Συνάντηση Αθήνα, Σαββάτο 14 Ιαν. 18:00

alexsapran

Re: Συνάντηση Αθήνα, Σαββάτο 14 Ιαν. 18:00

Δημοσίευσηαπό alexsapran » 12 Ιαν 2012, 18:08

Καλησπέρα σας

Λόγο επαγγελματικών δραστηριοτήτων δεν ξέρω αν θα προλάβω να έρθω θα προσπαθήσω.
Αν θα υπάρχει κάποιο stream καλό θα είναι να ξέρουμε από πριν το πόσο φασαρία θα έχει ο χώρος γιατί μπορεί να είναι πρακτικά δύσκολο να γίνει.
Στο προηγούμενο meetup (το ξέρω διαφορετικός χώρος) δεν θα ήταν εφικτό κάτι τέτοιο, αν και νομίζω σαν ιδέα είναι πάρα πολύ καλή!

pmkamb
Μέλος του Κόμματος Πειρατών

Δημοσίευσηαπό pmkamb » 12 Ιαν 2012, 18:22

οκ τα λέμε εκεί.

nellos siakavaras

Δημοσίευσηαπό nellos siakavaras » 12 Ιαν 2012, 18:42

anestis έγραψε:
Καπετάν Κλεισθένης έγραψε:Υπόψιν ότι ενδέχεται να προσέλθουν και δημοσιογράφοι, οπότε καλό θα είναι στο τέλος της συνάντησης να έχουμε κάτι να πούμε.

Δεν απαιτείται να πάρουν δηλώσεις, ένα καφέ πίνουμε, είμαστε χαλαροί... Έχουμε δικαίωμα έκφρασης, αλλά και δικαίωμα ΝΑ ΜΗΝ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ όπου δεν θέλουμε...

Εγώ πιστεύω οτι αν γινη κάτι τέτοιο δεν πρέπει να κάνουμε δηλώσεις αυτή είναι δουλειά του επικοινωνιακού εκπρόσωπου του κομματος.

MakisΝikaia

Δημοσίευσηαπό MakisΝikaia » 12 Ιαν 2012, 19:57

Θα προσπαθησω να ερθω και εγω παιδια!Αμεση δημοκρατια τωρα!!!
Μας αξιζει,οτι διεκδικουμε!

adrian

Δημοσίευσηαπό adrian » 12 Ιαν 2012, 20:34

καλα, στους δημοσιογραφους, ο καθενας μονος του μπορει να πει οτι θελει, ως προσωπικη αποψη. ως κομμα, μονο οτι εχουμε συζητησει και εχουμε θεση, ή καποιο πορισμα αν βγει απο την συναντηση, κατι τετοιο
https://www.youtube.com/watch?v=wuKx7AgHLes
καλύτερα ξύλινο πόδι, παρά ξύλινος λόγος - arrrr

anestis

Δημοσίευσηαπό anestis » 12 Ιαν 2012, 20:39

Αν βγει και κάποιος και πει ως προσωπική θέση: (π.χ.) Θέλω να ολοκληρωθεί η εκτροπή του Αχελώου για να ποτιστεί η Θεσσαλία[ΤΥΧΑΙΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ], θα δεις πρωτοσέλιδα και ρεπορτάζ στα Δελτία "Οι Πειρατές καταστρέφουν το περιβάλλον!" και "Πειρατές:-Ψηφίστε μας για να στερέψει ο Αχελώος!

Θέλει να φυσάς και το γιαούρτι ΚΑΙ τα παγάκια :)

pappasadrian έγραψε:καλα, στους δημοσιογραφους, ο καθενας μονος του μπορει να πει οτι θελει, ως προσωπικη αποψη. ως κομμα, μονο οτι εχουμε συζητησει και εχουμε θεση, ή καποιο πορισμα αν βγει απο την συναντηση, κατι τετοιο
info: Δυστυχώς, δεν έχω το χρόνο να διαβάζω όλο το forum.

Ό,τι γράφω είναι απλά & μόνο προσωπικές απόψεις.
"First they ignore you. Then they ridicule you. Then they attack you. And then they build monuments to you". (N.Klein 1918)

Ρούντος Κωνσταντίνος

Δημοσίευσηαπό Ρούντος Κωνσταντίνος » 13 Ιαν 2012, 18:56

Μόλις γράφτικα, με ενδιαφέρει σά κίνηση και θα ήθελα να σας γνωρίσω. Όμως υπάρχει λόγος που υπογράφετε με μισά ονόματα? και νά ρωτήσω ακόμα, τα ονόματά σας είναι αληθεινά? Άν όχι τότε νομίζω ότι κρίβει φόβο και από τι γνωρίζω, οι πειρατές δέ φοβούνται!

anestis

Δημοσίευσηαπό anestis » 13 Ιαν 2012, 19:03

Ρούντος Κωνσταντίνος έγραψε:Μόλις γράφτικα, με ενδιαφέρει σά κίνηση και θα ήθελα να σας γνωρίσω. Όμως υπάρχει λόγος που υπογράφετε με μισά ονόματα? και νά ρωτήσω ακόμα, τα ονόματά σας είναι αληθεινά? Άν όχι τότε νομίζω ότι κρίβει φόβο και από τι γνωρίζω, οι πειρατές δέ φοβούνται!

Καλώς ήλθες! Είναι nicknames, δηλαδή ψευδώνυμα. Ετσι συνηθίζεται στο internet από την πρώτη στιγμή.

Ταυτόχρονα τα επώνυμα μέλη του κόμματος θα φαίνονται με ειδικό χρώμα και το κόμμα θα ξέρει τα ονόματά τους,
αλλά ο καθένας δικαιούται είτε να γράφει με το nickname που θέλει, είτε να γράφει με το πραγματικό του ,όπως εσύ (το οποίο πάντως δεν πιστοποιείται).

Το δικό μου πλήρες ονομ/μο πχ είναι πλέον σε πολλά σημεία, αλλά εδώ μ'αρέσει το σκέτο anestis.

Ελπίζω να βοήθησα.
info: Δυστυχώς, δεν έχω το χρόνο να διαβάζω όλο το forum.

Ό,τι γράφω είναι απλά & μόνο προσωπικές απόψεις.
"First they ignore you. Then they ridicule you. Then they attack you. And then they build monuments to you". (N.Klein 1918)

adrian

Δημοσίευσηαπό adrian » 13 Ιαν 2012, 19:05

στα πλαισια της ανωνυμιας και των προσωπικων δεδομενων, μπορει ο καθενας να επιλεξει οτι ονομα θελει.
αλλωστε μια καλη και ανυπογραφη ιδεα παραμενει καλη, και παρομοιως μια κακη υπογεγραμμενη ειναι και παλι κακη. ας εστιασουμε στο περιεχομενο και οχι στις ετικετες.

παρεπιπτοντως ευχομαι τα καλυτερα για αυριο, δυστυχως ειμαι θεσσαλονικη, θα προσπαθησω να παρακολουθησω διαδικτυακα, αν τελικα στηθει κατι
https://www.youtube.com/watch?v=wuKx7AgHLes
καλύτερα ξύλινο πόδι, παρά ξύλινος λόγος - arrrr

Archie

Δημοσίευσηαπό Archie » 13 Ιαν 2012, 21:04

Μέσα κι εγώ παιδιά αλλά κάτι μου λέει ότι θα είμαστε πολύ περισσότεροι από 25 άτομα.

Επιστροφή στο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: 1 και 0 επισκέπτες