Ξεχρεώμα.
-
- Μέλος του Κόμματος Πειρατών
- Επικοινωνία:
Re: Ξεχρεώμα.
Η τελική ενημέρωση πρέπει να γίνει στην επίσημη σελίδα του Κόμματος Πειρατών Ελλάδας ή να αποσταλλεί με e-mail σε όλα τα μέλη του κόμματος.
здравствуйте
-
Κομπειλάδας έγραψε:Η τελική ενημέρωση πρέπει να γίνει στην επίσημη σελίδα του Κόμματος Πειρατών Ελλάδας ή να αποσταλλεί με e-mail σε όλα τα μέλη του κόμματος.
Ο Γιώργος αναφέρεται σε προσωπικά δεδομένα που δεν μπορούν να βγουν σε δημόσιο μέσο.
Στον τάφο της Αμφίπολης είναι ο Μαυρογένης...
-
- Επικοινωνία:
Κοινοποίηση του αριθμού των μελών μόνο (για να ξέρουμε πόσο είναι το 10% που απαιτήται για να τεθεί ένα θέμα σε ψηφοφορία με πρωτοβουλία μέλους ), Καταστατικό:
"7.2 Το Σώμα των Μελών μπορεί να κληθεί να ψηφίσει και να αποφασίσει πάνω σε οποιοδήποτε θέμα συμπεριλαμβανομένων και των αποφάσεων της Επιτροπής Διαιτησίας, μετά από αίτημα της Διοικούσας Επιτροπής ή μετά από αίτημα οποιουδήποτε μέλους υποστηριζόμενο από το 10% του Σώματος των Μελών."
Και σε κάθε ένα μέλος ξεχωριστά με e-mail και μόνο για το ίδιο το μέλος ώστε να γνωρίζει το μέλος σε τι κατάσταση βρίσκεται ως προς την δυνατότητα ψήφου (δηλ. ότι είναι ταμειακώς εντάξει).
++++edit
Φυσικά θα πρέπει ανά πάσα στιγμή να γνωρίζουμε τον αριθμό των μελών του κόμματος (επαναλαμβάνω ότι ως μέλος ορίζεται το άτομο που έχει την ιδιότητα του μέλους του Κόμματος Πειρατών Ελλάδας), για μπορεί οποιαδήποτε πρόταση να τεθεί σε ψηφοφορία στο Σώμα των Μελών (για το 10% λέω) ή εκτός αν την πρόταση την θέσει η ίδια η Δ.Ε. οπότε και στις 2 περιπτώσεις, που είναι οι μόνες περιπτώσεις που μπορεί να τεθεί ένα θέμα σε ψηφοφορία από το Σώμα των Μελών.
"7.2 Το Σώμα των Μελών μπορεί να κληθεί να ψηφίσει και να αποφασίσει πάνω σε οποιοδήποτε θέμα συμπεριλαμβανομένων και των αποφάσεων της Επιτροπής Διαιτησίας, μετά από αίτημα της Διοικούσας Επιτροπής ή μετά από αίτημα οποιουδήποτε μέλους υποστηριζόμενο από το 10% του Σώματος των Μελών."
Και σε κάθε ένα μέλος ξεχωριστά με e-mail και μόνο για το ίδιο το μέλος ώστε να γνωρίζει το μέλος σε τι κατάσταση βρίσκεται ως προς την δυνατότητα ψήφου (δηλ. ότι είναι ταμειακώς εντάξει).
++++edit
Φυσικά θα πρέπει ανά πάσα στιγμή να γνωρίζουμε τον αριθμό των μελών του κόμματος (επαναλαμβάνω ότι ως μέλος ορίζεται το άτομο που έχει την ιδιότητα του μέλους του Κόμματος Πειρατών Ελλάδας), για μπορεί οποιαδήποτε πρόταση να τεθεί σε ψηφοφορία στο Σώμα των Μελών (για το 10% λέω) ή εκτός αν την πρόταση την θέσει η ίδια η Δ.Ε. οπότε και στις 2 περιπτώσεις, που είναι οι μόνες περιπτώσεις που μπορεί να τεθεί ένα θέμα σε ψηφοφορία από το Σώμα των Μελών.
Τελευταία επεξεργασία από 1 και Κομπειλάδας, έχει επεξεργασθεί 16 φορά/ες συνολικά
здравствуйте
-
++++στο Σίμο
Συμφωνω και εγω, ελπιζω μεχρι αυριο να εχω ολοκληρωσει τη βασικη επεξεργασια της λιστας των μελων, επομενως ο τρεχων αριθμος των μελων ΚΑΙ ο αριθμος των ταμειακα ενημερων θα μας ειναι γνωστοι.
Θα στειλω την ενημερωση στη Δ.Ε. για να δημοσιευθει στο site, και εγω θα την αναρτησω στο Κουμπασο στη σελιδα των οικονομικων του κομματος. (αυτο εννοουσα χτες !)
Θα στειλω την ενημερωση στη Δ.Ε. για να δημοσιευθει στο site, και εγω θα την αναρτησω στο Κουμπασο στη σελιδα των οικονομικων του κομματος. (αυτο εννοουσα χτες !)
Νέες "πειρατικές" αρχές :
1. Δρυός πεσούσης πας "πειρατής" ξυλεύεται
2. Ουδείς ασφαλέστερος εχθρός από τους ευεργετηθέντες ΑΧΑΡΙΣΤΟΥΣ
3. Όποιος ανακατεύεται με τα πίτουρα , στο τέλος τον τρώνε οι κότες
+ στον Σίμο....
ωραία να μάθουμε επιτέλους πόσοι πραγματικά είμαστε.
ωραία να μάθουμε επιτέλους πόσοι πραγματικά είμαστε.
-
- Επίτιμο μέλος του Κόμματος Πειρατών (Κάπτεν)
- Τοποθεσία: Κάπου με θέα τον Κορινθιακό μου αρκεί (πρώην -mesitiko-)
Επειδή το θέμα εδώ λέγεται "Ξεχρέωμα" μπορείτε να μου απαντήσετε,αν μπορούμε να καταθέσουμε αυτοπροσώπως στις τράπεζες χρήματα ή είναι κλειστοί ? Μιλώ για τους λογαριασμούς αυτούς ή αν υπάρχουν κι άλλοι που μπορούμε ΑΥΤΟΠΡΟΣΩΠΩΣ το τονίζω όχι paypal / e-banking
EUROBANK GR3902600250000450201553382
ΠΕΙΡΑΙΩΣ GR7401720320005032057163876
ALPHABANK GR0301401010101002002263497
ΕΘΝΙΚΗ GR7101100400000004048312500
EUROBANK GR3902600250000450201553382
ΠΕΙΡΑΙΩΣ GR7401720320005032057163876
ALPHABANK GR0301401010101002002263497
ΕΘΝΙΚΗ GR7101100400000004048312500
(πρώην -mesitiko-)
Χρυσανθόπουλος Σπύρος."Έχει δικαίωμα να ασκεί κριτική εκείνος που έχει διάθεση να βοηθήσει."Abraham Lincoln (1809-1865, Αμερικανός πρόεδρος)
https://www.facebook.com/spyros.piratis
Ό,τι γράφω είναι προσωπικές απόψεις.
Χρυσανθόπουλος Σπύρος."Έχει δικαίωμα να ασκεί κριτική εκείνος που έχει διάθεση να βοηθήσει."Abraham Lincoln (1809-1865, Αμερικανός πρόεδρος)
το εχω γραψει πριν το ξαναγραφω και παλι :
ΟΛΟΙ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ ΕΧΟΥΝ ΚΛΕΙΣΕΙ ! (υποχρεωτικα μεχρι τις 17/7/2012) και εχουμε ενα μηνα περιθωριο για να υποβαλουμε στην επιτροπη της Βουλης την οικονομικη κατασταση εσοδων - εξοδων για τις 2 εκλογες.
επομενως λογαριασμοι τελος !
στο ταμειο εχουμε ~ 120 € μετρητα !
Ο μονος λογαριασμος μας διαθεσιμος για καταθεσεις ειναι ο ΤΑΚΤΙΚΟΣ λογαριασμος στην ΑΓΡΟΤΙΚΗ τραπεζα :
ΙΒΑΝ : GR0804306240000170400607590
ή σε απλη μορφη : 017-04-006075-90 (για απ'ευθειας καταθεσεις στο γκισε)
(εχω στειλει ενημερωση στη Δ.Ε. για να αναρτηθει στο site)
ΟΛΟΙ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ ΕΧΟΥΝ ΚΛΕΙΣΕΙ ! (υποχρεωτικα μεχρι τις 17/7/2012) και εχουμε ενα μηνα περιθωριο για να υποβαλουμε στην επιτροπη της Βουλης την οικονομικη κατασταση εσοδων - εξοδων για τις 2 εκλογες.
επομενως λογαριασμοι τελος !
στο ταμειο εχουμε ~ 120 € μετρητα !
Ο μονος λογαριασμος μας διαθεσιμος για καταθεσεις ειναι ο ΤΑΚΤΙΚΟΣ λογαριασμος στην ΑΓΡΟΤΙΚΗ τραπεζα :
ΙΒΑΝ : GR0804306240000170400607590
ή σε απλη μορφη : 017-04-006075-90 (για απ'ευθειας καταθεσεις στο γκισε)
(εχω στειλει ενημερωση στη Δ.Ε. για να αναρτηθει στο site)
Νέες "πειρατικές" αρχές :
-
- Επίτιμο μέλος του Κόμματος Πειρατών (Κάπτεν)
- Τοποθεσία: Κάπου με θέα τον Κορινθιακό μου αρκεί (πρώην -mesitiko-)
Γιώργο ευχαριστώ για την άμεση απάντησή σου
(πρώην -mesitiko-)
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: 1 και 0 επισκέπτες