ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΜΑΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΟΛΩΝ

crisal
Μέλος του Κόμματος Πειρατών

ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΜΑΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΟΛΩΝ

Δημοσίευσηαπό crisal » 22 Μάιος 2012, 22:44

Οπως δείχνουν τα πράγματα μεχρι σήμερα υπάρχει αντικειμενική δυσκολία στο να κατεβάσουμε υποψηφίους σε ολη την περιφέρεια.
Ο λόγος απλός. Ελειψη χρήματος.

Σκεφτομαι το εξης

Για να κατεβούμε σε όλες τις περιφέρειες χρειαζόμαστε:

- Παράβολα, Δικαστικοι επιμελητές = 180 Χ 56 = 10.080€

- Εκτυπωση, Μεταφορες = 20.000 €

- Φυλλάδια, Αφίσες = 4.000€

- Διαφορα μικροέξοδα = 500,00€

Δηλαδη συνολικα χρειαζομαστε ένα ποσο της ταξης των 34.580€

Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΝΑ ΜΑΖΕΨΟΥΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ Ειναι να βάλει ο καθένας μας ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ. Σε αυτο συμπεριλαμβανονται και τα χρήματα που θα διαθέσουν οι υποψήφιοι για τα παραβολα τους και τις εκτυπωσεις τους.

Παράδειγμα. Εστω οτι ο υποψηφιος Α θελει να διαθέσει 300€για τις εκλογες (180 για παραβολα - δικαστικους και τα υπολοιπα για εκτυπωσεις) ΑΣ ΤΑ ΒΑΛΕΙ ΟΛΑ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ. Εστω οτι το μελος Β θέλει να διαθέσει 50 € για εκτυπωσεις ή διαφήμιση ΑΣ ΤΑ ΒΑΛΕΙ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ.
Επίσης εαν καποιος θελει να κατεβει υποψήφιος αλλα δεν γινεται λογω ποσόστωσης, ας βάλει τα χρήματα που θα δαπανουσε στο κόμμα. Θα ειναι ποιο πολυ χρήσιμα έτσι απο το να κατεβαινε υποψήφιος.

Ετσι θα μαζεψουμε ενα αρκετα σεβαστο ποσο (θεωρω και περισσοτερα απο οτι χρειαζομαστε) για να πληρώσουμε ΟΛΑ ΤΑ ΕΞΟΔΑ για την προεκλογικη εκστρατεια μας. (συμπεριλαμβανομένων φυλλαδίων, παραβόλων,αφισων, δικαστικων επιμελητων κλπ κλπ)

ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΜΕΣΑ ετσι ωστε να εχει Νοημα.

baskin

Re: ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΜΑΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΟΛΩΝ

Δημοσίευσηαπό baskin » 22 Μάιος 2012, 22:57

crisal έγραψε:Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΝΑ ΜΑΖΕΨΟΥΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ Ειναι να βάλει ο καθένας μας ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ. Σε αυτο συμπεριλαμβανονται και τα χρήματα που θα διαθέσουν οι υποψήφιοι για τα παραβολα τους και τις εκτυπωσεις τους.

Χρήστο, δεν γίνεται να δουλέψει αυτό γιατί ο κάθε υποψήφιος θα πρέπει να έχει τα χρήματα μαζί του στην εφορία και στον δικαστικό επιμελητή.

Π.χ. Αν εγώ τα βάλω αύριο στην τράπεζα, πως θα τα πάρω μέχρι την Δευτερά για να πάω στην Δ.Ο.Υ. Σύρου και στον επιμελητή;

Στα υπόλοιπα δεν έχεις άδικο. Χάσαμε πολύτιμο χρόνο (και δεν θα πω τώρα τίποτα, γιατί θα παρεξηγηθώ πάλι).
Στον τάφο της Αμφίπολης είναι ο Μαυρογένης...

James
Επικοινωνία:

Δημοσίευσηαπό James » 22 Μάιος 2012, 23:04

Πρόταση:
30 περιφέρειες , 20αν +11γυν
5.000.000 ψηφοδέλτια και αυτό είναι.
Οι αναρτήσεις μου είναι οι πολιτικές μου απόψεις.
!!!Be Proud to fly the Jolly Roger!!!
jamesppgr@riseup.net

agelos

Δημοσίευσηαπό agelos » 22 Μάιος 2012, 23:08

δεν ειναι ασχημη ιδεα
Όντας πιστοί στις Πειρατικές Αρχές μας παγκοσμίως αλλά πολύ μακρυά από την Ελληνική πραγματικότητα, θυμίζουμε πολύ την Αντουανέτα, μιλάμε για παντεσπάνι χωρίς να έχουμε το ψωμί.

Voyager-1
Επίτιμο μέλος του Κόμματος Πειρατών (Κάπτεν)
Τοποθεσία: Κάπου με θέα τον Κορινθιακό μου αρκεί (πρώην -mesitiko-)

Δημοσίευσηαπό Voyager-1 » 22 Μάιος 2012, 23:10

δηλαδη για να καταλαβω κατι,εχουμε τους απαιτουμενους υποψηφιους και υποψηφιες ακομα και για εναν-μια στο επικρατειας και μας λειπουν τα χρηματα ?
κανεις αλλος υποψηφιος δεν τα βαζει απο την τσεπη του μονο εγω ισως και 2-3 ή 5-6 αλλοι ?
(πρώην -mesitiko-)
Χρυσανθόπουλος Σπύρος."Έχει δικαίωμα να ασκεί κριτική εκείνος που έχει διάθεση να βοηθήσει."Abraham Lincoln (1809-1865, Αμερικανός πρόεδρος)
https://www.facebook.com/spyros.piratis
Ό,τι γράφω είναι προσωπικές απόψεις.

James
Επικοινωνία:

Δημοσίευσηαπό James » 22 Μάιος 2012, 23:49

-mesitiko- έγραψε:δηλαδη για να καταλαβω κατι,εχουμε τους απαιτουμενους υποψηφιους και υποψηφιες ακομα και για εναν-μια στο επικρατειας και μας λειπουν τα χρηματα ?
κανεις αλλος υποψηφιος δεν τα βαζει απο την τσεπη του μονο εγω ισως και 2-3 ή 5-6 αλλοι ?

Όχι Σπύρο δεν είναι έτσι, δεν έχουμε τις υποψήφιες
Οι αναρτήσεις μου είναι οι πολιτικές μου απόψεις.
!!!Be Proud to fly the Jolly Roger!!!
jamesppgr@riseup.net

tsentseris

Δημοσίευσηαπό tsentseris » 23 Μάιος 2012, 00:02

συμφωνώ το χειρότερο σενάριο είναι να κατεβούμε 10 γυναίκες 20 άντρες!!!
αλλά να κατέβουμε....γιατί θα χαθεί ο κόσμος που μας στήριξε
Συμφωνώ με το Ζάππα

ergoil
Επικοινωνία:

Δημοσίευσηαπό ergoil » 23 Μάιος 2012, 00:05

tsentseris έγραψε:αλλά να κατέβουμε....γιατί θα χαθεί ο κόσμος που μας στήριξε

Δεν το λές καλά. όχι απλά "να κατέβουμε".
Αλλά "να κατέβουμε και δίνω 3 ευρώ και 5 λεπτά" είναι το σωστό.

Rainmaker

Δημοσίευσηαπό Rainmaker » 23 Μάιος 2012, 00:08

Λέω να μαζέψουμε για τις περιφέρειες (όλες και όταν λεω όλες όλες) και τις γυναίκες που μας λείπουνε τα παράβολα μέχρι την δευτέρα, και μετά ξεκινάμε να μαζεύουμε για τα ψηφοδέλτια που θα έχουμε και μεγάλυτερο χρονικό διάστημα στην διάθεσή μας.

Voyager-1
Επίτιμο μέλος του Κόμματος Πειρατών (Κάπτεν)
Τοποθεσία: Κάπου με θέα τον Κορινθιακό μου αρκεί (πρώην -mesitiko-)

Δημοσίευσηαπό Voyager-1 » 23 Μάιος 2012, 00:14

Dimitris Zappas έγραψε:
-mesitiko- έγραψε:δηλαδη για να καταλαβω κατι,εχουμε τους απαιτουμενους υποψηφιους και υποψηφιες ακομα και για εναν-μια στο επικρατειας και μας λειπουν τα χρηματα ?

Όχι Σπύρο δεν είναι έτσι, δεν έχουμε τις υποψήφιες

εχω δυο γυναικες και περιμενω ενημερωση απο kdev
ΚΥΡΙΕ ergoil
34000!
μεγάλο ποσό.
πόσα πράγματα θα μπορούσαν να γίνουν με αυτό, από το να ξοδευτεί σε ψηφοδέλτια και εκλογές.

Να έρθουν οι 120 ενωμένοι πειρατές που ψήφισαν "ναι στις εκλογές" να δώσουν κανά φράγκο.
Αν ήμουν ΔΕ, θα έπιανα έναν-έναν, και αν δεν έδινε κάποιος φράγκο, θα τον διέγραφα από το κόμμα.
Α, θα διέγραφα και την ίδια την ΔΕ, γιατί δεν έβαλε επιλογή στην ψηφοφορία "ναι, αλλά δεν έχω μια" ή ακόμα "ναι και δίνω Χ ευρώ", όπου Χ βάζει ο κάθε ψηφοφόρος το ποσό της αρεσκείας του.
εγω ψηφισα ΝΑΙ και προσπαθωνα καλυψω και 2 γυναικες οικονομικα οποτε δεν μπορεις να προσαπτεις τιποτα σε κανενα
(πρώην -mesitiko-)
Χρυσανθόπουλος Σπύρος."Έχει δικαίωμα να ασκεί κριτική εκείνος που έχει διάθεση να βοηθήσει."Abraham Lincoln (1809-1865, Αμερικανός πρόεδρος)
https://www.facebook.com/spyros.piratis
Ό,τι γράφω είναι προσωπικές απόψεις.

Επιστροφή στο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: 1 και 0 επισκέπτες