Το Bitcoin έπιασε τα $629

Φίλοι και μέλη γνωριζόμαστε και συζητάμε για τα θέματα που μας απασχολούν.
James
Μέλος του Κόμματος Πειρατών
Επικοινωνία:

Re: Το Bitcoin έπιασε τα $629

Δημοσίευσηαπό James » 20 Νοέμ 2013, 14:10

Η λογική λέει οτι αφού χρωστάμε και με την εξαργύρωση των bitcoins μπορούμε να εξοφλήσουμε, να το κάνουμε τώρα.
Χρωστάμε κύριοι! το έχετε ξεχάσει και κάνετε όνειρα για Ευρωεκλογές.
Πρέπει να ξυπνήσουμε και να ενεργοποιήσει η ΔΕ τη πώληση των bitcoins με σκοπό την εξόφληση.
Οτιδήποτε άλλο είναι useless.-
Οι αναρτήσεις μου είναι οι πολιτικές μου απόψεις.
!!!Be Proud to fly the Jolly Roger!!!
jamesppgr@riseup.net

laskaris_vasilis

Δημοσίευσηαπό laskaris_vasilis » 20 Νοέμ 2013, 15:34

Άποψή μου, αν και δεν γνωρίζω τους μηχανισμούς του Bit αλλά καταλαβαίνω "πέντε τύφλες" περί "επενδύσεων", αν οι τιμές αληθεύουν και μπορούμε να ξοφλήσουμε
να τα δώσουμε ΤΩΡΑ!
Αφού το LQFB έπαψε να με "ενοχλεί" (εντροπία λέγεται), παύω και εγώ να ασχολούμαι μαζί του!

dizzyk

Δημοσίευσηαπό dizzyk » 20 Νοέμ 2013, 16:01

Αν δεν έχω χάσει κάτι, έχουμε ~73 LTC που είναι γύρω στα 300 ευρώ και στην επίσημη bitcoin address του κόμματος δεν υπάρχουν BTC, τα πουλήσαμε ήδη εδώ και μήνες, έτσι δεν είναι; Δε νομίζω ότι ξεχρεώνουμε έτσι...

tvelocity

Δημοσίευσηαπό tvelocity » 20 Νοέμ 2013, 16:13

Έχουμε 8 btc, τα οποία με τις τρέχουσες τιμές δεν είναι καθόλου λίγα (μερικά χιλιάρικα). Όμως, δεν έχει ανέβει αρκετά έτσι ώστε να ξεχρεώνουμε.

Αυτή την στιγμή το btc έκανε «κοιλιά», καθώς υπάρχουν απ ότι φαίνεται πολλοί που είναι ευχαριστημένοι με το κέρδος που βγάλανε μέχρι τώρα και ξεφορτώνονται τα btc τούς. Όμως δεδομένου ότι γενικά υπάρχει η άποψη ότι το btc πάει για πάνω από χιλιάρικο μέσα στο '14, καλύτερα να τα κρατήσουμε για την ώρα.
Verba volant, scripta manent

Voyager-1
Επίτιμο μέλος του Κόμματος Πειρατών (Κάπτεν)
Τοποθεσία: Κάπου με θέα τον Κορινθιακό μου αρκεί (πρώην -mesitiko-)

Δημοσίευσηαπό Voyager-1 » 20 Νοέμ 2013, 16:25

λοιπόν...
επίσημα σας ενημερώνω έχουμε 8 και λίγα ψιλά BTC

τώρα πλέον η τιμή του είναι γύρω στα 350 €....άρα δεν ξεχρεώνουμε πλέον, μέσα σε 24 ώρες έχασε το μισό της αξίας του.

Και άποψή μας όλων όσων ήταν την Κυριακή στην ειδική συνεδρίαση ότι λόγω του πεπερασμένου αριθμού των νομισμάτων btc που θα κυκλοφορήσουν η τιμή του θα φθάσει σε μεγάλα ύψη στο μέλλον (νόμος προσφοράς-ζήτησης). Καλό είναι να δημιουργήσουμε ένα περιουσιακό στοιχείο για το κόμμα που θα πάρει τεράστιες διαστάσεις στο μέλλον.

Τώρα καλύτερα να βάλουμε όλοι το χέρι στην τσέπη να μαζεύουμε 130-150 € το μήνα για τα έξοδά μας και λίγα παραπάνω για να εξοφλήσουμε και το χρέος μας.

Επίσης 73 litecoin....εδώ τετραπλασιάστηκε σε 48 ώρες (από 2,5 € σε 10 € το ένα) και ξανάπεσε στα 4 €....αυτά αλλάζουν σε δευτερόλεπτα.
(πρώην -mesitiko-)
Χρυσανθόπουλος Σπύρος."Έχει δικαίωμα να ασκεί κριτική εκείνος που έχει διάθεση να βοηθήσει."Abraham Lincoln (1809-1865, Αμερικανός πρόεδρος)
https://www.facebook.com/spyros.piratis
Ό,τι γράφω είναι προσωπικές απόψεις.

dizzyk

Δημοσίευσηαπό dizzyk » 20 Νοέμ 2013, 23:54

-mesitiko- έγραψε:λοιπόν...

Καλό θα ήταν να έχουμε και τις διευθύνσεις για να τα τσεκάρουμε από το blockchain, αλλά σας πιστεύω...

James
Επικοινωνία:

Δημοσίευσηαπό James » 22 Νοέμ 2013, 11:30

λοιπόν...

τώρα πλέον η τιμή του είναι γύρω στα 350 €....άρα δεν ξεχρεώνουμε πλέον, μέσα σε 24 ώρες έχασε το μισό της αξίας του.

Και άποψή μας όλων όσων ήταν την Κυριακή στην ειδική συνεδρίαση ότι λόγω του πεπερασμένου αριθμού των νομισμάτων btc που θα κυκλοφορήσουν η τιμή του θα φθάσει σε μεγάλα ύψη στο μέλλον (νόμος προσφοράς-ζήτησης). Καλό είναι να δημιουργήσουμε ένα περιουσιακό στοιχείο για το κόμμα που θα πάρει τεράστιες διαστάσεις στο μέλλον.

Τώρα καλύτερα να βάλουμε όλοι το χέρι στην τσέπη να μαζεύουμε 130-150 € το μήνα για τα έξοδά μας και λίγα παραπάνω για να εξοφλήσουμε και το χρέος μας.

Επίσης 73 litecoin....εδώ τετραπλασιάστηκε σε 48 ώρες (από 2,5 € σε 10 € το ένα) και ξανάπεσε στα 4 €....αυτά αλλάζουν σε δευτερόλεπτα.

Δώστε σημασία, έχασε το μισό της αξίας,
Και πεπερασμένου αριθμού νομισμάτων + προσφορά και ζήτηση .
Δεν έχω να προσθέσω τίποτα άλλο , παρά μόνο αυτό που έγραψα πιό πάνω, πρέπει να ρευστοποιήσουμε τα bit coins , βέβαια όχι τώρα, το πουλάκι χάθηκε, ας περιμένουμε λίγο να ξαναπάρει γύρω στα 500.
Χρωστάμε και γινόμαστε υποκριτές με το να συνεχίζουμε με αυτο το μοτίβο.
Οι αναρτήσεις μου είναι οι πολιτικές μου απόψεις.
!!!Be Proud to fly the Jolly Roger!!!
jamesppgr@riseup.net

adrian

btc

Δημοσίευσηαπό adrian » 22 Νοέμ 2013, 12:21

τα λεμε στην επομενη φουσκα σε ~4 μηνες (>1000$).-

παντως και αυτη την στιγμη που μιλαμε ειναι στα ~730$ -> συνολο κατι πανω απο 4k euros
https://www.youtube.com/watch?v=wuKx7AgHLes
καλύτερα ξύλινο πόδι, παρά ξύλινος λόγος - arrrr

mankasp

Δημοσίευσηαπό mankasp » 22 Νοέμ 2013, 12:29

Ο Γιώργος μας ανέλυσε τους λόγους για τους οποίους πρέπει να κάνουμε υπομονή. Έχει να κάνει με τη φύση του btc. Προέβλεψε την πτώση και μάλιστα πρότεινε αν είχαμε χρήματα να αγοράζαμε και άλλα τώρα που έπεσε γιατί θα αναιβει και άλλο.
https://twitter.com/e_kastrinakis

Phoebus
Επικοινωνία:

Δημοσίευσηαπό Phoebus » 23 Νοέμ 2013, 23:24

Οκ, εφόσον ψηφίσαμε να τυπώσουμε στην Ελλάδα.. και χρωστάμε εδώ και καιρό.. είμαι επίσης της άποψης εξαργύρωσης όσων χρειάζονται για να ξεχρεώσουμε, μετά ναι. Μαζεύουμε και εφόσον το αποφασίσουμε (ΔΕ+ΣτΜ) να τα κρατήσουμε σαν επένδυση. Επίσης κάποιος που ασχολείται με τα οικονομικά να "αυγατίσει" BTC LTC, κερδος υπαρχει επισης απο τις ισοτιμίες τους.

Τωρινή τιμή 850~ USD/btc. επι 8~ =~ 6800 USD == 5015 EUR

Υπολοιπο τυποκλαδικής: 4,500.00 EUR
5015 - 4500 = 515 ρεστα. δηλαδη αναγκαία πώληση των 7.176 BTC. Που μας αφήνει ρεστα 0.824 BTC.

Ο υπευθ οικονομικών πρέπει να κάνει λογαριασμό σε ανταλλακτήριο μαζί και εξακριβωση στοιχείων για να μπορέσει να μεταφέρει τα χρήματα μετά απο την πώληση τους. Εκτός και αν η τυποκλαδική δεχτεί πληρωμή σε BTC.

Η μπορούμε να κάνουμε τις πάπιες, και να σπασει αυτη η φούσκα, και να περιμενουμε την επόμενη όποτε έρθει.. τα ηθικά διλήμματα του BTC με το χρέος.
Φοίβος Γιαννόπουλος. Ένας ακόμη κρίκος στην ανθρώπινη αλυσίδα. http://phoebusg.com/

Επιστροφή στο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: 3 και 0 επισκέπτες