baskin έγραψε:Όσοι έχουν Facebook είναι ενδιαφέρον να κάνουν και μία έρευνα "κοινών φίλων" του παραπάνω και της κυρίας που έκανε την ανάρτηση στο group...
Ποιοί είναι οι "κοινοί φίλοι", ποιά η κυρία και για ποιό group μιλάς;
baskin έγραψε:Όσοι έχουν Facebook είναι ενδιαφέρον να κάνουν και μία έρευνα "κοινών φίλων" του παραπάνω και της κυρίας που έκανε την ανάρτηση στο group...
enros έγραψε:Ποιοί είναι οι "κοινοί φίλοι", ποιά η κυρία και για ποιό group μιλάς;
ekfrasi έγραψε:Μπορεί να το αναλάβει η Ε.Δ. ή γίνεται αυτόματα?
baskin έγραψε:Είναι του Χαράλαμπου;
nicholas starkos
4/14/12
to anestis.sam, Γιάννης, Γιώργος, sereti, me
Υποβάλλω την παραίτησή μου από την Δ.Ε. και πιθανόν από το κόμμα. Δεν δίνω το δικαίωμα σε κανένα μαλάκα τύπου ζάππα ή κρόγκια να μου μιλάνε έτσι.
nicholas starkos
4/14/12
to Γιώργος, anestis.sam, Γιάννης, me, sereti
1) Δείχνω το ανάστημά μου φίλε Γιώργο. Την αξιοπρέπεια μου δεν την διαπραγματεύομαι. Δεν δέχομαι να λέω ότι ανήκω στο ίδιο κόμμα με τέτοιους μαλάκες.
2)Παραθέτω μερικά από τα βασικά γεγονότα που εξελίχθησαν χθες το βράδυ.
Ο diamantis σε υψηλούς τόνους επέκρινε όλη την Δ.Ε. ( επειδή πήγατε αυτές τις μέρες στην Πράγα -χωρίς να ζητήσετε άδεια , επειδή υπάρχει πιθανότητα να μην συγκεντρωθούν τα απαραίτητα χρήματα , για τους υποψηφίους , για την γενική οργάνωση του κόμματος). Σε κάποια στιγμή είπε ' αν χρειαστεί θα πάρουμε το κόμμα στις εκλογές 30 άτομα (βάζοντας 400 ευρώ) και μετά θα ΕΞΗΓΗΘΟΥΜΕ.
Ο λασκαρης βασίλης σε υψηλούς τόνους επέκρινε όλη την Δ.Ε. ( επειδή πήγατε αυτές τις μέρες στην Πράγα -χωρίς να ζητήσετε άδεια , επειδή υπάρχει πιθανότητα να μην συγκεντρωθούν τα απαραίτητα χρήματα , για τους υποψηφίους , για την γενική οργάνωση του κόμματος).
Ο ζάππας σε υψηλούς τόνους επέκρινε όλη την Δ.Ε. ( επειδή πήγατε αυτές τις μέρες στην Πράγα -χωρίς να ζητήσετε άδεια , επειδή υπάρχει πιθανότητα να μην συγκεντρωθούν τα απαραίτητα χρήματα , για τους υποψηφίους , για την γενική οργάνωση του κόμματος).
Ο βαγενάς σε υψηλούς τόνους επέκρινε όλη την Δ.Ε. ( επειδή πήγατε αυτές τις μέρες στην Πράγα -χωρίς να ζητήσετε άδεια , επειδή υπάρχει πιθανότητα να μην συγκεντρωθούν τα απαραίτητα χρήματα , για τους υποψηφίους , για την γενική οργάνωση του κόμματος). Είπε καμιά 10αριά φορές ότι έχει ξοδέψει πάνω από 600 ευρώ για το κόμμα ,ότι έχει σπαταλήσει τεράστια σωματική και ψυχική ενέργεια και ότι δεν πήγε για πάσχα με την οικογένειά του λόγω του κόμματος.
Ο κρόγκιας είπε ' σε περίπτωση που δεν μπορέσουμε να κατέβουμε στις εκλογές θα κυνηγήσω έναν- έναν τα μέλη της Δ.Ε'.
Ο baskin σε ήπιους τόνους επέκρινε όλη την Δ.Ε. ( επειδή πήγατε αυτές τις μέρες στην Πράγα -χωρίς να ζητήσετε άδεια , επειδή υπάρχει πιθανότητα να μην συγκεντρωθούν τα απαραίτητα χρήματα , για τους υποψηφίους , για την γενική οργάνωση του κόμματος).
Όταν μετά από λίγο πήρα τον λόγο για να ζητήσω εξηγήσεις , μου επιτέθηκαν όλοι οι προαναφερθέντες σε πολύ υψηλούς τόνους. Ο ζάππας μου είπε 'σε απαξιώ' και μου ζήτησε την άμεση παραίτησή μου. Κανένα από τους υπόλοιπους δεν αντέδρασε σε αυτή την απαίτηση. Τότε τους είπα ότι δεν έχω πρόβλημα την Δευτέρα να ζητήσω σύγκλιση της Δ.Ε. και να θέσω την παραίτησή μου. Ο ζάππας συνέχισε ζητώντας επίμονα την ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ παραίτησή μου .Κανένας από τους υπόλοιπους δεν αντέδρασε σε αυτή την απαίτηση.
Σημειώνω επίσης ότι όταν ο Πάνος ( warlodei) μιλώντας με πολύ ήρεμο τρόπο τους είπε ότι δεν βοηθάει το να προεξοφλούν την αποτυχία συλλογής των απαραίτητων χρημάτων , ΟΛΟΙ οι προαναφερθέντες του επιτέθηκαν σε πολύ υψηλούς τόνους και ΟΛΟΙ του είπαν να σταματήσει να μιλάει......
Σημαντική Σημείωση : Η γυναίκα του Γιώργου ήταν παρούσα σε όλη την συζήτηση και ελπίζω να ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΕΙ ΟΛΑ όσα γράφω.
3) Έχω αποφασίσει να υποβάλλω την παραίτησή μου και από το κόμμα , εκτός από την περίπτωση που υπάρξει ΑΜΕΣΗ ΔΙΑΓΡΑΦΗ των ζάππα και κρόγκια (τουλάχιστον).
Όπως είπα και πιο πάνω δεν δέχομαι να λέω ότι ανήκω στο ίδιο κόμμα με τέτοιους μαλάκες.
nicholas starkos
5/13/12
to anestis.sam, Γιάννης, Γιώργος, me, sereti
Εδώ και ένα μήνα υπέβαλλα την παραίτηση , ξεκαθαρίζοντας και με email και τηλεφωνικά στον Ανέστη πως ο μόνος τρόπος για να παραμείνω στο κόμμα θα ήταν η άμεση διαγραφή του ζαππομαλάκα.
Κάνατε την επιλογή σας. Την αποδέχομαι και κανένα πρόβλημα.
Αυτό που δεν καταλαβαίνω και δεν αποδέχομαι είναι το ότι στην σελίδα "ποιοί είμαστε" υπάρχει ακόμα η φωτογραφία μου και τα στοιχεία μου , με αποτέλεσμα λίγο πριν τις εκλογές να μου τηλεφωνήσει μια δημοσιογράφος σχετικά με το κόμμα. Εγώ απλά την παρέπεμψα στο info@pirateparty.gr χωρίς να της πω οτιδήποτε άλλο. Εάν όμως τα στοιχεία μου παραμείνουν και ξανατηλεφωνήσει δημοσιογράφος , θα αναγκαστώ να της/του πω ότι έχω παραιτηθεί και οτιδήποτε άλλο με ρωτήσει. Ελπίζω να τελειώσει το θέμα σήμερα.
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: 10 και 0 επισκέπτες