Διονυση, εδωσες και την απαντηση. Η λύση είναι διεύρυνση της βασης των μελών. Οχι και αλλο χαρατσωμα των 100 συνεπών.
Υποστηρικτικά και μέχρι να διευρυνθει η βαση πρεπει να αναλαβουμε διαφορες πρωτοβουλιες, όπως αυτές σε αυτο το νημα.
Και συμφωνω με τον Γιωργο οτι οι διαγραφες δεν ειναι λυση... Μαλλον χειροτερευση (και) του οικονομικου προβλήματος ειναι.....
Μέλη και Χρέος - ποιός χρωστάει πόσα
-
- Μέλος του Κόμματος Πειρατών
- Επικοινωνία:
Re: Ιδέες και Λύσεις για το Χρέος
Όσο για πρωτοβουλίες. Προσεχώς θα οργανώσουμε σεμινάρια πληροφορικής για αρχαρίους. Θα είναι δωρεάν αλλά θα υπάρχει το μπλοκάκι για όποιον θέλει να κάνει μια προσφορά στο κόμμα. Ή ενδεχομένως να κάνουμε το πρώτο δωρεάν και μετά 5 ευρω το μάθημα το άτομο (αν βρεθούν ενδιαφερόμενοι). Ακούω άλλες προτάσεις καθώς τώρα έχουμε ένα χώρο δικό μας που μπορεί να φιλοξενήσει διάφορα.
Μια σημείωση προς αποφυγήν παρεξηγήσεων: Στο γραφείο της Αθήνας ΔΕΝ έχουμε δικό μας ταμείο. Ότι θα οργανώσουμε θα είναι αυτοχρηματοδοτούμενο, και όταν καλυφθούν τα έξοδα τα υπόλοιπα πάνε στο κόμμα ενώ εάν δεν καλυφθούν η χασούρα είναι των εθελοντών που το οργάνωσαν.
Μια σημείωση προς αποφυγήν παρεξηγήσεων: Στο γραφείο της Αθήνας ΔΕΝ έχουμε δικό μας ταμείο. Ότι θα οργανώσουμε θα είναι αυτοχρηματοδοτούμενο, και όταν καλυφθούν τα έξοδα τα υπόλοιπα πάνε στο κόμμα ενώ εάν δεν καλυφθούν η χασούρα είναι των εθελοντών που το οργάνωσαν.
Ε.Δ.Α.Π.Ε. The truth is out there.
Κύριοι στην ζωή μου έμαθα να ζω με αρχές και να τις έχω σαν φάρο στην πορεία μου.
Γιαλαντζί επαναστάτης κατά τα πρότυπα των επαναστατών του ΠΑΣΟΚ και του ΣΥΡΙΖΑ δεν ήμουν ποτέ και είμαι αρκετά μεγάλος για να γίνω τώρα.
Οταν είμαι επτά μήνες άνεργος και προβληματίζομαι και απορρίπτω δουλειά σε ερευνητικό κέντρο φαρμακευτικής γιατί είναι αντίθετη με τις αρχές μου και την θέση μου σαν μέλος του κόμματος πειρατών και συνεχίζω να ζω στην ανέχεια, δεν μπορώ να ανεχθώ κάποιους που αρνούνται να θυσιάσουν τρείς καφέδες ή τρία πακέτα τσιγάρα για τις αρχές τους.
Και ναι θα απαιτήσω να τους αφαιρεθεί το δικαίωμα ψήφου.
Είμαστε πολιτικό κόμμα.
Ούτε ΜΚΟ ευαισθητοποιήσης του κόσμου όπως φαντάζονται κάποιοι
Ούτε εφαλτήριο πολιτικής καριέρας και εξασφάλισης εισοδήματος των 100000 ευρώ ετησίως που φαντάζονται κάποιοι άλλοι.
Έχουμε καθήκον να παλέψουμε με όλα τα μέσα να γίνει κυβερνητική πολιτική οι αρχές μας.
Όποιος δεν θέλει να συμμετάσχει στην πάλη αυτή, είτε υλικά, είτε με δράση, είτε με στάση ζωής όλοι οι επαναστάτες έχουν δείξει τον δρόμο. Δεν έχει δικαίωμα να αποφασίζει για αυτό τον αγώνα.
Γιαλαντζί επαναστάτης κατά τα πρότυπα των επαναστατών του ΠΑΣΟΚ και του ΣΥΡΙΖΑ δεν ήμουν ποτέ και είμαι αρκετά μεγάλος για να γίνω τώρα.
Οταν είμαι επτά μήνες άνεργος και προβληματίζομαι και απορρίπτω δουλειά σε ερευνητικό κέντρο φαρμακευτικής γιατί είναι αντίθετη με τις αρχές μου και την θέση μου σαν μέλος του κόμματος πειρατών και συνεχίζω να ζω στην ανέχεια, δεν μπορώ να ανεχθώ κάποιους που αρνούνται να θυσιάσουν τρείς καφέδες ή τρία πακέτα τσιγάρα για τις αρχές τους.
Και ναι θα απαιτήσω να τους αφαιρεθεί το δικαίωμα ψήφου.
Είμαστε πολιτικό κόμμα.
Ούτε ΜΚΟ ευαισθητοποιήσης του κόσμου όπως φαντάζονται κάποιοι
Ούτε εφαλτήριο πολιτικής καριέρας και εξασφάλισης εισοδήματος των 100000 ευρώ ετησίως που φαντάζονται κάποιοι άλλοι.
Έχουμε καθήκον να παλέψουμε με όλα τα μέσα να γίνει κυβερνητική πολιτική οι αρχές μας.
Όποιος δεν θέλει να συμμετάσχει στην πάλη αυτή, είτε υλικά, είτε με δράση, είτε με στάση ζωής όλοι οι επαναστάτες έχουν δείξει τον δρόμο. Δεν έχει δικαίωμα να αποφασίζει για αυτό τον αγώνα.
Ο νέος κόσμος έχει κάνει σαφές τι θέλει.
Κάποιον που να είναι σταθερός στη ιδεολογία του, να μην την κάνει υποκριτικά λάστιχο κατα πως τον συμφέρει και να την εκφράζει αυτή με λόγια και πράξεις αδιαφορώντας για τις συνέπειες.
Κάποιον που να είναι σταθερός στη ιδεολογία του, να μην την κάνει υποκριτικά λάστιχο κατα πως τον συμφέρει και να την εκφράζει αυτή με λόγια και πράξεις αδιαφορώντας για τις συνέπειες.
-
- Επικοινωνία:
Εγώ είχα πει όχι και στις δυο ψηφοφορίες για τις εκλογές με βάση και μόνο το χρηματικό θέμα. Επειδή η πλειοψηφία αποφάσισε ανεύθυνα να ξοδεύει, ας τα πληρώσει τώρα. Αν ήταν η ψηφοφορία φανερή, θα ξέραμε τώρα ποιος είπε ναι στις εκλογές και μετά έγινε καπνός. Δηλαδή τι θα με διαγράψεις επειδή αρνούμαι να πληρώνω τα κερατιάτικα του καθενός?
Αν περάσει αυτή η νοοτροπία τα θαλασσοδάνεια δεν είναι μακρυά.
-
- Επικοινωνία:
kotsos' Και ναι θα απαιτήσω να τους αφαιρεθεί το δικαίωμα ψήφου.
ο Ιανουάριος είναι κοντά.............. μετά τις 31/1 θα μείνουμε καμμιά 35αριά και με σπρώξιμο θα φτάσουμε τους 50 ......................
Ελικρινά θα σας πω δεν έχω ανάγκη 30 -40 ευρώ να βάζω το μήνα (είμαι 48 χρονών και δουλευω από 15, τη γκαβάτσα μου την έχω κάνει..........
Αλλά δε μου αρέσει να είμαι μαλάκας......να πληρώνω γιά τύπους που κατέβηκαν υποψήφιοι, χωρίς να έχουν βάλει μία, και να έχουν εξαφανιστεί τώρα.........
Λοιπόν να προχωρήσουμε, τώρα, με διαίρεση, 6600/330=22 ευρώ από τα οποία τα 12 θα είναι η συνδρομή του 2013.
Μπορείτε να πείτε ότι θέλετε γιά το χαρακτήρα μου, αλλά σε αυτό που δεν δέχομαι κουβέντα είναι στο τομέα τησ αξιοπρέπειας και του λόγου.
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΜΠΕΡΔΕΥΟΥΜΕ ΤΩΡΑ, ΜΕ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ, παρακαλώ τη ΔΕ να προτείνει το σχετικό θέμα γιά ψήφιση στο φόρουμ τώρα, σήμερα
Οι αναρτήσεις μου είναι οι πολιτικές μου απόψεις.
!!!Be Proud to fly the Jolly Roger!!!
jamesppgr@riseup.net
!!!Be Proud to fly the Jolly Roger!!!
jamesppgr@riseup.net
zio_donnie έγραψε:Όποιος δεν θέλει να συμμετάσχει στην πάλη αυτή, είτε υλικά, είτε με δράση, είτε με στάση ζωής όλοι οι επαναστάτες έχουν δείξει τον δρόμο. Δεν έχει δικαίωμα να αποφασίζει για αυτό τον αγώνα.
Εγώ είχα πει όχι και στις δυο ψηφοφορίες για τις εκλογές με βάση και μόνο το χρηματικό θέμα. Επειδή η πλειοψηφία αποφάσισε ανεύθυνα να ξοδεύει, ας τα πληρώσει τώρα. Αν ήταν η ψηφοφορία φανερή, θα ξέραμε τώρα ποιος είπε ναι στις εκλογές και μετά έγινε καπνός. Δηλαδή τι θα με διαγράψεις επειδή αρνούμαι να πληρώνω τα κερατιάτικα του καθενός?
Αν περάσει αυτή η νοοτροπία τα θαλασσοδάνεια δεν είναι μακρυά.
και μάλιστα κάποιοι ψηφίσαν υπέρ χωρίς να έχουν δώσει την ετήσια συνδρομή τους, που αν τους αφαιρούσαμε δεν ξέρουμε ποιο θα ήταν το πραγματικό αποτέλεσμα.
-
James έγραψε:kotsos' Και ναι θα απαιτήσω να τους αφαιρεθεί το δικαίωμα ψήφου.
ο Ιανουάριος είναι κοντά.............. μετά τις 31/1 θα μείνουμε καμμιά 35αριά και με σπρώξιμο θα φτάσουμε τους 50 ......................
Ελικρινά θα σας πω δεν έχω ανάγκη 30 -40 ευρώ να βάζω το μήνα (είμαι 48 χρονών και δουλευω από 15, τη γκαβάτσα μου την έχω κάνει..........
Αλλά δε μου αρέσει να είμαι μαλάκας......να πληρώνω γιά τύπους που κατέβηκαν υποψήφιοι, χωρίς να έχουν βάλει μία, και να έχουν εξαφανιστεί τώρα.........
Λοιπόν να προχωρήσουμε, τώρα, με διαίρεση, 6600/330=22 ευρώ από τα οποία τα 12 θα είναι η συνδρομή του 2013.
Μπορείτε να πείτε ότι θέλετε γιά το χαρακτήρα μου, αλλά σε αυτό που δεν δέχομαι κουβέντα είναι στο τομέα τησ αξιοπρέπειας και του λόγου.
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΜΠΕΡΔΕΥΟΥΜΕ ΤΩΡΑ, ΜΕ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ, παρακαλώ τη ΔΕ να προτείνει το σχετικό θέμα γιά ψήφιση στο φόρουμ τώρα, σήμερα
Σωστός!!!! Διαφωνω μονο με την "προταση" (μνημονιακης κατευθυνσης).
Η αποδοχή εξοφλησης ολου του χρεους αμεσα το μονο που θα καταφερει ειναι να εξαντλησει οικονομικα το κομμα.
Και να μην κανει τπτ μεχρι τις επομενες (ευρω?)εκλογες.
Μια πιο συνετη "κατευθυνση" (απο οικονομικη αποψη) ειναι η διευρυνση της βασης. Το οφειλομενο ποσό ειναι αστείο αν καταφερουμε να πεισουμε
τον κοσμο να μας εμπιστευτει. Και μιλαω για κοσμο με πειρατικη ιδεολογια ποου ειτε δεν μας ξερει ειτε δεν εχει πειστει για τη σοβαροτητα του εγχειρηματος.
Ως τοτε ενισχυτικες πρωτοβουλιες (για να μην αποκαμει και ο τυπογραφος) ειναι καλοδεχουμενες.
-
- Επικοινωνία:
LOL Μνημόνιο και χαράτσι και στους Πειρατές.
Εγώ πάντως θα καταψηφίσω οποιαδήποτε πρωτοβουλία που δεν συνδέει την αποπληρωμή του χρέους μέσω ισόποσης κατανομής του βάρους σε όλα τα μέλη με ξεκάθαρο κανόνα οριστικό και μη συζητήσιμο περαιτέρω που να ακυρώνει αυτόματα οποιαδήποτε δράση δεν μπορεί να χρηματοδοτηθεί αμέσως ή σύντομα μέσα σε ρεαλιστικά πλαίσια.
Έρχονται εκλογές σε λίγο πάλι και δεν θέλω να ξαναδώ να πληρώνει το κόμμα για να κατέβουν τυχάρπαστοι υποψήφιοι.
Εγώ πάντως θα καταψηφίσω οποιαδήποτε πρωτοβουλία που δεν συνδέει την αποπληρωμή του χρέους μέσω ισόποσης κατανομής του βάρους σε όλα τα μέλη με ξεκάθαρο κανόνα οριστικό και μη συζητήσιμο περαιτέρω που να ακυρώνει αυτόματα οποιαδήποτε δράση δεν μπορεί να χρηματοδοτηθεί αμέσως ή σύντομα μέσα σε ρεαλιστικά πλαίσια.
Έρχονται εκλογές σε λίγο πάλι και δεν θέλω να ξαναδώ να πληρώνει το κόμμα για να κατέβουν τυχάρπαστοι υποψήφιοι.
Απορώ με όλους αυτούς που μας βάλανε με το ζόρι να κατέβουμε στις πρώτες εκλογές, χωρίς να έχουν σκεφτεί ότι αυτό μας δεσμεύει και για τις δεύτερες.
Δεν έχω κανένα πρόβλημα να επικοινωνήσει οποιοδήποτε μέλος με τον υπεύθυνο οικονομικών και να του πει "Ξέρεις, δεν μπορώ να πληρώσω". Αυτό που δεν μπορώ να ανεχτώ άλλο είναι τις ντίβες που αρνούνται να πληρώσουν γιατί... φταίει άλλος!
Δεν έχω κανένα πρόβλημα να επικοινωνήσει οποιοδήποτε μέλος με τον υπεύθυνο οικονομικών και να του πει "Ξέρεις, δεν μπορώ να πληρώσω". Αυτό που δεν μπορώ να ανεχτώ άλλο είναι τις ντίβες που αρνούνται να πληρώσουν γιατί... φταίει άλλος!
-
η μονη λυση ειναι
1 οσοι παραυρεθηκαν και ψ ηφισαν στο συνεδριο να βαλουν απο 50 ευρω εκαστος
2 οσοι εκλεχτηκαν να βαλουν 100 ευρω εκαστος.
3 τα υπολοιπα μελη βαση λιστας να βαλουν 20 ευρω.
Υ.Γ.
ΑΣ τραβηξουμε παλι το κουπι.
1 οσοι παραυρεθηκαν και ψ ηφισαν στο συνεδριο να βαλουν απο 50 ευρω εκαστος
2 οσοι εκλεχτηκαν να βαλουν 100 ευρω εκαστος.
3 τα υπολοιπα μελη βαση λιστας να βαλουν 20 ευρω.
Υ.Γ.
ΑΣ τραβηξουμε παλι το κουπι.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: 12 και 0 επισκέπτες