Spin off συζήτησης περί καταστατικού

baskin
Μέλος του Κόμματος Πειρατών

Re: Ερώτηση ερμηνείας του καταστατικού

Δημοσίευσηαπό baskin » 19 Φεβ 2012, 00:41

iznogood έγραψε:Ο θεός να μας φυλάει από την διεφθαρμένη εξουσία, ο σατανάς τρία χρόνια θητεία θα έχει, η επιτροπή διαιτησίας δύο.

http://tinyurl.com/82taoqp
Στον τάφο της Αμφίπολης είναι ο Μαυρογένης...

iznogood

Δημοσίευσηαπό iznogood » 19 Φεβ 2012, 00:43

baskin έγραψε:
iznogood έγραψε:άμα θέσεις σε νομικό κίνδυνο τον πρόεδρο ή το κόμμα, είτε το γράφει το καταστατικό είτε όχι, θα φας διαγραφή που θα πάει καπνός, να είσαι σίγουρος.
Η αλλαγή που προτείνω είναι για να τονιστεί οτι ΜΟΝΟ τότε θα υπάρχει διαγραφή, και όχι για ψίλου πήδημα.

Αποφεύγεις το ερώτημα. Αν κάνω παράνομο filesharing και καταδικαστώ, σαν εκλεγμένος εκπρόσωπος του κόμματος που υποστηρίζει την μη ποινικοποίηση του file sharing, έχω κάνει ψίλου πήδημα ή διαγράφομαι, βάση της αλλαγής που προτείνεις;

Και εν τέλει πως ορίζεται το ψίλου πήδημα γιατί έχω πολλά ψιλοπηδήματα για την γούνα μου να δοκιμάσουμε αν εμπίπτουν στην θέση σου περί παρανομίας του μέλους.

πάμε ξανά. Προτείνω αντικατάσταση του:

5.8 Η ιδιότητα του μέλους του κόμματος μπορεί να αρθεί με αιτιολογημένη απόφαση της Επιτροπής Διαιτησίας, εφ’ όσον η συμπεριφορά του μέλους δημιουργεί σημαντικό πρόβλημα στο εσωτερικό του κόμματος ή σε μέλη ή βλάπτει την εικόνα του κόμματος.

με το :
5.8 Η ιδιότητα του μέλους του κόμματος μπορεί να αρθεί με αιτιολογημένη απόφαση της Επιτροπής Διαιτησίας, και ΜΟΝΟ εφόσον οι πράξεις ή τα λεγόμενα του μέλους είναι παράνομα ΚΑΙ θέτουν σε κίνδυνο την νομιμότητα του κόμματος.

αυτή είναι η πρότασή μου.

Αν είσαι εκλεγμένος εκπρόσωπος του κόμματος και καταδικαστείς για filesharing ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ, δεν θέτεις σε κίνδυνο την νομιμότητα του κόμματος άρα δεν διαγράφεσαι.
Η συνέχεια του άρθρου 5.8, δηλαδή η πρόταση για την καταδίκη από διαφθορά που προβλέπεται από τον ΟΗΕ άρθρο 3452346536 ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ!
Ρώτα αυτούς που την βάλανε να σου εξηγήσουν τι εννοούν.
Τώρα που την βλέπω, βλακεία μου φαίνεται, να την διαγράψουμε και αυτή για καλό και για κακό;
Με την ευαλφάλεια στην οποία αρέσκονται οι ξένοι, ποτέ δεν ξέρεις πως θα ορίσουν την διαφθορά.
Τελευταία επεξεργασία από 1 και iznogood, έχει επεξεργασθεί 19 φορά/ες συνολικά

Rainmaker

Δημοσίευσηαπό Rainmaker » 19 Φεβ 2012, 00:49

iznogood έγραψε:9.2 Κάθε όργανο ή μέλος του κόμματος Πειρατών Ελλάδας μπορεί να προσφύγει στην Επιτροπή Διαιτησίας.
9.6 Η Επιτροπή Διαιτησίας έχει τρία, πέντε ή επτά μέλη τα οποία εκλέγονται από το Συνέδριο.

Και απλό μέλος μπορεί να σε στείλει στην επιτροπή διαιτησίας.
Η επιτροπή διαιτησίας μπορεί να έχει τρία μέλη, οπότε όπως καταλαβαίνεις δυό άτομα μέσα σε δύο χρόνια μπορούν να μας διαγράψουν λόγω συμπεριφοράς τους μισούς!
Και οι αλλοι μισοί να αποχωρήσουν απο αηδία.
Το έχω δει να συμβαίνει σε συλλόγους, και άδειασε ο σύλλογος με τους μ@κ@κες.[/quote]

Η επιτροπή διαιτησίας εκλέγεται τώρα αν ψηφίσουμε μ@@@@@ς καλά να πάθουμε ισχύει ότι με την Ελλάδα μας και σ' αυτήν την περίπτωση άλλοι φεύγουν απο την χώρα και άλλοι μένουν και πολεμάν (δεν υπάρχει λάθος σε καμιά περιπτωση) αν θεωρείς ότι αξίζει πολεμάς και προσπαθείς ν' αλλάξεις τα κακώς κείμενα εαν πείσεις αρκετούς μπορεί και να το καταφέρεις, πρέπει όμως να έχεις ''ολοκληρωμένες προτάσεις'' (επειδή το είπες εσύ από άλλον θα δεχτώ και απλές αρχικές ιδέες και ας τις ολοκληρώσουν άλλοι) που ακόμα δεν τις είδα.

iznogood

Δημοσίευσηαπό iznogood » 19 Φεβ 2012, 00:53

Rainmaker έγραψε:Η επιτροπή διαιτησίας εκλέγεται τώρα αν ψηφίσουμε μ@@@@@ς καλά να πάθουμε ισχύει ότι με την Ελλάδα μας και σ' αυτήν την περίπτωση άλλοι φεύγουν απο την χώρα και άλλοι μένουν και πολεμάν (δεν υπάρχει λάθος σε καμιά περιπτωση) αν θεωρείς ότι αξίζει πολεμάς και προσπαθείς ν' αλλάξεις τα κακώς κείμενα εαν πείσεις αρκετούς μπορεί και να το καταφέρεις, πρέπει όμως να έχεις ''ολοκληρωμένες προτάσεις'' (επειδή το είπες εσύ από άλλον θα δεχτώ και απλές αρχικές ιδέες και ας τις ολοκληρώσουν άλλοι) που ακόμα δεν τις είδα.

Δεν είναι έτσι όπως τα λές. Είναι συστημικό το πρόβλημα. Είναι το πρόβλημα της εξουσίας και της αντιπροσώπευσης. Αν είναι εσωτερικά στο κόμμα, να αντιγράφουμε τις δομές εξουσίας και αντιπροσώπευσης που ισχύουν στον κοινοβουλευτισμό και που μας έφεραν εδώ που μας έφεραν, τότε ευχαριστώ προσωπικά δεν θα πάρω!

Και να είσαι σίγουρος, θα τους ψηφίσουμε του μ@@@@@ς, γιατί συνήθως τέτοιοι βάζουν υποψηφιότητα. Με το χαμόγελο και τα κολητηλίκια στην αρχή, και μόλις πάρουν την εξουσία να μεταμορφώνονται σε ύψιστους μ@@@@ς. Οι τίμιοι άνθρωποι ακολουθούν αμεσοδημοκρατικές μεθόδους, στις εξουσιαστικές δομές συνήθως οι μ@@@@ες κολάνε, όπως οι μύγες στα σκατά.
Τελευταία επεξεργασία από 3 και iznogood, έχει επεξεργασθεί 19 φορά/ες συνολικά

baskin

Δημοσίευσηαπό baskin » 19 Φεβ 2012, 00:56

iznogood έγραψε:
πάμε ξανά. Προτείνω αντικατάσταση του:

5.8 Η ιδιότητα του μέλους του κόμματος μπορεί να αρθεί με αιτιολογημένη απόφαση της Επιτροπής Διαιτησίας, εφ’ όσον η συμπεριφορά του μέλους δημιουργεί σημαντικό πρόβλημα στο εσωτερικό του κόμματος ή σε μέλη ή βλάπτει την εικόνα του κόμματος.

με το :
5.8 Η ιδιότητα του μέλους του κόμματος μπορεί να αρθεί με αιτιολογημένη απόφαση της Επιτροπής Διαιτησίας, και ΜΟΝΟ εφόσον οι πράξεις ή τα λεγόμενα του μέλους είναι παράνομα ΚΑΙ θέτουν σε κίνδυνο την νομιμότητα του κόμματος.

αυτή είναι η πρότασή μου.

Αν είσαι εκλεγμένος εκπρόσωπος του κόμματος και καταδικαστείς για filesharing, δεν θέτεις σε κίνδυνο την νομιμότητα του κόμματος άρα δεν διαγράφεσαι.
Η συνέχεια του άρθρου 5.8, δηλαδή η πρόταση για την καταδίκη από διαφθορά που προβλέπεται από τον ΟΗΕ άρθρο 3452346536 ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ!
Ρώτα αυτούς που την βάλανε να σου εξηγήσουν τι εννοούν.
Τώρα που την βλέπω, βλακεία μου φαίνεται, να την διαγράψουμε και αυτή για καλό και για κακό;
Με την ευαλφάλεια στην οποία αρέσκονται οι ξένοι, ποτέ δεν ξέρεις πως θα ορίσουν την διαφθορά.

Πάμε ξανά. Πως ορίζεται ο "κίνδυνος της νομιμότητας του κόμματος"; Αν το filesharing είναι παράνομο και εγώ καταδικαστώ, τότε το κόμμα θα κατηγορηθεί ότι υποθάλπει καταδικασμένο εγκληματία. Το ίδιο θα συμβεί κι αν κάνω φόνο. Για το νομικό σύστημα που θα με καταδικάσει είναι το ίδιο και το αυτό, ασχέτως πως το βλέπουμε εμείς.

Και ενώ φαντάζομαι ότι στην περίπτωση του φόνο θα συμφωνήσεις ότι "τίθεται σε κίνδυνο η νομιμότητα του κόμματος", στην περίπτωση του filesharing είναι προσωπική σου κατάταξη ως προς την βαρύτητα του πηδήματος του ψίλου; Σε πληροφορώ ότι ο ιδιοκτήτης του Megaupload αντιμετωπίζει ποινή μεγαλύτερη από δολοφόνο. Άρα έχουμε θέμα του πως θα ορίσουμε την παρανομία, με ποια κριτήρια (τα νομικά ή τα δικά μας).

Τέλος βλέπω ότι μετά τον Σατανά, πλακώσανε και οι κουτόφραγκοι που πάντα τα κάνουν σκατά και φταίνε για όλα. Μήπως να γραφτείς στην ΣΠΙΘΑ; Έχεις δοκιμάσει να συζητήσεις με τον Καζάκη του ΕΠΑΜ (προτάσεις κάνω, μην με παρεξηγήσεις).

Επιπρόσθετα επειδή με έπεισες περί των υποψηφίων, θέλω να ενημερώσω τα αγαπητά μέλη ότι θα βάλω υποψηφιότητα παντού και ναι είμαι μεγάλος μαλάκας, ψηφίστε με.

adrian

Re: Spin off συζήτησης περί καταστατικού

Δημοσίευσηαπό adrian » 19 Φεβ 2012, 00:57

step 1) μαζεψε τις ιδεες σου
step 2) διαμορφωσε ενα καταστατικο και οτι αλλο θελεις, οπως θελεις
step 3) ιδρυσε ενα καινουριο κομμα
step 4) ???
step 5) PROFIT

δεν καταλαβαινω γιατι καθεσαι ακομα με εμας τους φασιστες αντιδημοκρατες, ενω ο κοσμος χρειαζεται πραγματικα μια ρομποτικη wiki πλατφορμα ψηφοφοριας. αντε, και με την ευχη του FSM
https://www.youtube.com/watch?v=wuKx7AgHLes
καλύτερα ξύλινο πόδι, παρά ξύλινος λόγος - arrrr

baskin

Δημοσίευσηαπό baskin » 19 Φεβ 2012, 01:00

pappasadrian έγραψε:step 1) μαζεψε τις ιδεες σου
step 2) διαμορφωσε ενα καταστατικο και οτι αλλο θελεις, οπως θελεις
step 3) ιδρυσε ενα καινουριο κομμα
step 4) ???
step 5) PROFIT

δεν καταλαβαινω γιατι καθεσαι ακομα με εμας τους φασιστες αντιδημοκρατες, ενω ο κοσμος χρειαζεται πραγματικα μια ρομποτικη wiki πλατφορμα ψηφοφοριας. αντε, και με την ευχη του FSM

Είσαι κακός, αλλού μάλλον τον διαγράφουν, εδώ του μιλάμε, του κάνουμε πλάκα, του λέμε διάφορα. Που αλλού θα βρει τόση αγάπη;

Rainmaker

Δημοσίευσηαπό Rainmaker » 19 Φεβ 2012, 01:01

iznogood έγραψε:

Έχω ερωτήσεις: πες ότι σ' έχω μαγνητοφωνήσει (παράνομα) και μιλάς για κινήσεις εις βάρος μελών ή του κόμματος
1) μπορώ να το καταθέσω στην επιτροπή;
2) θέτει σε κίνδυνο την νομιμότητα του κόμματος;
3) Εγώ (μαγνητοφώνησα) εχω υποπέσει σε ποινικό αδίκημα διαγράφομαι από το κόμμα;
4) Δεν θα πρέπει η επιτροπή ν' αποφασίσει υποκειμενικά;

ΥΓ: υπάρχουν κι αλλες πολλές ερωτήσεις που μπορουν να δημιουργηθούν.

baskin

Δημοσίευσηαπό baskin » 19 Φεβ 2012, 01:03

Rainmaker έγραψε:
iznogood έγραψε:

Έχω ερωτήσεις: πες ότι σ' έχω μαγνητοφωνήσει (παράνομα) και μιλάς για κινήσεις εις βάρος μελών ή του κόμματος
1) μπορώ να το καταθέσω στην επιτροπή;
2) θέτει σε κίνδυνο την νομιμότητα του κόμματος;
3) Εγώ (μαγνητοφώνησα) εχω υποπέσει σε ποινικό αδίκημα διαγράφομαι από το κόμμα;
4) Δεν θα πρέπει η επιτροπή ν' αποφασίσει υποκειμενικά;

ΥΓ: υπάρχουν κι αλλες πολλές ερωτήσεις που μπορουν να δημιουργηθούν.

Γιατί το μπερδεύεις;;;; Κάτσε να ξεκαθαρίσουμε το filesharing, πρώτα.

anestis

Δημοσίευσηαπό anestis » 19 Φεβ 2012, 01:08

+99999999999 !
Το ίδιο σκέφτηκα κι εγώ... :D

baskin έγραψε:Είσαι κακός, αλλού μάλλον τον διαγράφουν, εδώ του μιλάμε, του κάνουμε πλάκα, του λέμε διάφορα. Που αλλού θα βρει τόση αγάπη;
info: Δυστυχώς, δεν έχω το χρόνο να διαβάζω όλο το forum.

Ό,τι γράφω είναι απλά & μόνο προσωπικές απόψεις.
"First they ignore you. Then they ridicule you. Then they attack you. And then they build monuments to you". (N.Klein 1918)

Επιστροφή στο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: 2 και 0 επισκέπτες