νέο λειτουργικό σύστημα - νέο "status quo" βουλευτών

Φίλοι και μέλη γνωριζόμαστε και συζητάμε για τα θέματα που μας απασχολούν.
anestis
Μέλος του Κόμματος Πειρατών

Re: νέο λειτουργικό σύστημα - νέο "status quo" βουλευτών

Δημοσίευσηαπό anestis » 04 Απρ 2012, 19:57

Και ας πούμε ότι το υπέγραψε. Τι σου λέει ότι θα το εφαρμόσει;
Ετσι κι αλλιώς τα 'σπασε κι έφυγε...
Προσωπικά πιστεύω ότι απλά πρέπει (σιγά-σιγά) να γνωριστούμε και να "δεθούμε"

Κατσιρης Διαμαντης έγραψε:Μηπως θα επρεπε ολοι οι υποψηφιοι να υπογραψουν ενα εντυπο [εσωτερικο]που να αναφερει οτι σε περιπτωσει διαφωνιας
με τις αρχες του κομματος, και ακολουθωντας ολες τις δημοκρατικες διαδικασιες[διαιτησια]κ.λ.π.να παραδωσει την εδρα
στο κομμα.
ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ.
Το ξερω ειναι καπως, αλλα και απο την αλλη οταν διαφωνεις πληρως με κατι δεν παραιτησε,[εκτος αν το μηνιατικο ειναι?
info: Δυστυχώς, δεν έχω το χρόνο να διαβάζω όλο το forum.

Ό,τι γράφω είναι απλά & μόνο προσωπικές απόψεις.
"First they ignore you. Then they ridicule you. Then they attack you. And then they build monuments to you". (N.Klein 1918)

agelos

Δημοσίευσηαπό agelos » 04 Απρ 2012, 20:02

anestis έγραψε:Κανένα λάθος και έχει συμβεί σε Δημοτικό σύμβουλο στη Γερμανία.
Αλλά αυτό ΔΕΝ προλαμβάνεται από ΚΑΝΕΝΑ καταστατικό, έχει να κάνει με τον άνθρωπο.

SpecialK έγραψε:Αν βγει κάποιος βουλευτής -λέμε τωρα- και παρουν τα μυαλά του αέρα και την δει κάπως, δηλαδή δεν αντιπροσωπεύει τις αποφάσεις των μελων, τι μπορούμε να του κάνουμε πέρα απο τον διαγράψουμε και να γίνει ανεξάρτητος;
Τίποτα!
Εχω κάποιο λάθος στο συλλογισμό μου;

σαν κομμα ομως αν λεω εγω βγαλουμε ενα βουλευτη και αυτος παρουν τα μυαλα του αερα κι εμεις τον διαγραψουμε και γινει ανεξαρτητος μετα δε θα εχουμε ατομο στη βουλη?

δεν υπάρχει οτιδηποτε να μας καλυπτει σε τετοια περιπτωση? π.χ. (μπορει να ειναι και βλακεια αλλα θα το γραψω) ο ιδιος ο εκλογικος νομος να καλυπτει να μικρα κομματα απο τετοια περιπτωση? να εχει δικιαωμα ενα κομμα να αντικαταστησει τον βουλευτη του για οποιοδηποτε προσωπικο λογο (κατι φυσικα ου θα ξεκαθαριζεται στο καταστατικο)?
Όντας πιστοί στις Πειρατικές Αρχές μας παγκοσμίως αλλά πολύ μακρυά από την Ελληνική πραγματικότητα, θυμίζουμε πολύ την Αντουανέτα, μιλάμε για παντεσπάνι χωρίς να έχουμε το ψωμί.

Rainmaker

Δημοσίευσηαπό Rainmaker » 04 Απρ 2012, 20:21

Δεν χρειαζομαστε ανθρώπους που δεν στηρίζουν τις αρχές μας ακόμα και αν είναι βουλευτές προσωρινά μπορεί να έχουμε πρόβλημα αλλά ο βουλευτής που θα φύγει θα είναι πάντα ή μειοψηφία ή καιροσκόπος.

anestis
Μέλος του Κόμματος Πειρατών

Δημοσίευσηαπό anestis » 04 Απρ 2012, 21:09

Άγγελε όντως δεν γνωρίζεις :) Δεν υπάρχει ένας βουλευτής.
Ξεπερνώντας το 3% βγάζουμε 8 βουλευτές.
Και δεν αλλάζει κάτι αν φύγει ο ένας.
info: Δυστυχώς, δεν έχω το χρόνο να διαβάζω όλο το forum.

Ό,τι γράφω είναι απλά & μόνο προσωπικές απόψεις.
"First they ignore you. Then they ridicule you. Then they attack you. And then they build monuments to you". (N.Klein 1918)

Επιστροφή στο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: 8 και 0 επισκέπτες