iznogood wrote:

Rainmaker

Re: iznogood wrote:

Δημοσίευσηαπό Rainmaker » 24 Φεβ 2012, 12:26

piratpartisten έγραψε:το ειχα προτεινει πριν, ενας τριτος που μπαινει απο περιεργια για να διαβασει κατα ποσον σοβαροι ειναι αυτοι οι πειρατες, ισως ξαναφυγει αν διαβασει αυτον τον ηλιθιο που γελοιοποιει το φορουμ και τους πειρατες που τον ανεχονται.
Διωχτε τον οσο ειναι καιρος, δεν βλεπω το γιατι ειναι ακομα μεσα.

Ας μπει κι αυτό σε ψηφοφορία!

piratpartisten

Δημοσίευσηαπό piratpartisten » 24 Φεβ 2012, 12:47

βασικα δεν χρειαζεται ουτε καν ψηφοφορια γιατι ο ηλιθιος εχει καταπατησει τους κανονες, αν δεν τηρουμε εμεις οι ιδιοι τους κανονες τοτε τι σηματα εκπεμπουμε προς τα εξω;

iznogood

Δημοσίευσηαπό iznogood » 24 Φεβ 2012, 12:50

piratpartisten έγραψε:βασικα δεν χρειαζεται ουτε καν ψηφοφορια γιατι ο ηλιθιος εχει καταπατησει τους κανονες, αν δεν τηρουμε εμεις οι ιδιοι τους κανονες τοτε τι σηματα εκπεμπουμε προς τα εξω;

Ποιούς κανόνες έχω καταπατήσει;
Από πόσους, ποιούς και που έχουν ψηφιστεί αυτοί οι κανόνες;

Παρακαλώ σημειώστε ότι απαντάω σε όλες τις ερωτήσεις, σε αντίθεση με τους κατήγορούς μου, που τις μισές ερωτήσεις από όσες τους γίνονται τις κάνουν γαργάρα.

iznogood

Δημοσίευσηαπό iznogood » 24 Φεβ 2012, 13:20

Rainmaker έγραψε:Προτείνω να τεθεί το θέμα προς ψήφισει!!

ελπίζω να εννοείς να τεθεί σε ψηφοφορία για το αν ανώνυμες ιδέες πρέπει να εξετάζονται και να συζητιούνται στις επιτροπές καθώς και να ψηφίζονται στις ψηφοφορίες του κόμματος.
Γιατί αν εννοείς να μπει σε ψηφοφορία η λογοκρισία και η ανωνυμία, τότε μάλλον είσαι ενάντια στις καταστατικές αρχές του κόμματος.
Και αν το κόμμα αποφασίσει τελικά να πάει ενάντια στις αρχές του και ενάντια στους ανώνυμους, τότε και οι ανώνυμοι θα στραφούν κατά του κόμματος.

Rainmaker

Δημοσίευσηαπό Rainmaker » 24 Φεβ 2012, 13:39

iznogood έγραψε:
ελπίζω να εννοείς να τεθεί σε ψηφοφορία για το αν ανώνυμες ιδέες πρέπει να εξετάζονται και να συζητιούνται στις επιτροπές καθώς και να ψηφίζονται στις ψηφοφορίες του κόμματος.
Γιατί αν εννοείς να μπει σε ψηφοφορία η λογοκρισία και η ανωνυμία, τότε μάλλον είσαι ενάντια στις καταστατικές αρχές του κόμματος.
Και αν το κόμμα αποφασίσει τελικά να πάει ενάντια στις αρχές του και ενάντια στους ανώνυμους, τότε και οι ανώνυμοι θα στραφούν κατά του κόμματος.

Ειμαι υπερ της αμεσης δημοκρατιας με τ' αρνητικά και τα θετικά του.

iznogood έγραψε:τότε και οι ανώνυμοι θα στραφούν κατά του κόμματος.

Νομίζω ότι δεν υπάρχει άνθρωπος, ομάδα, κόμμα... που να μην έχει εχθρούς γιατί να διαφέρει το δικό μας κόμμα. Τώρα το τι θα κάνουν οι ανώνυμοι είναι δική τους απόφαση και σεβαστή (είτε μας αρέσει είτε όχι)!

iznogood

Δημοσίευσηαπό iznogood » 24 Φεβ 2012, 13:48

Rainmaker έγραψε: Ειμαι υπερ της αμεσης δημοκρατιας με τ' αρνητικά και τα θετικά του.

Και τι είναι άμεση δημοκρατία για σένα;
Μπορούν στην άμεση δημοκρατία οι μισοί και ένας να αποφασίσουν να μην ψηφίζουν και να μην μιλάνε οι υπόλοιποι μισοί;
Είναι αυτό άμεση δημοκρατία; Όχι, φασισμός είναι.

Η ψήφος, ο λόγος του καθενός, ακόμα και του ανώνυμου, είναι απολύτως κατοχυρωμένα στην άμεση δημοκρατία.
Ισηγορία, Ισονομία, Ισοκρατία αυτό είναι άμεση δημοκρατία.

Rainmaker

Δημοσίευσηαπό Rainmaker » 24 Φεβ 2012, 13:55

iznogood έγραψε:
Rainmaker έγραψε: Ειμαι υπερ της αμεσης δημοκρατιας με τ' αρνητικά και τα θετικά του.

Και τι είναι άμεση δημοκρατία για σένα;
Μπορεί στην άμεση δημοκρατία οι μισοί να αποφασίσουν να μην ψηφίζουν και να μην μιλάνε οι υπόλοιποι μισοί;
είναι αυτό άμεση δημοκρατία; Όχι, φασισμός είναι.

Φασισμός δεν είναι, απλά είναι το δικαίωμα τους να μην θέλουν να συμμετάσχουν ή να μιλήσουν σε μια ψηφοφορία θεώρησέ το ενα είδος ''λευκού ψήφου'' τώρα το ποσοστό συμμετοχής σε μια ψηφοφορία για να γίνει αποδεκτή ορίζεται είτε απο το καταστατικό είτε από το κόμμα (με τις νόμιμες διαδικασίες) τώρα αν δεν σ' αρέσει αυτό ... τα 'χουμε ξαναπεί!

iznogood

Δημοσίευσηαπό iznogood » 24 Φεβ 2012, 13:57

Rainmaker έγραψε:
iznogood έγραψε:Μπορεί στην άμεση δημοκρατία οι μισοί και ένας να αποφασίσουν να μην ψηφίζουν και να μην μιλάνε οι υπόλοιποι μισοί;
είναι αυτό άμεση δημοκρατία; Όχι, φασισμός είναι.

Φασισμός δεν είναι, απλά είναι το δικαίωμα τους !

Είσαι σίγουρος για αυτό που λες;
Να το γράψουμε στα πρακτικά;

Rainmaker

Δημοσίευσηαπό Rainmaker » 24 Φεβ 2012, 14:09

iznogood έγραψε:
Είσαι σίγουρος για αυτό που λες;

Καταλαβαίνεις γιατί κανένας δε σε παίρνει στα σοβαρά; Όταν με ρωτάς αν είμαι σίγουρος γι' αυτό που είπα ''είναι σαν να'' με προσβάλεις και θεωρώ ότι δεν σου έχω δώσει τετοιο δικαίωμα.

iznogood έγραψε:Να το γράψουμε στα πρακτικά;

και εδώ ειρωνεύεσαι, δίνεις επιχειρήματα σ' αυτούς που δεν σε θέλουν εδώ ή εκτός αν προσπαθείς να θέσεις τον εαυτό σου εκτός του φόρουμ αλλά θες να σε διώξουν να νομίζεις ότι είσαι και ''ήρωας'' για να ξεκινήσεις την εκστρατεία κατά των ''κακών πειρατών''. Νομίζω ότι κάπου εδώ ο χρόνος μου μαζί σου τελειώνει!

iznogood

Δημοσίευσηαπό iznogood » 24 Φεβ 2012, 14:12

Ωραία λοιπόν εγώ το γράφω στα πρακτικά.

Rainmaker έγραψε:Μπορεί στην άμεση δημοκρατία οι μισοί και ένας να αποφασίσουν να μην ψηφίζουν και να μην μιλάνε οι υπόλοιποι μισοί.

Για μένα με αυτή την δήλωσή σου, είσαι φασίστας.

Επιστροφή στο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: 1 και 0 επισκέπτες