Εγγραφή μελών και έλεγχος εγγραφής
Re: Εγγραφή μελών και έλεγχος εγγραφής
Tzouvekas Theodoros έγραψε:επ ' ευκερειας ριξτε μια ματια και στο δικο μου γιατι απο τα μεσα γεναρη μεχρι τωρα δεν βλεπω κατι. ο αριθμος της εγγραφης ειναι 202
Καλησπέρα, η δήλωση σου έχει έρθει. Η σύνδεση με το forum γίνεται με βάση το email. To email σου στην αίτηση ήταν @gmail.gr και όχι @gmail.com (όπως στο forum) γιαυτό δεν έγινε η σύνδεση (το διόρθωσα).
Όλες οι απόψεις των post μου είναι αυστηρά προσωπικές.
-
- Επικοινωνία:
το βρησκω λογικο. ειναι τοσα τα θεματα που προσπαθουν τα παιδια να κατατοπισουν να θεσουν και να ξεκαθαρισουν και να προωθησουν σε εμας σε ελαχιστο για τις εκλογες χρονο , που ειναι φυσικο να μην προλαβαινουν ολα.. επιδη καποτε ειχα φορουμ με διαφορα θεματα και ημουν μονος ουτε να σκεφτω δεν προλαβαινα αν θα φαω το βραδυ
ο χρονος μας πιεζει , και τους καταλαβαινω . ολα στην ωρα τους θα δουλευουν αψογα πιστευω 

Αλήθεια ,Διαφάνεια ,Ελευθερεια του Ανθρώπου
Όι απόψεις μου είναι προσωπικές.
-
- Επικοινωνία:
οκ γιαννη σε ευχαρηστω. μου καθετε καπως το com γαμωτο πρωτιμο το gr 

Ok Το θέμα μου τακτοποιήθηκε
Παιδιά ευχαριστώ...
Παιδιά ευχαριστώ...
Εγω εστειλα την αιτηση στις 14/03 με ΕΛΤΑ απο Χανία... (Ταυτοχρονα με ενα γραμμα για Σερρες το οποιο ηταν παρασκευη πρωι εκει) Αρα λογικα το εχετε παρει - Αν δεν χαθηκε.Θα περιμενω email επιβεβαιωσης???
Better think twice instead once.
Καλησπερα σε ολους, την περασμενη τριτη εστειλα το γνησιο της υπογραφης και ακομη δεν ενημερωθηκα αν εγινε η παραλαβη του η οχι...μηπως μπορω να εχω κανενα νεωτερο?
-
- Επικοινωνία:
λογικα πες να εκανε 3 μερες το ταχυδρομειο... καπου γυρω στην πεμπτη πρεπει να εχουν τα παιδια τα χαρτια φιλε μου
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: 14 και 0 επισκέπτες