Περι συνεργασιων

Οτιδήποτε αφορά την Κυριακή 6/5/12, διαδικασία, αποτελέσματα.
myself

Re: Περι συνεργασιων

Δημοσίευσηαπό myself » 07 Μάιος 2012, 16:22

SilindeElendil έγραψε:
myself έγραψε:αν ο σκοπός του κόμματος είναι η άμεση δημοκρατία, τότε πρέπει απαραίτητα να το παρουσιάσουμε αυτό στον κόσμο.

Ας κάνουμε λοιπόν ένα one-night-stand με ένα άλλο κόμμα, για να κάνουμε την επίδειξη της μεθόδου μας στον πολύ τον κόσμο.

Ούτως η άλλος, και το γεγονός ότι κατεβαίνουμε ως κοινοβουλευτικό κόμμα ενώ υποστηρίζουμε την δημοκρατία, και αυτό one-night-stand θεωρείται.

Τρικυμια εν κρανιω much?Η συλλογιστικη σου ειναι εωλη.Σκοπευεις να υποστηριξεις τις θεσεις σου και επωνυμα;Πειρατικα παντα. :D

καμιά τρικυμία.
πως είναι δυνατόν ένα κόμμα που είναι υπερ της άμεσης δημοκρατίας, να αποδέχεται να παίζει με όρους κοινοβουλευτισμού;
μόνο αν είναι ξεπεταγμένο κόμμα, μόνο τότε αυτό επιτρέπεται.

όπως λοιπόν ξεπεταγμένοι είμαστε σε αυτό, ας είμαστε το ίδιο και στο θέμα των βουλευτών και της εισόδου στην βουλή.
Αφού το κέρδος που θα έχουμε με το να διατάζουμε ένα βουλευτή μέσω ηλεκτρονικής ψηφοφορίας θα είναι πολλαπλάσιο.

ο σκοπός αγιάζει τα μέσα.

SilindeElendil
Μέλος του Κόμματος Πειρατών

Δημοσίευσηαπό SilindeElendil » 07 Μάιος 2012, 16:27

myself έγραψε:
SilindeElendil έγραψε:
myself έγραψε:αν ο σκοπός του κόμματος είναι η άμεση δημοκρατία, τότε πρέπει απαραίτητα να το παρουσιάσουμε αυτό στον κόσμο.

Ας κάνουμε λοιπόν ένα one-night-stand με ένα άλλο κόμμα, για να κάνουμε την επίδειξη της μεθόδου μας στον πολύ τον κόσμο.

Ούτως η άλλος, και το γεγονός ότι κατεβαίνουμε ως κοινοβουλευτικό κόμμα ενώ υποστηρίζουμε την δημοκρατία, και αυτό one-night-stand θεωρείται.

Τρικυμια εν κρανιω much?Η συλλογιστικη σου ειναι εωλη.Σκοπευεις να υποστηριξεις τις θεσεις σου και επωνυμα;Πειρατικα παντα. :D

καμιά τρικυμία.
πως είναι δυνατόν ένα κόμμα που είναι υπερ της άμεσης δημοκρατίας, να αποδέχεται να παίζει με όρους κοινοβουλευτισμού;

Δηλαδη αν συνεργαστουμε με ενα αλλο κοινοβουλευτικο κομμα δεν παιζουμε με αυτους τους ορους.Εχουμε δηλωσει κατ'επαναληψη οτι εργαζομαστε με οριζοντα 10ετιας(και βαλε) ωστε να αλλαξουμε την παρουσα νοοτροπια και να εισαγουμε ενα νεο λειτουργικο στον τοπο.Αλλα δεν απαντησες στο ερωτημα που σου εθεσα,σκοπευεις να υποστηριξεις τις θεσεις σου επωνυμα.Πειρατικα παντα. :mrgreen:

Υ.Γ.I rest my case...Τα συμπερασματα στους αναγνωστες.
Τελευταία επεξεργασία από 2 και SilindeElendil, έχει επεξεργασθεί 7 φορά/ες συνολικά
Dura lex...Sed lex
Ότι γράφω είναι αυστηρά προσωπικές απόψεις.
'Οποιος επιθυμεί εναλλακτικούς διαύλους επικοινωνίας ας μου στείλει ένα Pm

myself

Δημοσίευσηαπό myself » 07 Μάιος 2012, 16:29

SilindeElendil έγραψε:Εχουμε δηλωσει κατ'επαναληψη οτι εργαζομαστε με οριζοντα 10ετιας(και βαλε) ωστε να αλλαξουμε την παρουσα νοοτροπια και να εισαγουμε ενα νεο λειτουργικο στον τοπο.

εσύ έχεις δηλώσει για ορίζοντα της δεκαετίας, όχι εμείς.
εγώ θέλω άμεση δημοκρατία, και την θέλω τώρα.

SilindeElendil

Δημοσίευσηαπό SilindeElendil » 07 Μάιος 2012, 16:30

myself έγραψε:
SilindeElendil έγραψε:Εχουμε δηλωσει κατ'επαναληψη οτι εργαζομαστε με οριζοντα 10ετιας(και βαλε) ωστε να αλλαξουμε την παρουσα νοοτροπια και να εισαγουμε ενα νεο λειτουργικο στον τοπο.

εσύ το έχεις δηλώσει για την δεκαετία.

Και εισαι το μελος με αυξων αριθμο....;

Υ.Γ.Συγνωμη κυριε Τρεμογελε αλλα πρεπει να κρατησω και τα προσχηματα....... :lol: :lol: :lol:
Τελευταία επεξεργασία από 1 και SilindeElendil, έχει επεξεργασθεί 7 φορά/ες συνολικά
Dura lex...Sed lex
Ότι γράφω είναι αυστηρά προσωπικές απόψεις.
'Οποιος επιθυμεί εναλλακτικούς διαύλους επικοινωνίας ας μου στείλει ένα Pm

myself

Δημοσίευσηαπό myself » 07 Μάιος 2012, 16:32

SilindeElendil έγραψε:
myself έγραψε:

εσύ το έχεις δηλώσει για την δεκαετία.

Και εισαι το μελος με αυξων αριθμο....;

ανώνυμος-αμίλητος. ψάξε με σε αυτούς που δεν μιλούν αλλά ψηφίζουν.
αλλά γιατί αλλάζεις συζήτηση; Τι σημασία έχει για τα επιχειρήματα το ποιός είμαι;
Τελευταία επεξεργασία από 1 και myself, έχει επεξεργασθεί 7 φορά/ες συνολικά

bucaneros A

Δημοσίευσηαπό bucaneros A » 07 Μάιος 2012, 16:34

yourself
χωστα μεγαλε γουσταρω :o :o :o :o .

mankasp

Δημοσίευσηαπό mankasp » 07 Μάιος 2012, 16:44

Είδατε το συνολικό ποσοστό των κομμάτων που έμειναν εκτός βουλής;

Είμαι υπέρ στο να προτείνουμε σε όλα τα κόμματα που πήραν από 0.01 μέχρι 2.99% σε αυτές τις εκλογές να κάνουμε συνδυασμό με πρωταρχική θέση την αλλαγή του εκλογικού νόμου. Από κει και πέρα, το κάθε κόμμα κρατά τις επιμέρους προγραμματικές του θέσεις και συμφωνούμε πόσους υποψήφιους και που θα βάλει κάθε κόμμα σύμφωνα με τα ποσοστά των χθεσινών εκλογών.
https://twitter.com/e_kastrinakis

Vassilis Perantzakis
Επικοινωνία:

Δημοσίευσηαπό Vassilis Perantzakis » 07 Μάιος 2012, 16:58

Δεν βλάπτει σε τίποτα να κάνουμε προτάσεις συνεργασίας σε κόμματα με αντίστοιχα ποσοστά ώστε να τα ενσωματώσουμε σε εμάς με τους δικούς μας κανόνες!!!

Στο καταστατικό λέει:
2.4 Το Κόμμα Πειρατών Ελλάδας συνεργάζεται με τα κινήματα που ασπάζονται και υπηρετούν τις βασικές του αξίες.

Είναι απλό.

Από κει και πέρα θα πρέπει να περιμένουμε συνέδριο για κάτι άλλο.
Τελευταία επεξεργασία από 1 και Vassilis Perantzakis, έχει επεξεργασθεί 7 φορά/ες συνολικά
Βασίλης Περαντζάκης (Προγραμματιστής\Αναλυτής)
http://www.vasper.eu/blog/
https://www.linkedin.com/in/vassilis-perantzakis-1029b514/

Thermaikos

Δημοσίευσηαπό Thermaikos » 07 Μάιος 2012, 16:58

Μερικες σημειωσεις(δεν κανω προσωπικα σχολια):
Για να συνεργαστει ενα μικρο κομμα με αλλο γινετε συνηθως για δυο λογους: οικονομικα και προσπαθεια για εισοδο στη Βουλη.
Επισης, εκτος του ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ, ολα τα υπολοιπα εχουν σαφεις ιδεολογικες θεσεις.
----Με κουράζουν τα κείμενα που είναι μόνο κεφαλαία γράμματα και greeklish----

mankasp

Δημοσίευσηαπό mankasp » 07 Μάιος 2012, 16:59

ΡΕΠΑΣ ΚΩΣΤΑΣ έγραψε:αν θελουμε να ειμαστε σοβαροι πρεπει επι του παροντος να σταματησουμε την κουβεντα περι συμμαχειων κλπ
Με αηδιάζει η σκεψη οτι ολα τα δινουμε προκειμενου να μπουμε στη βουλη ..αν ειναι ετσι να παω με τον Τζαμπα μαγκα Καμμένο.......
Οι πειρατες ηρθαν να εκφρασουν κατι νεο πως θα συνεργαστουν με ξεπερασμενα κομματα σχηματσιμους;;;

Θα μπούμε στη βουλή με άλλους και μετά ο συνδυασμός θα διασπαστεί. Είναι ένας τρόπος να 'χακάρουμε' το σύστημα.
https://twitter.com/e_kastrinakis

Επιστροφή στο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: 1 και 0 επισκέπτες