Άλλα λόγια να αγαπιόμαστε Χρήστο.
Δεν βλέπω κανείς e-συνεδρος να έχει ζητήσει κάτι από αυτά που προτείνεις. Η μόνη πρωτοβουλία που έχει γίνει, είναι η δική μου στο Κουμπάσο.
Όλα αυτά που λες τα έχουμε ξαναπεί, χίλιες φορές και δεν έγινε τίποτα.
Γι' αυτό σου λέω. Συνέδριο γιοκ, χωρίς ξεχρέωμα και όσο γρηγορότερα το καταλάβετε τόσο το καλύτερο...
Ξεχρεώμα.
-
- Μέλος του Κόμματος Πειρατών
Re: e-Συνεδρίαση (muble#talkers)
Στον τάφο της Αμφίπολης είναι ο Μαυρογένης...
baskin έγραψε:Άλλα λόγια να αγαπιόμαστε Χρήστο.
Δεν βλέπω κανείς e-συνεδρος να έχει ζητήσει κάτι από αυτά που προτείνεις. Η μόνη πρωτοβουλία που έχει γίνει, είναι η δική μου στο Κουμπάσο.
Όλα αυτά που λες τα έχουμε ξαναπεί, χίλιες φορές και δεν έγινε τίποτα.
Γι' αυτό σου λέω. Συνέδριο γιοκ, χωρίς ξεχρέωμα και όσο γρηγορότερα το καταλάβετε τόσο το καλύτερο...
Συμφωνώ με την πρόταση που έχεις κάνει. αλλά θα μπορούσαν να γίνουν και αυτά που λέω και εγώ παραπάνω.
και ότι αποτέλεσμα βγάλουν, βγάλαν ας είναι και 600 ευρώ. θα σε χαλούσαν. εγώ πιστεύω ότι έτσι και γίνουν τα παραπάνω θα ξεχρεώσουμε....
-
kailor έγραψε:1) Βάζουμε ο καθένας ότι μπορεί
Βλέπεις να βάζει κανένας; Τι θα αλλάξει να το ξαναπούμε; Γιατί δεν βάζουμε ήδη;
2) Ζητάμε από μέλη και φίλους να βάλουν ότι μπορούν έστω και 1 ευρώ άμα κάποιοι μπορούν,
Μια από τα ίδια....
3) Υποτίθεται θα άνοιγε το e-shop, άμα έχουν μείνει κάποια μπλουζάκια να παραγγείλουμε σε λίγο μεγαλύτερη τιμή δηλαδή εάν κόστισαν για να αγορασθούν και να τυπωθούν 4 ευρώ ας τα βάλουμε 5 ή 5,50€ (δηλαδή μια μικρή διαφορά, ώστε να καλύψουμε το κόστος αγοράς και εκτύπωσης και κάτι ψιλά να βγούν).
Δεν ξέρω να σου απαντήσω.
4) Επειγόντως θα πρέπει να φύγει email προς όλα τα πειρατικά κόμματα στον κόσμο και να τους εξηγεί την κατάσταση που είμαστε, δηλαδη ότι ήρθαμε αντιμέτωποι με 2 εκλογικές αναμετρήσεις που μας ξεβρακώσαν χρηματικώς και από αυτές τις 2 αναμετρήσεις χρωστάμε ακόμη περίπου στα 5.000€ και ότι οδεύουμε για το 1ο Ελληνικό Πειρατικό Συνέδριο, και να τους ζητάμε άμεσα χωρίς μασημένα λόγια ότι χρειαζόμαστε λεφτά, όσα μπορεί ο καθένας ακόμη και 2 - 3 ευρώ άμα μπορούν είτε σαν κόμμα είτε σαν άνθρωποι.
Ωραία για βάλτε λοιπόν στο e-συνέδριο και μετά να στείλετε μία επιστολή στην Δ.Ε. με την πρόταση σας.
5) Το ευρωπαικό γραφείο (φίλοι του κόμματος πειρατών ελλάδας), να προσπαθήσει από την δικιά τους πλευρά και ότι μαζέψουν είτε με δράση είτε με email είτε με οποιονδήποτε άλλον τρόπο μπορούν.
Έχει γίνει ήδη.Δεν απέδωσε και πολλά.
6) Στο συνέδριο να έχει μια μικρή τυπική είσοδο π.χ. 2 ευρώ
Για να μαζέψουμε ένα 100άρικο. 100 ευρώ είσοδο πρέπει να βάλουμε για να ξεχρεώσουμε και πρέπει να μαζευτούμε και 100 άτομα.
7) Δελτίου τύπου προς όλα τα ΜΜΕ, που να εξηγούμε την κατάσταση και να ζητάμε λεφτά.
Κάνε επίσημη πρόταση, αλλά θα γίνουμε ρόμπα...
-
kailor έγραψε:
Συμφωνώ με την πρόταση που έχεις κάνει. αλλά θα μπορούσαν να γίνουν και αυτά που λέω και εγώ παραπάνω.
και ότι αποτέλεσμα βγάλουν, βγάλαν ας είναι και 600 ευρώ. θα σε χαλούσαν. εγώ πιστεύω ότι έτσι και γίνουν τα παραπάνω θα ξεχρεώσουμε....
Η πρόταση που έχω κάνει, έγινε ακριβώς επειδή τίποτα από όλα αυτά που λες δεν μαζεύει φράγκο....
baskin έγραψε:kailor έγραψε:1) Βάζουμε ο καθένας ότι μπορεί
Βλέπεις να βάζει κανένας; Τι θα αλλάξει να το ξαναπούμε; Γιατί δεν βάζουμε ήδη;2) Ζητάμε από μέλη και φίλους να βάλουν ότι μπορούν έστω και 1 ευρώ άμα κάποιοι μπορούν,
Μια από τα ίδια....3) Υποτίθεται θα άνοιγε το e-shop, άμα έχουν μείνει κάποια μπλουζάκια να παραγγείλουμε σε λίγο μεγαλύτερη τιμή δηλαδή εάν κόστισαν για να αγορασθούν και να τυπωθούν 4 ευρώ ας τα βάλουμε 5 ή 5,50€ (δηλαδή μια μικρή διαφορά, ώστε να καλύψουμε το κόστος αγοράς και εκτύπωσης και κάτι ψιλά να βγούν).
Δεν ξέρω να σου απαντήσω.4) Επειγόντως θα πρέπει να φύγει email προς όλα τα πειρατικά κόμματα στον κόσμο και να τους εξηγεί την κατάσταση που είμαστε, δηλαδη ότι ήρθαμε αντιμέτωποι με 2 εκλογικές αναμετρήσεις που μας ξεβρακώσαν χρηματικώς και από αυτές τις 2 αναμετρήσεις χρωστάμε ακόμη περίπου στα 5.000€ και ότι οδεύουμε για το 1ο Ελληνικό Πειρατικό Συνέδριο, και να τους ζητάμε άμεσα χωρίς μασημένα λόγια ότι χρειαζόμαστε λεφτά, όσα μπορεί ο καθένας ακόμη και 2 - 3 ευρώ άμα μπορούν είτε σαν κόμμα είτε σαν άνθρωποι.
Ωραία για βάλτε λοιπόν στο e-συνέδριο και μετά να στείλετε μία επιστολή στην Δ.Ε. με την πρόταση σας.5) Το ευρωπαικό γραφείο (φίλοι του κόμματος πειρατών ελλάδας), να προσπαθήσει από την δικιά τους πλευρά και ότι μαζέψουν είτε με δράση είτε με email είτε με οποιονδήποτε άλλον τρόπο μπορούν.
Έχει γίνει ήδη.Δεν απέδωσε και πολλά.6) Στο συνέδριο να έχει μια μικρή τυπική είσοδο π.χ. 2 ευρώ
Για να μαζέψουμε ένα 100άρικο. 100 ευρώ είσοδο πρέπει να βάλουμε για να ξεχρεώσουμε και πρέπει να μαζευτούμε και 100 άτομα.7) Δελτίου τύπου προς όλα τα ΜΜΕ, που να εξηγούμε την κατάσταση και να ζητάμε λεφτά.
Κάνε επίσημη πρόταση, αλλά θα γίνουμε ρόμπα...
το 1 με λίγα λόγια είναι η πρόταση που έκανες για την συμφωνία κύριων, αλλά σίγουρα θα υπάρχουν ή θα υπάρξουν και άτομα που πιθανόν να βάλουν ή να βάζουν συνέχεια χωρίς να είναι γραμμένα στην λίστα.
για το 2 είναι στόμα με στόμα να πείσουμε τους φίλους / γνωστούς να βάλουν στο κόμμα.
το 3 ούτε εγώ ξέρω τι γίνεται.
το 4 θα το βάλω σαν θέμα αλλά και όλες τις προτάσεις που έκανα τώρα εδώ θα τις ρίξω σαν θέμα στο e-συνέδριο.
το 5 απέδωσε μέτρια (σκέψου μόνο ότι 2 βουλευτές βάλανε από ένα 500άρικο ο καθένας)
το 6 το είπα για να μαζέψουμε ίσα ίσα λεφτά για κανά μεζέ και νερά να έχουμε στο συνέδριο και τίποτα άλλο, εάν περισσέψουν έστω και 20 ευρώ να πάνε στο ταμείο του κόμματος.
το 7 πράγματι υπάρχει πιθανότητα να γίνουμε ρόμπα, αλλά τι προτιμάμε να είμαστε ειλικρινείς ή το πως θα φανούμε έξω επειδή δεν δεχόμαστε καμια εταιρία να μας πληρώσει.
-
Αυτό που δεν έχεις καταλάβει, είναι ότι ΧΡΕΩΜΕΝΟΙ στο συνέδριο δεν πάμε. Τίθεται θέμα καταστατικού από την στιγμή που κάποιοι που θα ψηφίσουν (ή έχουν ψηφίσει) για τα θέματα του συνεδρίου, δεν είναι οικονομικά ενήμεροι...
-
baskin έγραψε:Δεν βλέπω κανείς e-συνεδρος να έχει ζητήσει κάτι από αυτά που προτείνεις. Η μόνη πρωτοβουλία που έχει γίνει, είναι η δική μου στο Κουμπάσο.
...
Υποτιμάς τους e-σύνεδρους με τα λόγια σου. Και σαν άτομα και σαν μηχανισμό.... ("αμαρτωλός" μηχανισμός αλλά..... υπαρκτός)
Γιατί;
Αφού το LQFB έπαψε να με "ενοχλεί" (εντροπία λέγεται), παύω και εγώ να ασχολούμαι μαζί του!
baskin έγραψε:Αυτό που δεν έχεις καταλάβει, είναι ότι ΧΡΕΩΜΕΝΟΙ στο συνέδριο δεν πάμε. Τίθεται θέμα καταστατικού από την στιγμή που κάποιοι που θα ψηφίσουν (ή έχουν ψηφίσει) για τα θέματα του συνεδρίου, δεν είναι οικονομικά ενήμεροι...
αφού αυτό το έχουμε λύσει ότι θα δωθούν κάρτες πράσινες και κόκκινες στα τακτοποιημένα μέλη στο συνέδριο έτσι όπως το κάνουν οι Γερμανοί.
εκτός εάν εννοείς τις ψηφοφορίες εδώ στο φόρουμ, που οποιοσδήποτε μετά μπορεί να τις βγάλει όλες άκυρες ακόμα και για τις εκλογές.
-
baskin έγραψε:Αυτό που δεν έχεις καταλάβει, είναι ότι ΧΡΕΩΜΕΝΟΙ στο συνέδριο δεν πάμε....
Προσυπογράφω!
Αφού το LQFB έπαψε να με "ενοχλεί" (εντροπία λέγεται), παύω και εγώ να ασχολούμαι μαζί του!
-
laskaris_vasilis έγραψε:Υποτιμάς τους e-σύνεδρους με τα λόγια σου. Και σαν άτομα και σαν μηχανισμό.... ("αμαρτωλός" μηχανισμός αλλά..... υπαρκτός)
Γιατί;
Γιατί δεν βλέπω έργα Βασίλη και ειδικά στο ΜΟΝΟ ζήτημα που θα έπρεπε να τρέχουμε. Δεν υπάρχει στα e-συνέδρια σαν ζήτημα.
Υπάρχει μόνο μία πρωτοβουλία και ξέρεις που είναι.
Κατά τα άλλα, θα φτάσουμε να ακυρώσουμε το συνέδριο, μόλις γίνει η εξαγγελία του....
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: 1 και 0 επισκέπτες