοι γὰρ τόν τε μηδὲν τῶνδε μετέχοντα οὐκ ἀπράγμονα, ἀλλ' ἀχρεῖον νομίζομεν>
Γιατί είμαστε ο μόνος λαός που αυτόν που δε μετέχει στα κοινά δεν τον θεωρούμε φιλήσυχο αλλά άχρηστο.
Περικλέους επιτάφιος λόγος.

Επιστροφή στο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: 16 και 0 επισκέπτες